natalouko
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμμμμμμ
εγώ σκεφτόμουν ότι είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε στην έκθεση και στις επιμέρους συναντήσεις, οπότε δεν ξέρω αν θα μαζευτεί πολύς κόσμος για άλλη συνάντηση πριν από τα Χριστούγεννα...
βασικά έλεγα να ξεκινούσαμε τη συνάντηση της πίτας, το Γενάρη του 2010, οπότε θα έχουμε άπλετο χρόνο να το οργανώσουμε αλλά και θα μπορέσουμε όλοι να διαμορφώσουμε τα προγράμματά μας, αφού θα δοθεί ημερομηνία τόσο νωρίς
Εκτός βέβαια αν θέλετε να γίνουν και τα δυο
PS Στη συνάντηση της πίτας, θα βάλω την πίτα, το δηλώνω από τώρακαι για να μη μου γκρινιάζει η Μαριτάσια
Επίσης, σκεφτόμουν να εκμεταλλευόμασταν την περίσταση και για συγκέντρωση χρημάτων, αφού δε μας έκατσε το Μπαζάρ, και να οργανώναμε τότε και τη λαχειοφόρο αγορά, με κλήρωση εκείνο το βράδυ![]()
Αααα όχι, να κάνετε τη συνάντηση της πίτας αργότερα, Το φλεβάρη

για να έρθω κ εγώ

αφού γεννάω αρχές Γενάρη, να προλάβω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Αααα όχι, να κάνετε τη συνάντηση της πίτας αργότερα, Το φλεβάρηγια να έρθω κ εγώ
αφού γεννάω αρχές Γενάρη, να προλάβω
![]()
Εσύ να γεννήσεις ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ για να έρθεις
Τέλος του Γενάρη είναι η κατάλληλη ώρα. Άντε!
(σε πειράζω
εσύ θα έρθεις του χρόνου στην πίτα με το μωρό
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηλιανα ποια ημέρα εσύ θα φύγεις?και εγω ειμαι μεσα και για τα 2 αλλα πριν τισ 22 αν ειναι..
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ψήνομαι και εγώ για όποτε θέλετε! ωραία ειναι στο ηράκλειο!
Λοιπόν για να δούμε:
1 Kounelaki
2 aporw
3 felice
4 Hlianna
5 natalouko
6 Μαρία Γατσίου
7 ιβανα
8 zanin
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσύ να γεννήσεις ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ για να έρθειςΤέλος του Γενάρη είναι η κατάλληλη ώρα. Άντε!
(σε πειράζω
εσύ θα έρθεις του χρόνου στην πίτα με το μωρό
)

Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου,
Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας

Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε,

θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα 

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ηλιανα ποια ημέρα εσύ θα φύγεις?
δεν ειναι σιγουρο οτι θα φυγω αλλα γυρω στις 23..
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τελεια ειναι στο Ηρακλειο!Εγω μενω Π.Ηρακλειο και θα ειμαι 5 λεπτα μακρια!
Εχει ομορφες καφετεριες! Λεττα μηπως λες για το Palmie bistro?
Αν ναι θα παρω σιγουρα ενα κοτοπουλο bistro που μου εχει λειψει απιστευτα μιας και ολη η Κρητη δεν εχει Palmie!
Ουτε Friday's ουτε γενικα πολλες αλυσιδες καφετεριων!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλενα μου δεν θέλω να σε επηρεάσω στην διοργάνωση του προγράμματος σου προγραμματισέ ότι θέλεις απλά λόγο ότι η Ηλιάνα είπε ότι στις 23 μάλλον φεύγει.Δες εσύ το πρόγραμμα σου και πες μας.Εγω θα ελεγα οχι στις 22 γιατι θα ειμαι κομματια απο 8 ωρες ταξιδι...Βεβαια,αν καποια εχει καποιο προβλημα και μπορειτε μονο στις 22 τοτε θα κλεισω εισητηριο μια μερα νωριτερα!
Τελεια ειναι στο Ηρακλειο!Εγω μενω Π.Ηρακλειο και θα ειμαι 5 λεπτα μακρια!Εχει ομορφες καφετεριες!
Λεττα μηπως λες για το Palmie bistro?Αν ναι θα παρω σιγουρα ενα κοτοπουλο bistro που μου εχει λειψει απιστευτα μιας και ολη η Κρητη δεν εχει Palmie!
![]()
Ουτε Friday's ουτε γενικα πολλες αλυσιδες καφετεριων!
![]()
Ναι εκεί έλεγα. Το palmie δεν είναι πολύ ωράιο με πολύ καλές τιμές? Μπορείς να φάς υπέροχη μακαρονάδα με 7.30€ Και όποιες δεν θέλουν να φάνε θα πιουν πολύ καλό καφέ ή γλυκό.Άσε που είναι και μοντέρνο μαγαζί.
Hlianna
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Nαι εχει πολυ καλες τιμες και ειναι απιστευτα ολα τα φαγητα τους.Ειμαι τρελη fan των γευσεων τους τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα!Έλενα μου δεν θέλω να σε επηρεάσω στην διοργάνωση του προγράμματος σου προγραμματισέ ότι θέλεις απλά λόγο ότι η Ηλιάνα είπε ότι στις 23 μάλλον φεύγει.Δες εσύ το πρόγραμμα σου και πες μας.
Ναι εκεί έλεγα. Το palmie δεν είναι πολύ ωράιο με πολύ καλές τιμές? Μπορείς να φάς υπέροχη μακαρονάδα με 7.30? Και όποιες δεν θέλουν να φάνε θα πιουν πολύ καλό καφέ ή γλυκό.Άσε που είναι και μοντέρνο μαγαζί.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οταν ξερεις στανταρ πες μας.Κι εγω δεν ειμαι 100% αλλα και στις 22 να αποφασισουμε θα ερθω και με ναυτια!δεν ειναι σιγουρο οτι θα φυγω θα ξερω σε λιγες μερες..![]()

zanin
Διάσημο μέλος
Οταν ξερεις στανταρ πες μας.Κι εγω δεν ειμαι 100% αλλα και στις 22 να αποφασισουμε θα ερθω και με ναυτια!![]()
μικρή κουνέλα μην ανησυχείς και θα έρθω να σε μαζέψω εγώ!! μενουμε κοντά!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μελίνα μου δεν οργανώνουμε τίποτα μεγάλο απλά για καφέ ή γλυκό θα πάμε. Αλλωστε έχουμε πολύ καιρό να βρεθούμε παρεουλα και στην έκθεση δεν προλαβαμε να πούμε τίποτα γιατί όλες τρέχαμε από κλουβί σε κλουβί.Χμμμμμμ
εγώ σκεφτόμουν ότι είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε στην έκθεση και στις επιμέρους συναντήσεις, οπότε δεν ξέρω αν θα μαζευτεί πολύς κόσμος για άλλη συνάντηση πριν από τα Χριστούγεννα...
βασικά έλεγα να ξεκινούσαμε τη συνάντηση της πίτας, το Γενάρη του 2010, οπότε θα έχουμε άπλετο χρόνο να το οργανώσουμε αλλά και θα μπορέσουμε όλοι να διαμορφώσουμε τα προγράμματά μας, αφού θα δοθεί ημερομηνία τόσο νωρίς
Εκτός βέβαια αν θέλετε να γίνουν και τα δυο
PS Στη συνάντηση της πίτας, θα βάλω την πίτα, το δηλώνω από τώρακαι για να μη μου γκρινιάζει η Μαριτάσια
Επίσης, σκεφτόμουν να εκμεταλλευόμασταν την περίσταση και για συγκέντρωση χρημάτων, αφού δε μας έκατσε το Μπαζάρ, και να οργανώναμε τότε και τη λαχειοφόρο αγορά, με κλήρωση εκείνο το βράδυ![]()
Απλά απογευματινό καφεδάκι & γλυκό μέσα στο γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Hlianna
Διάσημο μέλος
Μελίνα μου δεν οργανώνουμε τίποτα μεγάλο απλά για καφέ ή γλυκό θα πάμε. Αλλωστε έχουμε πολύ καιρό να βρεθούμε παρεουλα και στην έκθεση δεν προλαβαμε να πούμε τίποτα γιατί όλες τρέχαμε από κλουβί σε κλουβί.
Απλά απογευματινό καφεδάκι & γλυκό μέσα στο γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων.![]()
πως τα λες ετσι ρε Λεττα

Melini
Διάσημο μέλος
Μελίνα μου δεν οργανώνουμε τίποτα μεγάλο απλά για καφέ ή γλυκό θα πάμε. Αλλωστε έχουμε πολύ καιρό να βρεθούμε παρεουλα και στην έκθεση δεν προλαβαμε να πούμε τίποτα γιατί όλες τρέχαμε από κλουβί σε κλουβί.
Απλά απογευματινό καφεδάκι & γλυκό μέσα στο γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων.![]()
Οκ, συμφωνώ
Μόνο που δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να παρευρεθώ
, αλλά υποθέτω ότι ακόμα κι αν το αποφασίσω τελευταία στιγμή θα με θέλετε ε; ε; 

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!Οκ, συμφωνώΜόνο που δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να παρευρεθώ
![]()
Melini
Διάσημο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ και το συζητάς?Οκ, συμφωνώΜόνο που δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να παρευρεθώ
![]()

Αλλωστε μενεις κοντά.
Απογευματινό καφεδάκι θα πιουμε και όποιος κάνει κέφι έρχεται.

φιλάκια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool