Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Ειπάμε πότε θα την κάνουμε την συνάντηση????Καλέ και το συζητάς?Αλλωστε μενεις κοντά.
Απογευματινό καφεδάκι θα πιουμε και όποιος κάνει κέφι έρχεται.
φιλάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα είναι μεσοβδόμαδα πριν τα Χριστούγεννα . Τώρα δεν ξέρω ακριβώς ή 22 ή 23. Για να προλάβει να έρθει και η καημένη η kounelaki από την Κρήτη.Εσύ θα φύγεις τα Χριστούγεννα?Ειπάμε πότε θα την κάνουμε την συνάντηση????![]()
natalouko
Επιφανές μέλος
Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Θα είναι μεσοβδόμαδα πριν τα Χριστούγεννα . Τώρα δεν ξέρω ακριβώς ή 22 ή 23. Για να προλάβει να έρθει και η καημένη η kounelaki από την Κρήτη.Εσύ θα φύγεις τα Χριστούγεννα?

Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες...

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμαΌχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες...
![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Ναι!!!!Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα![]()
![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Να βαλουμε και σκουφακια!Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα![]()
![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Να βαλουμε και σκουφακια!![]()
Και σκουφάκια
και γιρλάντες
και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.
. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!!Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι.

natalouko
Επιφανές μέλος
Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Και σκουφάκιακαι γιρλάντες
και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.
. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!!
Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι.![]()

Τουλάχιστον όχι ακόμα..

Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν...

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά ναι δίκιο έχεις.Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..
Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν...
![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια.
Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα!

Hlianna
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις!![]()
![]()
Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου,
Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας
Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε,θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα
![]()

Λοιπον μεχρι στιγμης:
1 Kounelaki
2 aporw
3 felice
4 Hlianna
5 natalouko
6 Μαρία Γατσίου
7 ιβανα
8 zanin
9 melini ?
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις!
Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα![]()
Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρηαλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα.
Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Nαι υδροχοαρα ειμαι!!!Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις!
Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα![]()
Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρηαλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα.
Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time![]()
![]()
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry
) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις!
Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!!
![]()
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23!![]()
Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια.
Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα!![]()
Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε .
Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα
γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας
του Ν. Ηρακλείου.
Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ .
Φιλάκια πολλά
natalouko
Επιφανές μέλος
Τέλεια!!!!Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε .
Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα
γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας
του Ν. Ηρακλείου.
Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ .
Φιλάκια πολλά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool