Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:44 Η Felice έγραψε: #4.221 02-12-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: πως τα λες ετσι ρε Λεττα Click για ανάπτυξη... Είδες!!! ειδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η natalouko: #4.222 02-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλέ και το συζητάς?Αλλωστε μενεις κοντά. Απογευματινό καφεδάκι θα πιουμε και όποιος κάνει κέφι έρχεται. φιλάκια Click για ανάπτυξη... Ειπάμε πότε θα την κάνουμε την συνάντηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:53 Η Felice έγραψε: #4.223 02-12-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ειπάμε πότε θα την κάνουμε την συνάντηση???? Click για ανάπτυξη... Θα είναι μεσοβδόμαδα πριν τα Χριστούγεννα . Τώρα δεν ξέρω ακριβώς ή 22 ή 23. Για να προλάβει να έρθει και η καημένη η kounelaki από την Κρήτη.Εσύ θα φύγεις τα Χριστούγεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:55 Η natalouko: #4.224 02-12-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Θα είναι μεσοβδόμαδα πριν τα Χριστούγεννα . Τώρα δεν ξέρω ακριβώς ή 22 ή 23. Για να προλάβει να έρθει και η καημένη η kounelaki από την Κρήτη.Εσύ θα φύγεις τα Χριστούγεννα? Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Felice έγραψε: #4.225 02-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες... Click για ανάπτυξη... Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:05 Η natalouko: #4.226 02-12-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η kounelaki: #4.227 02-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Να βαλουμε και σκουφακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Felice έγραψε: #4.228 02-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να βαλουμε και σκουφακια! Click για ανάπτυξη... Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η natalouko: #4.229 02-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η Felice έγραψε: #4.230 02-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:55 Η kounelaki: #4.231 06-12-09 16:55 Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: πως τα λες ετσι ρε Λεττα Click για ανάπτυξη... Είδες!!! ειδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η natalouko: #4.222 02-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλέ και το συζητάς?Αλλωστε μενεις κοντά. Απογευματινό καφεδάκι θα πιουμε και όποιος κάνει κέφι έρχεται. φιλάκια Click για ανάπτυξη... Ειπάμε πότε θα την κάνουμε την συνάντηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:53 Η Felice έγραψε: #4.223 02-12-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ειπάμε πότε θα την κάνουμε την συνάντηση???? Click για ανάπτυξη... Θα είναι μεσοβδόμαδα πριν τα Χριστούγεννα . Τώρα δεν ξέρω ακριβώς ή 22 ή 23. Για να προλάβει να έρθει και η καημένη η kounelaki από την Κρήτη.Εσύ θα φύγεις τα Χριστούγεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:55 Η natalouko: #4.224 02-12-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Θα είναι μεσοβδόμαδα πριν τα Χριστούγεννα . Τώρα δεν ξέρω ακριβώς ή 22 ή 23. Για να προλάβει να έρθει και η καημένη η kounelaki από την Κρήτη.Εσύ θα φύγεις τα Χριστούγεννα? Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Felice έγραψε: #4.225 02-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες... Click για ανάπτυξη... Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:05 Η natalouko: #4.226 02-12-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η kounelaki: #4.227 02-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Να βαλουμε και σκουφακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Felice έγραψε: #4.228 02-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να βαλουμε και σκουφακια! Click για ανάπτυξη... Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η natalouko: #4.229 02-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η Felice έγραψε: #4.230 02-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:55 Η kounelaki: #4.231 06-12-09 16:55 Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλέ και το συζητάς?Αλλωστε μενεις κοντά. Απογευματινό καφεδάκι θα πιουμε και όποιος κάνει κέφι έρχεται. φιλάκια Click για ανάπτυξη... Ειπάμε πότε θα την κάνουμε την συνάντηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:53 Η Felice έγραψε: #4.223 02-12-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ειπάμε πότε θα την κάνουμε την συνάντηση???? Click για ανάπτυξη... Θα είναι μεσοβδόμαδα πριν τα Χριστούγεννα . Τώρα δεν ξέρω ακριβώς ή 22 ή 23. Για να προλάβει να έρθει και η καημένη η kounelaki από την Κρήτη.Εσύ θα φύγεις τα Χριστούγεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:55 Η natalouko: #4.224 02-12-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Θα είναι μεσοβδόμαδα πριν τα Χριστούγεννα . Τώρα δεν ξέρω ακριβώς ή 22 ή 23. Για να προλάβει να έρθει και η καημένη η kounelaki από την Κρήτη.Εσύ θα φύγεις τα Χριστούγεννα? Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Felice έγραψε: #4.225 02-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες... Click για ανάπτυξη... Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:05 Η natalouko: #4.226 02-12-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η kounelaki: #4.227 02-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Να βαλουμε και σκουφακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Felice έγραψε: #4.228 02-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να βαλουμε και σκουφακια! Click για ανάπτυξη... Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η natalouko: #4.229 02-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η Felice έγραψε: #4.230 02-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:55 Η kounelaki: #4.231 06-12-09 16:55 Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ειπάμε πότε θα την κάνουμε την συνάντηση???? Click για ανάπτυξη... Θα είναι μεσοβδόμαδα πριν τα Χριστούγεννα . Τώρα δεν ξέρω ακριβώς ή 22 ή 23. Για να προλάβει να έρθει και η καημένη η kounelaki από την Κρήτη.Εσύ θα φύγεις τα Χριστούγεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:55 Η natalouko: #4.224 02-12-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Θα είναι μεσοβδόμαδα πριν τα Χριστούγεννα . Τώρα δεν ξέρω ακριβώς ή 22 ή 23. Για να προλάβει να έρθει και η καημένη η kounelaki από την Κρήτη.Εσύ θα φύγεις τα Χριστούγεννα? Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Felice έγραψε: #4.225 02-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες... Click για ανάπτυξη... Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:05 Η natalouko: #4.226 02-12-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η kounelaki: #4.227 02-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Να βαλουμε και σκουφακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Felice έγραψε: #4.228 02-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να βαλουμε και σκουφακια! Click για ανάπτυξη... Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η natalouko: #4.229 02-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η Felice έγραψε: #4.230 02-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:55 Η kounelaki: #4.231 06-12-09 16:55 Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Θα είναι μεσοβδόμαδα πριν τα Χριστούγεννα . Τώρα δεν ξέρω ακριβώς ή 22 ή 23. Για να προλάβει να έρθει και η καημένη η kounelaki από την Κρήτη.Εσύ θα φύγεις τα Χριστούγεννα? Click για ανάπτυξη... Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Felice έγραψε: #4.225 02-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες... Click για ανάπτυξη... Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:05 Η natalouko: #4.226 02-12-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η kounelaki: #4.227 02-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Να βαλουμε και σκουφακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Felice έγραψε: #4.228 02-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να βαλουμε και σκουφακια! Click για ανάπτυξη... Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η natalouko: #4.229 02-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η Felice έγραψε: #4.230 02-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:55 Η kounelaki: #4.231 06-12-09 16:55 Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι εγώ εδώ θα είμαι!!Μια χαρά είναι αυτές οι μέρες... Click για ανάπτυξη... Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:05 Η natalouko: #4.226 02-12-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η kounelaki: #4.227 02-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Να βαλουμε και σκουφακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Felice έγραψε: #4.228 02-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να βαλουμε και σκουφακια! Click για ανάπτυξη... Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η natalouko: #4.229 02-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η Felice έγραψε: #4.230 02-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:55 Η kounelaki: #4.231 06-12-09 16:55 Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Ναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η kounelaki: #4.227 02-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Να βαλουμε και σκουφακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Felice έγραψε: #4.228 02-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να βαλουμε και σκουφακια! Click για ανάπτυξη... Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η natalouko: #4.229 02-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η Felice έγραψε: #4.230 02-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:55 Η kounelaki: #4.231 06-12-09 16:55 Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ τότε θα τα πούμε και από κοντά μέσα σε γιορτινό πνεύμα Click για ανάπτυξη... Να βαλουμε και σκουφακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Felice έγραψε: #4.228 02-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να βαλουμε και σκουφακια! Click για ανάπτυξη... Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η natalouko: #4.229 02-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η Felice έγραψε: #4.230 02-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:55 Η kounelaki: #4.231 06-12-09 16:55 Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να βαλουμε και σκουφακια! Click για ανάπτυξη... Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η natalouko: #4.229 02-12-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η Felice έγραψε: #4.230 02-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:55 Η kounelaki: #4.231 06-12-09 16:55 Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και σκουφάκια και γιρλάντες και ότι τραβάει η ορεξή μας θα βάλουμε.. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑ !!!! Λέει ότι απόψε χιόνισε στον Παρνασσό.Αχχ γιατί να μην κατέβαινε και λίγο παρακάτω προς τα εδώ να κάνουμε Χριστούγεννα με χιόνι. Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η Felice έγραψε: #4.230 02-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:55 Η kounelaki: #4.231 06-12-09 16:55 Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ωραία είναι τα χιόνια, αλλά δεν θέλουν να έρθουν..Τουλάχιστον όχι ακόμα..Γιατί σκέφτομαι τα 2 αδεσποτούλια που ταϊζω στην δουλειά ότι θα κρυώνουν... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι δίκιο έχεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:55 Η kounelaki: #4.231 06-12-09 16:55 Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η Hlianna έγραψε: #4.232 06-12-09 17:04 τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελεια..ελπιζω να τα καταφερω και να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:04 Η kounelaki: #4.233 06-12-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Μαρή πάρτο απόφαση εως της 14 το αργότερο ίσως κ νωρίτερα θα έχω γεννήσει, δεν κάνει να μείνει το μωρό άλλο.. λόγω τον γνωστών προβλημάτων μου, Δεν θα είναι υδροχόος - ευτυχώς για να βγει νορμάλ κ να δει προκοπή στη ζωή του.. όχι σαν κάτι γνωστές μας Αν δεν προλάβω την πίτα, τη βάψατε, θα σας μαντρώσω όλες να κόψουμε δεύτερη πίτα στις αποκριες ή το.... πάσχα Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Λοιπον μεχρι στιγμης: 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 Μαρία Γατσίου 7 ιβανα 8 zanin 9 melini ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:54 Η Kristen έγραψε: #4.234 06-12-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η kounelaki: #4.235 07-12-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε κοριτσούδια εγώ θα σας δω next time Click για ανάπτυξη... Nαι υδροχοαρα ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:44 Η Felice έγραψε: #4.236 07-12-09 15:44 Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Που βρίσκεται το μαγαζί To palmie Bistro το προτείναμε γιατί έχει και φαγητό για όσες επιθυμουν και καταπληκτικό καφέ illy(κάνω και διαφήμιση sorry) Αλλά πάνω από όλα είναι ακριβώς δίπλα στο τρένο , με το που θα φτάσετε περνάτε απέναντι στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου και το Palmie είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία. Καθόλου δύσκολο να το βρεις. Οσες θα έρθετε με αμάξι για να μην δυσκολευτείτε μπορείτε να αφήσετε το αμάξι κάπου και να πάρετε το τρένο μέχρι την στάση τρένου Ν. Ηράκλειο ή να παρκάρετε λίγο ποιο πέρα από την πλατεία του Ν. Ηρακλείου κατά μήκος του τρένου που παρκαρουν συνήθως τα αμάξια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:48 Η natalouko: #4.237 07-12-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δεν καταλαβα τι εχουν οι υδροχοοι?Ειμαστε πολυ σεξυ γυναικες οι υδροχοοι να ξερεις! Μαρή κουνέλα κ εσύ υδροχόος είσαι?? εγώ τα έλεγα για μένα κ τη φράου Στέλλα Από σέξυ άλλο τίποτα καμάρι μου... για τα άλλα δεν είμαι σίγουρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ είμαστε καράOFF οπότε άστο να το συζητήσουμε άλλη ώρα. Βλέπω υπάρχουν και άλλοι υδροχόοι εδώ ε???Βάλτε με και εμένα μέσα!!! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Felice έγραψε: #4.238 08-12-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κουκλες!Τελικα μπορω και στις 22 και στις 23! Λεω η ωρα συναντησης να ειναι στις 6... Οπως καταλαβατε το cafe-restaurant που προτεινε η Λεττα λεγεται Palmie Bistro και βρισκεται απο την πανω μερια του σταθμου που η αποβαθρα γραφει "προς πειραια",που ειναι η πλατεια. Οσες αγχωνεστε μηπως δεν το βρειτε πειτε μου να σας στειλω πμ το τηλ μου να σας δωσω οδηγιες τη μεγαλη μερα! Click για ανάπτυξη... Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:48 Η natalouko: #4.239 08-12-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 210 211 212 213 214 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 212 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Οκ αφου θα είσαι εδώ τότε . Τρίτη 22 Δεκεμβρίου απόγευμα εγώ θα έλεγα γύρω στις 19:00 στο Palmie Bistro της πλατείας του Ν. Ηρακλείου. Ελάτε να πιούμε Χριστουγενιάτικο καφέ . Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Hlianna έγραψε: #4.240 08-12-09 15:51 τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τελεια μια χαρα..κατα 95% θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.