Πότε θα πάμε για καφέ;

Eχουμε και λεμε
1 Kounelaki
2 aporw
3 felice
4 Hlianna
5 natalouko
6 flower
7 zanin
8 melini ?
9.Kika
10.cloud and snow

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια καλημέρα σας, συγνώμη για την βλακώδη ερώτηση, αλλά πως θα σας γνωρίσω; Δεν ξέρω καμμιά σας.Θα υπάρχει κάποιο "σημάδι"; Μπορεί να μου πει κάποια από εσάς;
Φιλάκια FLOWER

1)Καθόλου βλακώδη απορία. Ακού το κινητό μου είναι 6946379302. Οταν μπεις στο μαγαζί εάν δεν μας καταλάβεις τότε κάλεσε με και θα έρθω στην πόρτα να σε πάρω . Οκ? Αυτό ισχύει και για όποια άλλη κοπέλα δεν έχει ξαναέρθει στην παρέα.
Αν και θα μας καταλάβεις συνήθως όπου πάμε γκρεμίζουμε το μαγαζί γιατί είμαστε φοβερά φωνακλούδες.(αν και δεν θα είμαστε πάρα πολλες αυτήν την φορά:().
2)Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλες οι κοριτσούδες του my cat. Οποια κάνει κέφι ελεύθερο να έρθει για καφεδάκι.
ΑΑ! Επίσης όσες έχουνε καρτελάκι έτοιμο ας το έχουν μαζί τους διαφορέτικά θα φέρω εγώ αυτοκόλλητα.;)
3) Το Palmie Bistro είναι πανέυκολο να το βρείτε γιατί ειναι ακριβώς έξω απο το τρένο . Όπως θα φτάσετε στον Σταθμό του Ηρακλείου όσες έρχεστε από Αθήνα πρέπει να περάσετε από την άλλη πλευρα που βρίσκεται η πλατεία. Βγαίνοντας από τις κυλιόμενες σκάλες θα δείτε ότι βγαίνετε στην πλατεία με το συντριβάνι και δύο περίπτερα . Τα μαγαζί είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία γωνιακό πίσω από το δεύτερο περίπτερο . Ρωτήστε στο περίπτερο να σας το δείξουν .
4)Τελικά πόσες θα δηλώσουν παρών?Ισχύει η λίστα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λεττακι ειμαστε 10.Μηπως να κλειναμε τραπεζι?Θα βρουμε τραπεζι?Ειναι και γιορτες..

Λεττακι ειμαστε 10.Μηπως να κλειναμε τραπεζι?Θα βρουμε τραπεζι?Ειναι και γιορτες..
Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται.;)

Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται.;)
Ναι ναι να δωσεις κι ενα ονομα για να συναντηθουμε στο τραπεζι ταδε:lol:

Το έχουν κατεβασμένο:( θα ξαναδοκιμάσω μετά.

PALMIE BISTRO (Cafe-Bar Restaurants)
grayClub.gif
Πρασίνου Λόφου & Ναρκίσσων 1, Νέο Ηράκλειο,
210-28 53 298-299.
Μεγάλη αλυσίδα για απλές καθημερινές γεύσεις, αρκετά προσεγμένες, χαλαρωτικό καφέ ή ποτό σε φόντο νεανικό. Έως 1.30 π.μ.

Ο χάρτης, βάλτε την διεύθυνση στην μπάρα του explorer και θα βγει κατευθείαν.Ειναι το πρασινο σημαδάκι
https://www.athinorama.gr/map/default.aspx?cat=3&id=3335

Καλημέρα Κορίτσια!!!:P:P:P
Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω.:/::/::/: θα το προσπαθήσω όμως!!!:):):)

Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω.:/::/::/: θα το προσπαθήσω όμως!!!:):):)
Θα χασεις και θα ζηλευεις μετα!Στο λεω εκ πειρας!:lol::lol::lol:

εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθες:Pδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες..:lol::lol:

μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι:lol:

εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθες:Pδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες..:lol::lol:

μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι:lol:
Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα!

Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!:up:Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε!:(

Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα!

Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!:up:Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε!:(
MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις.
Φιλάκια μην αγχώνεσαι.:)

Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια.
ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται:P:P)

ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου:lol::lol:

ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου:lol::lol:
Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....:/:Ωραιο ηταν..

και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια:(

Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας:D:lol::lol::lol::P:P

ετσι μπραβο κυρια μου:lol::P

και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια:(
Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back