kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:55 Η kounelaki: #4.281 21-12-09 11:55 Eχουμε και λεμε 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 flower 7 zanin 8 melini ? 9.Kika 10.cloud and snow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:07 Η Felice έγραψε: #4.282 21-12-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από FLOWER: Κορίτσια καλημέρα σας, συγνώμη για την βλακώδη ερώτηση, αλλά πως θα σας γνωρίσω; Δεν ξέρω καμμιά σας.Θα υπάρχει κάποιο "σημάδι"; Μπορεί να μου πει κάποια από εσάς; Φιλάκια FLOWER Click για ανάπτυξη... 1)Καθόλου βλακώδη απορία. Ακού το κινητό μου είναι 6946379302. Οταν μπεις στο μαγαζί εάν δεν μας καταλάβεις τότε κάλεσε με και θα έρθω στην πόρτα να σε πάρω . Οκ? Αυτό ισχύει και για όποια άλλη κοπέλα δεν έχει ξαναέρθει στην παρέα. Αν και θα μας καταλάβεις συνήθως όπου πάμε γκρεμίζουμε το μαγαζί γιατί είμαστε φοβερά φωνακλούδες.(αν και δεν θα είμαστε πάρα πολλες αυτήν την φορά). 2)Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλες οι κοριτσούδες του my cat. Οποια κάνει κέφι ελεύθερο να έρθει για καφεδάκι. ΑΑ! Επίσης όσες έχουνε καρτελάκι έτοιμο ας το έχουν μαζί τους διαφορέτικά θα φέρω εγώ αυτοκόλλητα. 3) Το Palmie Bistro είναι πανέυκολο να το βρείτε γιατί ειναι ακριβώς έξω απο το τρένο . Όπως θα φτάσετε στον Σταθμό του Ηρακλείου όσες έρχεστε από Αθήνα πρέπει να περάσετε από την άλλη πλευρα που βρίσκεται η πλατεία. Βγαίνοντας από τις κυλιόμενες σκάλες θα δείτε ότι βγαίνετε στην πλατεία με το συντριβάνι και δύο περίπτερα . Τα μαγαζί είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία γωνιακό πίσω από το δεύτερο περίπτερο . Ρωτήστε στο περίπτερο να σας το δείξουν . 4)Τελικά πόσες θα δηλώσουν παρών?Ισχύει η λίστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η kounelaki: #4.283 21-12-09 12:13 Λεττακι ειμαστε 10.Μηπως να κλειναμε τραπεζι?Θα βρουμε τραπεζι?Ειναι και γιορτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Felice έγραψε: #4.284 21-12-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττακι ειμαστε 10.Μηπως να κλειναμε τραπεζι?Θα βρουμε τραπεζι?Ειναι και γιορτες.. Click για ανάπτυξη... Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η kounelaki: #4.285 21-12-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να δωσεις κι ενα ονομα για να συναντηθουμε στο τραπεζι ταδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Felice έγραψε: #4.286 21-12-09 12:34 Το έχουν κατεβασμένο θα ξαναδοκιμάσω μετά. PALMIE BISTRO (Cafe-Bar Restaurants) Πρασίνου Λόφου & Ναρκίσσων 1, Νέο Ηράκλειο, 210-28 53 298-299. Μεγάλη αλυσίδα για απλές καθημερινές γεύσεις, αρκετά προσεγμένες, χαλαρωτικό καφέ ή ποτό σε φόντο νεανικό. Έως 1.30 π.μ. Ο χάρτης, βάλτε την διεύθυνση στην μπάρα του explorer και θα βγει κατευθείαν.Ειναι το πρασινο σημαδάκι https://www.athinorama.gr/map/default.aspx?cat=3&id=3335 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η natalouko: #4.287 21-12-09 12:43 Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:48 Η kounelaki: #4.288 21-12-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Θα χασεις και θα ζηλευεις μετα!Στο λεω εκ πειρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:54 Η Hlianna έγραψε: #4.289 21-12-09 12:54 εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:56 Η kounelaki: #4.290 21-12-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Click για ανάπτυξη... Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Felice έγραψε: #4.291 21-12-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eχουμε και λεμε 1 Kounelaki 2 aporw 3 felice 4 Hlianna 5 natalouko 6 flower 7 zanin 8 melini ? 9.Kika 10.cloud and snow Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:07 Η Felice έγραψε: #4.282 21-12-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από FLOWER: Κορίτσια καλημέρα σας, συγνώμη για την βλακώδη ερώτηση, αλλά πως θα σας γνωρίσω; Δεν ξέρω καμμιά σας.Θα υπάρχει κάποιο "σημάδι"; Μπορεί να μου πει κάποια από εσάς; Φιλάκια FLOWER Click για ανάπτυξη... 1)Καθόλου βλακώδη απορία. Ακού το κινητό μου είναι 6946379302. Οταν μπεις στο μαγαζί εάν δεν μας καταλάβεις τότε κάλεσε με και θα έρθω στην πόρτα να σε πάρω . Οκ? Αυτό ισχύει και για όποια άλλη κοπέλα δεν έχει ξαναέρθει στην παρέα. Αν και θα μας καταλάβεις συνήθως όπου πάμε γκρεμίζουμε το μαγαζί γιατί είμαστε φοβερά φωνακλούδες.(αν και δεν θα είμαστε πάρα πολλες αυτήν την φορά). 2)Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλες οι κοριτσούδες του my cat. Οποια κάνει κέφι ελεύθερο να έρθει για καφεδάκι. ΑΑ! Επίσης όσες έχουνε καρτελάκι έτοιμο ας το έχουν μαζί τους διαφορέτικά θα φέρω εγώ αυτοκόλλητα. 3) Το Palmie Bistro είναι πανέυκολο να το βρείτε γιατί ειναι ακριβώς έξω απο το τρένο . Όπως θα φτάσετε στον Σταθμό του Ηρακλείου όσες έρχεστε από Αθήνα πρέπει να περάσετε από την άλλη πλευρα που βρίσκεται η πλατεία. Βγαίνοντας από τις κυλιόμενες σκάλες θα δείτε ότι βγαίνετε στην πλατεία με το συντριβάνι και δύο περίπτερα . Τα μαγαζί είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία γωνιακό πίσω από το δεύτερο περίπτερο . Ρωτήστε στο περίπτερο να σας το δείξουν . 4)Τελικά πόσες θα δηλώσουν παρών?Ισχύει η λίστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η kounelaki: #4.283 21-12-09 12:13 Λεττακι ειμαστε 10.Μηπως να κλειναμε τραπεζι?Θα βρουμε τραπεζι?Ειναι και γιορτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Felice έγραψε: #4.284 21-12-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττακι ειμαστε 10.Μηπως να κλειναμε τραπεζι?Θα βρουμε τραπεζι?Ειναι και γιορτες.. Click για ανάπτυξη... Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η kounelaki: #4.285 21-12-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να δωσεις κι ενα ονομα για να συναντηθουμε στο τραπεζι ταδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Felice έγραψε: #4.286 21-12-09 12:34 Το έχουν κατεβασμένο θα ξαναδοκιμάσω μετά. PALMIE BISTRO (Cafe-Bar Restaurants) Πρασίνου Λόφου & Ναρκίσσων 1, Νέο Ηράκλειο, 210-28 53 298-299. Μεγάλη αλυσίδα για απλές καθημερινές γεύσεις, αρκετά προσεγμένες, χαλαρωτικό καφέ ή ποτό σε φόντο νεανικό. Έως 1.30 π.μ. Ο χάρτης, βάλτε την διεύθυνση στην μπάρα του explorer και θα βγει κατευθείαν.Ειναι το πρασινο σημαδάκι https://www.athinorama.gr/map/default.aspx?cat=3&id=3335 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η natalouko: #4.287 21-12-09 12:43 Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:48 Η kounelaki: #4.288 21-12-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Θα χασεις και θα ζηλευεις μετα!Στο λεω εκ πειρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:54 Η Hlianna έγραψε: #4.289 21-12-09 12:54 εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:56 Η kounelaki: #4.290 21-12-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Click για ανάπτυξη... Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Felice έγραψε: #4.291 21-12-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από FLOWER: Κορίτσια καλημέρα σας, συγνώμη για την βλακώδη ερώτηση, αλλά πως θα σας γνωρίσω; Δεν ξέρω καμμιά σας.Θα υπάρχει κάποιο "σημάδι"; Μπορεί να μου πει κάποια από εσάς; Φιλάκια FLOWER Click για ανάπτυξη... 1)Καθόλου βλακώδη απορία. Ακού το κινητό μου είναι 6946379302. Οταν μπεις στο μαγαζί εάν δεν μας καταλάβεις τότε κάλεσε με και θα έρθω στην πόρτα να σε πάρω . Οκ? Αυτό ισχύει και για όποια άλλη κοπέλα δεν έχει ξαναέρθει στην παρέα. Αν και θα μας καταλάβεις συνήθως όπου πάμε γκρεμίζουμε το μαγαζί γιατί είμαστε φοβερά φωνακλούδες.(αν και δεν θα είμαστε πάρα πολλες αυτήν την φορά). 2)Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλες οι κοριτσούδες του my cat. Οποια κάνει κέφι ελεύθερο να έρθει για καφεδάκι. ΑΑ! Επίσης όσες έχουνε καρτελάκι έτοιμο ας το έχουν μαζί τους διαφορέτικά θα φέρω εγώ αυτοκόλλητα. 3) Το Palmie Bistro είναι πανέυκολο να το βρείτε γιατί ειναι ακριβώς έξω απο το τρένο . Όπως θα φτάσετε στον Σταθμό του Ηρακλείου όσες έρχεστε από Αθήνα πρέπει να περάσετε από την άλλη πλευρα που βρίσκεται η πλατεία. Βγαίνοντας από τις κυλιόμενες σκάλες θα δείτε ότι βγαίνετε στην πλατεία με το συντριβάνι και δύο περίπτερα . Τα μαγαζί είναι ακριβώς επάνω στην πλατεία γωνιακό πίσω από το δεύτερο περίπτερο . Ρωτήστε στο περίπτερο να σας το δείξουν . 4)Τελικά πόσες θα δηλώσουν παρών?Ισχύει η λίστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η kounelaki: #4.283 21-12-09 12:13 Λεττακι ειμαστε 10.Μηπως να κλειναμε τραπεζι?Θα βρουμε τραπεζι?Ειναι και γιορτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Felice έγραψε: #4.284 21-12-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττακι ειμαστε 10.Μηπως να κλειναμε τραπεζι?Θα βρουμε τραπεζι?Ειναι και γιορτες.. Click για ανάπτυξη... Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η kounelaki: #4.285 21-12-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να δωσεις κι ενα ονομα για να συναντηθουμε στο τραπεζι ταδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Felice έγραψε: #4.286 21-12-09 12:34 Το έχουν κατεβασμένο θα ξαναδοκιμάσω μετά. PALMIE BISTRO (Cafe-Bar Restaurants) Πρασίνου Λόφου & Ναρκίσσων 1, Νέο Ηράκλειο, 210-28 53 298-299. Μεγάλη αλυσίδα για απλές καθημερινές γεύσεις, αρκετά προσεγμένες, χαλαρωτικό καφέ ή ποτό σε φόντο νεανικό. Έως 1.30 π.μ. Ο χάρτης, βάλτε την διεύθυνση στην μπάρα του explorer και θα βγει κατευθείαν.Ειναι το πρασινο σημαδάκι https://www.athinorama.gr/map/default.aspx?cat=3&id=3335 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η natalouko: #4.287 21-12-09 12:43 Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:48 Η kounelaki: #4.288 21-12-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Θα χασεις και θα ζηλευεις μετα!Στο λεω εκ πειρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:54 Η Hlianna έγραψε: #4.289 21-12-09 12:54 εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:56 Η kounelaki: #4.290 21-12-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Click για ανάπτυξη... Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Felice έγραψε: #4.291 21-12-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λεττακι ειμαστε 10.Μηπως να κλειναμε τραπεζι?Θα βρουμε τραπεζι?Ειναι και γιορτες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Felice έγραψε: #4.284 21-12-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττακι ειμαστε 10.Μηπως να κλειναμε τραπεζι?Θα βρουμε τραπεζι?Ειναι και γιορτες.. Click για ανάπτυξη... Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η kounelaki: #4.285 21-12-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να δωσεις κι ενα ονομα για να συναντηθουμε στο τραπεζι ταδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Felice έγραψε: #4.286 21-12-09 12:34 Το έχουν κατεβασμένο θα ξαναδοκιμάσω μετά. PALMIE BISTRO (Cafe-Bar Restaurants) Πρασίνου Λόφου & Ναρκίσσων 1, Νέο Ηράκλειο, 210-28 53 298-299. Μεγάλη αλυσίδα για απλές καθημερινές γεύσεις, αρκετά προσεγμένες, χαλαρωτικό καφέ ή ποτό σε φόντο νεανικό. Έως 1.30 π.μ. Ο χάρτης, βάλτε την διεύθυνση στην μπάρα του explorer και θα βγει κατευθείαν.Ειναι το πρασινο σημαδάκι https://www.athinorama.gr/map/default.aspx?cat=3&id=3335 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η natalouko: #4.287 21-12-09 12:43 Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:48 Η kounelaki: #4.288 21-12-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Θα χασεις και θα ζηλευεις μετα!Στο λεω εκ πειρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:54 Η Hlianna έγραψε: #4.289 21-12-09 12:54 εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:56 Η kounelaki: #4.290 21-12-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Click για ανάπτυξη... Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Felice έγραψε: #4.291 21-12-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττακι ειμαστε 10.Μηπως να κλειναμε τραπεζι?Θα βρουμε τραπεζι?Ειναι και γιορτες.. Click για ανάπτυξη... Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:23 Η kounelaki: #4.285 21-12-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να δωσεις κι ενα ονομα για να συναντηθουμε στο τραπεζι ταδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Felice έγραψε: #4.286 21-12-09 12:34 Το έχουν κατεβασμένο θα ξαναδοκιμάσω μετά. PALMIE BISTRO (Cafe-Bar Restaurants) Πρασίνου Λόφου & Ναρκίσσων 1, Νέο Ηράκλειο, 210-28 53 298-299. Μεγάλη αλυσίδα για απλές καθημερινές γεύσεις, αρκετά προσεγμένες, χαλαρωτικό καφέ ή ποτό σε φόντο νεανικό. Έως 1.30 π.μ. Ο χάρτης, βάλτε την διεύθυνση στην μπάρα του explorer και θα βγει κατευθείαν.Ειναι το πρασινο σημαδάκι https://www.athinorama.gr/map/default.aspx?cat=3&id=3335 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η natalouko: #4.287 21-12-09 12:43 Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:48 Η kounelaki: #4.288 21-12-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Θα χασεις και θα ζηλευεις μετα!Στο λεω εκ πειρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:54 Η Hlianna έγραψε: #4.289 21-12-09 12:54 εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:56 Η kounelaki: #4.290 21-12-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Click για ανάπτυξη... Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Felice έγραψε: #4.291 21-12-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κάτσε θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν γίνεται. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να δωσεις κι ενα ονομα για να συναντηθουμε στο τραπεζι ταδε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Felice έγραψε: #4.286 21-12-09 12:34 Το έχουν κατεβασμένο θα ξαναδοκιμάσω μετά. PALMIE BISTRO (Cafe-Bar Restaurants) Πρασίνου Λόφου & Ναρκίσσων 1, Νέο Ηράκλειο, 210-28 53 298-299. Μεγάλη αλυσίδα για απλές καθημερινές γεύσεις, αρκετά προσεγμένες, χαλαρωτικό καφέ ή ποτό σε φόντο νεανικό. Έως 1.30 π.μ. Ο χάρτης, βάλτε την διεύθυνση στην μπάρα του explorer και θα βγει κατευθείαν.Ειναι το πρασινο σημαδάκι https://www.athinorama.gr/map/default.aspx?cat=3&id=3335 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η natalouko: #4.287 21-12-09 12:43 Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:48 Η kounelaki: #4.288 21-12-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Θα χασεις και θα ζηλευεις μετα!Στο λεω εκ πειρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:54 Η Hlianna έγραψε: #4.289 21-12-09 12:54 εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:56 Η kounelaki: #4.290 21-12-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Click για ανάπτυξη... Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Felice έγραψε: #4.291 21-12-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το έχουν κατεβασμένο θα ξαναδοκιμάσω μετά. PALMIE BISTRO (Cafe-Bar Restaurants) Πρασίνου Λόφου & Ναρκίσσων 1, Νέο Ηράκλειο, 210-28 53 298-299. Μεγάλη αλυσίδα για απλές καθημερινές γεύσεις, αρκετά προσεγμένες, χαλαρωτικό καφέ ή ποτό σε φόντο νεανικό. Έως 1.30 π.μ. Ο χάρτης, βάλτε την διεύθυνση στην μπάρα του explorer και θα βγει κατευθείαν.Ειναι το πρασινο σημαδάκι https://www.athinorama.gr/map/default.aspx?cat=3&id=3335 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:43 Η natalouko: #4.287 21-12-09 12:43 Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:48 Η kounelaki: #4.288 21-12-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Θα χασεις και θα ζηλευεις μετα!Στο λεω εκ πειρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:54 Η Hlianna έγραψε: #4.289 21-12-09 12:54 εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:56 Η kounelaki: #4.290 21-12-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Click για ανάπτυξη... Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Felice έγραψε: #4.291 21-12-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:48 Η kounelaki: #4.288 21-12-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Θα χασεις και θα ζηλευεις μετα!Στο λεω εκ πειρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:54 Η Hlianna έγραψε: #4.289 21-12-09 12:54 εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:56 Η kounelaki: #4.290 21-12-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Click για ανάπτυξη... Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Felice έγραψε: #4.291 21-12-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Θα χασεις και θα ζηλευεις μετα!Στο λεω εκ πειρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:54 Η Hlianna έγραψε: #4.289 21-12-09 12:54 εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:56 Η kounelaki: #4.290 21-12-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Click για ανάπτυξη... Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Felice έγραψε: #4.291 21-12-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:56 Η kounelaki: #4.290 21-12-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Click για ανάπτυξη... Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Felice έγραψε: #4.291 21-12-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω και η Λεττα ειμαστε ξανθεςδεν υπαρχει περιπτωση να μην μας γνωρισεις..ολο και καποιο τραπεζι θα δεις με 10 τρελες.. μαρεσει Λεττα που εχεις βαλει και το πως περιγραφουν το μαγαζι Click για ανάπτυξη... Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Felice έγραψε: #4.291 21-12-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Κι εγω γελασα πολυ μ'αυτο!Α ρε Λεττα! Η Λεττα εχει μια ξανθια φουντωτη πλουσια χαιτη!Θα ξεχωριζει στο πληθος εκτος κι αν κουρευτηκε! Click για ανάπτυξη... MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η kounelaki: #4.292 21-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: MMMMMMχχχλλλ!!! Τι είμαι ρε! άλογο? Click για ανάπτυξη... Λιοντάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η Felice έγραψε: #4.293 21-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα Κορίτσια!!! Εγώ ενδέχεται να μην μπορέσω να έρθω γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα σχολάσω. θα το προσπαθήσω όμως!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως να ξέρεις ότι θα κάτσουμε για ώρα δεν θα φύγουμε αμέσως . Επομένως ακόμα και αν αργήσεις θα μας προλάβεις. Φιλάκια μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:09 Η Felice έγραψε: #4.294 21-12-09 13:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λιοντάρι! Click για ανάπτυξη... Α!! τότε εντάξει το δέχομαι γιατί μ'αρέσουν και τα λιοντάρια. ΓΓΓΓκκκρουράαοοοο!!!!(βρύχομαι υποτίθεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Hlianna έγραψε: #4.295 21-12-09 13:11 ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η kounelaki: #4.296 21-12-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Επισης!Ημουν κι εγω ξανθια καποτε....Ωραιο ηταν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Hlianna έγραψε: #4.297 21-12-09 13:20 και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Felice έγραψε: #4.298 21-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ας τολμησει να κουρευτει ή να γινει καστανη και θα εχει να κανει μαζι μου Click για ανάπτυξη... Ότι πείτε δεσποινίδες μου , δεν θέλω να τα βάζω μαζί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Hlianna έγραψε: #4.299 21-12-09 13:38 ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 213 214 215 216 217 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 215 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ετσι μπραβο κυρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η kounelaki: #4.300 21-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: και εγω ξανθια εδω και ενα χρονο..και ολο λεω να το κανω καστανο να μην ταλαιπωρω το μαλλι μου αλλα δεν μου παει η καρδια Click για ανάπτυξη... Mην το κανεις....Θα το μετανιωσεις.Και θα θες να το ξαναξανθινεις και θα σου λενε ολοι οχι,καλυτερο το σκουρο κτλ και δεν βρισκεις ακρη! Ιδιως οι κακοπροαιρετοι θα ερθουν να σου πουνε ποσο "δευτερου τυπου" σε εκανε το ξανθο,η αληθεια ομως ειναι οτι ολες θα θελαν να ειναι barbie! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.