stellak
Διάσημο μέλος

Μπάι δε γουέι, Βιβή και Τζούλια θα είστε αδικαιολογήτως απούσες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Μπάι δε γουέι, Βιβή και Τζούλια θα είστε αδικαιολογήτως απούσες;
Δε γνωρίζω..δε δήλωσαν ακόμα συμμετοχή?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

θα ρωταμε τους περαστικους μηπως ειστε απο το my cats??????

RedCat
Διάσημο μέλος
για να μη χαθουμε.Η βιβη επιστρεφει σημερα απο το εξωτερικό. Οσο για την Τζουλια ειπε θα προσπαθήσει καθότι οπως γνωρίζετε ειναι εκτός...πια

stellak
Διάσημο μέλος
Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά...
Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση!![]()
Julietta μου δεν πειράζει βρε είναι για καλό σκοπό η απουσία σου. Την επόμενη. Που ξέρεις μπορεί να κανονίσουμε και καφέ κατά τα μέρη σου τι λέτε girls?

drusilia
Διάσημο μέλος

Θα το προσπαθησω αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω διάφορα αλλα ακομα και για λίγο να περάσω να σας δω θα το ήθελα.
stellak
Διάσημο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεταιδεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος???Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται![]()

Μήπως παραείναι πολύπλοκο???

stellak
Διάσημο μέλος
δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!!![]()
Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα.
Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ

Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως...

myrtos
Δραστήριο μέλος
Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!!Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο???
![]()

stellak
Διάσημο μέλος
Τα έχω έτοιμα
Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω.
Raisa
Περιβόητο μέλος
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ
Τα έχω έτοιμαΑπλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω.
![]()
Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο?????

myrtos
Δραστήριο μέλος
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ
![]()

ουαου
Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες

stellak
Διάσημο μέλος
ουαου
Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες![]()
Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση

Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε!
aretha
Περιβόητο μέλος
Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις...ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool