Πότε θα πάμε για καφέ;

Καλά, το φαντάζεσαι να μαζευτούν 20 τρελές στο λιμάνι και να χειροκροτούν όταν κατεβαίνετε; Όχι, πες, θα κατέβεις ή θα ψάχνεις που να κρυφτείς από τη ντροπή σου;;;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;;:mad::mad::mad::lol:
Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε):P
Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε;

Θα μπλέξουμε με τις προτεραιότητες υποδοχής μου φαίναται...Πρώτα το Διαγόρας να υποδεχτούμε που είναι καλοτάξιδο και θα σας φέρει με ασφάλεια στις αγκαλιές μας 'η τον Α. Μ Σείριο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση.
Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια!:up:

Πω πω τι κρίμα ...
Και δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία που τραβάς εσύ είναι και τα γατούδια που δεν θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται :(
Υπομονή ! Ελπίζω να φύγετε σύντομα!
Εν τω μεταξύ εδώ στην Αθήνα δεν κουνιέται φύλο :hmm:

Ναι ρε παιδια ουτε εδω εχει αερα,δεν καταλαβαινω τι γινεται...:(

Λοιπον μας ειπαν οτι μεχρι τις 11 εχουμε απαγορευτικο,μετα τις 11 θα ξαναβγαλουν ανακοινωση.
Στελλα ελατε θα κατεβουμε κουτρουβαλωντας απο τη χαρα μας αμα δουμε Πειραια.Μη ου πω να φερετε και τα γατια!:up:

Καλά, είσαι ξεμυαλισμένη όμως, ε! Παραπάνω δεν σου έγραψα ότι μίλησα με το Λιμεναρχείο σας και μου είπαν ως τις 12 περιμένετε; Για να δούμε, στις 11 θα σας πουν κάτι;

Α, θα σου φέρω Νινόμελα να συνέλθεις:lol:

Ναι εδώ ο καιρός είναι πολύ καλός.Με το καλό Δωρα μου να έρθετε!! Τι να γίνει ανωτέρα βια βρε παιδί μου.
Εδώ είναι που λέμε: Θεου θέλοντος, και καιρού επιτρέποντος!!:hmm:

Καλημέρα!!
Τώρα είδα τα νέα και καθώς δεν ήξερα τι έγινε με το απαγορευτικό, λόγω του δεν έχει αέρα φαντάστηκα ότι θα ταξιδεύεις για λιμάνι Πειραιά, αλλά βλέπω ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Τι να πω, πολύ ταλαιπωρία και για σένα και για τα καημένα τα γατάκια που τόσες ώρες σε άγνωστο περιβάλλον δε θα καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Τουλάχιστον μπορείς να τα βγάλεις λίγο από τη γατοφόρο; Τι να πω, πολύ στεναχωρήθηκα. Καλό κουράγιο (όσο αυτό είναι εφικτό μετά από τόσες ώρες σε ένα πλοίο που δε λέει να ξεκινήσει).

Καλημερα Δωρακι μου,μολις ειδα τα ασχημα νεα σας.Εχω να παω Πειραια και ελεγα μηπως την εκανα για Ν.Σμυρνη αλλα μετα απο ολα που συμβαινουν ειναι να κανουμε το σταυρο μας και να ξεκινησει συντομα το καραβι.Μηπως να ζηταγες καμμια καμπινα,να βγαλεις τα καημενα απο τη γατοφορο?Για κοιταξε το κοριτσι μου:hmm:

Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα...
Ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια,ελπιζω να μπορεσω να σας δω εστω αυριο.
Στελλα τα Νινομελα ηταν υποσχεση;

Εχουμε καμπινα,τα εβγαλα λιγο το πρωι,τωρα σε λιγο θα παω να τους βαλω να φανε και να πανε στην αμμο κανονικα.Ποσες ωρες να μεινουν κι αυτα τα καημενα...
Δωρα γιατι δεν τ`αφηνεις ελευθερα στην καμπινα?Την εχεις μαζι με αλλους?

Κατ'αρχάς εμείς δεν θα συναντηθούμε αύριο διότι οι σκλάβοι δουλεύουν, να θυμίσω... Θα βρεθούμε πιθανόν στο Βόλο την Κυριακή για τσίπουρα αλλά άνευ Νινομελιδίων

Δωράκι μου....τι ταλαιπωρία και αυτή.:(
Κάνε υπομονή μωρέ....δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς θα μου πεις:/:....άντε και με το καλό να φτάσετε επιτέλους. Φιλάκια πολλά στα μωρά που ταλαιπωρούνται και αυτά τα καημένα.

Νεκταρια μου τα αφησα το πρωι,και μαλλον θα τα αφησω και ολη μερα σημερα.Οσο λειπω δε θελω να ειναι ελευθερα γιατι φοβαμαι μην φανε τιποτα,μην ανοιξει κανεις πορτα,γενικα επικρατει ενας χαμος στο πλοιο και δε θελω.Με μια κοπελα συναδελφο την εχω την καμπινα.
Νικολεττα μου σ'ευχαριστω πολυ...

Τι έγινε τελικά ξεκινήσατε????Υπάρχει λαός που περιμένει εδώ για ζουληγμα ...για να μην αναφέρω τον ερωτευμένο γαμπρο..........

Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της :inlove::inlove::inlove::inlove:και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου:lol::lol::lol:,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!!

γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
τι κανεις??

Συνημμένα

• VIENNA 2007 168.jpg
    VIENNA 2007 168.jpg
    125,6 KB · Εμφανίσεις: 8
Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται???

γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
τι κανεις??
ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΤΡΥΦΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ?Σου ειπανε πως θα αρχισω γατοαπαγωγες και τρομαξες πως θα σε παρω απο την μανουλα σου?(Μη φοβασαι,το πολυ πολυ να ερθω να σε αγκαλιασω λιγουλακι):rolleyes:

Κορίτσια είχαμε κανένα νέο με το ταξίδι? Ξεκίνησε η πολύφερνη νύφη από το νησί ή ακόμα ταλαιπωρείται???

Ακόοοοομα:/:

Α, τώρα είδα την ώρα. Είχαν πει μετά τις 2 μπορεί να έφευγαν. Μακάρι να ξεκίνησαν. Αναστασία μήπως ξέρεις τίποτε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back