Πότε θα πάμε για καφέ;

ε τοτε να εμφανιστω!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
σε πεθυμησα. παιξαμε ωραια την προηγουμενη φορα.
θελω κ εγω να σας γνωρισω απο κοντα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• paraskevas 018.jpg
    paraskevas 018.jpg
    141,7 KB · Εμφανίσεις: 5
ε τοτε να εμφανιστω!!
σε πεθυμησα. παιξαμε ωραια την προηγουμενη φορα.
θελω κ εγω να σας γνωρισω απο κοντα
και τωρα αμα θες να παιξουμε(θελεις παλι κρυφτο η ν'αρχισουμε να κανουμε κουτουλιτσες)?η εχετε δουλεια και θελετε με την μαμα σας να στολισετε(γκρεμισετε) το σπιτι σας για τις γιορτες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καημανουλα μου τι ταλαιπωρια τραβατε?και εσυ και τα γατομπουμπουκακια,κτιμα μονο που δεν θα καταφερουμε να συναντηθουμε.Βεβαια εγω εκανα την επισκεψουλα μου στην Αναστασια(οχι που θα γλυτωνε απο την παρουσια μου)και ομολογουμενος μπορω να το μαρτυρησω.Τι γαταπληκτικη γυναικα που ειναι ,τι υπεροχος και ζεστος ανθρωπος και τα γατοσκυλακι της :inlove::inlove::inlove::inlove:και πρεπει να πω και το αλλο.....την επομενη φορα που θα τυχη?να ξαναπαω σπιτι της καλο ειναι να μετρησει τις γατες(ολο και καποιο μπορει να χωθει?καταλαθος σε καμια τσαντουλα μου:lol::lol::lol:,ΑΝ υπαρχει καποια πιθανοτητα να ανταμωσουμε(ισως?)θα ζουληξω και λιγακι μοιρα και σειριο.Σου ευχομαι επιτελους καλο ΑΠΟΠΛΟΥΣ!!!!
Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δάφνη μου και έχω κι εγώ να πω πως κι εσύ κι ο σύζυγός σου είστε υπέροχοι κ απλοί άνθρωποι γεμάτοι όμορφη κ ζεστή αύρα. Περάσαμε υπέροχα. Κι ελπίζουμε κ σε επόμενες επισκέψεις κ συντροφιες:):)

γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι
τι κανεις??
Πού κρύβεσαι εσύ πανέμορφη ομορφιά μου???Πες στη μαμα σου να σε φιλήσει στα μουστάκια κ στο μυτάκι από εμένα!!:D

Οχι Στέλλα δεν έχω πρόσφατα νέα. Μίλησα τηλ. με τη Δώρα κατά τις 13.30 και μου είπε πως ήταν να αποπλεύσουν κατά τις 14.00. Αν τελικα ξεκινήσουν, θα φθάσουν Πειραιά κατά τις 00.30 με 01.00 το πρωί. Για να δουμε τελικα αν ξεκίνησαν. Περιμένουμε νέα τους.:confused:

γεια σου δαφνουλα. με θυμασαι? ειμαι εγω που σου κρυβομαι
τι κανεις??
ακομα κρυφτο παιζουμε?ζαβολιαρααααα:blink::lol:

Κοριτσια παω να γυρω το ερμο μου κορμι για καμια ωριτσα

αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι.
μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια:P

Συνημμένα

• paraskevas 036.jpg
    paraskevas 036.jpg
    215,8 KB · Εμφανίσεις: 9
Oυπς τώρα είδα τις εξελίξεις!!!
Κρίμα βρε συ τόση ταλαιπωρία στο καράβι.
Άντε καλώς να έρθεις.
Παρεμπιμπτόντως, Ράνια θα βρεθούμε εμείς όυτως ή άλλως σπίτι σου ή αναβάλλεται?

Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν

Παιδιά μίλησα με Δώρα. Ταξιδευει εδώ κ δυο ώρες. Ο καιρός είναι χάλια και ταλαιπωρείται πάρα πολύ. Κουνάει πολύ και ζαλίζεται. Δεν ξέρει τι ώρα θα φτάσουν. Μαλλον κατά τις 1 τα χαραματα. Είδωμεν

Αναστασία, θα τους κοιμήσεις εσύ; Ποιός θα τους παραλάβει; Αν το έχετε φροντίσει ΟΚ, αλλιώς καλέστε σε βοήθεια, εντάξει;:)

Κορίτσια σε εμένα θα κοιμηθεί και μάλλον θα κοιμηθεί μαζί με Μόιρα και Σείριο γιατί είναι αργά για το σπίτι του γαμβρού λέει η Αναστασία.
Οπότε ετοιμάσου Μόιρα αντί για Σιμπάκια να κάνεις Αιμιλιάκια:lol:.

Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων:)

Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός...

Ράνια μου, σε καθιστώ υπεύθυνη: θέλω να φιλήσεις πολύ Σείριο και Μόιρα εκ μέρους μου. Το Λίλο θα τον περιποιηθώ δεόντως μετά το πέρας των Χριστουγέννων:)

Να περάσετε καλά όσες τελικά συναντηθείτε, πολύ λυπάμαι που μας τα χάλασε ο καιρός...

Τελικά Στελλάκι μάλλον εγώ και η Αναστασία θα δούμε αυτή την φορά την Δώρα:). Θα πάμε να την πάρουμε φτάνει αργά το βράδι στο λιμάνι και αύριο το πρωϊ φεύγει νωρίς:/:

Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα...

αχ μωρε ειχα παει για φαγητο πεινασα συγνωμη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
κ ηρθε κ ο αντρας του σπιτιου κ φαγαμε ολοι μαζι.
μολις ξεκουραστεις ελα παλι να σου κανω ναζια:P
βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε

Ποσο νωρις φευγει ρε παιδια για Βολο?Εγω δε δουλευω αυριο και μπορω για πολυ πρωινο καφε στην Καισαριανη...Ουρανια θα μιλησω και με τη Δωρα και αν ειναι οκ τα λεμε αυριο...Αντε μην παρω το λιμουζινι και κατεβω Πειραια νυχτιατικα...

Καλέ τι το λές και δεν το κάνεις εμείς πάμε με Αναστασία για παραλαβή:lol:.
Ρώτα την Δώρα και ότι σου πει. Εμείς έτσι κι αλλιώς μένουμε πολύ κοντά. Πάρε και Πόπη (Πηνελόπη) και ελάτε για πρωϊνό καφέ. :)

Ελπίζω να φτάσατε καλά και να έχετε ήδη ξεκουραστεί!Στην θαλπωρή του σπιτιού σας θα ξεχάσετε την μικρή σας περιπέτεια.Καλά Χριστούγεννα Δώρα, Σείριε και Μόίρα:kiss:

βικημουν και μελινακι και τ'αλλα ομορφογατα που εξαφανιστηκατε?ειστε ζαβολιαρες ακομα παιζουμε κρυφτο?πουυυυυυ κρυφτηκατεεεεε καλεεεεεε
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει
α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις??
κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου

Συνημμένα

• paraskevas 058.jpg
    paraskevas 058.jpg
    178,3 KB · Εμφανίσεις: 5
  • paraskevas 054.jpg
    paraskevas 054.jpg
    108,8 KB · Εμφανίσεις: 4
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιμαμε ποιος φωναζει
α η δαφνουλαααααααααααααααα γεια σου τι κανεις??
κατσε να πλυθω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να γινω ωραιος κ μετα να παιξουμε.χρρρρρ χρρρρρ νιαου
Ομορφιά μου εσύ:kiss:

Ομορφιά μου εσύ:kiss:
καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα.
πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις??
να σου πω τα καλαντα?
καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς
κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας
κτλ........κτλ
θα δωσεις κατι????

Συνημμένα

• paraskevas 052.jpg
    paraskevas 052.jpg
    104,4 KB · Εμφανίσεις: 5

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back