Πότε θα πάμε για καφέ;

Κατάλαβα θα δώσουμε σόου πάλι:D.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το μαγαζι ειναι γκαζι? αρα αν παροθμε μετρο κατεβαινουμε κεραμεικο? :hmm:
γιατι οι σταθμοι θησειο, μοναστηρακι την κυριακη θα ειναι κλειστοι δε θα λειτουργουν ! αν ειναι γκαζι, εχει καλως !!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί δεν θα λειτουργούν οι συγκεκριμένοι σταθμοι?

γιατι θα γινονται κατι εργασιες, τωρα το διαβασα στην εφημεριδα, και το σαββατο το ιδιο.
εμεις κατεβαινουμε κεραμεικο?

Άμα σας πιάνει λύσσα...:mad::P δεν αντέχετε να περιμένετε!
Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα.

δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη;)
λοιπον stellak κανενα νεο????
στα εχουμε σπασει τα νευρα??:(:(:(:lol::lol::lol:

Άμα σας πιάνει λύσσα...:mad::P δεν αντέχετε να περιμένετε!
Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα.

εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....!:rolleyes::rolleyes::up::lol::lol::lol:

Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ:bleh:

Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά.:happy: Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα;

γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ?:up:

Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ:bleh:
τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!!:lol::lol::lol::lol:

Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά.:happy: Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα;

Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο:P και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα:P)

(μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα:P)
εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι:):):):)

τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!!:lol::lol::lol::lol:

Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο

Παιδιά καλημερουδια!!!
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή.
Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.:)Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων.:up:

Παιδιά καλημερουδια!!!
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή.
Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.:)Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων.:up:

Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα...

δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη;)
λοιπον stellak κανενα νεο????
στα εχουμε σπασει τα νευρα??:(:(:(:lol::lol::lol:

Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της:P.

Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της:P.
εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου.
τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα:up::up:
πες τα ευλογημενη:lol::lol:

Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο:P και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα:P)
Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό.
Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο

Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής :
Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε.
Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back