ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.381 12-01-09 16:04 Κατάλαβα θα δώσουμε σόου πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.382 14-01-09 11:10 το μαγαζι ειναι γκαζι? αρα αν παροθμε μετρο κατεβαινουμε κεραμεικο? γιατι οι σταθμοι θησειο, μοναστηρακι την κυριακη θα ειναι κλειστοι δε θα λειτουργουν ! αν ειναι γκαζι, εχει καλως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:21 Η darkjudith: #1.383 14-01-09 11:21 Γιατί δεν θα λειτουργούν οι συγκεκριμένοι σταθμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #1.384 14-01-09 11:22 γιατι θα γινονται κατι εργασιες, τωρα το διαβασα στην εφημεριδα, και το σαββατο το ιδιο. εμεις κατεβαινουμε κεραμεικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η stellak έγραψε: #1.385 14-01-09 11:35 Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η vickymoon: #1.386 14-01-09 11:42 δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.387 14-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #1.388 14-01-09 11:52 Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η Κείρα έγραψε: #1.389 14-01-09 12:00 Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.390 14-01-09 12:03 γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η vickymoon: #1.391 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατάλαβα θα δώσουμε σόου πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η ιβανα έγραψε: #1.382 14-01-09 11:10 το μαγαζι ειναι γκαζι? αρα αν παροθμε μετρο κατεβαινουμε κεραμεικο? γιατι οι σταθμοι θησειο, μοναστηρακι την κυριακη θα ειναι κλειστοι δε θα λειτουργουν ! αν ειναι γκαζι, εχει καλως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:21 Η darkjudith: #1.383 14-01-09 11:21 Γιατί δεν θα λειτουργούν οι συγκεκριμένοι σταθμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #1.384 14-01-09 11:22 γιατι θα γινονται κατι εργασιες, τωρα το διαβασα στην εφημεριδα, και το σαββατο το ιδιο. εμεις κατεβαινουμε κεραμεικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η stellak έγραψε: #1.385 14-01-09 11:35 Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η vickymoon: #1.386 14-01-09 11:42 δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.387 14-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #1.388 14-01-09 11:52 Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η Κείρα έγραψε: #1.389 14-01-09 12:00 Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.390 14-01-09 12:03 γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η vickymoon: #1.391 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το μαγαζι ειναι γκαζι? αρα αν παροθμε μετρο κατεβαινουμε κεραμεικο? γιατι οι σταθμοι θησειο, μοναστηρακι την κυριακη θα ειναι κλειστοι δε θα λειτουργουν ! αν ειναι γκαζι, εχει καλως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:21 Η darkjudith: #1.383 14-01-09 11:21 Γιατί δεν θα λειτουργούν οι συγκεκριμένοι σταθμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #1.384 14-01-09 11:22 γιατι θα γινονται κατι εργασιες, τωρα το διαβασα στην εφημεριδα, και το σαββατο το ιδιο. εμεις κατεβαινουμε κεραμεικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η stellak έγραψε: #1.385 14-01-09 11:35 Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η vickymoon: #1.386 14-01-09 11:42 δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.387 14-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #1.388 14-01-09 11:52 Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η Κείρα έγραψε: #1.389 14-01-09 12:00 Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.390 14-01-09 12:03 γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η vickymoon: #1.391 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί δεν θα λειτουργούν οι συγκεκριμένοι σταθμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #1.384 14-01-09 11:22 γιατι θα γινονται κατι εργασιες, τωρα το διαβασα στην εφημεριδα, και το σαββατο το ιδιο. εμεις κατεβαινουμε κεραμεικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η stellak έγραψε: #1.385 14-01-09 11:35 Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η vickymoon: #1.386 14-01-09 11:42 δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.387 14-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #1.388 14-01-09 11:52 Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η Κείρα έγραψε: #1.389 14-01-09 12:00 Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.390 14-01-09 12:03 γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η vickymoon: #1.391 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι θα γινονται κατι εργασιες, τωρα το διαβασα στην εφημεριδα, και το σαββατο το ιδιο. εμεις κατεβαινουμε κεραμεικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:35 Η stellak έγραψε: #1.385 14-01-09 11:35 Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η vickymoon: #1.386 14-01-09 11:42 δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.387 14-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #1.388 14-01-09 11:52 Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η Κείρα έγραψε: #1.389 14-01-09 12:00 Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.390 14-01-09 12:03 γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η vickymoon: #1.391 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:42 Η vickymoon: #1.386 14-01-09 11:42 δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.387 14-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #1.388 14-01-09 11:52 Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η Κείρα έγραψε: #1.389 14-01-09 12:00 Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.390 14-01-09 12:03 γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η vickymoon: #1.391 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.387 14-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #1.388 14-01-09 11:52 Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η Κείρα έγραψε: #1.389 14-01-09 12:00 Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.390 14-01-09 12:03 γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η vickymoon: #1.391 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άμα σας πιάνει λύσσα... δεν αντέχετε να περιμένετε! Ο σταθμός του μετρό είναι "Κεραμεικός" και η έξοδος (γιατί θα με ρωτήσετε και γι'αυτό, είμαι σίγουρη...) είναι από οδό Περσεφόνης. Όμως το μαγαζί θα το κλείσουμε σήμερα το βράδυ και καλό θα είναι όλοι να περιμένουμε την τελική επιβεβαίωση για τόπο-ώρα. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #1.388 14-01-09 11:52 Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η Κείρα έγραψε: #1.389 14-01-09 12:00 Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.390 14-01-09 12:03 γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η vickymoon: #1.391 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:00 Η Κείρα έγραψε: #1.389 14-01-09 12:00 Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.390 14-01-09 12:03 γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η vickymoon: #1.391 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.390 14-01-09 12:03 γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η vickymoon: #1.391 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι εμεις δε θελουμε να σε γνωρισουμε νομιζεις ?? τη μαμα του φρεντακου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η vickymoon: #1.391 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Όχι, κορίτσια, εμένα τα νεύρα μου είναι λάστιχα ανθεκτικά, δε σπάνε με μικροπράγματα. Ρωτάτε, ρωτάτε. Εγώ θα ξαναπαντήσω ΤΟ ΒΡΑΔΥ Click για ανάπτυξη... τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η stellak έγραψε: #1.392 14-01-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Τι καλά θα σας γνωρίσω απο κοντά. Θα προβλέψετε και για μενα ενα κομματακι πίτα κυρία Στέλλα; Click για ανάπτυξη... Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η vickymoon: #1.393 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... εγω... εγω που εστειλα πμ κ μαλλον απο τους πρωτους μηπως να παρω κ κομματι κ το φλουριιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:10 Η stellak έγραψε: #1.394 14-01-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τικ τοκ τικ τοκ... ντριιιιιιιν ωχ βραδιασε πω πω κατσε να ρωτησω τη στελλα τα νεωτερα!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ για κοίτα μου για Φρανκφούρτη 2 άτομα 16-21 Απριλίου 2009, και να μου φέρεις τις κρατήσεις την Κυριακή. Για δούλεψε λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η staman2 έγραψε: #1.395 14-01-09 12:13 Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:23 Η roulsydney: #1.396 14-01-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά καλημερουδια!!! Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας δω την Κυριακή. Ελπίζω να κανονίσουμε πάλι συνάντηση και να τα πούμε τότε.Εύχομαι να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Click για ανάπτυξη... Επειδή κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετέχω παρηγορήσου διότι ενδεχόμενα επίκειται αεροπορική εξόρμηση εις τας Καλύμνους...για ζουλήγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 14-01-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δικιο εχει ρε η κοπελα. ανυπομονες ολες. δεν βλεπετε εγω που εχω υπομονη λοιπον stellak κανενα νεο???? στα εχουμε σπασει τα νευρα?? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η vickymoon: #1.398 14-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μην ανησυχείς Βίκυ τα θέλει ο κ.....ς της. Click για ανάπτυξη... εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Κείρα έγραψε: #1.399 14-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αχ, τα κομμάτια κυρία Κείρα μου δεν είναι της αρμοδιότητός μου... η ζαχαροπλάστισσα ήταν σαφής: θα φτιάξει μια πίττα μόνο και η Νότα σαφέστερη: θα πάρει μαζί της στο σπίτι κομμάτια πίττας για πρωινό! Τι να κάνω κι εγώ; (μου έστειλες πμ με τα στοιχεία σου; δεν μου έστειλες! πάρε να'χεις τώρα) Click για ανάπτυξη... Καλά σας, θα φέρω κι εγω την δική μου προσωπική πιτούλα με ένα φλουρί τεραααστιο για να ζουλευετε. 'Η θα κουβαληθώ στην Νότα την άλλη μέρα για πρωινό. Κυρία ζαχαροπλαστισσα αν δεν έχετε προβλέψει μπορώ να φέρω εγώ το φλουρί handmade. Τώρα που έστειλα και πμ είμαι και με τον νόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:54 Η Voula έγραψε: #1.400 14-01-09 12:54 Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.