Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:23 Η Raktia έγραψε: #1.861 27-04-09 14:23 Μυρίζω τρελή μάσα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #1.862 27-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μυρίζω τρελή μάσα;;; Click για ανάπτυξη... θα μυρισεις μονο η θα ερθεις κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:27 Η stellak έγραψε: #1.863 27-04-09 14:27 Εγώ μπορώ να μεταφέρω μια - δυο γειτόνισσες (Γαλάτσι, Κυψέλη, ή όποια είναι στο δρόμο μας) που δεν έχουν μεταφορικό και σκέφτονται τη μετακίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:28 Η chryssa έγραψε: #1.864 27-04-09 14:28 Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #1.865 27-04-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:30 Η Raktia έγραψε: #1.866 27-04-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα μυρισεις μονο η θα ερθεις κιολας ? Click για ανάπτυξη... Ε γιατί να μείνω στη μυρωδιά καλέ εγώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #1.867 27-04-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... Χμμμ, ναι αυτό δεν το υπολογίσαμε, είναι όλες οι εξετάσεις για τα ξενόγλωσσα διπλωματα Καμιά άλλη μαμά που να δίνουν τα βλαστάρια της; Η καμιά επίδοξη γαλλομαθής όπως η Χρύσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η stellak έγραψε: #1.868 27-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #1.869 27-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.870 27-04-09 14:36 αμα δεν μπορουμε για μασα γιατι να μην κανονισουμε απλα για ενα καφεδακι??ολο και καποια μερα θα υπαρχει που θα μας βολευει ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.871 27-04-09 14:38 και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μυρίζω τρελή μάσα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #1.862 27-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μυρίζω τρελή μάσα;;; Click για ανάπτυξη... θα μυρισεις μονο η θα ερθεις κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:27 Η stellak έγραψε: #1.863 27-04-09 14:27 Εγώ μπορώ να μεταφέρω μια - δυο γειτόνισσες (Γαλάτσι, Κυψέλη, ή όποια είναι στο δρόμο μας) που δεν έχουν μεταφορικό και σκέφτονται τη μετακίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:28 Η chryssa έγραψε: #1.864 27-04-09 14:28 Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #1.865 27-04-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:30 Η Raktia έγραψε: #1.866 27-04-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα μυρισεις μονο η θα ερθεις κιολας ? Click για ανάπτυξη... Ε γιατί να μείνω στη μυρωδιά καλέ εγώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #1.867 27-04-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... Χμμμ, ναι αυτό δεν το υπολογίσαμε, είναι όλες οι εξετάσεις για τα ξενόγλωσσα διπλωματα Καμιά άλλη μαμά που να δίνουν τα βλαστάρια της; Η καμιά επίδοξη γαλλομαθής όπως η Χρύσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η stellak έγραψε: #1.868 27-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #1.869 27-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.870 27-04-09 14:36 αμα δεν μπορουμε για μασα γιατι να μην κανονισουμε απλα για ενα καφεδακι??ολο και καποια μερα θα υπαρχει που θα μας βολευει ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.871 27-04-09 14:38 και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μυρίζω τρελή μάσα;;; Click για ανάπτυξη... θα μυρισεις μονο η θα ερθεις κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:27 Η stellak έγραψε: #1.863 27-04-09 14:27 Εγώ μπορώ να μεταφέρω μια - δυο γειτόνισσες (Γαλάτσι, Κυψέλη, ή όποια είναι στο δρόμο μας) που δεν έχουν μεταφορικό και σκέφτονται τη μετακίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:28 Η chryssa έγραψε: #1.864 27-04-09 14:28 Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #1.865 27-04-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:30 Η Raktia έγραψε: #1.866 27-04-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα μυρισεις μονο η θα ερθεις κιολας ? Click για ανάπτυξη... Ε γιατί να μείνω στη μυρωδιά καλέ εγώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #1.867 27-04-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... Χμμμ, ναι αυτό δεν το υπολογίσαμε, είναι όλες οι εξετάσεις για τα ξενόγλωσσα διπλωματα Καμιά άλλη μαμά που να δίνουν τα βλαστάρια της; Η καμιά επίδοξη γαλλομαθής όπως η Χρύσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η stellak έγραψε: #1.868 27-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #1.869 27-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.870 27-04-09 14:36 αμα δεν μπορουμε για μασα γιατι να μην κανονισουμε απλα για ενα καφεδακι??ολο και καποια μερα θα υπαρχει που θα μας βολευει ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.871 27-04-09 14:38 και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μπορώ να μεταφέρω μια - δυο γειτόνισσες (Γαλάτσι, Κυψέλη, ή όποια είναι στο δρόμο μας) που δεν έχουν μεταφορικό και σκέφτονται τη μετακίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:28 Η chryssa έγραψε: #1.864 27-04-09 14:28 Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #1.865 27-04-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:30 Η Raktia έγραψε: #1.866 27-04-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα μυρισεις μονο η θα ερθεις κιολας ? Click για ανάπτυξη... Ε γιατί να μείνω στη μυρωδιά καλέ εγώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #1.867 27-04-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... Χμμμ, ναι αυτό δεν το υπολογίσαμε, είναι όλες οι εξετάσεις για τα ξενόγλωσσα διπλωματα Καμιά άλλη μαμά που να δίνουν τα βλαστάρια της; Η καμιά επίδοξη γαλλομαθής όπως η Χρύσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η stellak έγραψε: #1.868 27-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #1.869 27-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.870 27-04-09 14:36 αμα δεν μπορουμε για μασα γιατι να μην κανονισουμε απλα για ενα καφεδακι??ολο και καποια μερα θα υπαρχει που θα μας βολευει ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.871 27-04-09 14:38 και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:29 Η ιβανα έγραψε: #1.865 27-04-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:30 Η Raktia έγραψε: #1.866 27-04-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα μυρισεις μονο η θα ερθεις κιολας ? Click για ανάπτυξη... Ε γιατί να μείνω στη μυρωδιά καλέ εγώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #1.867 27-04-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... Χμμμ, ναι αυτό δεν το υπολογίσαμε, είναι όλες οι εξετάσεις για τα ξενόγλωσσα διπλωματα Καμιά άλλη μαμά που να δίνουν τα βλαστάρια της; Η καμιά επίδοξη γαλλομαθής όπως η Χρύσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η stellak έγραψε: #1.868 27-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #1.869 27-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.870 27-04-09 14:36 αμα δεν μπορουμε για μασα γιατι να μην κανονισουμε απλα για ενα καφεδακι??ολο και καποια μερα θα υπαρχει που θα μας βολευει ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.871 27-04-09 14:38 και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:30 Η Raktia έγραψε: #1.866 27-04-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα μυρισεις μονο η θα ερθεις κιολας ? Click για ανάπτυξη... Ε γιατί να μείνω στη μυρωδιά καλέ εγώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #1.867 27-04-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... Χμμμ, ναι αυτό δεν το υπολογίσαμε, είναι όλες οι εξετάσεις για τα ξενόγλωσσα διπλωματα Καμιά άλλη μαμά που να δίνουν τα βλαστάρια της; Η καμιά επίδοξη γαλλομαθής όπως η Χρύσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η stellak έγραψε: #1.868 27-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #1.869 27-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.870 27-04-09 14:36 αμα δεν μπορουμε για μασα γιατι να μην κανονισουμε απλα για ενα καφεδακι??ολο και καποια μερα θα υπαρχει που θα μας βολευει ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.871 27-04-09 14:38 και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θα μυρισεις μονο η θα ερθεις κιολας ? Click για ανάπτυξη... Ε γιατί να μείνω στη μυρωδιά καλέ εγώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η Melini έγραψε: #1.867 27-04-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... Χμμμ, ναι αυτό δεν το υπολογίσαμε, είναι όλες οι εξετάσεις για τα ξενόγλωσσα διπλωματα Καμιά άλλη μαμά που να δίνουν τα βλαστάρια της; Η καμιά επίδοξη γαλλομαθής όπως η Χρύσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η stellak έγραψε: #1.868 27-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #1.869 27-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.870 27-04-09 14:36 αμα δεν μπορουμε για μασα γιατι να μην κανονισουμε απλα για ενα καφεδακι??ολο και καποια μερα θα υπαρχει που θα μας βολευει ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.871 27-04-09 14:38 και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Για 17 είμαι εκτός... Δίνω γαλλικά από 3 ως τις 6 το απόγευμα! Φτου!!! Και μη λέτε για μάσες τέτοια δύσκολη ώρα... Click για ανάπτυξη... Χμμμ, ναι αυτό δεν το υπολογίσαμε, είναι όλες οι εξετάσεις για τα ξενόγλωσσα διπλωματα Καμιά άλλη μαμά που να δίνουν τα βλαστάρια της; Η καμιά επίδοξη γαλλομαθής όπως η Χρύσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η stellak έγραψε: #1.868 27-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #1.869 27-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.870 27-04-09 14:36 αμα δεν μπορουμε για μασα γιατι να μην κανονισουμε απλα για ενα καφεδακι??ολο και καποια μερα θα υπαρχει που θα μας βολευει ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.871 27-04-09 14:38 και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #1.869 27-04-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.870 27-04-09 14:36 αμα δεν μπορουμε για μασα γιατι να μην κανονισουμε απλα για ενα καφεδακι??ολο και καποια μερα θα υπαρχει που θα μας βολευει ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.871 27-04-09 14:38 και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Αυτά έχει, Ιωάννα μου, το να μην συζητιέται μια ημερομηνία... Πάντα κάποιος δεν θα μπορεί όταν είναι φιξαρισμένη. Δεν ξέρω εγώ; Γι'αυτό στα προηγούμενα δίναμε κανένα μήνα μπροστά να δηλώσουν όλοι προτιμήσεις μέχρι να βγει η τελική ημερομηνία, δεν γινόταν επειδή δεν θέλαμε να βγούμε νωρίτερα!. Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:36 Η dafni.ps έγραψε: #1.870 27-04-09 14:36 αμα δεν μπορουμε για μασα γιατι να μην κανονισουμε απλα για ενα καφεδακι??ολο και καποια μερα θα υπαρχει που θα μας βολευει ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.871 27-04-09 14:38 και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμα δεν μπορουμε για μασα γιατι να μην κανονισουμε απλα για ενα καφεδακι??ολο και καποια μερα θα υπαρχει που θα μας βολευει ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η dafni.ps έγραψε: #1.871 27-04-09 14:38 και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και επειδη ειναι και εγω να κανω ενα ταξιδακι μετα τις 20 μαιου,πρεπει να μαζεψω λιγακι τα χερακια μουενω για καφεδακι δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #1.872 27-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:40 Η chryssa έγραψε: #1.873 27-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: φτου ρε φουστη μου οχι εσυ ρε χρυσα... Click για ανάπτυξη... Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα, να χ@#$σω την κ%^&λόγλωσσα, εντάξει; Click για ανάπτυξη... Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η ιβανα έγραψε: #1.874 27-04-09 14:42 αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ δεν ξερω απελπιστηκα εγω εκτος απο καθημερινες μπορω οποιο σ.κ θελετε, κανονιστε και θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:42 Η konstans έγραψε: #1.875 27-04-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλά ντε, δεν χάθηκαν οι μέρες! Θα έρθω στη μάζωξη του Ιουνίου! Αλλά μη γίνει μεσημέρι, μη με φάει η ζέστη που θα είμαι και χοντρή! (του φούστη πια, κάποτε θα κάνω κι εγώ κοιλιά, πού θα πάει!) Εγώ να δεις τι θέλω να την κάνω, που είμαι και αδιάβαστη και έχω καλύψει μόνο τη μισή ύλη! Αλλά λέω να βασιστώ στην κ****φαρδία μου και να πάω, γιατί από Σεπτέμβριο ποιος θα έχει μυαλό για γαλλικά? Click για ανάπτυξη... Βάλε κι εσύ κάνα μαξιλαράκι να φαίνεται ότι είσαι έγκυος μπας και σε λυπηθούν και σε περάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η Raktia έγραψε: #1.876 27-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: στελλιτσα εσυ σαν πιο παλια, ξερεις καλυτερα. συμφωνω με αυτα που λες. μηπως να το ξαναοργανωσεις εσυ, ε στελλιτσα? που εισαι τοοοοσο ικανη ! Click για ανάπτυξη... Ε Στελλίτσα εεε;; ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ (κατά το φανταστικέ πατέρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η stellak έγραψε: #1.877 27-04-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Έχω απαντήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:48 Η Melini έγραψε: #1.878 27-04-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σλουυυρπππ, σλουυυυρππππ! Δεν είναι ικανή για κάτι τόσο απλό η δική μου συναδέλφισσα;;;;! Ζαμαί, μην ξανακούσω τέτοια! Και θα βγει και η κυρα-Βίκυ να μου πει ότι θα χάσω το κατοστάρικο (της προηγούμενης συνάντησης) Click για ανάπτυξη... Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:50 Η ιβανα έγραψε: #1.879 27-04-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μπράβο βρε συναδέλφισσα!! Καλά, κι εγώ θέλω σώνει και καλά να το οργανώσω Ας πούμε ότι συνεισφέρω στο συντονισμό (άμα μάθει ο Πέτρος ότι οργανώνω μασαμπούκα και δεν ασχολούμαι με το γάμο, θα με φάει ) Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... ασε μαρη τα διπλωματα και κανονισε να φαμε τιποτα σε σενα στηριζομαστε μελινααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η chryssa έγραψε: #1.880 27-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρύσα! Ελα να σου κάνω εγώ ιδιαίτερο, και ό,τι απορία έχεις ρώτα με βρε! Ποιο δίπλωμα δίνεις; Click για ανάπτυξη... Ωχ, καλό κουράγιο! Η περίοδος προετοιμασίας του γάμου μου είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω! Ειδικά τα δοκιμαστικά του μακιγιάζ... Ευτυχώς βρήκα άκρη στο παρά 5 και δεν πήγα άβαφη ή σαν κλόουν! Το Β2 δίνω του DELF, προσπαθώ να αποκτήσω "καλή" γνώση. Το Δεκέμβριο πήρα το Β1 με 93% παρακαλώ, αλλά έκτοτε έκανα κοιλιά... (στο διάβασμα μόνο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.