fru_fru
Δραστήριο μέλος

next time

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Να προσθέσω ότι χαζοειδώς το λέω !!!!Γιατί δεν είναι όπως είπα σίγουρο (ίσως).Κανονίστε..αλλά να ξέρετε αν δεν σας δω το πάσχα...θα σας έρθω κανονική γατομανούλα στην επόμενη!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Νότα θέλω πολύ να σε γνωρίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μετά όμως από την συνάντηση θα έρθετε όλες στην επόμενη να σας πρήξω με τα γατουλάκια μου εεεεεεεεεεεε????

Πόπη κι εσένα θέλω να γνωρίσω!!!!!!!!!!!!!
RedCat
Διάσημο μέλος

Μετά όμως από την συνάντηση θα έρθετε όλες στην επόμενη να σας πρήξω με τα γατουλάκια μου εεεεεεεεεεεε????
Πόπη κι εσένα θέλω να γνωρίσω!!!!!!!!!!!!!
Ενα 99% την Τρίτη του Πάσχα πάω στο νοκομείο για το πόδι μου,θα πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες για να κυκλοφορήσω,μέχρι να πετάξ και τις πατερίτσες καλό Δεκέμβρη από ότι είπε ο γιατρός.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ για πρώτη φορά φέτος θα είμαι εδώ το Πάσχα.Παιδιά, ποιος θα ξωμείνει εδώ το Πάσχα???
RedCat
Διάσημο μέλος

. Ωραία οπότε θα μπορέσουμε να τα πούμε
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
οπότε θα μπορέσουμε να τα πούμε![]()
Αν προλάβεις να μιλήσεις
. Καθότι η Σίντυ στο θέμα ομιλίας μάλλον συναγωνίζεται τον Αλαντίν (τον είδα χτες ήρθε και τα λέγαμε μαζί με τη Μαντώ που επίσης είδα).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
(Και εννοείται μέσα για τον καφέ)

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η κορη μου με απαρνειται και ετσι μαλλον θα τσουγκρισω αυγα με τους τετραποδους γιους μου
''Μεσα για τον καφε (και οτι αλλο θελετε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
! Θα βαρεθείτε να με βλέπετε στις συναντήσεις(τώρα που άλλαξα δουλειά), αυτό μόνο σας λέω
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tzina
Νεοφερμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μην ανησυχείς Κατερινάκι, φυσικά και θα ξανασυναντηθούμε!!![]()

και φυσικά:kiss::kiss::kiss:
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ααααααα!!!!
Γκαντεμιά!!!
Περαστικούλια πάντως..!!!Τι ακριβώς έχεις???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μια ρίξη χιαστού και μια ρίξη μηνίσκου
δεν ξύπνησαν και τα παλικάρια μου να μας πει ο αθλητικογράφος της οικογνειας ποιός ποδοσφαιριστής το έπαθε αυτό;Τώρα πάω να τα ξυπνήσω και θα σας πω

Τον έμαθα τον ποδοσφαιριστή,αμε
ο Ρονάλντο είμαι,τι μας περάσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool