Raisa
Περιβόητο μέλος
Κι εγω θελω να ζουληξω..![]()
Λοιπόν κορίτσια.....όποια από σας θέλει να ζουλήξει ...27 Σεπτ. ώρα 7 το πρωί στο σταθμό Λαρίσης

.....μετά τις 7 πρέπει να πάρετε ειδική έγκριση από την πράσινη Νότα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Εχει να πεσει πολυ ζουληγμα!μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!!

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δε θα μπορέσω να έρθω γιατί θα δουλεύω
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βιρμανάκια δέχεστε??μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!!

Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα??μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Τσουπ!!
Νάμαι κι εγώ
!Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή???
Ούζο
ούζο
ούζο
Καλώς να μας ορίσεις Raisa,
Donaliza μαύρα μάτια καλέ..,
Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ?
Στελίτσα θα μας τιμήσεις?
Νότα είσθε ο ανυπέρβλητος οργανωτής ουζοκαταστάσεων ( δε χ@#** τη δίαιτες τώρα! Την υγειά μας νά'χουμε να μπεκροπίνουμε
), Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα
όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση.Με αγάπη
Μάρτης

aretha
Περιβόητο μέλος
Και Βιρμανάκια δεχόμαστε, και Σιαμεζάκια, και Κεραμιδογατάκια, και adidas και abibas και απ' όλα!Βιρμανάκια δέχεστε??![]()

Συμφωνώ απολύτως, αγαπητέ ΜάρτηΑλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλαόλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση.
(αν και ομολογώ ότι φλερτάρω ακόμα με την ιδέα της μπέρτας)

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα.Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε!
Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε.
stellak
Διάσημο μέλος
Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα.
Άρχισε η έκθεση βιβλίου;
Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα.Άρχισε η έκθεση βιβλίου;Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο!
Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα.
Ευχαριστώ.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!!
Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι

Εγώ είμαι μέσα
Βιρμανάκια δέχεστε??
Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει
Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα??![]()
Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος ΟκτώβρηΤσουπ!!
Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ?
Με αγάπη
Μάρτης![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνοΔεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι![]()

(Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό")

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο
(Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό")![]()
Για πόσες ώρες μιλάμε

StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου
που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα.
Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε..

Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ)

Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται
γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!!Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε..![]()

Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεταιγιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι...
ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε
...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι

Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο
(Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό")![]()
Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα

RedCat
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool