Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Η Raisa έγραψε: #781 16-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Κι εγω θελω να ζουληξω.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν κορίτσια.....όποια από σας θέλει να ζουλήξει ...27 Σεπτ. ώρα 7 το πρωί στο σταθμό Λαρίσης .....μετά τις 7 πρέπει να πάρετε ειδική έγκριση από την πράσινη Νότα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Η RedCat έγραψε: #782 16-09-08 14:26 μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η georgia alex: #783 16-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Εχει να πεσει πολυ ζουληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η gatouni έγραψε: #784 16-09-08 14:36 Αχ σας ζηλεύω. Εγώ δε θα μπορέσω να έρθω γιατί θα δουλεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:24 Η stellak έγραψε: #785 16-09-08 15:24 Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #786 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Βιρμανάκια δέχεστε?? Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Η zoo έγραψε: #787 16-09-08 15:30 Άντε να παίξετε και κατόπολη-αντί για μονοπωλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η mickey mouse: #788 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Τσουπ!! Νάμαι κι εγώ ! Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή??? Ούζο ούζο ούζο Καλώς να μας ορίσεις Raisa, Donaliza μαύρα μάτια καλέ.., Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Στελίτσα θα μας τιμήσεις? Νότα είσθε ο ανυπέρβλητος οργανωτής ουζοκαταστάσεων ( δε χ@#** τη δίαιτες τώρα! Την υγειά μας νά'χουμε να μπεκροπίνουμε ), Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Με αγάπη Μάρτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η aretha έγραψε: #789 16-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Click για ανάπτυξη... Και Βιρμανάκια δεχόμαστε, και Σιαμεζάκια, και Κεραμιδογατάκια, και adidas και abibas και απ' όλα! Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως, αγαπητέ Μάρτη (αν και ομολογώ ότι φλερτάρω ακόμα με την ιδέα της μπέρτας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η gatouni έγραψε: #790 16-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Click για ανάπτυξη... Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η stellak έγραψε: #791 16-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Κι εγω θελω να ζουληξω.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν κορίτσια.....όποια από σας θέλει να ζουλήξει ...27 Σεπτ. ώρα 7 το πρωί στο σταθμό Λαρίσης .....μετά τις 7 πρέπει να πάρετε ειδική έγκριση από την πράσινη Νότα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:26 Η RedCat έγραψε: #782 16-09-08 14:26 μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η georgia alex: #783 16-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Εχει να πεσει πολυ ζουληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η gatouni έγραψε: #784 16-09-08 14:36 Αχ σας ζηλεύω. Εγώ δε θα μπορέσω να έρθω γιατί θα δουλεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:24 Η stellak έγραψε: #785 16-09-08 15:24 Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #786 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Βιρμανάκια δέχεστε?? Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Η zoo έγραψε: #787 16-09-08 15:30 Άντε να παίξετε και κατόπολη-αντί για μονοπωλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η mickey mouse: #788 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Τσουπ!! Νάμαι κι εγώ ! Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή??? Ούζο ούζο ούζο Καλώς να μας ορίσεις Raisa, Donaliza μαύρα μάτια καλέ.., Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Στελίτσα θα μας τιμήσεις? Νότα είσθε ο ανυπέρβλητος οργανωτής ουζοκαταστάσεων ( δε χ@#** τη δίαιτες τώρα! Την υγειά μας νά'χουμε να μπεκροπίνουμε ), Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Με αγάπη Μάρτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η aretha έγραψε: #789 16-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Click για ανάπτυξη... Και Βιρμανάκια δεχόμαστε, και Σιαμεζάκια, και Κεραμιδογατάκια, και adidas και abibas και απ' όλα! Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως, αγαπητέ Μάρτη (αν και ομολογώ ότι φλερτάρω ακόμα με την ιδέα της μπέρτας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η gatouni έγραψε: #790 16-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Click για ανάπτυξη... Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η stellak έγραψε: #791 16-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:28 Η georgia alex: #783 16-09-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Εχει να πεσει πολυ ζουληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η gatouni έγραψε: #784 16-09-08 14:36 Αχ σας ζηλεύω. Εγώ δε θα μπορέσω να έρθω γιατί θα δουλεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:24 Η stellak έγραψε: #785 16-09-08 15:24 Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #786 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Βιρμανάκια δέχεστε?? Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Η zoo έγραψε: #787 16-09-08 15:30 Άντε να παίξετε και κατόπολη-αντί για μονοπωλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η mickey mouse: #788 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Τσουπ!! Νάμαι κι εγώ ! Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή??? Ούζο ούζο ούζο Καλώς να μας ορίσεις Raisa, Donaliza μαύρα μάτια καλέ.., Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Στελίτσα θα μας τιμήσεις? Νότα είσθε ο ανυπέρβλητος οργανωτής ουζοκαταστάσεων ( δε χ@#** τη δίαιτες τώρα! Την υγειά μας νά'χουμε να μπεκροπίνουμε ), Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Με αγάπη Μάρτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η aretha έγραψε: #789 16-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Click για ανάπτυξη... Και Βιρμανάκια δεχόμαστε, και Σιαμεζάκια, και Κεραμιδογατάκια, και adidas και abibas και απ' όλα! Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως, αγαπητέ Μάρτη (αν και ομολογώ ότι φλερτάρω ακόμα με την ιδέα της μπέρτας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η gatouni έγραψε: #790 16-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Click για ανάπτυξη... Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η stellak έγραψε: #791 16-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Εχει να πεσει πολυ ζουληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:36 Η gatouni έγραψε: #784 16-09-08 14:36 Αχ σας ζηλεύω. Εγώ δε θα μπορέσω να έρθω γιατί θα δουλεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:24 Η stellak έγραψε: #785 16-09-08 15:24 Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #786 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Βιρμανάκια δέχεστε?? Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Η zoo έγραψε: #787 16-09-08 15:30 Άντε να παίξετε και κατόπολη-αντί για μονοπωλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η mickey mouse: #788 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Τσουπ!! Νάμαι κι εγώ ! Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή??? Ούζο ούζο ούζο Καλώς να μας ορίσεις Raisa, Donaliza μαύρα μάτια καλέ.., Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Στελίτσα θα μας τιμήσεις? Νότα είσθε ο ανυπέρβλητος οργανωτής ουζοκαταστάσεων ( δε χ@#** τη δίαιτες τώρα! Την υγειά μας νά'χουμε να μπεκροπίνουμε ), Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Με αγάπη Μάρτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η aretha έγραψε: #789 16-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Click για ανάπτυξη... Και Βιρμανάκια δεχόμαστε, και Σιαμεζάκια, και Κεραμιδογατάκια, και adidas και abibas και απ' όλα! Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως, αγαπητέ Μάρτη (αν και ομολογώ ότι φλερτάρω ακόμα με την ιδέα της μπέρτας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η gatouni έγραψε: #790 16-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Click για ανάπτυξη... Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η stellak έγραψε: #791 16-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ σας ζηλεύω. Εγώ δε θα μπορέσω να έρθω γιατί θα δουλεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:24 Η stellak έγραψε: #785 16-09-08 15:24 Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #786 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Βιρμανάκια δέχεστε?? Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Η zoo έγραψε: #787 16-09-08 15:30 Άντε να παίξετε και κατόπολη-αντί για μονοπωλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η mickey mouse: #788 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Τσουπ!! Νάμαι κι εγώ ! Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή??? Ούζο ούζο ούζο Καλώς να μας ορίσεις Raisa, Donaliza μαύρα μάτια καλέ.., Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Στελίτσα θα μας τιμήσεις? Νότα είσθε ο ανυπέρβλητος οργανωτής ουζοκαταστάσεων ( δε χ@#** τη δίαιτες τώρα! Την υγειά μας νά'χουμε να μπεκροπίνουμε ), Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Με αγάπη Μάρτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η aretha έγραψε: #789 16-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Click για ανάπτυξη... Και Βιρμανάκια δεχόμαστε, και Σιαμεζάκια, και Κεραμιδογατάκια, και adidas και abibas και απ' όλα! Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως, αγαπητέ Μάρτη (αν και ομολογώ ότι φλερτάρω ακόμα με την ιδέα της μπέρτας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η gatouni έγραψε: #790 16-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Click για ανάπτυξη... Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η stellak έγραψε: #791 16-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #786 16-09-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Βιρμανάκια δέχεστε?? Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Η zoo έγραψε: #787 16-09-08 15:30 Άντε να παίξετε και κατόπολη-αντί για μονοπωλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η mickey mouse: #788 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Τσουπ!! Νάμαι κι εγώ ! Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή??? Ούζο ούζο ούζο Καλώς να μας ορίσεις Raisa, Donaliza μαύρα μάτια καλέ.., Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Στελίτσα θα μας τιμήσεις? Νότα είσθε ο ανυπέρβλητος οργανωτής ουζοκαταστάσεων ( δε χ@#** τη δίαιτες τώρα! Την υγειά μας νά'χουμε να μπεκροπίνουμε ), Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Με αγάπη Μάρτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η aretha έγραψε: #789 16-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Click για ανάπτυξη... Και Βιρμανάκια δεχόμαστε, και Σιαμεζάκια, και Κεραμιδογατάκια, και adidas και abibas και απ' όλα! Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως, αγαπητέ Μάρτη (αν και ομολογώ ότι φλερτάρω ακόμα με την ιδέα της μπέρτας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η gatouni έγραψε: #790 16-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Click για ανάπτυξη... Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η stellak έγραψε: #791 16-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Βιρμανάκια δέχεστε?? Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Η zoo έγραψε: #787 16-09-08 15:30 Άντε να παίξετε και κατόπολη-αντί για μονοπωλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η mickey mouse: #788 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Τσουπ!! Νάμαι κι εγώ ! Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή??? Ούζο ούζο ούζο Καλώς να μας ορίσεις Raisa, Donaliza μαύρα μάτια καλέ.., Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Στελίτσα θα μας τιμήσεις? Νότα είσθε ο ανυπέρβλητος οργανωτής ουζοκαταστάσεων ( δε χ@#** τη δίαιτες τώρα! Την υγειά μας νά'χουμε να μπεκροπίνουμε ), Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Με αγάπη Μάρτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η aretha έγραψε: #789 16-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Click για ανάπτυξη... Και Βιρμανάκια δεχόμαστε, και Σιαμεζάκια, και Κεραμιδογατάκια, και adidas και abibas και απ' όλα! Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως, αγαπητέ Μάρτη (αν και ομολογώ ότι φλερτάρω ακόμα με την ιδέα της μπέρτας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η gatouni έγραψε: #790 16-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Click για ανάπτυξη... Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η stellak έγραψε: #791 16-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε να παίξετε και κατόπολη-αντί για μονοπωλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η mickey mouse: #788 16-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Τσουπ!! Νάμαι κι εγώ ! Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή??? Ούζο ούζο ούζο Καλώς να μας ορίσεις Raisa, Donaliza μαύρα μάτια καλέ.., Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Στελίτσα θα μας τιμήσεις? Νότα είσθε ο ανυπέρβλητος οργανωτής ουζοκαταστάσεων ( δε χ@#** τη δίαιτες τώρα! Την υγειά μας νά'χουμε να μπεκροπίνουμε ), Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Με αγάπη Μάρτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η aretha έγραψε: #789 16-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Click για ανάπτυξη... Και Βιρμανάκια δεχόμαστε, και Σιαμεζάκια, και Κεραμιδογατάκια, και adidas και abibas και απ' όλα! Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως, αγαπητέ Μάρτη (αν και ομολογώ ότι φλερτάρω ακόμα με την ιδέα της μπέρτας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η gatouni έγραψε: #790 16-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Click για ανάπτυξη... Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η stellak έγραψε: #791 16-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Τσουπ!! Νάμαι κι εγώ ! Λείπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή??? Ούζο ούζο ούζο Καλώς να μας ορίσεις Raisa, Donaliza μαύρα μάτια καλέ.., Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Στελίτσα θα μας τιμήσεις? Νότα είσθε ο ανυπέρβλητος οργανωτής ουζοκαταστάσεων ( δε χ@#** τη δίαιτες τώρα! Την υγειά μας νά'χουμε να μπεκροπίνουμε ), Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Με αγάπη Μάρτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:41 Η aretha έγραψε: #789 16-09-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Click για ανάπτυξη... Και Βιρμανάκια δεχόμαστε, και Σιαμεζάκια, και Κεραμιδογατάκια, και adidas και abibas και απ' όλα! Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως, αγαπητέ Μάρτη (αν και ομολογώ ότι φλερτάρω ακόμα με την ιδέα της μπέρτας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η gatouni έγραψε: #790 16-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Click για ανάπτυξη... Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η stellak έγραψε: #791 16-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Click για ανάπτυξη... Και Βιρμανάκια δεχόμαστε, και Σιαμεζάκια, και Κεραμιδογατάκια, και adidas και abibas και απ' όλα! Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Αλικάκι τί μας λένε τώρα περι αναγνώρισης? Με κόκκινο ή πράσινο βρακί, με μπέρτα ΣΜ ή όχι η τρέλλα όλων θα είναι τόσο εμφανής που η αλληλοαναγνώριση θα είναι άμεση. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως, αγαπητέ Μάρτη (αν και ομολογώ ότι φλερτάρω ακόμα με την ιδέα της μπέρτας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η gatouni έγραψε: #790 16-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Click για ανάπτυξη... Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η stellak έγραψε: #791 16-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι δουλεύεις, μωρέ, κι εσύ, Κυριακάτικα; Στο παζάρι θα πας να στήσεις πάγκο; Κυριακή θα μαζευτούμε, μην μπερδεύεστε! Click για ανάπτυξη... Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η stellak έγραψε: #791 16-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Η gatouni έγραψε: #792 16-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άρχισε η έκθεση βιβλίου; Πως έχω χάσει το χρόνο έτσι... Καλό κουράγιο! Click για ανάπτυξη... Ναι άρχισε και σεις καφεδιάζεστε ΧΩΡΙΣ εμένα. Απαιτώ κι άλλο καφέ σύντομα. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #793 16-09-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: μετά τις 7 ζουλάω ΜΟΝΟ εγω!! Ανακεφαλαιώνω: Ουζάκι-Καφές ή ότι θετε: Κυριακή 28, 13.00 Σταθμος Μοναστηράκι Click για ανάπτυξη... Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Εγώ είμαι μέσα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανάκια δέχεστε?? Έρχεται και η σειρά σου στα δικά σου Γιούλη. θα στα ζουλήξουμε κάποια στιγμή. Μην νομίζεις ότι σε έχουμε αγνοήσει Νότα εσύ θα πάρεις τη γκριζούλα?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Τσουπ!! Ουρανία επέστρεψες απο Ρόδο ? Με αγάπη Μάρτης Click για ανάπτυξη... Μίκυ μου ανεβαίνω για 3 μέρες μόνιμα γυρίζω προς το τέλος Οκτώβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η aretha έγραψε: #794 16-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δεν μας ξεκαθάρισες Νοτούλα για πόσο θα έχεις το Βιρμανάκι Click για ανάπτυξη... Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:13 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #795 16-09-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Για πόσες ώρες μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η StrangeEmily: #796 16-09-08 17:44 Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εμείς μέσα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να μείνουμε μετά τις 2.30 (λόγω bookcrossers). Θα μας γνωρίσετε αμέσως από την κοιλίτσα μου που έχει αποκτήσει διαστάσεις μπάλας του μπάσκετ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:00 Η RedCat έγραψε: #797 16-09-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι αγαπητή μου κάποιοι δουλεύουν και Κυριακάτικα, και Σαββατιάτικα και γενικά όλη τη βδομάδα. Έχω έκθεση οπότε το πρωί γραφείο και το απόγευμα..... έκθεση. Οπότε άσε. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Αγαπητέ Μάρτη, όπως έχω ξαναπεί κανω τη διαιτα της Καθημερινής. (δηλαδη ολες τις καθημερινές εκτός απο ΣΚ) Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η prince έγραψε: #798 16-09-08 18:07 εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ δεν έχω μπλούζα με γατάκι.. έχω μία με αγελάδα. σας κάνει; αλλιώς θα σας φέρω τον πρίνς πάνω στην μπλούζα μου... νομίζω θα ξεχωρίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η Raisa έγραψε: #799 16-09-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 39 40 41 42 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 40 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Αγαπητή Νεκταρία, υπόσχομαι ένα περασμα αφού καταναλώσω ούζο...οποιος θελει θα ακολουθήσει αλλωστε κοντά θα είμαστε.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα...αν προλαβαίνω να έρθω , θα έρθω και γω...τρελαίνομαι για έκθεση βιβλίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. οσο για το Βιρμανάκι θα περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης στο λουξ δωμάτιο που θα το έχω ετοιμάσει και δεν θα δέχεται γιατί πρέπει να παει φρεσκαδουρα στο νέο του σπίτι... Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε από καρδιάς για την λουξ περιποίηση που μας παρέχετε...να διευκρινίσω μόνο ότι δεν είναι Βιρμανάκι αλλά Βρετανάκι Αρχική Δημοσίευση από aretha: Το Βρετανάκι θα το έχει για ελάχιστες ώρες μόνο (Νότα, το διευκρινίζω αντ' εσού, γιατί προβλέπω να σχηματίζεται αλαλάζον πλήθος έξω απ'το σπίτι σου που θα απαιτεί να ζουλήξει, κραδαίνοντας πανώ "Δώστε τα βρετανομωρά στον λαό") Click για ανάπτυξη... Να το δω και αυτό, και θα τα΄χω δει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:42 Η RedCat έγραψε: #800 16-09-08 18:42 εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εεε μπερδευομαι κυρία μου με τις ράτσες...μας κοροιδευετε εμάς τους πληβείους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.