Πότε θα πάμε για καφέ;

Κορίτσια καλημέρα από ΤΗΝΟ. Μόλις πριν μισή ώρα έφθασα (για δουλειά που έχει ο σύζυγος αυθημερόν κ μου το έκανε έκπληξη. Εβγαλε κ εισιτήριο κ για μένα καθότι ξέρει ότι λατρεύω το νησί...) Λοιπόν τον περιμένω να τελειώσει τη δουλειά του κ σας γράφω από το ίντερνετ καφέ....
Μαθαίνω τα νέα σας... Χαίρομαι που θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή την Κυριακή. Επιτέλους θα γνωριστούμε κι από κοντά. Φιλάκια σε όλες σας...
:)Αναστασια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια καλημέρα από ΤΗΝΟ. Μόλις πριν μισή ώρα έφθασα (για δουλειά που έχει ο σύζυγος αυθημερόν κ μου το έκανε έκπληξη. Εβγαλε κ εισιτήριο κ για μένα καθότι ξέρει ότι λατρεύω το νησί...) Λοιπόν τον περιμένω να τελειώσει τη δουλειά του κ σας γράφω από το ίντερνετ καφέ....
Μαθαίνω τα νέα σας... Χαίρομαι που θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή την Κυριακή. Επιτέλους θα γνωριστούμε κι από κοντά. Φιλάκια σε όλες σας...
:)Αναστασια

Θέλουμε μετεωρολογικό και από Τήνο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεσσαλονικιές, Νίκη και Ζωή, έχετε προστεθεί στη λίστα, κανονίστε να σας βάλω απουσία :rolleyes:...

Αυριο το απογευμα που θα "συνεδριασουν" τα ιδρυτικα μελη του mycat Θεσ/νικης θα αποφανθουμε!;):D Αλλα λογω υποχρεωσεων μαλλον μας βλεπω για την επομενη συναντηση σας.Δεν μπορει θα ξαναπειτε εναν καφε ολες μαζι ως τα Χριστουγεννα.;):DΤο θεμα ειναι οτι τωρα πια μας μπηκε η ιδεα στο κεφαλι, οσο και να το σκεφτουμε,σε καποια καλη προταση θα καταληξουμε!;):lol::lol::lol:

Δελεαστικότατο!! :)
Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss:
Συγγνώμη Αλίκη μου αλλά δεν μπορώ να μην κάνω το σχόλιο... Ο Πορδολέων στην υπογραφή σου είναι πολύ άρχοντας βρε παιδί μου... Ενας κούκλος. !!!!να τον χαίρεσαι τον ζουζουνο σου..:):cool:
Και... δώσε του χαιρετίσματα από έναν γλάρο που μόλις έκραξε στην παραλία της Τήνου.:up:

Του το μετέφερα το κομπλιμάν και σας ευχαριστεί πολύ! :redface:

On topic:
Κυριακή 28/9, ώρα μία το μεσημέρι, στο Μοναστηράκι!

Θέλουμε μετεωρολογικό και από Τήνο:)
Αγαπητή μας Ράνια τί κάνετε?? Το μωρό σας το όμορφο?
Εδώ έχει γλυκό βροχερό καιρό χωρις καθόλου αέρα. Μου φαίνεται περίεργο γιατί τα καλοκαίρια το νησί είναι όλο αέρα.... Ειναι πανέμορφα κι ήσυχα και ρομαντικά... :rolleyes:
Το πρωί που έφευγα μου μιλούσαν και τα 4 ζωάκια μου....Ειναι φοβερό βρε παιδί μου κάθε πρωι μας συνοδεύουν στην ετοιμασία μας για όπου πάμε. Τα γλυκά μου.
Ασχετο για να γελάσεις:Πλακώθηκα με τον άντρα μου το πρωι γιατι κατά τις 6.00 η Νάλα κυνηγούσε μια βρωμόμυγα στην κουζίνα κ εγώ κυνηγούσα τη μύγα να τη σκοτώσω να μη τη φάει η γάτα κ πάθει τίποτα...Τελικά την σκότωσα τη βρωμόμυγα και δεν χάσαμε κ το πλοίο όπως μου μουρμούραγε....Φιλάκια και προετοιμάσου για την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗ:up:

Αυριο το απογευμα που θα "συνεδριασουν" τα ιδρυτικα μελη του mycat Θεσ/νικης θα αποφανθουμε!;):D Αλλα λογω υποχρεωσεων μαλλον μας βλεπω για την επομενη συναντηση σας.Δεν μπορει θα ξαναπειτε εναν καφε ολες μαζι ως τα Χριστουγεννα.;):DΤο θεμα ειναι οτι τωρα πια μας μπηκε η ιδεα στο κεφαλι, οσο και να το σκεφτουμε,σε καποια καλη προταση θα καταληξουμε!;):lol::lol::lol:
Σ' αυτή τη συνάντηση εγώ με βλέπω σίγουρα απούσα... :( Είπαμε, έχω και δύο τερατόπουλα να θρέψω... [Γατουλάκης Καϊλας, που λέει και η moukelis!:lol::lol:]
Όμως αν κατεβούμε αργότερα, πιθανόν και μαζί με την Νίκη, όλο και κάποιος κόσμος θα τσιμπήσει και θα έρθει να κόψει φάτσες. Τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω! :blink:

Mycatιώτες και Mycatιώτισσες και εγώ από σήμερις ένα βήμα πιο κοντά σας ... Παρά τις αντιξοότητες και τον βροχερό καιρό και όοοοοοολες αυτές τις νταλίκες στην εθνική να μας πετάνε νερό με τα βρωμολάστιχά τους καταφέραμε ο Ντιέγκο (επιδεικνύων παραδειγματική ταξιδο-συμπεριφορά) και εγώ να φτάσουμε εις τας Αθήνας με το νεοαποκτηθέν μας τουτουνι....:up:
Έχω απορία.. :hmm:Η συνάντηση είναι στην πλατεία Μοναστηρακίου..σε εκείνη την έξοδο του σταθμού?

Mycatιώτες και Mycatιώτισσες και εγώ από σήμερις ένα βήμα πιο κοντά σας ... Παρά τις αντιξοότητες και τον βροχερό καιρό και όοοοοοολες αυτές τις νταλίκες στην εθνική να μας πετάνε νερό με τα βρωμολάστιχά τους καταφέραμε ο Ντιέγκο (επιδεικνύων παραδειγματική ταξιδο-συμπεριφορά) και εγώ να φτάσουμε εις τας Αθήνας με το νεοαποκτηθέν μας τουτουνι....:up:
Έχω απορία.. :hmm:Η συνάντηση είναι στην πλατεία Μοναστηρακίου..σε εκείνη την έξοδο του σταθμού?

Καλώς μας ήρθες:) θα έλεγα αν ήμουν αυτή την στιγμή Αθήνα. Ναι σε εκείνη την έξοδο είναι

Οι ειδήσεις σε ένα λεπτό:
Η ταβέρνα «Κληματαριά» στην πλατεία Θεάτρου στην Ομόνοια κλείστηκε για την επόμενη Κυριακή 28/9 και ώρα μία και μισή το μεσημέρι, για 25 άτομα και με δυνατότητα αύξησης συμμετοχής. Αφού η κοπέλα με ρώτησε εάν έχουμε κάποιο συνέδριο και μου έπεσαν τα μαλλιά:redface::lol:. Της απάντησα πολύ ευγενικά ότι έχουμε κάτι πολύ πιο απλό και καθημερινό, μερικές (!!!) φίλες που αποφάσισαν να βγουν μια Κυριακάτικη βόλτα κι εκεί της έπεσαν εκείνης τα μαλλιά!:P
Παραλειπόμενα:
1) Έχετε ξανακούσει άλλον άνθρωπο (βλ. Νότα στην προκειμένη) να κλείνει ραντεβού με τόσα άτομα στο Μοναστηράκι και να θέλει να πάμε για φαγητό στην Ομόνοια; Δηλαδή τι το κακό είχε ο σταθμός Ομονοίας και δεν συναντιόμαστε κατευθείαν εκεί; Αλλά έτσι είναι, κι επειδή Νότα είναι αυτή, ευτυχώς μου’κοψε και μετά το heads up της Αλίκης, κράτησα στο σωστό μαγαζί. Και μακαρίζω τον εαυτό μου που το επάγγελμα με έχει εκπαιδεύσει στην τρέλα των ανθρώπων και γλιτώνω τις κακοτοπιές.:rolleyes:

2) Χριστίνα, ναι, στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι είναι η συνάντηση.

3) Φίλες Θεσσαλονικιές, εντάξει, δεν θα βάλουμε απουσίες αυτή τη φορά, εφόσον δεσμεύεστε να έρθετε στην επόμενη συνάντηση. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μην πεινάσουν και οι Γατουλάκηδες Καΐλες του Βορρά...:cat::greycat:
Άντε, καλή Κυριακή και να θυμάστε πως οι συμμετοχές δεν «έκλεισαν», με ένα πμ σας συμπεριλαμβάνουμε!

θα απαντήσω στην προκληση, αν και Κυριακή και σήμερα ο εγκεφαλός μου κάνει διαιτα..
Η Κληματαριά ειναι πισω απο τη Βαρβάκειο, το οποιο σημαίνει οτι ειναι περιπου στη μέση και των δύο σταθμών είτε Μοναστηριακίου είτε Ομονοίας. Την Ομονοια την ψιλοσιχαίνομαι και την απεκλεισα ΚΑΙ λογω αισθητικής δεν συμφωνείτε;;;
Δεύτερον και σημαντικότερον, ειπα Μοναστηράκι γιατι είναι πιο "κουλτούρα" :lol:
Καλη κυριακή σε ολους..
Υ.Γ. Στέλλα ρώτησες τι ώρα θα παιζουν μουσικούλα;; (νομίζω γύρω στις 3) Μην ανησυχείτε δεν εχει "ντιρινταχτα"

Υ.Γ. Στέλλα ρώτησες τι ώρα θα παιζουν μουσικούλα;; (νομίζω γύρω στις 3) Μην ανησυχείτε δεν εχει "ντιρινταχτα"

Η μουσική αρχίζει στις 4, αλλά όταν μου το είπε η κοπέλα της είπα να μην ανησυχεί, θα κάνουμε εμείς τη δέουσα φασαρία ως τότε:P

A θα έχει και λαλα? τι καλά:) Μ αρεσε αυτό περί συνεδρίου. Μήπως να διοργανώναμε και καμμιά ημερίδα?:lol:

ημερίδα με θέμα τους τετράποδους συντρόφους μας;

Φανταστήτε σκηνικό... τεράστια αφήσα με κολλάζ από γατιά σε αγκαλιές, γατιά σε δράση, γατιά να κοιμούνται κλπ :Ρ στο πεζοδρόμιο... και θέμα

"Ελάτε με τις γάτες σας.... σας περιμένουμε..." (φωτό σε μπλουζάκι θα εννοούμε με ψιλά γράμματα από κάτω)
από κάτω με πλάγια γράμματα "Ράτσας ή κεραμιδόγατα; Από όλα έχει ο μπαξές...." ή "Ελάτε να μας μιλήσετε για τις μικρές παραξενιές του συντρόφου σας"

Μερικά φυλάδια στην είσοδο και στα τραπέζια μας καρτελάκια με γατούνια πάνω για να μας δείχνουν που κάθεται ο καθένας....

Θα σας φτιάξω και εκείνα τα καρτελάκια που φοράμε στο πέτο.... ο κάθένας με τη δική του γάτα πάνω..

Όποιος φέρει ενδιαφέροντα γατοπαιχνίδια ή σχέδια για γατοκατασκευές έχει δωρεάν κοκτέιλ :Ρ

χχμμχμχ πώς το βλέπετε;

ημερίδα με θέμα τους τετράποδους συντρόφους μας;

Φανταστήτε σκηνικό... τεράστια αφήσα με κολλάζ από γατιά σε αγκαλιές, γατιά σε δράση, γατιά να κοιμούνται κλπ :Ρ στο πεζοδρόμιο... και θέμα

"Ελάτε με τις γάτες σας.... σας περιμένουμε..." (φωτό σε μπλουζάκι θα εννοούμε με ψιλά γράμματα από κάτω)
από κάτω με πλάγια γράμματα "Ράτσας ή κεραμιδόγατα; Από όλα έχει ο μπαξές...." ή "Ελάτε να μας μιλήσετε για τις μικρές παραξενιές του συντρόφου σας"

Μερικά φυλάδια στην είσοδο και στα τραπέζια μας καρτελάκια με γατούνια πάνω για να μας δείχνουν που κάθεται ο καθένας....

Θα σας φτιάξω και εκείνα τα καρτελάκια που φοράμε στο πέτο.... ο κάθένας με τη δική του γάτα πάνω..

Όποιος φέρει ενδιαφέροντα γατοπαιχνίδια ή σχέδια για γατοκατασκευές έχει δωρεάν κοκτέιλ :Ρ

χχμμχμχ πώς το βλέπετε;

Τέλειο!!! Βρε Σταυρούλα είσαι όλο ιδέες:lol: Και μ΄αρέσουν. Ναι θα είναι πολύ όμορφη μια τέτοια ημερίδα. Θα δίναμε μια άλλη όψη στη ζωή κ το άγχος της...

Ωραια!!!Μπραβο Στελλακι!:up:

τελευταια και καταιδρωμενη κι εγω μαθαινω για τον καφε απο την Raisa και για το θεμα που και παλι δεν το ειχα δει!!!δεν διαβασα τις 100 σελιδες που υπαρχουν πισω απο εμενα κ δεν ξερω τι κανονισατε αλλα θα ερθω κι εγω!! αρα +1, σε οποιο και να ειναι το νουμερο μεχρι τωρα!!!κανενα οικοπεδο δεν εχει καμια σας να μαζευτουμε να χωρεσουμε?????

και γω κατα 90% μεσα..αν δεν εχω ταξιδι την επομενη...βρε παιδια καντε ξανα ενα replay..σε ωρα και μερα..για να ειμαστε ολοι σιγουροι..γιατι μαλλον τα εχουμε μπλεξει λιγο.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κυριακή 28/9/2008, ώρα 13:00μμ, Σταθμός Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι, μαζευόμαστε και πάμε για φαγητό.:)

Να κάνω μια ερώτηση..?
Εγώ ξέρω μόνο την drusilia και την julia(την οποία έχω δει μόνο μια φορά και δε θα την αναγνωρίσω..)..
Πώς θα σας αναγνωρίσω?
Θα κρατάτε καμιά κάρτα "mycat.gr" όπως τα τουριστικά γραφεία?:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back