katerina10
Περιβόητο μέλος
Αυτό εννοούσα για πολύπλοκο βρε παιδιά!!!Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση
Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε!
Αλλά κι εσύ βρε Στέλλα...Μας κατέπληξες πια..!!!Έτοιμα όλα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος

Τα πλαστικα ενοηται οτι δεν θα επιβαρινουν εσενα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις...
![]()
ααχ ειναι πολύ ΟργανωτικιΑ οντως!! Εμενα τι καρτελλακι μου εφτιαξες, με σημα το πρασινο βρακί;;;
Υ.Γ. Αμαλία μου μη στεναχωριεσαι θα σε παρω εγω τηλεφωνο..δεν σε αφηνω μονη!!
kyka
Δραστήριο μέλος

Δεν είναι πολλή δουλειά?
Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της?
Μπερδεύτηκα..
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak?
Δεν είναι πολλή δουλειά?
Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της?
Μπερδεύτηκα..
Είναι όλα έτοιμα...σνιφ.. το μόνο που θα κάνεις είναι στο ποστ που θα βάλει η Στέλλα να συμπληρώσεις το πραγματικό σου όνομα και να το επιστρέψεις με πμ στην Στέλλα σνιφ....

kyka
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Το ξέρω kyka.... Τί να κάνεις, κάποιες στιγμές "άλλος" αποφασίζει για σένα...
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ!!!
myrtos
Δραστήριο μέλος
-μη σου πω το χαρικε κι ολα 

Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει>
και να αλληλοβοηθιομαστε
julia
Διακεκριμένο μέλος
julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα-μη σου πω το χαρικε κι ολα
Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει>και να αλληλοβοηθιομαστε
![]()
Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά...
Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα.
Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!!

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είσαι μέσα!!!Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!!
Θέλω και εγώ καρτελάκι

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Christina E.
Νεοφερμένο μέλος
.. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται![]()
Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool