katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:56 Η katerina10: #941 26-09-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα για πολύπλοκο βρε παιδιά!!!Αλλά κι εσύ βρε Στέλλα...Μας κατέπληξες πια..!!!Έτοιμα όλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:00 Η myrtos έγραψε: #942 26-09-08 14:00 κανε μια λιστα με οσες ερθουν και οσα ονοματα ξερεις.στα κενα θα στειλει ο καθενας με πμ το μικρο του. btw myrtos - Αμαλία Τα πλαστικα ενοηται οτι δεν θα επιβαρινουν εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:00 Η RedCat έγραψε: #943 26-09-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... ααχ ειναι πολύ ΟργανωτικιΑ οντως!! Εμενα τι καρτελλακι μου εφτιαξες, με σημα το πρασινο βρακί;;; Υ.Γ. Αμαλία μου μη στεναχωριεσαι θα σε παρω εγω τηλεφωνο..δεν σε αφηνω μονη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η kyka έγραψε: #944 26-09-08 14:19 Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak? Δεν είναι πολλή δουλειά? Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της? Μπερδεύτηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #945 26-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kyka: Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak? Δεν είναι πολλή δουλειά? Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της? Μπερδεύτηκα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όλα έτοιμα...σνιφ.. το μόνο που θα κάνεις είναι στο ποστ που θα βάλει η Στέλλα να συμπληρώσεις το πραγματικό σου όνομα και να το επιστρέψεις με πμ στην Στέλλα σνιφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η kyka έγραψε: #946 26-09-08 14:27 Μην κλαις juliaκι...Θα έρθεις άλλη μέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #947 26-09-08 14:31 Όσο και να τον ταΐζω.. δεν νομίζω να προλάβει να βγάλει δόντια και να τρώει μόνος του μέχρι την Κυριακή!!! Το ξέρω kyka.... Τί να κάνεις, κάποιες στιγμές "άλλος" αποφασίζει για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:43 Η toulis έγραψε: #948 26-09-08 14:43 Κορίτσια, είναι δεκτή μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η stellak έγραψε: #949 26-09-08 14:45 Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Η toulis έγραψε: #950 26-09-08 14:47 Στέλλα είσαι άπαιχτη! Άμεση ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η myrtos έγραψε: #951 26-09-08 16:41 julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα για πολύπλοκο βρε παιδιά!!!Αλλά κι εσύ βρε Στέλλα...Μας κατέπληξες πια..!!!Έτοιμα όλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:00 Η myrtos έγραψε: #942 26-09-08 14:00 κανε μια λιστα με οσες ερθουν και οσα ονοματα ξερεις.στα κενα θα στειλει ο καθενας με πμ το μικρο του. btw myrtos - Αμαλία Τα πλαστικα ενοηται οτι δεν θα επιβαρινουν εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:00 Η RedCat έγραψε: #943 26-09-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... ααχ ειναι πολύ ΟργανωτικιΑ οντως!! Εμενα τι καρτελλακι μου εφτιαξες, με σημα το πρασινο βρακί;;; Υ.Γ. Αμαλία μου μη στεναχωριεσαι θα σε παρω εγω τηλεφωνο..δεν σε αφηνω μονη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η kyka έγραψε: #944 26-09-08 14:19 Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak? Δεν είναι πολλή δουλειά? Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της? Μπερδεύτηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #945 26-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kyka: Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak? Δεν είναι πολλή δουλειά? Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της? Μπερδεύτηκα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όλα έτοιμα...σνιφ.. το μόνο που θα κάνεις είναι στο ποστ που θα βάλει η Στέλλα να συμπληρώσεις το πραγματικό σου όνομα και να το επιστρέψεις με πμ στην Στέλλα σνιφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η kyka έγραψε: #946 26-09-08 14:27 Μην κλαις juliaκι...Θα έρθεις άλλη μέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #947 26-09-08 14:31 Όσο και να τον ταΐζω.. δεν νομίζω να προλάβει να βγάλει δόντια και να τρώει μόνος του μέχρι την Κυριακή!!! Το ξέρω kyka.... Τί να κάνεις, κάποιες στιγμές "άλλος" αποφασίζει για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:43 Η toulis έγραψε: #948 26-09-08 14:43 Κορίτσια, είναι δεκτή μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η stellak έγραψε: #949 26-09-08 14:45 Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Η toulis έγραψε: #950 26-09-08 14:47 Στέλλα είσαι άπαιχτη! Άμεση ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η myrtos έγραψε: #951 26-09-08 16:41 julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανε μια λιστα με οσες ερθουν και οσα ονοματα ξερεις.στα κενα θα στειλει ο καθενας με πμ το μικρο του. btw myrtos - Αμαλία Τα πλαστικα ενοηται οτι δεν θα επιβαρινουν εσενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:00 Η RedCat έγραψε: #943 26-09-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... ααχ ειναι πολύ ΟργανωτικιΑ οντως!! Εμενα τι καρτελλακι μου εφτιαξες, με σημα το πρασινο βρακί;;; Υ.Γ. Αμαλία μου μη στεναχωριεσαι θα σε παρω εγω τηλεφωνο..δεν σε αφηνω μονη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η kyka έγραψε: #944 26-09-08 14:19 Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak? Δεν είναι πολλή δουλειά? Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της? Μπερδεύτηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #945 26-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kyka: Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak? Δεν είναι πολλή δουλειά? Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της? Μπερδεύτηκα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όλα έτοιμα...σνιφ.. το μόνο που θα κάνεις είναι στο ποστ που θα βάλει η Στέλλα να συμπληρώσεις το πραγματικό σου όνομα και να το επιστρέψεις με πμ στην Στέλλα σνιφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η kyka έγραψε: #946 26-09-08 14:27 Μην κλαις juliaκι...Θα έρθεις άλλη μέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #947 26-09-08 14:31 Όσο και να τον ταΐζω.. δεν νομίζω να προλάβει να βγάλει δόντια και να τρώει μόνος του μέχρι την Κυριακή!!! Το ξέρω kyka.... Τί να κάνεις, κάποιες στιγμές "άλλος" αποφασίζει για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:43 Η toulis έγραψε: #948 26-09-08 14:43 Κορίτσια, είναι δεκτή μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η stellak έγραψε: #949 26-09-08 14:45 Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Η toulis έγραψε: #950 26-09-08 14:47 Στέλλα είσαι άπαιχτη! Άμεση ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η myrtos έγραψε: #951 26-09-08 16:41 julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... ααχ ειναι πολύ ΟργανωτικιΑ οντως!! Εμενα τι καρτελλακι μου εφτιαξες, με σημα το πρασινο βρακί;;; Υ.Γ. Αμαλία μου μη στεναχωριεσαι θα σε παρω εγω τηλεφωνο..δεν σε αφηνω μονη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η kyka έγραψε: #944 26-09-08 14:19 Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak? Δεν είναι πολλή δουλειά? Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της? Μπερδεύτηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #945 26-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kyka: Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak? Δεν είναι πολλή δουλειά? Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της? Μπερδεύτηκα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όλα έτοιμα...σνιφ.. το μόνο που θα κάνεις είναι στο ποστ που θα βάλει η Στέλλα να συμπληρώσεις το πραγματικό σου όνομα και να το επιστρέψεις με πμ στην Στέλλα σνιφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η kyka έγραψε: #946 26-09-08 14:27 Μην κλαις juliaκι...Θα έρθεις άλλη μέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #947 26-09-08 14:31 Όσο και να τον ταΐζω.. δεν νομίζω να προλάβει να βγάλει δόντια και να τρώει μόνος του μέχρι την Κυριακή!!! Το ξέρω kyka.... Τί να κάνεις, κάποιες στιγμές "άλλος" αποφασίζει για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:43 Η toulis έγραψε: #948 26-09-08 14:43 Κορίτσια, είναι δεκτή μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η stellak έγραψε: #949 26-09-08 14:45 Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Η toulis έγραψε: #950 26-09-08 14:47 Στέλλα είσαι άπαιχτη! Άμεση ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η myrtos έγραψε: #951 26-09-08 16:41 julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak? Δεν είναι πολλή δουλειά? Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της? Μπερδεύτηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η julia έγραψε: #945 26-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kyka: Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak? Δεν είναι πολλή δουλειά? Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της? Μπερδεύτηκα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όλα έτοιμα...σνιφ.. το μόνο που θα κάνεις είναι στο ποστ που θα βάλει η Στέλλα να συμπληρώσεις το πραγματικό σου όνομα και να το επιστρέψεις με πμ στην Στέλλα σνιφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η kyka έγραψε: #946 26-09-08 14:27 Μην κλαις juliaκι...Θα έρθεις άλλη μέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #947 26-09-08 14:31 Όσο και να τον ταΐζω.. δεν νομίζω να προλάβει να βγάλει δόντια και να τρώει μόνος του μέχρι την Κυριακή!!! Το ξέρω kyka.... Τί να κάνεις, κάποιες στιγμές "άλλος" αποφασίζει για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:43 Η toulis έγραψε: #948 26-09-08 14:43 Κορίτσια, είναι δεκτή μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η stellak έγραψε: #949 26-09-08 14:45 Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Η toulis έγραψε: #950 26-09-08 14:47 Στέλλα είσαι άπαιχτη! Άμεση ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η myrtos έγραψε: #951 26-09-08 16:41 julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kyka: Δηλαδή για να καταλάβω..όσες θα έρθουμε την Κυριακή να σου πούμε νικ και ονόματα για να φτιάξεις καρτελάκια stellak? Δεν είναι πολλή δουλειά? Ή κατάλαβα λάθος και πρέπει να τα φτιάξει η κάθε μία μόνη της? Μπερδεύτηκα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όλα έτοιμα...σνιφ.. το μόνο που θα κάνεις είναι στο ποστ που θα βάλει η Στέλλα να συμπληρώσεις το πραγματικό σου όνομα και να το επιστρέψεις με πμ στην Στέλλα σνιφ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η kyka έγραψε: #946 26-09-08 14:27 Μην κλαις juliaκι...Θα έρθεις άλλη μέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #947 26-09-08 14:31 Όσο και να τον ταΐζω.. δεν νομίζω να προλάβει να βγάλει δόντια και να τρώει μόνος του μέχρι την Κυριακή!!! Το ξέρω kyka.... Τί να κάνεις, κάποιες στιγμές "άλλος" αποφασίζει για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:43 Η toulis έγραψε: #948 26-09-08 14:43 Κορίτσια, είναι δεκτή μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η stellak έγραψε: #949 26-09-08 14:45 Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Η toulis έγραψε: #950 26-09-08 14:47 Στέλλα είσαι άπαιχτη! Άμεση ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η myrtos έγραψε: #951 26-09-08 16:41 julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην κλαις juliaκι...Θα έρθεις άλλη μέρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #947 26-09-08 14:31 Όσο και να τον ταΐζω.. δεν νομίζω να προλάβει να βγάλει δόντια και να τρώει μόνος του μέχρι την Κυριακή!!! Το ξέρω kyka.... Τί να κάνεις, κάποιες στιγμές "άλλος" αποφασίζει για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:43 Η toulis έγραψε: #948 26-09-08 14:43 Κορίτσια, είναι δεκτή μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η stellak έγραψε: #949 26-09-08 14:45 Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Η toulis έγραψε: #950 26-09-08 14:47 Στέλλα είσαι άπαιχτη! Άμεση ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η myrtos έγραψε: #951 26-09-08 16:41 julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όσο και να τον ταΐζω.. δεν νομίζω να προλάβει να βγάλει δόντια και να τρώει μόνος του μέχρι την Κυριακή!!! Το ξέρω kyka.... Τί να κάνεις, κάποιες στιγμές "άλλος" αποφασίζει για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:43 Η toulis έγραψε: #948 26-09-08 14:43 Κορίτσια, είναι δεκτή μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η stellak έγραψε: #949 26-09-08 14:45 Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Η toulis έγραψε: #950 26-09-08 14:47 Στέλλα είσαι άπαιχτη! Άμεση ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η myrtos έγραψε: #951 26-09-08 16:41 julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια, είναι δεκτή μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:45 Η stellak έγραψε: #949 26-09-08 14:45 Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Η toulis έγραψε: #950 26-09-08 14:47 Στέλλα είσαι άπαιχτη! Άμεση ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η myrtos έγραψε: #951 26-09-08 16:41 julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Η toulis έγραψε: #950 26-09-08 14:47 Στέλλα είσαι άπαιχτη! Άμεση ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η myrtos έγραψε: #951 26-09-08 16:41 julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στέλλα είσαι άπαιχτη! Άμεση ανταπόκριση!!! Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:41 Η myrtos έγραψε: #951 26-09-08 16:41 julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:01 Η julia έγραψε: #952 26-09-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από myrtos: julia εισε πολυ μακρια μου?Να ρωτησω την μητερα μου μηπως του κανει baby sitting για την Κυριακη. - της εχω αφησει νεογεννητο γατακι για 1 μερα και τα πηγε μια χαρα -μη σου πω το χαρικε κι ολα Καλο ειναι να μην βγενει η πιστη αυτου που βοηθαει οτι <προκυπτει> και να αλληλοβοηθιομαστε Click για ανάπτυξη... Μάλλον είμαι μακριά.. ούτε προς Πεντέλη, ούτε προς Κεφαλλονιά... Είμαι Αρκαδία. 220χλμ 3 ώρες με αμάξι, 4 με λεωφορείο απο Αθήνα. Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά.. άλλοι θα φέρεται γατάκια και εγώ γατόσκυλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:12 Η Μαρία82 έγραψε: #953 26-09-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είσαι μέσα!!! Σου έφτιαξα και καρτελάκι!!! Click για ανάπτυξη... Θέλω και εγώ καρτελάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:19 Η MHTSI έγραψε: #954 26-09-08 21:19 Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ναι καρτελακια ολε ελειπα και πριν λιγο ειδα για τα καρτελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ria23 έγραψε: #955 27-09-08 15:34 τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελικά μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω.. έχουμε έγγραφες απο δεύτερα καλά να περάσετε.. ελπίζω να υπάρξει και άλλη συνάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:36 Η mickey mouse: #956 27-09-08 16:36 Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στελλάκι μας ποιό είναι το ζουμπουρλοκοκκινόγατο στην υπογραφή σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:37 Η Christina E.: #957 27-09-08 16:37 Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια συγνώμη και απο εμένα..Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ .. πρέπει να φύγω για Πάτρα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί λόγω επείγοντος οικογενειακού περισταστικού... Αποστέλω σε όλες τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και ελπίζω να περάσετε καλά αύριο και να κανονίσετε ξανά για νας γνωρίσω κάποια στιγμή.. Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η ELENIP έγραψε: #958 27-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Yπαρχει και λιστα??? Κι εγω θελω να μπωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η πηνελοπη έγραψε: #959 27-09-08 21:57 Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έπιτέλους τα κατάφερα.Θα έρθω καί εγώ'ω'ω'ω'ω'ω'ω'ω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:38 Η ria23 έγραψε: #960 27-09-08 22:38 αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αχ !παιδακια αντε να περασετε τελεια και να μας πειτε νεα...πως τα περασατε κτλ...να ζηλεψουμε πιο πολυ που δεν ηρθαμε...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.