Πότε θα πάμε για καφέ;

Συναδέλφισα κι εγώ δεν μπορώ για 24, έχω κι εγώ κανονίσει διάφορα για το πρωί :(. Καταλαβαίνω και το δικό σου πρεσσάρισμα με το ταξίδι κι όλα. Κρίμα γιατί ήθελα να μου πεις και τις εντυπώσεις σου απο το σχολείο σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά το κανονίσαμε για 24 πρωϊ? Για που λέτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά το κανονίσαμε για 24 πρωϊ? Για που λέτε?

Ααααα, για να σας πω...!:mad: Επειδή εγώ δουλεύω 24, κανόνισα να πάω στο γιατρό μου σήμερα για να έχω αύριο 23/12 το απόγευμα ελεύθερο για να σας δω.
Δώρα, κουρασμένη - ξεκουρασμένη, εγώ θα έρθω να δω Σείριο, εσύ πέσε και κοιμήσου, θα σε δω στο Βόλο:P
Ράνια μου, ετοίμασέ μου Αιμίλιο να δαγκώσω:D

Μετα απο εξαιρετικα δημοκρατικες διαδικασιες,θα σας δουμε Στελλα την Τριτη το απογευμα(αν ειμαστε εκει,γιατι μολις εβγαλαν απαγορευτικο απο Πειραια).:(

Εγώ θα ήθελα πολύ να σας δω αλλά ο μόνος χρόνος που έχω ελεύθερος είναι 23 του μήνα το απόγευμα γύρω στις 6,30 και πάλι για καμία ωρίτσα:/:. Αν προκύψει κάτι για τότε θα χαρώ πάρα πολύ να βρεθούμε οπουδήποτε. Δώρα εύχομαι ο καιρός να καλυτερεύσει και να έχεις ένα καλό και ήρεμο ταξίδι.

Δηλαδη βρε παιδια, εγω που ειμαι ιδιωτικη υπαλληλος και σιγα μη με αφησουν παραμονιατικα να φυγω νωριτερα, βγαινω εκτος αυτοματα ???
Καλα βρε... :( στειλτε μου φωτος :P:rolleyes:

Εκτος αν θες να μας δεις την Τριτη το απογευμα Κατερινοφρουφρου...;)

Απλά είπαμε να βγούμε και λίγο προς τα έξω στην εορταστική ατμόσφαιρα να δει και λίγο τα μαγαζιά. Αν κάποια δεν προλαβαίνει και έχει όρεξη να ανέβει προς Καισαριανή στας οικίας μου δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η Δώρα παρόλη την ταλαιπώρια της. Με ανησυχεί μόνο το απαγορευτικό ρε γ.......ο.:hmm:. Και εδώ Δώρα φυσάει άγρια. Πάντως κοίταξα και θα πέσει από τις 2 τα ξημερώματα στα 8 μποφόρ και το πρωϊ στα 7 οπότε μάλλον θα σας αφήσουν να φύγετε ίσως πιο αργά. Όπως και να έχει να έχεις καλό ταξίδι:)

Απλά είπαμε να βγούμε και λίγο προς τα έξω στην εορταστική ατμόσφαιρα να δει και λίγο τα μαγαζιά. Αν κάποια δεν προλαβαίνει και έχει όρεξη να ανέβει προς Καισαριανή στας οικίας μου δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η Δώρα παρόλη την ταλαιπώρια της. Με ανησυχεί μόνο το απαγορευτικό ρε γ.......ο.:hmm:. Και εδώ Δώρα φυσάει άγρια. Πάντως κοίταξα και θα πέσει από τις 2 τα ξημερώματα στα 8 μποφόρ και το πρωϊ στα 7 οπότε μάλλον θα σας αφήσουν να φύγετε ίσως πιο αργά. Όπως και να έχει να έχεις καλό ταξίδι:)

αυτο το προς τα εξω μου αρεσει και μενα εγω ειμαι μεσα!!!απλα επειδη δεν ξερω αν θα προλαβω να παω στης Αναστασιας λογω δουλειας...παντως ελπιζω να καλυτερεψει ο καιρος και να εχετε ευχαριστο ταξιδι!!!!:):):)

Ναι βρε κορτσουδια,να καμω και καμια βολτα στας Αθηνας το χωριατακι!:up:
Ελατε αν θελετε στης Ρανιας,τωρα αμα εχουμε ταλαιπωρηθει και κοιμομαστε κι εγω κι ο Σειριος,θα δειτε μονο τη Ρανια!:lol:

Ναι βρε κορτσουδια,να καμω και καμια βολτα στας Αθηνας το χωριατακι!:up:
Ελατε αν θελετε στης Ρανιας,τωρα αμα εχουμε ταλαιπωρηθει και κοιμομαστε κι εγω κι ο Σειριος,θα δειτε μονο τη Ρανια!:lol:

Δ-ε-ν κ-α-τ-α-λ-α-β-ε-ςςςς!:P Δεν θα τρέχω εγώ στους Βόλους να βλέπω Σείριο, χα! Εδώ τον τον δω. Και θα δω και Ράνια και Λίλο. Χμ!

E ρε ζουλήγματα που θα πέσουν!!!!
Τοιμάσου Λίλο μ' κι εσύ Σειριούλη μ'.
Ελπίζω ο Λίλο να μην πάρει εκδίκηση για όσα έκανε στη μάνα του ο Τούλης.... χμμμμμ:hmm:

Πω πω,παλι καλα που η Μόιρα θα έχει πάει στον γαμβρο...Καημενε Σειριακο μου...:P

Δωρα τι ωρα υπολογιζεις να εισαι αυριο στην Αναστασια?

Τι ωρα υπολογιζω εγω,ή το πλοιο Γιουλιτσκα;:PΚατα τις 9 φταναμε κανονικα,αλλα θα καθυστερησουμε στανταρ.

Τι ωρα υπολογιζω εγω,ή το πλοιο Γιουλιτσκα;:PΚατα τις 9 φταναμε κανονικα,αλλα θα καθυστερησουμε στανταρ.

Δωρα μεχρι τι ωρα υπολογιζατε να μεινετε στην Αναστασια?????χωρις τις καθυστερήσεις:happy::happy:

Αχ δεν ξερω,θα παμε το πρωι και μολις τελειωσουμε με τον καφε(μη σας εχουμε και υποχρεωση:P) θα παμε τη μικρη στον Σιμπα.

Αχ δεν ξερω,θα παμε το πρωι και μολις τελειωσουμε με τον καφε(μη σας εχουμε και υποχρεωση:P) θα παμε τη μικρη στον Σιμπα.

:P:P:P:P γιατι περιμενω τον καινουριο μου καναπε και δεν ξερω τι ωρα θα ερθει ο κυριουλης να τον φερει μου ειπε οτι μεχρι τις 11 θα εχει ερθει!!!! κι αυτος αυριο βρηκε????????γιατι δεν ξερω αν θα σας προλαβωωωωωωωωωωω στης Αναστασιας!!!:(:(:( γι'αυτο ρωτω το τσαμενο:redface::redface:

Ε μανδαμ εδω εμεις δεν ξερουμε αν και πως θα ταξιδεψουμε!:mad:
Θα εχω ιντερνετ μαζι μου,και το τηλεφωνο της Αναστασιας,και θα σας ενημερωσω για την ωρα αφιξης(πολυ ντιβα ρε παιδι μου),μη στρωσετε το κοκκινο χαλι απο νωρις κι λεκιασει...:lol:

Δωρα μου δεν βρηκα βουργουνδιας...αν το θυμαμαι και καλα!!! ελπιζω να μην δημιουργησαμε προβλημα ...:(:( θα στρωσουμε ομως οπως και να εχει καθως τα σοκολατι και μπλε πατουσακια Μοιρας και Σειριου δεν πρεπει να λερωθουν:P:P

περιμενουμε newsssssssssssssssssssss:up::up::happy::):):P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back