moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:50 Η moukelis έγραψε: #1.141 22-12-08 18:50 Τελος παντων,ο βασιλεας μυριζει την αμαξα του αυτη τη στιγμη.Ειπε οτι θα ανεχτει αυτη την παρασπονδια μονο και μονο γιατι ειναι αγιες μερες και θελει να δειξει επιεικια στους κοινους θνητους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:59 Η tzoutzou έγραψε: #1.142 22-12-08 18:59 Eπειδη εγω μπερδευτηκα..Δωρα θα σε παρω τηλεφωνο και βλεπουμε!!Αν εισαι στην Καισαριανη στης Ουρανιας,ακομα καλυτερα για μενα γιατι ειμαι πολυ κοντα και μπορει να ερθω και με τα ποδια!!!Αντε καλο ταξιδι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.143 22-12-08 23:16 Λοιπόν για να τα ξεμπερδέψουμε. Το πρωΊ η Δώρα θα είναι στην Αναστασία και αργότερα το μεσημέρι η το απογευματάκι η Δώρα αποφασίζει θα έρθει σε εμένα. Όποιες βολεύει το πρωϊ στην Αναστασία. Όποιες βολεύει το απόγευμα σε εμένα. Επίσης τετάρτη πρωϊ κανονίζουμε όσες θέλετε για καφεδάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:02 Η stellak έγραψε: #1.144 23-12-08 09:02 Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο. Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:05 Η ria23 έγραψε: #1.145 23-12-08 09:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο. Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί. Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας!!!!!!! πωπω!! ταλαιπωρια !!!τουλαχιστον θα φυγει σημερα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η staman2 έγραψε: #1.146 23-12-08 09:20 Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:25 Η roulsydney: #1.147 23-12-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Click για ανάπτυξη... Απ' ότι είδα δεν έχει απαγορευτικό απο νωρίς το πρωί.Με ποιό πλοίο θα φύγουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.148 23-12-08 09:31 Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η roulsydney: #1.149 23-12-08 09:31 Πού είσαι βρέ καταταλαιπωρημένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η konstans έγραψε: #1.150 23-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα??? Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #1.151 23-12-08 09:40 Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελος παντων,ο βασιλεας μυριζει την αμαξα του αυτη τη στιγμη.Ειπε οτι θα ανεχτει αυτη την παρασπονδια μονο και μονο γιατι ειναι αγιες μερες και θελει να δειξει επιεικια στους κοινους θνητους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:59 Η tzoutzou έγραψε: #1.142 22-12-08 18:59 Eπειδη εγω μπερδευτηκα..Δωρα θα σε παρω τηλεφωνο και βλεπουμε!!Αν εισαι στην Καισαριανη στης Ουρανιας,ακομα καλυτερα για μενα γιατι ειμαι πολυ κοντα και μπορει να ερθω και με τα ποδια!!!Αντε καλο ταξιδι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.143 22-12-08 23:16 Λοιπόν για να τα ξεμπερδέψουμε. Το πρωΊ η Δώρα θα είναι στην Αναστασία και αργότερα το μεσημέρι η το απογευματάκι η Δώρα αποφασίζει θα έρθει σε εμένα. Όποιες βολεύει το πρωϊ στην Αναστασία. Όποιες βολεύει το απόγευμα σε εμένα. Επίσης τετάρτη πρωϊ κανονίζουμε όσες θέλετε για καφεδάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:02 Η stellak έγραψε: #1.144 23-12-08 09:02 Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο. Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:05 Η ria23 έγραψε: #1.145 23-12-08 09:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο. Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί. Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας!!!!!!! πωπω!! ταλαιπωρια !!!τουλαχιστον θα φυγει σημερα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η staman2 έγραψε: #1.146 23-12-08 09:20 Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:25 Η roulsydney: #1.147 23-12-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Click για ανάπτυξη... Απ' ότι είδα δεν έχει απαγορευτικό απο νωρίς το πρωί.Με ποιό πλοίο θα φύγουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.148 23-12-08 09:31 Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η roulsydney: #1.149 23-12-08 09:31 Πού είσαι βρέ καταταλαιπωρημένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η konstans έγραψε: #1.150 23-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα??? Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #1.151 23-12-08 09:40 Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eπειδη εγω μπερδευτηκα..Δωρα θα σε παρω τηλεφωνο και βλεπουμε!!Αν εισαι στην Καισαριανη στης Ουρανιας,ακομα καλυτερα για μενα γιατι ειμαι πολυ κοντα και μπορει να ερθω και με τα ποδια!!!Αντε καλο ταξιδι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.143 22-12-08 23:16 Λοιπόν για να τα ξεμπερδέψουμε. Το πρωΊ η Δώρα θα είναι στην Αναστασία και αργότερα το μεσημέρι η το απογευματάκι η Δώρα αποφασίζει θα έρθει σε εμένα. Όποιες βολεύει το πρωϊ στην Αναστασία. Όποιες βολεύει το απόγευμα σε εμένα. Επίσης τετάρτη πρωϊ κανονίζουμε όσες θέλετε για καφεδάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:02 Η stellak έγραψε: #1.144 23-12-08 09:02 Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο. Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:05 Η ria23 έγραψε: #1.145 23-12-08 09:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο. Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί. Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας!!!!!!! πωπω!! ταλαιπωρια !!!τουλαχιστον θα φυγει σημερα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η staman2 έγραψε: #1.146 23-12-08 09:20 Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:25 Η roulsydney: #1.147 23-12-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Click για ανάπτυξη... Απ' ότι είδα δεν έχει απαγορευτικό απο νωρίς το πρωί.Με ποιό πλοίο θα φύγουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.148 23-12-08 09:31 Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η roulsydney: #1.149 23-12-08 09:31 Πού είσαι βρέ καταταλαιπωρημένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η konstans έγραψε: #1.150 23-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα??? Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #1.151 23-12-08 09:40 Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν για να τα ξεμπερδέψουμε. Το πρωΊ η Δώρα θα είναι στην Αναστασία και αργότερα το μεσημέρι η το απογευματάκι η Δώρα αποφασίζει θα έρθει σε εμένα. Όποιες βολεύει το πρωϊ στην Αναστασία. Όποιες βολεύει το απόγευμα σε εμένα. Επίσης τετάρτη πρωϊ κανονίζουμε όσες θέλετε για καφεδάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:02 Η stellak έγραψε: #1.144 23-12-08 09:02 Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο. Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:05 Η ria23 έγραψε: #1.145 23-12-08 09:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο. Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί. Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας!!!!!!! πωπω!! ταλαιπωρια !!!τουλαχιστον θα φυγει σημερα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η staman2 έγραψε: #1.146 23-12-08 09:20 Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:25 Η roulsydney: #1.147 23-12-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Click για ανάπτυξη... Απ' ότι είδα δεν έχει απαγορευτικό απο νωρίς το πρωί.Με ποιό πλοίο θα φύγουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.148 23-12-08 09:31 Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η roulsydney: #1.149 23-12-08 09:31 Πού είσαι βρέ καταταλαιπωρημένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η konstans έγραψε: #1.150 23-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα??? Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #1.151 23-12-08 09:40 Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο. Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:05 Η ria23 έγραψε: #1.145 23-12-08 09:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο. Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί. Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας!!!!!!! πωπω!! ταλαιπωρια !!!τουλαχιστον θα φυγει σημερα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η staman2 έγραψε: #1.146 23-12-08 09:20 Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:25 Η roulsydney: #1.147 23-12-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Click για ανάπτυξη... Απ' ότι είδα δεν έχει απαγορευτικό απο νωρίς το πρωί.Με ποιό πλοίο θα φύγουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.148 23-12-08 09:31 Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η roulsydney: #1.149 23-12-08 09:31 Πού είσαι βρέ καταταλαιπωρημένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η konstans έγραψε: #1.150 23-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα??? Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #1.151 23-12-08 09:40 Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο. Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί. Click για ανάπτυξη... σοβαρα μιλας!!!!!!! πωπω!! ταλαιπωρια !!!τουλαχιστον θα φυγει σημερα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:20 Η staman2 έγραψε: #1.146 23-12-08 09:20 Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:25 Η roulsydney: #1.147 23-12-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Click για ανάπτυξη... Απ' ότι είδα δεν έχει απαγορευτικό απο νωρίς το πρωί.Με ποιό πλοίο θα φύγουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.148 23-12-08 09:31 Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η roulsydney: #1.149 23-12-08 09:31 Πού είσαι βρέ καταταλαιπωρημένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η konstans έγραψε: #1.150 23-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα??? Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #1.151 23-12-08 09:40 Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:25 Η roulsydney: #1.147 23-12-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Click για ανάπτυξη... Απ' ότι είδα δεν έχει απαγορευτικό απο νωρίς το πρωί.Με ποιό πλοίο θα φύγουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.148 23-12-08 09:31 Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η roulsydney: #1.149 23-12-08 09:31 Πού είσαι βρέ καταταλαιπωρημένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η konstans έγραψε: #1.150 23-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα??? Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #1.151 23-12-08 09:40 Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!! Click για ανάπτυξη... Απ' ότι είδα δεν έχει απαγορευτικό απο νωρίς το πρωί.Με ποιό πλοίο θα φύγουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η moukelis έγραψε: #1.148 23-12-08 09:31 Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η roulsydney: #1.149 23-12-08 09:31 Πού είσαι βρέ καταταλαιπωρημένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η konstans έγραψε: #1.150 23-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα??? Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #1.151 23-12-08 09:40 Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η roulsydney: #1.149 23-12-08 09:31 Πού είσαι βρέ καταταλαιπωρημένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η konstans έγραψε: #1.150 23-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα??? Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #1.151 23-12-08 09:40 Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πού είσαι βρέ καταταλαιπωρημένη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:36 Η konstans έγραψε: #1.150 23-12-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα??? Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #1.151 23-12-08 09:40 Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα??? Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #1.151 23-12-08 09:40 Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η roulsydney: #1.152 23-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα. Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:48 Η roulsydney: #1.153 23-12-08 09:48 Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δες εδώ ...https://www.hnms.gr/hnms/greek/warning/gale_html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η moukelis έγραψε: #1.154 23-12-08 09:50 Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #1.155 23-12-08 09:52 Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η roulsydney: #1.156 23-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ... Click για ανάπτυξη... Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Η moukelis έγραψε: #1.157 23-12-08 09:57 Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:58 Η stellak έγραψε: #1.158 23-12-08 09:58 Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Η roulsydney: #1.159 23-12-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 57 58 59 60 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 58 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει... Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #1.160 23-12-08 10:02 Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;; Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε) Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.