Πότε θα πάμε για καφέ;

Ε τι να σας κανουμε κυρια μου,δουλευουμε στις 8 και ειναι δωδεκαωρο ταξιδι...Ε δε θα ξεκλεψετε λιγο χρονο να τον αποχαιρετισετε;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε τι να σας κανουμε κυρια μου,δουλευουμε στις 8 και ειναι δωδεκαωρο ταξιδι...Ε δε θα ξεκλεψετε λιγο χρονο να τον αποχαιρετισετε;:P

Πότε πρέπει να κάνω γενική το σπίτι γιατί θα γίνω ρεζίλι το απόγευμα. Αν κατέβω Πειραιά θα είμαι πτώμα. Μην ανησυχείς Σειριάκι όμως το Πάσχα θα σε απαγάγω:D. Δεν έχει κυρία μου να καθίσετε μόνο λίγες ώρες Αθήνα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια τελικά ο καφες-πιττα τι απεγινε?
ισχυει το 17 η 18??
ιανουαριου??:D

Λοιπόν, για να ανασκουμπωθούμε:
Θέμα: Κοπή Πίττας Mycat
Προτεινόμενη ημερομηνία: Σάββατο 17/1/2008 ή Κυριακή 18/1/2008
Προτεινόμενη ώρα: μεσημέρι, για να συνδυαστεί με φαγητό
Τόπος: άγνωστος, προς το παρόν (έχω κάτι υπ'όψιν μου, δεν είναι κέντρο, αλλά ίσως βολεύει με το τραίνο...)

Αν θέλετε, μπορώ να αναλάβω τα διαδικαστικά. Συμμετοχές θα προτιμούσα με πμ για να φτιάξω λίστα και να συντονίσω ημερομηνίες και μαγαζί. Το πμ θα περιέχει ψευδώνυμο, μικρό όνομα και τηλέφωνο για επικοινωνία. Αν θέλει να αναλάβει κάποιος άλλος, το δηλώνει.
Εννοείται ότι ακόμα πέφτουν προτάσεις στο τραπέζι, δεν έκλεισε τίποτε:)

Τι λέτε;

Ξαναδίνω τις ... συντεταγμένες

παιδια τελικά ο καφες-πιττα τι απεγινε?
ισχυει το 17 η 18??
ιανουαριου??:D

Εμ, με τις βασίλισσες του οφφ τόπικ :P θα χάσουμε ΠΑΛΙ τη μπάλα. Ισχύει η πίττα διότι κανείς δεν προέβαλε αντίρρηση. Άρα, στείλτε μου πμ οι συμμετέχοντες, και προτάσεις για φαγάδικα, όσοι έχετε κάποιο υπ'όψιν.

Να'μαι και εγω!!! λοιπον συμφωνω και προτείνω καλύτερα Σαββατο μεσημεράκι αντι Κυριακής. Επισης όποιος θέλει (και αντεχει) να ερθει συνοδευομενος ειναι καλοδεχουμενος. (νεα δεδομένα με τη νέα χρονιά):lol:
Καταλήξαμε τελικά προς Μοναστηράκι - Κέντρο; θα σκεφτω και εγω τίποτα και θα προτείνω....

Παιδιά και γω θα ήθελα να έρθω αλλά περιμένω να δω ποια μέρα θα αποφασίσετε γιατί δεν μπορώ να κρατήσω και τις δύο, αν πείτε κάπως έγκαιρα αν είναι Κυριακή ή Σάββατο θα τα καταφέρω πιστεύω.

Επειδή εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τη μέρα, καλό θα είναι να αποφασίσουμε από κοινού, αν και πιστεύω πως η Κυριακή βολεύει περισσότερο, εφόσον το Σάββατο, όσοι δουλεύουμε, κάνουμε τα ψώνια της εβδομάδας.

Να πούμε Κυριακή για να αποδεσμεύσουμε τη μια μέρα; :hmm:

Ναί ναι ναι!!!:up:
Εγώ στο είπα Στελλάκι πως προτιμώ Κυριακή.

Να πούμε Κυριακή για να αποδεσμεύσουμε τη μια μέρα; :hmm:
Εμένα αυτό θα με βόλευε πολύ:up:.

Παρούσα κι εγώ ! Προτιμώ Κυριακή μεσημέρι.

εμενα δεν με πειραζει σαββατο η κυριακη. οποτε θελετε
τελικα βολευει το μοναστηρακι?? τι λετε???

Παρούσα για Κυριακή!:hello:

Στέλλα, κι εγώ είμαι οκ και για τις δύο μέρες, αν και θα με βόλευε το Σάββατο λίγο καλύτερα...:redface:

και γω μεσα για κυριακη!!!!!!!!!!!:P:P:)

Να με και εγώ δηλώνω παρούσα:up:

υπαρχει τιποτα νεοτερο για το ραντεβου για την πιτα??

Μελετάω τα μαγαζιά και μάλλον 2 είναι που επικρατούν. Το ένα στον Κεραμεικό, πολύ κοντά στο μετρό και λέγεται Χοντρό Μπιζέλι. Το άλλο Hell's Kitchen, πίσω από το Δημαρχείο στην Κλεισθένους. Προτίμησα να μην είναι Μοναστηράκι λόγω πληθώρας κόσμου τις Κυριακές. Είναι και τα δυο εύκολα προσβάσιμα με το μετρό, και σε στυλ ταβέρνα για να είμαστε πιο άνετα. Κοιτάζω κι άλλες λύσεις, στείλτε μου πμ με τις προτιμήσεις σας να τα κοιτάξω, μη γεμίζουμε το θέμα εδώ με ονόματα μαγαζιών.

Αλίκη μου, νομίζω πως βολεύει τους περισσότερους η Κυριακή, θα κάνεις μια προσπάθεια να βολέψει και σένα, ε;:)

δε με πειραζει διαλεξτε εσεις μαγαζι. σου εχω στειλει πμ με τηλεφωνο κτλ. απλα ενημερωσε με ωρα κ μερα (για να προλαβω να γινω ομορφη:lol::lol:)

Κεραμεικο - Κεραμεικό !!:up:

Αλίκη μου, νομίζω πως βολεύει τους περισσότερους η Κυριακή, θα κάνεις μια προσπάθεια να βολέψει και σένα, ε;:)
Τι να κάνουμε, φωνή λαού, οργή θεού! :lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back