Πότε θα πάμε για καφέ;

ρε γα....το!!! δεν μπορεσα να ερθω... εγω περασα το απογευμα στο νοσοκομειο (δεν ηταν για εμενα). Αλλα προσπαθησα.... Κριμα!
Την επομενη ομως θα ειμαι μαζι σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν αν και τα είπατε όλα ήδη:P. Να πω και γω ότι ήταν όλα υπέροχα. Ωραίο το φαγητό, όμορφος ο χώρος (και ο σερβιτόρος:lol:) και η πίτα νοστιμότατη, αλλά το ωραίοτερο ήταν η υπέροχη παρέα μας:up:.
Πέρασα τέλεια (αν και μια μικρή ζαλάδα την είχα μετά) χάρηκα για όσες γνώρισα, αλλά και για όσες ξαναείδα.
Να είμαστε καλά και του χρόνου:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις !

μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα.

αυτον με το μαυρο μπλουζακι λετε καλε??????καλος ηταν καλε..οχι και ο Μπαντ πιτ αλλα τρωγοταν(εγω ειμαι δεσμευμενη κοπελα υποψιν):P:P

Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ...:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:εμ βεβαια αφου αλλες εχουν τα προνομια να τρωνε πρωτες!!!!!!!!!!

(εγω ειμαι δεσμευμενη κοπελα υποψιν):P:P
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:εμ βεβαια αφου αλλες εχουν τα προνομια να τρωνε πρωτες!!!!!!!!!!
κ εγω ειμαι δεσμευμενη αλλα αυτο το ατιμο το ματι μου δεν δεσμευεται με τιποτα!!:lol::lol::lol:

γεια σας:) Χαρηκα που σας γνωρισα και που σε όσες έλεγα οτι είμαι Κείρα λέγαν "Α, η μαμα του Φρεντυ!" Βρε κοριτσια, τί διακρίσεις είναι αυτές;
Οσο για τις φωτογραφίες καπου είδα την Βούλα πού μας απαθανατιζε αλλα δεν έχει μπει ακομα να μας πει αν βγηκαν ωραιες οι αφεντομουτσουναρες μας.:P
Συγχαρητηρια στην διοργανωτρια Στέλλα και την ζαχαροπλαστισσα Αλίκη. Μπορεί να μην "φουσκωσε το γλυκό" οπως λεεί αλλά ήταν πολυυυ ωραίο.

γεια σας:) Χαρηκα που σας γνωρισα και που σε όσες έλεγα οτι είμαι Κείρα λέγαν "Α, η μαμα του Φρεντυ!" Βρε κοριτσια, τί διακρίσεις είναι αυτές;
Οσο για τις φωτογραφίες καπου είδα την Βούλα πού μας απαθανατιζε αλλα δεν έχει μπει ακομα να μας πει αν βγηκαν ωραιες οι αφεντομουτσουναρες μας.:P
Συγχαρητηρια στην διοργανωτρια Στέλλα και την ζαχαροπλαστισσα Αλίκη. Μπορεί να μην "φουσκωσε το γλυκό" οπως λεεί αλλά ήταν πολυυυ ωραίο.
Συγνωμη μανδαμ αλλα εγω σας προσφωνησα <<η μαμα του ζηλιαρη ρου?>>και του πειρατη,οχι να μην λενε μερικες μερικες για διακρισεις,αμ πως!!!

Ε βεβαια, επρεπε να το πω οτι υπηρξαν και οι αξιοσημειωτες εξαιρεσεις. Παραληψης μου μανδαμ:P
Ο Ρού απο την χαρα του κορδωνεται καλα καλα μπροστα στην οθονη και δεν με αφηνει να δω τιποτα. Ειναι και τεραααστιος:D

οχι αλλα να μην μας κατηγορητε και αδικα(αν και πρεπει να με τιμωρησετε σκληρα γιατι αφησα παραπονεμενη την πουνκι,για να μας συνχωρεσετε θα αυτομαστηγωθω μονη ,απολαμβανωντας φωτο γατιων,σκληρο βασανιστηριο,αληθεια σε λεω μπρε)

Εγώ πάντως απλά για να δείτε ότι περι ορέξεως πράγματι κολοκυθόπιτα, μια χαρά τον έκοψα τον σερβιτόρο...και τα είχε χάσει ο γλυκουλης μας με τοσες κοπέλες ΟΜΙΛΗΤΙΚΕΣ!!!:P

Νεκταρίαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πότε καλέ θα μας φέρεις και τον Ταξ να τον γνωρίσουμε?????????????????(εμείς που δεν τον ξέρουμε...)

Έστω και καθυστερημένα, γειά σας κι από μένα. Ε τι άλλο περιμένετε να ακούσετε εκτός του ότι περάσαμε υπέροχα?
Χάρηκα που γνώρισα νέα πρόσωπα και που ξαναείδα όσες ήξερα.
Γι'άλλη μια φορά, αξίζουν συγχαρητήρια στην διοργανώτρια Στέλλα.
'Ήταν όλα τέλεια. Στελλίτσα σ'ευχαριστούμε.
Μακάρι την επόμενη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Και να μην αργήσουμε και πολύ να το κανονίσουμε.
Γλυκειά μου Κείρα, μαμά του Φρεντάκου (όχι δεν κάνω διακρίσεις απλά ο Φρέντυ ήταν ένας από τους πολύ πολύ αγαπημένους γατούληδες του φόρουμ, εξ'ου και η σύνδεση) εγώ με την φωτογραφία έχω μαλώσει.
Νομίζω ότι η Μίκυ τράβηξε κάποιες.
Επίσης Αλίκη μας, γεια στα χέρια σου για την πίτα που έφτιαξες.
Το μόνο μου παράπονο ότι κάποιο κοριτσάκι που τυγχάνει να είναι και SM ήταν πολύ σοβαρό χθες. Ποια άραγε και γιατί δεν την ακούσαμε καθόλου?
Να είμαστε καλά, να χαιρόμαστε τα τετραποδάκια μας και να ευχηθούμε όλες το εξής :
Λιγότερα αδέσποτα, λιγότερη δυστυχία, περισσότερες στειρώσεις, διπλάσιες ή και τριπλάσιες υιοθεσίες μέσα στο 2009.
Καλή αντάμωση κορίτσια.

Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ:lol::lol: επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω)

Έχω απλώς να δηλώσω ότι για άλλη μια φορά υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν και επειδή τα γραπτά μένουν, άλλη φορά ή θα προσέχετε τι λέτε ή θα γδυθείτε δημοσίως για να τιμήσετε το λόγο σας:P:lol:

ΦΩΤΟ ομως δεν βλεπω!:mad::mad::mad:
Στελιτσα ποτε θα'ρθεις κατα'δω να μας οργανωσεις μια τετοια συναντηση? ;):cool::lol:

Εγώ, Νίκη μου, παρόλο που είχα προνοήσει για φωτογραφική μηχανή, γυρνούσα από τραπέζι σε τραπέζι σαν τη νύφη:P με ένα ποτήρι στο χέρι και είπα δεν πειράζει, θα βγάλουν οι άλλες:redface::lol: Όσο για την ...τρομερή διοργάνωση, νομίζω ότι όλα τα κορίτσια υπερβάλλουν, διότι πραγματικά δεν χρειάζεται κανένα ταλέντο για να κλείσει κανείς ένα τραπέζι και να μαζέψει μια καλή παρέα για φαγητό!:D Μακάρι να καταφέρω να ανέβω επάνω να σας δω, και θα δεις σε πόσο σύντομο χρονικό διάστημα κανονίζεται ένα ωραιότατο καφεδάκι - φαγάκι - ποτάκι κι ό,τι τραβάει η όρεξή μας!

Εγώ ομολογώ, σε σύστησα σαν μαμά του Φρέντυ ΑΛΛΑ ήξερα και ονόμασα όλα σου τα γατάκια, οπότε συγχωρούμαι, ελπίζω:) Γλυκό Αλίκης δεν πρόλαβα να φάω ξέρω όμως ότι είναι άξια νοικοκυρά.

Γι'άλλη μια φορά, αξίζουν συγχαρητήρια στην διοργανώτρια Στέλλα.
'Ήταν όλα τέλεια. Στελλίτσα σ'ευχαριστούμε.

Λιγότερα αδέσποτα, λιγότερη δυστυχία, περισσότερες στειρώσεις, διπλάσιες ή και τριπλάσιες υιοθεσίες μέσα στο 2009.
Καλή αντάμωση κορίτσια.

Να είσαι καλά, βρε Βούλα, μακάρι να περνάμε πάντα έτσι καλά! Όσο για την ευχή σου, το ίδιο ακριβώς ευχήθηκα κι εγώ χτες, μετά την πίττα, σ'αυτό το θέμα:)

:D Μακάρι να καταφέρω να ανέβω επάνω να σας δω, και θα δεις σε πόσο σύντομο χρονικό διάστημα κανονίζεται ένα ωραιότατο καφεδάκι - φαγάκι - ποτάκι κι ό,τι τραβάει η όρεξή μας!

Εμεις το λαμβανουμε ως υποσχεση!:):cool::P
Και περιμενουμε με ανυπομονησια την τηρηση της!:up::up::up:

κ εγω ειμαι δεσμευμενη αλλα αυτο το ατιμο το ματι μου δεν δεσμευεται με τιποτα!!:lol::lol::lol:
Για δες, βρε παιδί μου, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα όταν ήμουν δεσμευμένη! Δεν πειράζει όμως καθόλου, φτάνει να μην του το λες! :cool::cool::cool::lol::lol::lol::lol::lol: Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά... :cool::cool::cool:

Μακάρι να καταφέρω να ανέβω επάνω να σας δω
Όταν έρθεις, θα σε μάθω τι σημαίνει η παραπάνω έκφραση!
Υπογραφή,
Zbeebz Babinioti :lol::lol::lol::lol:

Για δες, βρε παιδί μου, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα όταν ήμουν δεσμευμένη! Δεν πειράζει όμως καθόλου, φτάνει να μην του το λες! :cool::cool::cool::lol::lol::lol::lol::lol: Ψιλοκομμένο τουμπεκί μ' απόσταξη πατσά... :cool::cool::cool:

Όταν έρθεις, θα σε μάθω τι σημαίνει η παραπάνω έκφραση!
Υπογραφή,
τι ειναι το τουμπεκι?:redface::redface::redface:

Gatopittastompizeli18Jan2009.JPG

Iδού το τραπέζι των επισήμων!!
Τα άλλα δεν μπορέσαμε γιατί ο γνωστός και μη εξαιρετέος σερβιτόρος εμπόδιζε τη Μαριτάσια να βγάλει φωτό και τα τραπέζια των πληβείων..;)
sorry δεν έχω άλλες φωτό αλλά αυτή είναι και super!!

Το μόνο μου παράπονο ότι κάποιο κοριτσάκι που τυγχάνει να είναι και SM ήταν πολύ σοβαρό χθες. Ποια άραγε και γιατί δεν την ακούσαμε καθόλου?

καλέ Βούλα μου για ποια λέτε;;; αλλωστε SM είναι μόνο η Αλίκη και η Ρούλα...εμείς είμαστε απλοί (εγώ και η Βιβή) Μοδερατορες...:P
Υ.Γ. σας παρακαλώ αγαπητά μέλη, μην κρίνετε απο μια φωτό..καθότι ως συνήθως μασουλάω...(ήτο και ωραίο το φαγητό)

καλέ Βούλα μου για ποια λέτε;;; αλλωστε SM είναι μόνο η Αλίκη και η Ρούλα...εμείς είμαστε απλοί (εγώ και η Βιβή) Μοδερατορες...:P

Τώρα εσένα ποιά λέξη σε μπέρδεψε, η λέξη "σοβαρό"; :hmm:Θα μπορούσε ποτέ αυτή η λέξη να κολλήσει δίπλα σε σένα; Όχι, πείτε!:lol:

Είχατε δεν είχατε, τα βγάλατε πάλι όλα στη φόρα! :lol: :lol:
Στέλλα μου, να σου δώσω κι εγώ συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση!!
Και, κορίτσια, χάρηκα κι εγώ πολύ που σας είδα όλες :)
Και του χρόνου!

Νεκταρίαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πότε καλέ θα μας φέρεις και τον Ταξ να τον γνωρίσουμε?????????????????(εμείς που δεν τον ξέρουμε...)
Τον αφήνω σπίτι για catsitting, εγώ έχω αναλάβει της δημόσιες σχέσεις της "Αγίας Οικογένειας" μας:lol: :lol:.
Έλα όποτε θες για καφεδάκι να τον γνωρίσεις:).

Υπογραφή,
σιγα μη τα ομολογαω ολα. ταφος ειμαι. ταφος:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back