Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ

επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω)
Έχω απλώς να δηλώσω ότι για άλλη μια φορά υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν και επειδή τα γραπτά μένουν, άλλη φορά ή θα προσέχετε τι λέτε ή θα γδυθείτε δημοσίως για να τιμήσετε το λόγο σας

Εγώ, Νίκη μου, παρόλο που είχα προνοήσει για φωτογραφική μηχανή, γυρνούσα από τραπέζι σε τραπέζι σαν τη νύφη

με ένα ποτήρι στο χέρι και είπα δεν πειράζει, θα βγάλουν οι άλλες

Όσο για την ...τρομερή διοργάνωση, νομίζω ότι όλα τα κορίτσια υπερβάλλουν, διότι πραγματικά δεν χρειάζεται κανένα ταλέντο για να κλείσει κανείς ένα τραπέζι και να μαζέψει μια καλή παρέα για φαγητό!

Μακάρι να καταφέρω να ανέβω επάνω να σας δω, και θα δεις σε πόσο σύντομο χρονικό διάστημα κανονίζεται ένα ωραιότατο καφεδάκι - φαγάκι - ποτάκι κι ό,τι τραβάει η όρεξή μας!
γεια σας

Χαρηκα που σας γνωρισα και που σε όσες έλεγα οτι είμαι Κείρα λέγαν "Α, η μαμα του Φρεντυ!" Βρε κοριτσια, τί διακρίσεις είναι αυτές;
Συγχαρητηρια στην διοργανωτρια Στέλλα και την ζαχαροπλαστισσα Αλίκη. Μπορεί να μην "φουσκωσε το γλυκό" οπως λεεί αλλά ήταν πολυυυ ωραίο.
Εγώ ομολογώ, σε σύστησα σαν μαμά του Φρέντυ ΑΛΛΑ ήξερα και ονόμασα όλα σου τα γατάκια, οπότε συγχωρούμαι, ελπίζω

Γλυκό Αλίκης δεν πρόλαβα να φάω ξέρω όμως ότι είναι άξια νοικοκυρά.
Γι'άλλη μια φορά, αξίζουν συγχαρητήρια στην διοργανώτρια Στέλλα.
'Ήταν όλα τέλεια. Στελλίτσα σ'ευχαριστούμε.
Λιγότερα αδέσποτα, λιγότερη δυστυχία, περισσότερες στειρώσεις, διπλάσιες ή και τριπλάσιες υιοθεσίες μέσα στο 2009.
Καλή αντάμωση κορίτσια.
Να είσαι καλά, βρε Βούλα, μακάρι να περνάμε πάντα έτσι καλά! Όσο για την ευχή σου, το ίδιο ακριβώς ευχήθηκα κι εγώ χτες, μετά την πίττα, σ'αυτό το θέμα