Πότε θα πάμε για καφέ;

Gatopittastompizeli18Jan2009.JPG

Iδού το τραπέζι των επισήμων!!

Παιδια να κανω μια παρακληση, καντε μια επεξηγηση ποια ειναι ποια "με σειρα εμφανισεως", για μας τις εκτος Αθηνων.
Εγω μονο την Αλικη και την Νοτα(που δεν την γνωριζω προσωπικα, αλλα δεν μπερδευεται με καμια;)) αναγνωρισα.:hmm:Πειτε ποιες ειναι οι υπολοιπες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατά σειρά εμφανίσεως (όπως στα σήριαλ:)) από αριστερά:
Havana
Konstans (φαίνεται αμυδρά)
Κείρα
Νότα
Aretha
Kyka
Gatouni
Kikiriki

Αυτό ήταν το ένα από τα 3 τραπέζια. Τα άλλα δυο δεν φωτογραφήθηκαν:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και την Νοτα(που δεν την γνωριζω προσωπικα, αλλα δεν μπερδευεται με καμια;))

αυτό Νίκη μου θα το εκλάβω θετικά εεε;;:lol: αντε βρε κορίτσια θα ανεβουμε καποια στιγμη να κανονίσουμε μια πίττα και στη Σαλλονίκη (δεν πειραζει αν ειναι Αυγουστος εε;;) και ΦΥΣΙΚΑ η Στέλλα θα αναλάβει την οργάνωση εεε;;

αυτό Νίκη μου θα το εκλάβω θετικά εεε;;:lol: αντε βρε κορίτσια θα ανεβουμε καποια στιγμη να κανονίσουμε μια πίττα και στη Σαλλονίκη (δεν πειραζει αν ειναι Αυγουστος εε;;) και ΦΥΣΙΚΑ η Στέλλα θα αναλάβει την οργάνωση εεε;;
Ναι να νοικιασουμε πουλμανακι, να μαζεψουμε στον δρόμο μας οποια Βολιώτισα ή κεντροελλαδιτισα βρουμε και να παμε για Αυγουστιατικη πιτα (ή και τσιπουρομεζε βρε αδελφε, εκεί θα σκασουμε) στη Σαλονικη. Αντε Στελλα δυσκολευει η οργανωση

Αντε Στελλα δυσκολευει η οργανωση

Όποτε θέλετε, τα δύσκολα σε τέτοιες διοργανώσεις δεν τα έχω συναντήσει ακόμα!;) Το θέμα είναι ότι για το ταξιδιωτικό κομμάτι έχουμε πρακτόρισσα, μη θεωρηθεί ότι την υποσκελίζω:P

Αλήθεια τώρα, δεν θα είχαμε πλάκα να κανονίζαμε μια εκδρομή ένα ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο; Στη μέση, όπως έχουμε πει, στα τσιπουράδικα του Βόλου (χικκ):lol:

Καλημέρα! (αν και με καθυστέρηση), κι εγώ πέρασα πολύ ωραία την Κυριακή, χάρηκα που γνώρισα τόσο πολύ αξιόλογο και γατόφιλο κόσμο, η διοργάνωση ήταν σούπερ, η πίτα πεντανόστιμη (και ας λέει η δημιουργός ό,τι θέλει!) και πολύ πρωτότυπη γεύση!
Άντε και του χρόνου περισσότερες συμμετοχές!;)
Όσο για την εκδρομή, φαντάζεστε πουλμανάκι με το logo του Mycat στο πλάι???

ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ να το εκλαβεις Νοτα μου!;):cool: Και την πιτα την κανονιζουμε οποτε θελετε, ας ειναι και κατακαλοκαιρο;):lol:
Αρκει να ειναι ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ;):cool::lol::lol:

Αλήθεια τώρα, δεν θα είχαμε πλάκα να κανονίζαμε μια εκδρομή ένα ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο; Στη μέση, όπως έχουμε πει, στα τσιπουράδικα του Βόλου (χικκ):lol:

Πολυ καλη ιδεα, ας φυγει αυτη η αρνητικη ενεργεια που εκατσε πανω απο το φορουμ:down::( και το κανονιζουμε!
Τοσες φορες το εχουμε συζητησει για την θρυλικη συναντηση Βορρα-Νοτου, μακαρι να πραγματοποιηθει τελικα.:up:

εκδρομηηηη:up::up: εκδρομηηηη:up:εκδρομη:up::up:

εκδρομηηηη:up::up: εκδρομηηηη:up:εκδρομη:up::up:

Άντε, ξεκουνήσου κι άσε τη μίρλα:P Φτιάξε μας ένα ωραίο πακετάκι με πουλμαν κι εγώ θα αναλάβω να ενημερώσω και να συγκεντρώσω τις συμμετοχές αφού μου στείλεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία (πότε -από έως-, που, πόσο)
:)

Άντε, ξεκουνήσου κι άσε τη μίρλα:P Φτιάξε μας ένα ωραίο πακετάκι με πουλμαν κι εγώ θα αναλάβω να ενημερώσω και να συγκεντρώσω τις συμμετοχές αφού μου στείλεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία (πότε -από έως-, που, πόσο)
:)
οκ συμφωνω αλλα πρεπει να βαλουμε ενα πλαισιο χρονου.
για ποτε ας πουμε?? ποσα ατομα περιπου?? αλλη τιμη για δεκα αλλη για εικοσι. για που?? θεσσαλονικη? βολο? τρικαλα?
παντως αν ειναι θεσσαλονικη εχουν προσφορες τα ξενοδοχεια μεχρι φεβρουαριο

Κοριτσια ας περασει αυτη η δυσκολη μερα για το φορουμ, που ειμαστε πολυ φορτισμενοι συναισθηματικα και ανοιγουμε ενα σχετικο θεματακι.:) Και συζηταμε ολες τις προτασεις και αποφασιζουμε.:)
Ας περασουν τα δυσκολα, να γινουν καλα τα γατακια.:hmm:

Κοριτσια ας περασει αυτη η δυσκολη μερα για το φορουμ, που ειμαστε πολυ φορτισμενοι συναισθηματικα και ανοιγουμε ενα σχετικο θεματακι.:) Και συζηταμε ολες τις προτασεις και αποφασιζουμε.:)
Ας περασουν τα δυσκολα, να γινουν καλα τα γατακια.:hmm:
ναι μωρε εχεις δικιο,δεν ειναι και η καλυτερη στιγμη με τοσα αρρωστα γατακια στο φορουμ.αν αρχιζαμε τα ΟΜΜΜΜΜΜΜΜ?

Λοιπόν κορίτσια από Αθήνα, οι δύσκολες μέρες πέρασαν για το φόρουμ.:D:D:D Καιρός να πιάσουν δουλειά οι πρακτόρισές μας!;):up:
Θέλουμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας!;):cool::D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν κορίτσια από Αθήνα, οι δύσκολες μέρες πέρασαν για το φόρουμ.:D:D:D Καιρός να πιάσουν δουλειά οι πρακτόρισές μας!;):up:
Θέλουμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας!;):cool::D:D:D

Κρίνοντας απο το νήμα "Συνειρμοί" και τις σημερινές απαντήσεις μήπως η "Αθήνα" νάρθει κατά "Λαδάδικα" πλευρά?:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καπου στη μεση καλυτερα γιατι αν μαζευτει πολλοις κοσμος θα νομιζουν πως
1.παμε σε συλλαλητηριο
2.ξεκινησαν οι πενταημερες νωριτερα
3.παμε να ξαναστεισουμε τα μπλοκα
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

O Βόλος έχει τα καλύτερα τσιπουράδικα πάντως:)

καπου στη μεση καλυτερα γιατι αν μαζευτει πολλοις κοσμος θα νομιζουν πως
1.παμε σε συλλαλητηριο
2.ξεκινησαν οι πενταημερες νωριτερα
3.παμε να ξαναστεισουμε τα μπλοκα
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

....έγραψες!!!!:lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

Για τον Βόλο έχουμε την ειδικό την κα Moukelis..παρακαλώ..:up:Μπορεί να μας δώσει ιδέες..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back