Πότε θα πάμε για καφέ;

Η Ιωαννα θα φαει διπλη μεριδα παϊδακια, δηλωσε και εδω και με πμ συμμετοχη! :P:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εκτος απο χρυσα και μπασετομανα, να πουμε και στη ρια23 :)

Μαζι με Lilian, chryssa kai Μπασετομανα, το συνολο 23. Αν ερθει και η Ρια 24.
Επιβεβαιωστε με Ελενη, Χρυσα και Ρια να ειμαστε σιγουρες.
Η Ιωαννα θα φαει διπλη μεριδα παϊδακια, δηλωσε και εδω και με πμ συμμετοχη! :P:lol:
Η Μαριτασια?

καλα βρε ατιμες γυναικες..η μια ρια23 ή αλλη ρια24..τι να πω..μου κανατε την καρδια περιβολι..ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ 24 ..δεν χρειαζεται να το φωναζουμε:mad::mad::mad: και καλα απο την Ιωαννα τρωγεται το 24 αλλα απο σενα μωρη συμπεθερα..ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.. ΝΤΡΟΥΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:mad::mad::mad:..και αυτο ξερετε τι σημαινει τριπλη μεριδα παιδακια για μενα..καθως κανω και διαιτα!:bleh::bleh::bleh::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα βρε ατιμες γυναικες..η μια ρια23 ή αλλη ρια24..τι να πω..μου κανατε την καρδια περιβολι..ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ 24 ..δεν χρειαζεται να το φωναζουμε:mad::mad::mad: και καλα απο την Ιωαννα τρωγεται το 24 αλλα απο σενα μωρη συμπεθερα..ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.. ΝΤΡΟΥΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:mad::mad::mad:..και αυτο ξερετε τι σημαινει τριπλη μεριδα παιδακια για μενα..καθως κανω και διαιτα!:bleh::bleh::bleh::bleh:

να με συγχωρεις φιλαρακι, αλλα εγω σε εγραψα ρια 23. πηγαινε πιο πισω και θα το δεις :up:

να με συγχωρεις φιλαρακι, αλλα εγω σε εγραψα ρια 23. πηγαινε πιο πισω και θα το δεις :up:

το ειδα και το τονισα καλε..καποιες αλλες ομως ονοματα δεν λεμε υπολήψεις δεν θιγουμε....ΓΑΤΟΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

Καλέ την παρεξήγησες!!!
Γράφει ότι θα είναι 23 και αν έρθει και η Ρία 24. Δηλαδή 23+Ρία=24

Καλέ την παρεξήγησες!!!
Γράφει ότι θα είναι 23 και αν έρθει και η Ρία 24. Δηλαδή 23+Ρία=24

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: την τριπλή μερίδα δεν την γλιτώνετε ότι και να λέτε:P:P

Τι εγινε? Δεν καταλαβα.... :whistle::whistle::whistle::cool::cool::lol::lol::lol:
Συγγνωμη συμπεθερα, μπερδευτηκα με τους αριθμους...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια ελπίζω στην Βάρη μόνο να μην έχουν τίποτα κρεμασμένα ζώα γιατί με βλέπω να φεύγω τρέχοντας:(.
Όσο για τον καφέ ποιά με διαβάλει εδώ μέσα να την περιλάβω. Δήλωσα παρούσα για καφέ γιατί στο θέμα του καφέ μιλάμε:rolleyes:

Βάλτε με κι μενα κορίτσια!!Θα έρθω κι εγω!!

Βάλτε με κι μενα κορίτσια!!Θα έρθω κι εγω!!

'Αντε συμπεθέρα θα γνωριστούμε κιόλας:lol:

'Αντε συμπεθέρα θα γνωριστούμε κιόλας:lol:

Συμπεθέρα κράτα μια φωτογραφία του Λίλου για να σε γνωρίσω:D:lol:

Συμπεθέρα κράτα μια φωτογραφία του Λίλου για να σε γνωρίσω:D:lol:

Θα το γράψω στο κούτελοο:lol::lol:

Ανανεωνω τη λιστα:
  1. Βικυ (vickymoon)
  2. Βαρβαρα (roulsydney)
  3. Βουλα (Voula)
  4. Ιωαννα (Ιβαννα)
  5. Αναστασια (staman)
  6. gatouni
  7. Γιουλη
  8. Ελενη (Ελβιρομανα)
  9. Αλινα (tzoutzou)
  10. Kyka
  11. Ρια 23
  12. Νικη
  13. Στελλα (estelle)
  14. Θενια
  15. Ζηνα
  16. Νικολέτα
  17. Εγω :cool::cool::cool:
  18. Δωρα (moukelis)
  19. Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα)
  20. Γατιλομπαμπας ???
  21. Kristen
  22. Μαριτασσια????
  23. Μπαχχετομανα???
  24. Χρυσα???
  25. Στελλα (stellak)
  26. Ρανια
  27. Lilian
Οσοι ειναι με ερωτηματικο παρακαλω να επιβεβαιωσουν.... Μπηκαν στη λιστα αυθαιρετα!!! :bleh::bleh::bleh:

Αν εχω ξεχασει καποιον πειτε το! Καμια απο τις μοδερατορισες δε θα ερθει?

κυρια συμπεθερα!!!!!!!! δεν γραφεις αλλη μια φορα μερα ,ωρα και που ..για να ειμαστε σίγουροι?????????:):):P:P

εγω κατα 90% θα ερθω κουριτσια καθως δεν ξερω ακομη αν θα εχω μεταφορικο μεσο, (αν περασει κανεις απο καλλιθεα μερια να με φορτωσει εστω και στο πορτ παγκαζ ευχαριστως) δεν θα φαω κοψιδια λογω σαρακοστης βεβαια αλλα και η σαλατουλα με πατατουλες ειναι μια χαρουλα!!!!:up::up:

Σαββατο 21 Μαρτιου, γυρω στις 8.30. Το πού...περιμενουμε απο τη Βουλα να μας πει...

κυρια συμπεθερα!!!!!!!! δεν γραφεις αλλη μια φορα μερα ,ωρα και που ..για να ειμαστε σίγουροι?????????:):):P:P

εγω κατα 90% θα ερθω κουριτσια καθως δεν ξερω ακομη αν θα εχω μεταφορικο μεσο, (αν περασει κανεις απο καλλιθεα μερια να με φορτωσει εστω και στο πορτ παγκαζ ευχαριστως) δεν θα φαω κοψιδια λογω σαρακοστης βεβαια αλλα και η σαλατουλα με πατατουλες ειναι μια χαρουλα!!!!:up::up:
εγω μενω νεο κοσμο μπορω να ερθω να σε παρω να παμε μαζι.

Βρε κοριτσια για ποτε ειναι τελικα???γιατι μπερδευτηκα,σημερα η το αλλο σαββατο?πεστε για να ξερω και εγω

Η Ελένη ή Ελβιρομάνα, Νορομάνα και Σισσομάνα γιατί έχει διπλοκαταχωρηθεί; Θα καθίσει σε 2 καρέκλες;:P Ένα θα σας πω: είναι γυμνάστρια, η μια καρέκλα όχι μόνο τη χωράει αλλά περισσεύει να καθίσει κι'άλλη μια Ελένη:)

Η Ελένη ή Ελβιρομάνα, Νορομάνα και Σισσομάνα γιατί έχει διπλοκαταχωρηθεί; Θα καθίσει σε 2 καρέκλες;:P Ένα θα σας πω: είναι γυμνάστρια, η μια καρέκλα όχι μόνο τη χωράει αλλά περισσεύει να καθίσει κι'άλλη μια Ελένη:)

Στελλάκι σε βρίσκω διαβασμένη. Το ίδιο θα έγραφα και εγώ για την διπλοκαταχώρηση:). Η Νότα, η Αλίκη που είναι βρε παιδιά η Κατερίνα η Βιβή ??? Δεν θα έρθει καμμία?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back