Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα

). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας.
Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα).
Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα)
Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση;
Δεύτερη Πρόταση:
Το ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΟ, βρίσκεται στο Χαλάνδρι στην οδό Ηρακλείου (είναι ο δρόμος με τις πολλές καφετέριες, 1ος παράλληλος της Ανδρέα Παπανδρέου) Το μαγαζί δεν έχει πολλά τραπεζάκια στον πεζόδρομο, αλλά μας δίνει τα τραπέζια δίπλα στα παράθυρα (που θα είναι ανοιχτά), 4 τραπέζια των 7 ατόμων. Το μενού δεν είναι πολύ πλούσιο αλλά όλα τα μεζεδάκια είναι πρωτότυπα και νόστιμα (μεσογειακή κουζίνα με υλικά απ'όλη την Ελλάδα), έχει και ορισμένα χορτοφαγικά καθώς και ψαρομεζέδες. Το μαγαζί είναι δοκιμασμένο από εμένα

. Όσο για την τιμή, μου είπαν ότι αποκλείεται να ξεπεράσει τα 20 ευρώ το άτομο (δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πόσο μεγάλη είναι η όρεξή μας) και ότι θα μας κεράσουν και ορισμένα ποτά, κρασιά και ρακές

. Το σημείο είναι προσβάσιμο με τρόλευ, λεωφορείο και Προαστιακό και τις Κυριακές θα είναι εύκολο και το αυτοκίνητο.