Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το reminder που ακολουθεί είναι μια ευγενική χορηγία μιας συναδέλφου της Μελίνας:

Όποιες/οι ενδιαφέρεστε να συμπεριληφθείτε στις συμμετέχουσες/οντες στα Καλλιστεία με γενικό τίτλο "Το Πανηγύρι των Τρελλών" στις 24/5 μεσημέρι πρέπει να στείλετε πμ στη Melini με το όνομα, το ψευδώνυμό σας και ένα τηλέφωνο. Τώρα!
:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
Κι εγώ που είμαι με ερωτηματικό;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θυμίζω ότι είναι ΚΥΡΙΑΚΗ...;)
κυριακη γιορτη και σχολιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
να ταν η ζωη μας οληηηηηηηηηηηηη
τραλαλαλα λαλα λαλαλαααααααααααααα
λαλα:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ερωτηματικά μας έχουν τελειώσει. Όπως και οι επιείκειες. Η Μελίνα έχει μαστίγιο. Και καλά κάνει. Έτσι. Λακωνικά.

Καλά κυρία, στέλνω τώρα:P

εσυ στειλε ενα ερωτηματικο και ενα θαυμαστικο και μια τελεια αμα λαχει:lol::lol::lol:

Εσένα ποιός σε ρώτησε;;;:bleh::lol::P

κυριακη γιορτη και σχολιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
να ταν η ζωη μας οληηηηηηηηηηηηη
τραλαλαλα λαλα λαλαλαααααααααααααα
λαλα:lol::lol::lol::lol::lol:

την άλλη Κυριακή είπαμε είναι το πανηγύρι. εσύ ξεκινάς απο τωρα;:lol:

Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα:up:). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας.
Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα).
Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα)
Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση;

Δεύτερη Πρόταση:
Το ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΟ, βρίσκεται στο Χαλάνδρι στην οδό Ηρακλείου (είναι ο δρόμος με τις πολλές καφετέριες, 1ος παράλληλος της Ανδρέα Παπανδρέου) Το μαγαζί δεν έχει πολλά τραπεζάκια στον πεζόδρομο, αλλά μας δίνει τα τραπέζια δίπλα στα παράθυρα (που θα είναι ανοιχτά), 4 τραπέζια των 7 ατόμων. Το μενού δεν είναι πολύ πλούσιο αλλά όλα τα μεζεδάκια είναι πρωτότυπα και νόστιμα (μεσογειακή κουζίνα με υλικά απ'όλη την Ελλάδα), έχει και ορισμένα χορτοφαγικά καθώς και ψαρομεζέδες. Το μαγαζί είναι δοκιμασμένο από εμένα ;). Όσο για την τιμή, μου είπαν ότι αποκλείεται να ξεπεράσει τα 20 ευρώ το άτομο (δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πόσο μεγάλη είναι η όρεξή μας) και ότι θα μας κεράσουν και ορισμένα ποτά, κρασιά και ρακές:up::up:. Το σημείο είναι προσβάσιμο με τρόλευ, λεωφορείο και Προαστιακό και τις Κυριακές θα είναι εύκολο και το αυτοκίνητο.

Το reminder που ακολουθεί είναι μια ευγενική χορηγία μιας συναδέλφου της Μελίνας:

Όποιες/οι ενδιαφέρεστε να συμπεριληφθείτε στις συμμετέχουσες/οντες στα Καλλιστεία με γενικό τίτλο "Το Πανηγύρι των Τρελλών" στις 24/5 μεσημέρι πρέπει να στείλετε πμ στη Melini με το όνομα, το ψευδώνυμό σας και ένα τηλέφωνο. Τώρα!

Η Συναδέλφισσα με κάλυψε πλήρως:up::up:

Τα ερωτηματικά μας έχουν τελειώσει. Όπως και οι επιείκειες. Η Μελίνα έχει μαστίγιο. Και καλά κάνει. Έτσι. Λακωνικά.

Εχεις τον τρόπο σου παιδί μου;)

Εχεις τον τρόπο σου παιδί μου;)

Ε, δεν είδες πόσο λάσκα τους άφησες και ξέφυγαν εντελώς; :P Κάποιος έπρεπε να πάρει δραστικά μέτρα (εγώ είμαι ο άνθρωπός σου, αν τις φοβάσαι να τις βάλεις στο κλουβί, πες σε μένα:lol:)

δηλαδη και να θελει κανεις να κανει διαιτα εδω μεσα δεν μπορει...πως θα βγαλουμε κυρια μου την κορμαρα μας στην παραλια!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

εγω ειμαι μεσα για οπου αποφασισει το πληθος..οσο για το φαι..θα φροντισω την προηγουμενη να την βγαλω με γιαουρτακια για να φαω και τπτ το κουριτσι;););)

Ε, δεν είδες πόσο λάσκα τους άφησες και ξέφυγαν εντελώς; :P Κάποιος έπρεπε να πάρει δραστικά μέτρα (εγώ είμαι ο άνθρωπός σου, αν τις φοβάσαι να τις βάλεις στο κλουβί, πες σε μένα:lol:)

Ευχαριστώ Στέλλα μου :D Προς το παρόν οι πιέσεις είναι μόνο φραστικές... την άλλη εβδομάδα θα περάσουμε και στις σωματικές τιμωρίες :lol::lol::lol:

δηλαδη και να θελει κανεις να κανει διαιτα εδω μεσα δεν μπορει...πως θα βγαλουμε κυρια μου την κορμαρα μας στην παραλια!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

εγω ειμαι μεσα για οπου αποφασισει το πληθος..οσο για το φαι..θα φροντισω την προηγουμενη να την βγαλω με γιαουρτακια για να φαω και τπτ το κουριτσι;););)

Το μαγαζί σερβίρει και γιαουρτάκι (με γλυκό κυδώνι) για επιδόρπιο :lol: Τι λες; Είναι ΟΚ για τη δίαιτά σου;;;

Το μαγαζί σερβίρει και γιαουρτάκι (με γλυκό κυδώνι) για επιδόρπιο :lol: Τι λες; Είναι ΟΚ για τη δίαιτά σου;;;

:lol::lol::lol:μια χαρα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Άσε μωρέ, μιλάει και το "κουρίτσι - Ρία":P που είναι δυο μέτρα και κάτι εκατοστά... όσο τρώει το βάζει ακόμα σε μπόι:rolleyes:

Άσε μωρέ, μιλάει και το "κουρίτσι - Ρία":P που είναι δυο μέτρα και κάτι εκατοστά... όσο τρώει το βάζει ακόμα σε μπόι:rolleyes:

τι να κανουμε μανδαμ ειμαστε ψηλοι στο σοι..τι θα βγαλει μια μανα 1.78 και ενας πατερας 1.89..σαμιαμιδακι?:lol::lol::lol::lol:

Μια βουρδουλιά για τη Ρία, παρακαλώ, που είναι γλωσσού:P. Να έρθεις στο φαΐ. Θα φροντίσω να μη φας τίποτε! Δεν μπορεί όλες μας να το αποθηκεύουμε σε πλάτος κι εσύ σε ύψος, είναι άδικο...:mad:

Μου ζητήσατε τη λίστα με τις συμμετοχές στα Καλλιστεία, σας την παραθέτω:

[Υπόμνημα: Όσοι έχουν δίπλα στο όνομά τους ένα ερωτηματικό (?) δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα και θα τους στείλω τη Στέλλα για συμμόρφωση!!
Όσοι έχουν δίπλα στο όνομά τους ένα :hmm: δε μου έχουν στείλει ΡΜ με όνομα και κινητό (και προσπαθώ να τα μαντέψω) Εάν δε θέλετε να δώσετε το κινητό σας, φροντίστε να μπείτε στο φόρουμ την επόμενη εβδομάδα για να ενημερωθείτε για την ώρα και τον τόπο των Καλλιστείων!]

1) Ιβάνα - Ιωάννα
2) chryssa - Χρύσα
3) ΟΥΡΑΝΙΑ :hmm:
4) ria 23 - Ρία
5) Aristocat :hmm:
6) stellak - Στέλλα
7) Raktia - Κάτια
8) Voula - Βούλα
9) minnielakecity - Μίκυ
10) Kyka - Μαριλίζα
11) Alice :hmm:
12) Konstans - Κωνσταντίνα
13) tzoutzou :hmm:
14) drf - Νίκος
15) EL GATO - Παύλος :hmm:(μόνο το τηλέφωνο)
16) vickymoon - Βίκυ (?)
17) goutouna :hmm:
18) tsitsini_1 - Βίκυ
19) Nota :hmm:
20) alice :hmm:
21) Kristen :hmm:
22) lilian :hmm:
23) Melini (that's me babe :cool:)

Η δεύτερη alice μάλλον είναι η aretha μας, αλλά το πιθανότερο είναι να μην έρθει. Εφόσον δεν σου έστειλε και μήνυμα μην την συμπεριλάβεις.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back