Πότε θα πάμε για καφέ;

Μελινάκι μου και πάλι συγχαρητήρια για όλα και να είσαι καλά να μας ξαναοργανώσεις. Κορίτσια, χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα και χάρηκα που γνώρισα και τις νέες που προστέθηκαν στην παρέα!

Και σε σένα Στέλλα αξίζουν πολλά συχγαρητήρια για την προσφορά σου στην διοργάνωση...

Ευχαριστούμε..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και σε σένα Στέλλα αξίζουν πολλά συχγαρητήρια για την προσφορά σου στην διοργάνωση...

Ευχαριστούμε..:)

Frau Στελλα, η Σπιντομάνα έχει δίκιο... μεταλαμπάδευσες τη σοφία σου :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ήταν όλα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά τα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα και νέα.

Μελίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ. Δικαίως το ταμπελάκι σου γράφει 'super διοργανώτρια'

Άντε, στο επόμενο τώρα:)

Ήταν όλα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά τα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα και νέα.

Μελίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ. Δικαίως το ταμπελάκι σου γράφει 'super διοργανώτρια'

Άντε, στο επόμενο τώρα:)

Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος :redface:

Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! :up:
Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!!

Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές;;)

Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος :redface:

Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! :up:
Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!!

Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές;;)

Βρε παντρέψου πρώτα...και μετά κανονίζουμε..γιατί ΄όπως πας σε βλέπω να ξεχνάς τον γάμο..:lol:

Στα γρήγορα, ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, οι υπόλοιπες μου βγήκαν λίγο σκοτεινές (δεν είχα και την καλή τη μηχανή... :() Επειδή έχω πήξει στη δουλειά, δεν προλαβαίνω να κάνω τις συστάσεις για όσους δε γνωρίζουν τις συμμετέχουσες... Στελλίτσα, μια χείρα βοηθείας :D
Ανεβάστε και τις δικές σας!!

Συνημμένα

• DSCF0387.JPG
    DSCF0387.JPG
    213,8 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSCF0390.JPG
    DSCF0390.JPG
    195,5 KB · Εμφανίσεις: 38
ΝΑΙ-ΝΑΙ! Μπάααααααααααααααααααααανιο!!!!!!!!!

Σούπερ!!!!:up::up:
Είμαι τρελά μέσα!!
Κάντε το εικόνα: να βρούμε μια ωραία παραλία, να φτιάξουμε η κάθε μια το κατιτίς της, απλωμένα τραπεζομαντηλάκια (καρώ βέβαια), ομπρελίτσες να μην γίνουμε και κάρβουνο, μπύρες, άφθονες μπύρες και πλάτσα πλούτσα!!!
Και μετά περισσότερες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες!!!
Σοβαρά τώρα, ψήνεστε;;;;

χαιρετίζω τη παρέα που τελικά δε κατάφερα να είμαι μαζί τελευταία στιγμή!:down: από ότι βλέπω δε τα πήγατε και άσχημα στο τραπέζι :up:

Πρέπει να περάσατε φανταστικά:up::up::up:
Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα.:(
Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν.:(
Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα:redface:, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?:hmm:Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα?;)

Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! :P
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι!:lol:

Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα.:(
Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν.:(
Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα:redface:, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?:hmm:Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα?;)

Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες?:rolleyes:
Για κοίτα καλύτερα!!

Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες?:rolleyes:
Για κοίτα καλύτερα!!

Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο;) είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι.;)
Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι?:confused::hmm:

Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο;) είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι.;)
Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι?:confused::hmm:

οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο :hmm::hmm:

Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..:lol:Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του?:lol:

Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε;

λοπον αναλαμβανω εγω

ευτυχια(βαβελοψαρο)
στελλα
αριστοκατ
κατια(ρακτια)
αδερφες λεια
ιωαννα

Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μου;)Δεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια?
ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις...

Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! :D Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας ;)

Πτου σας!Κουκλες ολες!
Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back