roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 11:51 Η roulsydney: #2.221 25-05-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι μου και πάλι συγχαρητήρια για όλα και να είσαι καλά να μας ξαναοργανώσεις. Κορίτσια, χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα και χάρηκα που γνώρισα και τις νέες που προστέθηκαν στην παρέα! Click για ανάπτυξη... Και σε σένα Στέλλα αξίζουν πολλά συχγαρητήρια για την προσφορά σου στην διοργάνωση... Ευχαριστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η Melini έγραψε: #2.222 25-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Και σε σένα Στέλλα αξίζουν πολλά συχγαρητήρια για την προσφορά σου στην διοργάνωση... Ευχαριστούμε.. Click για ανάπτυξη... Frau Στελλα, η Σπιντομάνα έχει δίκιο... μεταλαμπάδευσες τη σοφία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η Voula έγραψε: #2.223 25-05-09 12:06 Ήταν όλα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά τα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα και νέα. Μελίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ. Δικαίως το ταμπελάκι σου γράφει 'super διοργανώτρια' Άντε, στο επόμενο τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η Melini έγραψε: #2.224 25-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ήταν όλα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά τα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα και νέα. Μελίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ. Δικαίως το ταμπελάκι σου γράφει 'super διοργανώτρια' Άντε, στο επόμενο τώρα Click για ανάπτυξη... Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η roulsydney: #2.225 25-05-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Βρε παντρέψου πρώτα...και μετά κανονίζουμε..γιατί ΄όπως πας σε βλέπω να ξεχνάς τον γάμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:26 Η Melini έγραψε: #2.226 25-05-09 12:26 Στα γρήγορα, ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, οι υπόλοιπες μου βγήκαν λίγο σκοτεινές (δεν είχα και την καλή τη μηχανή... ) Επειδή έχω πήξει στη δουλειά, δεν προλαβαίνω να κάνω τις συστάσεις για όσους δε γνωρίζουν τις συμμετέχουσες... Στελλίτσα, μια χείρα βοηθείας Ανεβάστε και τις δικές σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF0387.JPG 213,8 KB · Εμφανίσεις: 49 DSCF0390.JPG 195,5 KB · Εμφανίσεις: 38 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η Βαβελόψαρο: #2.227 25-05-09 12:31 ΝΑΙ-ΝΑΙ! Μπάααααααααααααααααααααανιο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η Raktia έγραψε: #2.228 25-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Σούπερ!!!! Είμαι τρελά μέσα!! Κάντε το εικόνα: να βρούμε μια ωραία παραλία, να φτιάξουμε η κάθε μια το κατιτίς της, απλωμένα τραπεζομαντηλάκια (καρώ βέβαια), ομπρελίτσες να μην γίνουμε και κάρβουνο, μπύρες, άφθονες μπύρες και πλάτσα πλούτσα!!! Και μετά περισσότερες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες!!! Σοβαρά τώρα, ψήνεστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο drf έγραψε: #2.229 25-05-09 12:47 χαιρετίζω τη παρέα που τελικά δε κατάφερα να είμαι μαζί τελευταία στιγμή! από ότι βλέπω δε τα πήγατε και άσχημα στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η Μυρτω4038: #2.230 25-05-09 12:51 Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:52 Η Aristocat: #2.231 25-05-09 12:52 Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι μου και πάλι συγχαρητήρια για όλα και να είσαι καλά να μας ξαναοργανώσεις. Κορίτσια, χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα και χάρηκα που γνώρισα και τις νέες που προστέθηκαν στην παρέα! Click για ανάπτυξη... Και σε σένα Στέλλα αξίζουν πολλά συχγαρητήρια για την προσφορά σου στην διοργάνωση... Ευχαριστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η Melini έγραψε: #2.222 25-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Και σε σένα Στέλλα αξίζουν πολλά συχγαρητήρια για την προσφορά σου στην διοργάνωση... Ευχαριστούμε.. Click για ανάπτυξη... Frau Στελλα, η Σπιντομάνα έχει δίκιο... μεταλαμπάδευσες τη σοφία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η Voula έγραψε: #2.223 25-05-09 12:06 Ήταν όλα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά τα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα και νέα. Μελίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ. Δικαίως το ταμπελάκι σου γράφει 'super διοργανώτρια' Άντε, στο επόμενο τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η Melini έγραψε: #2.224 25-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ήταν όλα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά τα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα και νέα. Μελίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ. Δικαίως το ταμπελάκι σου γράφει 'super διοργανώτρια' Άντε, στο επόμενο τώρα Click για ανάπτυξη... Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η roulsydney: #2.225 25-05-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Βρε παντρέψου πρώτα...και μετά κανονίζουμε..γιατί ΄όπως πας σε βλέπω να ξεχνάς τον γάμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:26 Η Melini έγραψε: #2.226 25-05-09 12:26 Στα γρήγορα, ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, οι υπόλοιπες μου βγήκαν λίγο σκοτεινές (δεν είχα και την καλή τη μηχανή... ) Επειδή έχω πήξει στη δουλειά, δεν προλαβαίνω να κάνω τις συστάσεις για όσους δε γνωρίζουν τις συμμετέχουσες... Στελλίτσα, μια χείρα βοηθείας Ανεβάστε και τις δικές σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF0387.JPG 213,8 KB · Εμφανίσεις: 49 DSCF0390.JPG 195,5 KB · Εμφανίσεις: 38 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η Βαβελόψαρο: #2.227 25-05-09 12:31 ΝΑΙ-ΝΑΙ! Μπάααααααααααααααααααααανιο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η Raktia έγραψε: #2.228 25-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Σούπερ!!!! Είμαι τρελά μέσα!! Κάντε το εικόνα: να βρούμε μια ωραία παραλία, να φτιάξουμε η κάθε μια το κατιτίς της, απλωμένα τραπεζομαντηλάκια (καρώ βέβαια), ομπρελίτσες να μην γίνουμε και κάρβουνο, μπύρες, άφθονες μπύρες και πλάτσα πλούτσα!!! Και μετά περισσότερες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες!!! Σοβαρά τώρα, ψήνεστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο drf έγραψε: #2.229 25-05-09 12:47 χαιρετίζω τη παρέα που τελικά δε κατάφερα να είμαι μαζί τελευταία στιγμή! από ότι βλέπω δε τα πήγατε και άσχημα στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η Μυρτω4038: #2.230 25-05-09 12:51 Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:52 Η Aristocat: #2.231 25-05-09 12:52 Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Και σε σένα Στέλλα αξίζουν πολλά συχγαρητήρια για την προσφορά σου στην διοργάνωση... Ευχαριστούμε.. Click για ανάπτυξη... Frau Στελλα, η Σπιντομάνα έχει δίκιο... μεταλαμπάδευσες τη σοφία σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:06 Η Voula έγραψε: #2.223 25-05-09 12:06 Ήταν όλα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά τα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα και νέα. Μελίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ. Δικαίως το ταμπελάκι σου γράφει 'super διοργανώτρια' Άντε, στο επόμενο τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η Melini έγραψε: #2.224 25-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ήταν όλα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά τα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα και νέα. Μελίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ. Δικαίως το ταμπελάκι σου γράφει 'super διοργανώτρια' Άντε, στο επόμενο τώρα Click για ανάπτυξη... Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η roulsydney: #2.225 25-05-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Βρε παντρέψου πρώτα...και μετά κανονίζουμε..γιατί ΄όπως πας σε βλέπω να ξεχνάς τον γάμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:26 Η Melini έγραψε: #2.226 25-05-09 12:26 Στα γρήγορα, ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, οι υπόλοιπες μου βγήκαν λίγο σκοτεινές (δεν είχα και την καλή τη μηχανή... ) Επειδή έχω πήξει στη δουλειά, δεν προλαβαίνω να κάνω τις συστάσεις για όσους δε γνωρίζουν τις συμμετέχουσες... Στελλίτσα, μια χείρα βοηθείας Ανεβάστε και τις δικές σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF0387.JPG 213,8 KB · Εμφανίσεις: 49 DSCF0390.JPG 195,5 KB · Εμφανίσεις: 38 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η Βαβελόψαρο: #2.227 25-05-09 12:31 ΝΑΙ-ΝΑΙ! Μπάααααααααααααααααααααανιο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η Raktia έγραψε: #2.228 25-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Σούπερ!!!! Είμαι τρελά μέσα!! Κάντε το εικόνα: να βρούμε μια ωραία παραλία, να φτιάξουμε η κάθε μια το κατιτίς της, απλωμένα τραπεζομαντηλάκια (καρώ βέβαια), ομπρελίτσες να μην γίνουμε και κάρβουνο, μπύρες, άφθονες μπύρες και πλάτσα πλούτσα!!! Και μετά περισσότερες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες!!! Σοβαρά τώρα, ψήνεστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο drf έγραψε: #2.229 25-05-09 12:47 χαιρετίζω τη παρέα που τελικά δε κατάφερα να είμαι μαζί τελευταία στιγμή! από ότι βλέπω δε τα πήγατε και άσχημα στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η Μυρτω4038: #2.230 25-05-09 12:51 Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:52 Η Aristocat: #2.231 25-05-09 12:52 Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήταν όλα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά τα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα και νέα. Μελίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ. Δικαίως το ταμπελάκι σου γράφει 'super διοργανώτρια' Άντε, στο επόμενο τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η Melini έγραψε: #2.224 25-05-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ήταν όλα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά τα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα και νέα. Μελίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ. Δικαίως το ταμπελάκι σου γράφει 'super διοργανώτρια' Άντε, στο επόμενο τώρα Click για ανάπτυξη... Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η roulsydney: #2.225 25-05-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Βρε παντρέψου πρώτα...και μετά κανονίζουμε..γιατί ΄όπως πας σε βλέπω να ξεχνάς τον γάμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:26 Η Melini έγραψε: #2.226 25-05-09 12:26 Στα γρήγορα, ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, οι υπόλοιπες μου βγήκαν λίγο σκοτεινές (δεν είχα και την καλή τη μηχανή... ) Επειδή έχω πήξει στη δουλειά, δεν προλαβαίνω να κάνω τις συστάσεις για όσους δε γνωρίζουν τις συμμετέχουσες... Στελλίτσα, μια χείρα βοηθείας Ανεβάστε και τις δικές σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF0387.JPG 213,8 KB · Εμφανίσεις: 49 DSCF0390.JPG 195,5 KB · Εμφανίσεις: 38 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η Βαβελόψαρο: #2.227 25-05-09 12:31 ΝΑΙ-ΝΑΙ! Μπάααααααααααααααααααααανιο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η Raktia έγραψε: #2.228 25-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Σούπερ!!!! Είμαι τρελά μέσα!! Κάντε το εικόνα: να βρούμε μια ωραία παραλία, να φτιάξουμε η κάθε μια το κατιτίς της, απλωμένα τραπεζομαντηλάκια (καρώ βέβαια), ομπρελίτσες να μην γίνουμε και κάρβουνο, μπύρες, άφθονες μπύρες και πλάτσα πλούτσα!!! Και μετά περισσότερες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες!!! Σοβαρά τώρα, ψήνεστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο drf έγραψε: #2.229 25-05-09 12:47 χαιρετίζω τη παρέα που τελικά δε κατάφερα να είμαι μαζί τελευταία στιγμή! από ότι βλέπω δε τα πήγατε και άσχημα στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η Μυρτω4038: #2.230 25-05-09 12:51 Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:52 Η Aristocat: #2.231 25-05-09 12:52 Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Ήταν όλα υπέροχα. Χάρηκα πολύ που είδα ξανά τα γνώριμα πρόσωπα και γνώρισα και νέα. Μελίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ. Δικαίως το ταμπελάκι σου γράφει 'super διοργανώτρια' Άντε, στο επόμενο τώρα Click για ανάπτυξη... Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:18 Η roulsydney: #2.225 25-05-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Βρε παντρέψου πρώτα...και μετά κανονίζουμε..γιατί ΄όπως πας σε βλέπω να ξεχνάς τον γάμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:26 Η Melini έγραψε: #2.226 25-05-09 12:26 Στα γρήγορα, ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, οι υπόλοιπες μου βγήκαν λίγο σκοτεινές (δεν είχα και την καλή τη μηχανή... ) Επειδή έχω πήξει στη δουλειά, δεν προλαβαίνω να κάνω τις συστάσεις για όσους δε γνωρίζουν τις συμμετέχουσες... Στελλίτσα, μια χείρα βοηθείας Ανεβάστε και τις δικές σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF0387.JPG 213,8 KB · Εμφανίσεις: 49 DSCF0390.JPG 195,5 KB · Εμφανίσεις: 38 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η Βαβελόψαρο: #2.227 25-05-09 12:31 ΝΑΙ-ΝΑΙ! Μπάααααααααααααααααααααανιο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η Raktia έγραψε: #2.228 25-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Σούπερ!!!! Είμαι τρελά μέσα!! Κάντε το εικόνα: να βρούμε μια ωραία παραλία, να φτιάξουμε η κάθε μια το κατιτίς της, απλωμένα τραπεζομαντηλάκια (καρώ βέβαια), ομπρελίτσες να μην γίνουμε και κάρβουνο, μπύρες, άφθονες μπύρες και πλάτσα πλούτσα!!! Και μετά περισσότερες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες!!! Σοβαρά τώρα, ψήνεστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο drf έγραψε: #2.229 25-05-09 12:47 χαιρετίζω τη παρέα που τελικά δε κατάφερα να είμαι μαζί τελευταία στιγμή! από ότι βλέπω δε τα πήγατε και άσχημα στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η Μυρτω4038: #2.230 25-05-09 12:51 Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:52 Η Aristocat: #2.231 25-05-09 12:52 Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για να μη με περάσετε για κανένα ψώνιο... το ταμπελάκι το είχε φτιάξει άλλος Βούλα μου, κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα, εσένα κι όλες τις άλλες κοπέλες!! Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Βρε παντρέψου πρώτα...και μετά κανονίζουμε..γιατί ΄όπως πας σε βλέπω να ξεχνάς τον γάμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:26 Η Melini έγραψε: #2.226 25-05-09 12:26 Στα γρήγορα, ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, οι υπόλοιπες μου βγήκαν λίγο σκοτεινές (δεν είχα και την καλή τη μηχανή... ) Επειδή έχω πήξει στη δουλειά, δεν προλαβαίνω να κάνω τις συστάσεις για όσους δε γνωρίζουν τις συμμετέχουσες... Στελλίτσα, μια χείρα βοηθείας Ανεβάστε και τις δικές σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCF0387.JPG 213,8 KB · Εμφανίσεις: 49 DSCF0390.JPG 195,5 KB · Εμφανίσεις: 38 Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η Βαβελόψαρο: #2.227 25-05-09 12:31 ΝΑΙ-ΝΑΙ! Μπάααααααααααααααααααααανιο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η Raktia έγραψε: #2.228 25-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Σούπερ!!!! Είμαι τρελά μέσα!! Κάντε το εικόνα: να βρούμε μια ωραία παραλία, να φτιάξουμε η κάθε μια το κατιτίς της, απλωμένα τραπεζομαντηλάκια (καρώ βέβαια), ομπρελίτσες να μην γίνουμε και κάρβουνο, μπύρες, άφθονες μπύρες και πλάτσα πλούτσα!!! Και μετά περισσότερες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες!!! Σοβαρά τώρα, ψήνεστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο drf έγραψε: #2.229 25-05-09 12:47 χαιρετίζω τη παρέα που τελικά δε κατάφερα να είμαι μαζί τελευταία στιγμή! από ότι βλέπω δε τα πήγατε και άσχημα στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η Μυρτω4038: #2.230 25-05-09 12:51 Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:52 Η Aristocat: #2.231 25-05-09 12:52 Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα γρήγορα, ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, οι υπόλοιπες μου βγήκαν λίγο σκοτεινές (δεν είχα και την καλή τη μηχανή... ) Επειδή έχω πήξει στη δουλειά, δεν προλαβαίνω να κάνω τις συστάσεις για όσους δε γνωρίζουν τις συμμετέχουσες... Στελλίτσα, μια χείρα βοηθείας Ανεβάστε και τις δικές σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:31 Η Βαβελόψαρο: #2.227 25-05-09 12:31 ΝΑΙ-ΝΑΙ! Μπάααααααααααααααααααααανιο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η Raktia έγραψε: #2.228 25-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Σούπερ!!!! Είμαι τρελά μέσα!! Κάντε το εικόνα: να βρούμε μια ωραία παραλία, να φτιάξουμε η κάθε μια το κατιτίς της, απλωμένα τραπεζομαντηλάκια (καρώ βέβαια), ομπρελίτσες να μην γίνουμε και κάρβουνο, μπύρες, άφθονες μπύρες και πλάτσα πλούτσα!!! Και μετά περισσότερες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες!!! Σοβαρά τώρα, ψήνεστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο drf έγραψε: #2.229 25-05-09 12:47 χαιρετίζω τη παρέα που τελικά δε κατάφερα να είμαι μαζί τελευταία στιγμή! από ότι βλέπω δε τα πήγατε και άσχημα στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η Μυρτω4038: #2.230 25-05-09 12:51 Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:52 Η Aristocat: #2.231 25-05-09 12:52 Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΑΙ-ΝΑΙ! Μπάααααααααααααααααααααανιο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η Raktia έγραψε: #2.228 25-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Σούπερ!!!! Είμαι τρελά μέσα!! Κάντε το εικόνα: να βρούμε μια ωραία παραλία, να φτιάξουμε η κάθε μια το κατιτίς της, απλωμένα τραπεζομαντηλάκια (καρώ βέβαια), ομπρελίτσες να μην γίνουμε και κάρβουνο, μπύρες, άφθονες μπύρες και πλάτσα πλούτσα!!! Και μετά περισσότερες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες!!! Σοβαρά τώρα, ψήνεστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο drf έγραψε: #2.229 25-05-09 12:47 χαιρετίζω τη παρέα που τελικά δε κατάφερα να είμαι μαζί τελευταία στιγμή! από ότι βλέπω δε τα πήγατε και άσχημα στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η Μυρτω4038: #2.230 25-05-09 12:51 Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:52 Η Aristocat: #2.231 25-05-09 12:52 Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το επόμενο έχω αρχίσει ήδη να το στήνω στο μυαλό μου... παραλία εξωτική, δροσερά νερά, καρπούζι να παγώνει σιγά σιγά κι εμάς με τα ταπεράκια μας να απλώνουμε τις κορμάρες μας στην άμμο και να διώχνουμε όλους τους λουόμενους με τη φασαρία μας!!! Τι θα λέγατε για ένα μπανάκι; Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και πριν αρχίσουμε να την κάνουμε για διακοπές; Click για ανάπτυξη... Σούπερ!!!! Είμαι τρελά μέσα!! Κάντε το εικόνα: να βρούμε μια ωραία παραλία, να φτιάξουμε η κάθε μια το κατιτίς της, απλωμένα τραπεζομαντηλάκια (καρώ βέβαια), ομπρελίτσες να μην γίνουμε και κάρβουνο, μπύρες, άφθονες μπύρες και πλάτσα πλούτσα!!! Και μετά περισσότερες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες!!! Σοβαρά τώρα, ψήνεστε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:47 Ο drf έγραψε: #2.229 25-05-09 12:47 χαιρετίζω τη παρέα που τελικά δε κατάφερα να είμαι μαζί τελευταία στιγμή! από ότι βλέπω δε τα πήγατε και άσχημα στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η Μυρτω4038: #2.230 25-05-09 12:51 Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:52 Η Aristocat: #2.231 25-05-09 12:52 Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαιρετίζω τη παρέα που τελικά δε κατάφερα να είμαι μαζί τελευταία στιγμή! από ότι βλέπω δε τα πήγατε και άσχημα στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:51 Η Μυρτω4038: #2.230 25-05-09 12:51 Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:52 Η Aristocat: #2.231 25-05-09 12:52 Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:52 Η Aristocat: #2.231 25-05-09 12:52 Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσιαααααααααα! Συμφωνώ και επαυξάνω!Μπύρες μέσα στο φορητό ψυγειάκι, ταπεράκι με (κολοκυθο)κεφτέδες (για όλα τα γούστα!) και μικροσκοπικά μπικίνι για να παίξουμε στο δελτίο του STAR! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά! Μελίνα και Στέλλα πολλά μπράβο για το οργανωτικό σου πνεύμα! Την επόμενη φορά θέλω κι εγώ ταμπελάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 12:55 Η ELENIP έγραψε: #2.232 25-05-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:03 Η Μυρτω4038: #2.233 25-05-09 13:03 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθέρα την Παχαλομάνα δεν την αναγνώρισες? Για κοίτα καλύτερα!! Click για ανάπτυξη... Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η ιβανα έγραψε: #2.234 25-05-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι συμπεθέρα έχεις δίκιο είναι η πρώτη από δεξιά(όπως βλέπω την φωτό) με το κόκκινο μπλουζάκι. Καλέ Ιωάννα άλλαξες χρώμα μαλλιών ή η φωτό το δείχνει έτσι? Click για ανάπτυξη... οχι παντα κοκκινα τα ειχα, εκτος αν ανοιξαν απο τον ηλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η roulsydney: #2.235 25-05-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Πρέπει να περάσατε φανταστικά Ας κάνει όμως κάποια τις συστάσεις, γιατί εγώ μόνο την Στέλλα και την Αλίνα αναγνώρισα. Την δεύτερη φωτό μου την δείχνει σκοτεινή και δεν αναγνωρίζω(ή δεν ξέρω) κανέναν. Και επειδή σας ζηλεύω αφόρητα, μήπως να ξαναφέρω στην επιφάνεια εκείνη την παλιά πρόταση για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στη μέση?Τώρα που ο καιρός είναι θαυμάσιος μια εκδρομούλα? Click για ανάπτυξη... Nκη μου ο Beeb έχει κανονίσει σχετικά..Γιατί νομίζεις τόπαθε το εγκεφαλικό η έρημη μάννα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:16 Η moukelis έγραψε: #2.236 25-05-09 13:16 Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω μονο τη Στελλα,τις αδερφες Ματζικα ντε Σπελ και την Ιωαννα γνωρισα,οι υπολοιπες ποιες ειστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:20 Η ιβανα έγραψε: #2.237 25-05-09 13:20 λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοπον αναλαμβανω εγω ευτυχια(βαβελοψαρο) στελλα αριστοκατ κατια(ρακτια) αδερφες λεια ιωαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 13:33 Η roulsydney: #2.238 25-05-09 13:33 Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια έχω κι εγώ φωτο στο λάπι τόπι μουΔεν ξέρω όμως η άχρηστη πώς τις μεγενθύνω στο photobucket...για να τις ανεβάσω...Καμμιά βοήθεια? ΥΓ..με το resize δεν γίνεται τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η Desdemona: #2.239 25-05-09 14:10 Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλέ τι ευτυχισμένες φάτσες είναι αυτές! Φτου σας, κούκλες είστε όλες σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.240 25-05-09 14:45 Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πτου σας!Κουκλες ολες! Σπιντομανα δε χρειαζεται reesize,στον κουβα κατευθειαν μεγαλες τις ανεβαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.