Πότε θα πάμε για καφέ;

Α να χαθείτε, κι εγώ θέλω :mad::mad::mad::P

εσυ δεν εχει, εισαι μακρια :lol::lol::lol:

ελα σε πειραζω, παρε αεροπλανα, βαπορια, τρενα κι ελα :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α να χαθείτε, κι εγώ θέλω :mad::mad::mad::P

Αχ, λέει ο λαός μια πολύ ωραία και ταιριαστή παροιμία... να την πω; "Μας περισσεύαν τα ... μας ήρθαν κι απ' την Πέργαμο":lol::lol::lol:

Να κάνετε δική σας συνάντηση εσείς οι εκειπάνω:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, λέει ο λαός μια πολύ ωραία και ταιριαστή παροιμία... να την πω; "Μας περισσεύαν τα ... μας ήρθαν κι απ' την Πέργαμο":lol::lol::lol:

Να κάνετε δική σας συνάντηση εσείς οι εκειπάνω:P
Στελλίτσα...;;; :mad:

Ωχ ωχ, να τα τα μπαν...:redface:

Καλημέρα! Κορίτσια να κρατήσουμε θέση στη συνάντηση και για την Όλγα μας, εντάξει; Μελινάκι, ναι;:D

(το'σωσα;:hmm:)

Ωχ ωχ, να τα τα μπαν...:redface:

Καλημέρα! Κορίτσια να κρατήσουμε θέση στη συνάντηση και για την Όλγα μας, εντάξει; Μελινάκι, ναι;:D

(το'σωσα;:hmm:)

ΝΑΙ ΝΑΙ!!! :D:D Μια θέση για την Όλγα!!!:D

Μαρή, μη τα βάζεις με τις Πράσινες:rolleyes:

ΝΑΙ ΝΑΙ!!! :D:D Μια θέση για την Όλγα!!!:D

Μαρή, μη τα βάζεις με τις Πράσινες:rolleyes:
ΑΥΤΗ είναι συμπεριφορά. Εύγε παιδί μου, θα προοδεύσεις. Όχι σαν την αμετροεπή συναδέλφισσά σου, που αυθαδιάζει ανερυθρίαστα!

ΑΥΤΗ είναι συμπεριφορά. Εύγε παιδί μου, θα προοδεύσεις. Όχι σαν την αμετροεπή συναδέλφισσά σου, που αυθαδιάζει ανερυθρίαστα!

εγω δε σε φοβαμαι πρασινοσκουφιτσα επειδη εχεις την πρασινη εξουσια. πισω και σ'εφαγα ! :mad::P
και μιλα ελληνικα,οχι σαν τον ζουραρη ! :mad::lol::lol:

Τι γλώσσα μιλάει; Τη διδάσκει το Ιόνιο να ξαναπάω;:hmm:

Μελίνα, συγνώμη που μπλέκομαι στα χωράφια σου, αλλά δεν το κάνουμε λιγάκι πιο συγκεκριμένο διότι ΠΑΛΙ δεν θα βγάλουμε σύντομα άκρη ΚΑΙ θα συναντηθούμε κατά τον 15αύγουστο που θα λείπω;:mad:
Τι λέτε για Παρασκευή 17 ή Σάββατο 18 Ιουλίου (ή τα επόμενα 24-25) βραδάκι;

Καλέ να σας πω, είναι ένα μαγαζάκι στο Θησείο - Μοναστηράκι, εκεί ανάμεσα τελοσπάντων, το οποίο δεν θυμάμαι πως το λένε, αλλά έχει μια ταράτσα με θέα την ακρόπολη και όλα τα σχετικά και έχει πολύ ωραίο φαγητό και καλές τιμές. Η ταράτσα αυτή λοιπόν έχει και ένα παταράκι λίγο πιο ψηλά ακόμα και εχει 6 ή 7 τραπέζια ότι πρέπει δηλαδή. Είχα πάει με την μάνα μου για φαγητό και ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλο μόλις το είδα.
Ψήνομαι τρελά για παραλία που λέτε, απλά το αναφέρω σαν εναλλακτική.:)

Τι γλώσσα μιλάει; Τη διδάσκει το Ιόνιο να ξαναπάω;:hmm:

Μελίνα, συγνώμη που μπλέκομαι στα χωράφια σου, αλλά δεν το κάνουμε λιγάκι πιο συγκεκριμένο διότι ΠΑΛΙ δεν θα βγάλουμε σύντομα άκρη ΚΑΙ θα συναντηθούμε κατά τον 15αύγουστο που θα λείπω;:mad:
Τι λέτε για Παρασκευή 17 ή Σάββατο 18 Ιουλίου (ή τα επόμενα 24-25) βραδάκι;

Το 15αύγουστο θα λείπω κι εγώ Στελλίτσα μου, πιο πριν θα συναντηθούμε :D
Για 17 Ιουλίου είναι νομίζω νωρίς, εγώ έλεγα για Παρασκευή24 ή 31 Ιουλίου, ή για Κυριακή 26 Ιουλίου.

Όσο για τα πιθανά μέρη, το ξέρω το μαγαζάκι που λέει η Κάτια, αν έχετε κάι άλλες προτάσεις, πείτε μας, να πάω να ελέγξω και να δω τι μπορούμε να κανονίσουμε :D

Μελινάκι μου πάλι σε σένα έπεσε ο κλήρος εεεε;;;;:D

Καλέ να σας πω, είναι ένα μαγαζάκι στο Θησείο - Μοναστηράκι, εκεί ανάμεσα τελοσπάντων, το οποίο δεν θυμάμαι πως το λένε, αλλά έχει μια ταράτσα με θέα την ακρόπολη και όλα τα σχετικά και έχει πολύ ωραίο φαγητό και καλές τιμές. Η ταράτσα αυτή λοιπόν έχει και ένα παταράκι λίγο πιο ψηλά ακόμα και εχει 6 ή 7 τραπέζια ότι πρέπει δηλαδή. Είχα πάει με την μάνα μου για φαγητό και ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλο μόλις το είδα.
Ψήνομαι τρελά για παραλία που λέτε, απλά το αναφέρω σαν εναλλακτική.:)

αυτο ειναι πολυ καλη περιπτωση γιατι εχει και μετρο:hmm::hmm:

Μελινάκι μου πάλι σε σένα έπεσε ο κλήρος εεεε;;;;:D

Δε βαριέσαι Κάτια μου... ευχαρίστησή μου :D Μετά το γάμο, μου λείπει το τρέξιμο και θέλω κάτι να οργανώσω :lol::lol:

Δε βαριέσαι Κάτια μου... ευχαρίστησή μου :D Μετά το γάμο, μου λείπει το τρέξιμο και θέλω κάτι να οργανώσω :lol::lol:

Μήπως να αλλάξεις καριέρα;;;:hmm: Να το γυρίσεις σε event management ας πούμε.....:cool:

Μήπως να αλλάξεις καριέρα;;;:hmm: Να το γυρίσεις σε event management ας πούμε.....:cool:

Το είχα σκεφτεί κάποτε... :hmm:και μάλιστα για οργάνωση συνεδρίων, αλλά τελικά προτίμησα να είμαι μέρος του event (ως νύφη ή ως διερμηνέας) και να αφήσω τη δουλειά σε κάποιον πιο ψαγμένο :)

Κοπελιές, αν το κάνετε μετά τις 18/7, είμαι κι εγώ μέσα!! :)

Έλα ρε!:D Τότε επιβάλλεται:rolleyes: Μελ, θα έχουμε υψηλές παρουσίες αυτή τη φορά, πολύχρωμες μάλιστα!

κι εγω θα προτιμουσα 24-26-7:redface::redface:

Έλα ρε!:D Τότε επιβάλλεται:rolleyes: Μελ, θα έχουμε υψηλές παρουσίες αυτή τη φορά, πολύχρωμες μάλιστα!
Όταν εκφράζει επιθυμία η πράσινη να παρευρεθεί, λέμε παροιμίες απ' την Πέργαμο. Όταν μιλάει η μπλε, τότε επιβάλλεται!
Τσκ τσκ τσκ...:down:

θα έχουμε υψηλές παρουσίες αυτή τη φορά
Ουουου, 1.70 και βάλε :P
Όταν εκφράζει επιθυμία η πράσινη να παρευρεθεί, λέμε παροιμίες απ' την Πέργαμο. Όταν μιλάει η μπλε, τότε επιβάλλεται!
Τσκ τσκ τσκ...:down:
Όπως έλεγε κι ο συγχωριανός μου, "αφεντικά και δούλοι, σκατά γινήκαμ' ούλοι" :lol: :rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back