Πότε θα πάμε για καφέ;

Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη?:lol::lol::lol:

Οχι βρε :D θα τον πάρω σήμερα τηλέφωνο να τον απειλήσω... :mad: να δω τις διαθεσιμότητες του καταστήματος. Προσπαθώ να υπολογίσω έναν κατά προσέγγιση αριθμό ατόμων... θα του πω ότι θα είμαστε περίπου 20. Ε, άμα είμαστε περισσότερες θα βγάλουμε και τα μαστίγια, να μας εξυπηερτήσει άμεσα :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελίνα, τελικά εγώ είμαι οκ και για Κυριακή :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι βρε :D θα τον πάρω σήμερα τηλέφωνο να τον απειλήσω... :mad: να δω τις διαθεσιμότητες του καταστήματος. Προσπαθώ να υπολογίσω έναν κατά προσέγγιση αριθμό ατόμων... θα του πω ότι θα είμαστε περίπου 20. Ε, άμα είμαστε περισσότερες θα βγάλουμε και τα μαστίγια, να μας εξυπηερτήσει άμεσα :lol::lol:
Παλι εξοδους ετοιμαζεις μωρο μου? :rolleyes:μου ελειψες απο χθες το βραδυ:P:lol::lol::lol:

Παλι εξοδους ετοιμαζεις μωρο μου? :rolleyes:μου ελειψες απο χθες το βραδυ:P:lol::lol::lol:

Ναι μωρό μου ;) και θα έρθεις κι εσύ με το γιο σου στην έξοδο, να κλέψετε την παράσταση :D:lol::lol:

Μελίνα, τελικά εγώ είμαι οκ και για Κυριακή :)
:up::up::up:

Πολύ ωραία. Μάλλον για Κυριακή το βλέπω... δε νομίζω το Σάββατο να έχει τραπέζια το κατάστημα.

Κυριακη το προγραμματιζετε?
δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...:/:χωρις συζητηση:redface::lol:

Κυριακη το προγραμματιζετε?
δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...:/:χωρις συζητηση:redface::lol:

Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς :lol::lol: Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους ;)

Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς :lol::lol: Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους ;)

Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!:hmm:Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη.

ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές:)

Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!:hmm:Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη.

Έμπαινε Στέλλα!!! :up::up:

Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; :confused:

Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω :lol::lol::lol:
Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!!

Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω :lol::lol::lol:
Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!!

:lol::lol: Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο:lol::lol: ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ:mad::P

Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά:up:

Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί?

....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο......
Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ...:up:

Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί?

Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... :)

Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... :)

:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:
....σεμνοτυφία γαρ...

Η λίστα μας, ανανεωμένη :D

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Μίκυ - minnielakecity
4)Κάτια - Raktia
5)Λόζυ - Aristocat
6)Βίκυ - vickymoon
7)ELENIP - Ελένη
8)Λέττα - Felice
9)Κωνσταντίνα - Konstans
10)aretha
11)kyka - Μαριλίζα
12)Βούλα - VOULA
13)Desdemona - Όλγα
14)ΓΙΟΥΛΗ (?)
15)Nota (?)
16) Μαρία Γάτσιου
17)Μελίνα - Melini
18) dafni.ps - Δάφνη

Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί ;)

Αναμένω ΡΜ:D

Α! ΟΚ . Νο problem . :hello:Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο.

Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί ;)

Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό:P:lol:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ!
Emoticon_Whip_by_Ace0fredspades.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back