Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 08:58 Η Melini έγραψε: #2.441 15-07-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε θα τον πάρω σήμερα τηλέφωνο να τον απειλήσω... να δω τις διαθεσιμότητες του καταστήματος. Προσπαθώ να υπολογίσω έναν κατά προσέγγιση αριθμό ατόμων... θα του πω ότι θα είμαστε περίπου 20. Ε, άμα είμαστε περισσότερες θα βγάλουμε και τα μαστίγια, να μας εξυπηερτήσει άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:06 Η Desdemona: #2.442 15-07-09 09:06 Μελίνα, τελικά εγώ είμαι οκ και για Κυριακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.443 15-07-09 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Οχι βρε θα τον πάρω σήμερα τηλέφωνο να τον απειλήσω... να δω τις διαθεσιμότητες του καταστήματος. Προσπαθώ να υπολογίσω έναν κατά προσέγγιση αριθμό ατόμων... θα του πω ότι θα είμαστε περίπου 20. Ε, άμα είμαστε περισσότερες θα βγάλουμε και τα μαστίγια, να μας εξυπηερτήσει άμεσα Click για ανάπτυξη... Παλι εξοδους ετοιμαζεις μωρο μου? μου ελειψες απο χθες το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.444 15-07-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι εξοδους ετοιμαζεις μωρο μου? μου ελειψες απο χθες το βραδυ Click για ανάπτυξη... Ναι μωρό μου και θα έρθεις κι εσύ με το γιο σου στην έξοδο, να κλέψετε την παράσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:20 Η Melini έγραψε: #2.445 15-07-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, τελικά εγώ είμαι οκ και για Κυριακή Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Μάλλον για Κυριακή το βλέπω... δε νομίζω το Σάββατο να έχει τραπέζια το κατάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.446 15-07-09 09:24 Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.447 15-07-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Click για ανάπτυξη... Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:28 Η stellak έγραψε: #2.448 15-07-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #2.449 15-07-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Στέλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Η Desdemona: #2.450 15-07-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #2.451 15-07-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε θα τον πάρω σήμερα τηλέφωνο να τον απειλήσω... να δω τις διαθεσιμότητες του καταστήματος. Προσπαθώ να υπολογίσω έναν κατά προσέγγιση αριθμό ατόμων... θα του πω ότι θα είμαστε περίπου 20. Ε, άμα είμαστε περισσότερες θα βγάλουμε και τα μαστίγια, να μας εξυπηερτήσει άμεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:06 Η Desdemona: #2.442 15-07-09 09:06 Μελίνα, τελικά εγώ είμαι οκ και για Κυριακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.443 15-07-09 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Οχι βρε θα τον πάρω σήμερα τηλέφωνο να τον απειλήσω... να δω τις διαθεσιμότητες του καταστήματος. Προσπαθώ να υπολογίσω έναν κατά προσέγγιση αριθμό ατόμων... θα του πω ότι θα είμαστε περίπου 20. Ε, άμα είμαστε περισσότερες θα βγάλουμε και τα μαστίγια, να μας εξυπηερτήσει άμεσα Click για ανάπτυξη... Παλι εξοδους ετοιμαζεις μωρο μου? μου ελειψες απο χθες το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.444 15-07-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι εξοδους ετοιμαζεις μωρο μου? μου ελειψες απο χθες το βραδυ Click για ανάπτυξη... Ναι μωρό μου και θα έρθεις κι εσύ με το γιο σου στην έξοδο, να κλέψετε την παράσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:20 Η Melini έγραψε: #2.445 15-07-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, τελικά εγώ είμαι οκ και για Κυριακή Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Μάλλον για Κυριακή το βλέπω... δε νομίζω το Σάββατο να έχει τραπέζια το κατάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.446 15-07-09 09:24 Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.447 15-07-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Click για ανάπτυξη... Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:28 Η stellak έγραψε: #2.448 15-07-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #2.449 15-07-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Στέλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Η Desdemona: #2.450 15-07-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #2.451 15-07-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελίνα, τελικά εγώ είμαι οκ και για Κυριακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.443 15-07-09 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Οχι βρε θα τον πάρω σήμερα τηλέφωνο να τον απειλήσω... να δω τις διαθεσιμότητες του καταστήματος. Προσπαθώ να υπολογίσω έναν κατά προσέγγιση αριθμό ατόμων... θα του πω ότι θα είμαστε περίπου 20. Ε, άμα είμαστε περισσότερες θα βγάλουμε και τα μαστίγια, να μας εξυπηερτήσει άμεσα Click για ανάπτυξη... Παλι εξοδους ετοιμαζεις μωρο μου? μου ελειψες απο χθες το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.444 15-07-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι εξοδους ετοιμαζεις μωρο μου? μου ελειψες απο χθες το βραδυ Click για ανάπτυξη... Ναι μωρό μου και θα έρθεις κι εσύ με το γιο σου στην έξοδο, να κλέψετε την παράσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:20 Η Melini έγραψε: #2.445 15-07-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, τελικά εγώ είμαι οκ και για Κυριακή Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Μάλλον για Κυριακή το βλέπω... δε νομίζω το Σάββατο να έχει τραπέζια το κατάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.446 15-07-09 09:24 Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.447 15-07-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Click για ανάπτυξη... Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:28 Η stellak έγραψε: #2.448 15-07-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #2.449 15-07-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Στέλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Η Desdemona: #2.450 15-07-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #2.451 15-07-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Οχι βρε θα τον πάρω σήμερα τηλέφωνο να τον απειλήσω... να δω τις διαθεσιμότητες του καταστήματος. Προσπαθώ να υπολογίσω έναν κατά προσέγγιση αριθμό ατόμων... θα του πω ότι θα είμαστε περίπου 20. Ε, άμα είμαστε περισσότερες θα βγάλουμε και τα μαστίγια, να μας εξυπηερτήσει άμεσα Click για ανάπτυξη... Παλι εξοδους ετοιμαζεις μωρο μου? μου ελειψες απο χθες το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η Melini έγραψε: #2.444 15-07-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι εξοδους ετοιμαζεις μωρο μου? μου ελειψες απο χθες το βραδυ Click για ανάπτυξη... Ναι μωρό μου και θα έρθεις κι εσύ με το γιο σου στην έξοδο, να κλέψετε την παράσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:20 Η Melini έγραψε: #2.445 15-07-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, τελικά εγώ είμαι οκ και για Κυριακή Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Μάλλον για Κυριακή το βλέπω... δε νομίζω το Σάββατο να έχει τραπέζια το κατάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.446 15-07-09 09:24 Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.447 15-07-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Click για ανάπτυξη... Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:28 Η stellak έγραψε: #2.448 15-07-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #2.449 15-07-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Στέλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Η Desdemona: #2.450 15-07-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #2.451 15-07-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παλι εξοδους ετοιμαζεις μωρο μου? μου ελειψες απο χθες το βραδυ Click για ανάπτυξη... Ναι μωρό μου και θα έρθεις κι εσύ με το γιο σου στην έξοδο, να κλέψετε την παράσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:20 Η Melini έγραψε: #2.445 15-07-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, τελικά εγώ είμαι οκ και για Κυριακή Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Μάλλον για Κυριακή το βλέπω... δε νομίζω το Σάββατο να έχει τραπέζια το κατάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.446 15-07-09 09:24 Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.447 15-07-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Click για ανάπτυξη... Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:28 Η stellak έγραψε: #2.448 15-07-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #2.449 15-07-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Στέλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Η Desdemona: #2.450 15-07-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #2.451 15-07-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, τελικά εγώ είμαι οκ και για Κυριακή Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία. Μάλλον για Κυριακή το βλέπω... δε νομίζω το Σάββατο να έχει τραπέζια το κατάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.446 15-07-09 09:24 Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.447 15-07-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Click για ανάπτυξη... Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:28 Η stellak έγραψε: #2.448 15-07-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #2.449 15-07-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Στέλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Η Desdemona: #2.450 15-07-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #2.451 15-07-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:25 Η Melini έγραψε: #2.447 15-07-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Click για ανάπτυξη... Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:28 Η stellak έγραψε: #2.448 15-07-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #2.449 15-07-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Στέλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Η Desdemona: #2.450 15-07-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #2.451 15-07-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κυριακη το προγραμματιζετε? δεν μπορω... μου εχει ζητησει ο αγαπητος συντροφος να του την αφιερωνω αποκλειστικα...χωρις συζητηση Click για ανάπτυξη... Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:28 Η stellak έγραψε: #2.448 15-07-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #2.449 15-07-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Στέλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Η Desdemona: #2.450 15-07-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #2.451 15-07-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον φέρεις μαζί σου... καλά, θα φρικάρει ο Μάριος με 20 γατομανείς Θα φέρω κι εγώ τον Πέτρο να λένε τα δικά τους Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:33 Η Melini έγραψε: #2.449 15-07-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Στέλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Η Desdemona: #2.450 15-07-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #2.451 15-07-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δεν μπορεί τελευταία Κυριακή Ιουλίου να είμαστε μόνο 20!Αποκλείεται να έχουν φύγει όλοι ακόμη. ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Στέλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Η Desdemona: #2.450 15-07-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #2.451 15-07-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ και δηλώστε συμμετοχές Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #2.451 15-07-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #2.452 15-07-09 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τη μέρα που θα πρασινίσετε τη Στέλλα, θέλω να είμαι από μια μεριά να βλέπω Ασ'το καλύτερα όμως... θα μας στέλνει προειδοποιήσεις για μπαν με ΡΜ υπό τους ήχους του μαστιγίου!!! Click για ανάπτυξη... Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κι όταν ξυπνήσετε, ελάτε να σας πρασινίσω τους πισινούς από το ξύλο ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Μελίνα, καταπληκτική η ιδέα για τα μαστιγωτά πιμιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:15 Η Felice έγραψε: #2.453 15-07-09 11:15 Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:22 Η roulsydney: #2.454 15-07-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Απαπαπαπα, αυτή πώς μας ξέφυγε και δεν την έχουμε πρασινίσει ακόμη; Click για ανάπτυξη... ....ποτέ δεν είναι αργά....Αντε πρασινίστε την δεόντως και βάλτε βοηθούς τα γατουλ'άκια σας...Να δώ Πρεστόνι και Νινόμελα με πράσινα σκουφάκια...(βοηθοί mods)...και τίποτε άλλο...... Και για να μην με βγάλετε οφ τόπικ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:27 Η Melini έγραψε: #2.455 15-07-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια για θυμήστε μου λίγο, την Παρασκευη γιατί την αποκλείσατε? Ποια κοπελιά δεν μπορεί? Click για ανάπτυξη... Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η roulsydney: #2.456 15-07-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... ....σεμνοτυφία γαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:31 Η Melini έγραψε: #2.457 15-07-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....σεμνοτυφία γαρ... Click για ανάπτυξη... Αστα αυτά... σε βλέπω, γελάνε και τα μουστάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Η Melini έγραψε: #2.458 15-07-09 11:36 Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η λίστα μας, ανανεωμένη 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP - Ελένη 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona - Όλγα 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini 18) dafni.ps - Δάφνη Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Αναμένω ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:38 Η Felice έγραψε: #2.459 15-07-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Βαρβάρα θα λείπει ταξίδι και είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς. Γι'αυτο κοιτάμε για Κυριακή, που θα έχει επιστρέψει... Click για ανάπτυξη... Α! ΟΚ . Νο problem . Απλά ρώτησα γιατί δεν θυμόμουν τον διάλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #2.460 15-07-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.