Πότε θα πάμε για καφέ;

Χωραω κι εγω στην παρεα???:)
Γιατι σκοπευω να σας κατσικωθω:P:D...
welcome welcome!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η λίστα με τις συμμετοχές, άλλη μια φορά

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Μίκυ - minnielakecity
4)Κάτια - Raktia
5)Λόζυ - Aristocat
6)Βίκυ - vickymoon
7)ELENIP - Ελένη
8)Λέττα - Felice
9)Κωνσταντίνα - Konstans
10)aretha
11)kyka - Μαριλίζα
12)Βούλα - VOULA
13)Desdemona - Όλγα
16)Nota (?)
17) Μαρία Γάτσιου
18)Μελίνα - Melini
19) dafni.ps - Δάφνη
20) marzep - Μαρία
21) Βαρβάρα - roulsydney

Τελικά σε ποιο μαγαζί θα καταλήξουμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η λίστα με τις συμμετοχές, άλλη μια φορά

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Μίκυ - minnielakecity
4)Κάτια - Raktia
5)Λόζυ - Aristocat
6)Βίκυ - vickymoon
7)ELENIP - Ελένη
8)Λέττα - Felice
9)Κωνσταντίνα - Konstans
10)aretha
11)kyka - Μαριλίζα
12)Βούλα - VOULA
13)Desdemona - Όλγα
16)Nota (?)
17) Μαρία Γάτσιου
18)Μελίνα - Melini
19) dafni.ps - Δάφνη
20) marzep - Μαρία
21) Βαρβάρα - roulsydney

Τελικά σε ποιο μαγαζί θα καταλήξουμε;
Εγώ ψηφίζω Φίλοιστρον:up:

εμενα γιατι δεν με θελετε???:(:(:( δεν μου ειπε καμια σας τιποτα!!:mad::mad: εγω ομως θα ερθω!!!τωρα μιλησα με το kounelaki και θα σας κατσικωθουμε κι εμεις!:mad: ετσι για να μαθετε να μας καλειτε απο μονες σας αλλη φορα!:mad::P

εμενα γιατι δεν με θελετε???:(:(:( δεν μου ειπε καμια σας τιποτα!!:mad::mad: εγω ομως θα ερθω!!!τωρα μιλησα με το kounelaki και θα σας κατσικωθουμε κι εμεις!:mad: ετσι για να μαθετε να μας καλειτε απο μονες σας αλλη φορα!:mad::P

Καλέ φυσικά και σε θέλουμε :D, απλά συζητάμε την έξοδο σε αυτό το θεμα, όλοι το κοιτούν κι όποιος ενδιαφέρεται δηλώνει συμμετοχή :D Εξάλλου γι αυτό αφήνουμε 2-3 εβδομάδες περιθώριο, για να το δουν όλοι;)
Αν δεν κάνω λάθος, ονομάζεσαι Σιμώνη :) Στείλε μου και το κινητό σου με ΡΜ να σε βάλω στη λίστα :)

Είπα να δω που ετοιμάζεστε να πιείτε το καφεδάκι σας..αλλά μου κόπηκε το γέλιο όταν είδα συμμετοχή από 21 άτομα και όλα γυναίκες!!!Σοκαρίστικα!!! :P
Δεν έρχομαι, δεν έρχομαι, δεν έρχομαι! :lol:

Είπα να δω που ετοιμάζεστε να πιείτε το καφεδάκι σας..αλλά μου κόπηκε το γέλιο όταν είδα συμμετοχή από 21 άτομα και όλα γυναίκες!!!Σοκαρίστικα!!! :P

ελα τωρα που δε θες ! :P:D

μην έρθεις ,μην έρθεις:Pεσύ χάνεις..:happy:

Άντρες παιδάκι μου... :blink:
Δεν θα κόλαγε καλύτερα αν είχα γράψει "Έρχομαι!!Έρχομαι!!Έρχομαι!!" :redface::lol:

Δεν θα κόλαγε καλύτερα αν είχα γράψει "Έρχομαι!!Έρχομαι!!Έρχομαι!!" :redface::lol:
Εμένα ρωτάς; Δεν ξέρω αν θα κολλούσε καλύτερα, τι να σου πω. Εσύ ξέρεις.
Πάντως, αν θέλεις να έρθεις, μπορείς να στείλεις πμ στη Melini, εκείνη συγκεντρώνει τις συμμετοχές. :)

Οι συμμετοχές συγκεντρώνονται, αλλά ακόμα δε βλέπω προτιμήσεις για το μέρος της συγκέντρωσης... Είπαμε και πρωτύτερα ότι οι επιλογές είναι δυο, εφ'όσον δεν υπήρξαν άλλες προτάσεις:

Το Φίλοιστρον στο Θησείο με τιμή στα 30 ευρώ το άτομο και μενού προεπιλεγμένο από μεζεδάκια στη μέση (χωρίς τα ποτά)

Το Κλειδί της Γεύσης κοντά στην Πανόρμου, με 19 Ευρώ το άτομο, ποικιλίες κρεατικών, σαλάτες μεζέδες και ποτά μέσα στην τιμή.

Παρακαλώ απαντήστε το συντομότερο, αλλιώς θα επιλέξει η συντονίστρια με... δημοκρατικές διαδικασίες :rolleyes:

πανορμου!!για να ανταπεξελθουμε κι εμεις οι φοιτητες!:redface::redface:

Χμμμ νομίζω κι εγω Πανόρμου. Γιατί και κάποιοι έχουν να πληρώσουν και για τους κύβους τους!Οπότέ θα βγεί υπέρογκο το ποσό!:hmm:
Τωρα ο,τι θέλει και η πλειοψηφία!

καλημερα κοριτσια, κι εγω πανορμου θα ελεγα. αμα ξερεις κ τα παιδια εκει μελινα, θα μας περιποιηθουν :D:D

Καλημερα!Εγω απλα ακολουθω,παω παντου,οποτε εσεις αποφασιζετε:D:kiss::kiss:!

Ούτε εγώ έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, αν και μάλλον θα προτιμούσα την εναλλακτική της Πανόρμου που και κοντά σε μετρό είναι, και πιο οικονομική (αν συγκεντρώσουμε τα 10 ευρώ διαφορά που αναλογεί στην καθεμία θα βγουν χαλαρά 4-5 στειρώσεις αδέσποτων);)

κοριτσια και εγω ψηφισω πανορμου(το οικονομικο χαλια,ακομα ψαχνω για δουλεια :(:()

Εγώ πάλι θα προτιμούσα το Θησείο και για την ακρίβεια το 1ο μενου που δεν έχει πολλά τυριά. Δεν επιμένω όμως. Ότι πουνε οι πολλοί:)

Είχαμε πολλές συμμετοχές το Σαββατοκύριακο :up:

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Μίκυ - minnielakecity
4)Κάτια - Raktia
5)Λόζυ - Aristocat
6)Βίκυ - vickymoon
7)ELENIP - Ελένη
8)Λέττα - Felice
9)Κωνσταντίνα - Konstans
10)aretha - Αλίκη
11)kyka - Μαριλίζα
12)Βούλα - VOULA
13)Desdemona - Όλγα
16)Nota (?)
17) Μαρία Γάτσιου
18)Μελίνα - Melini
19) dafni.ps - Δάφνη
20) marzep - Μαρία
21) Βαρβάρα - roulsydney
22) Μαριτάσια - Maritassia
23) Σιμώνη - aporw

Σε περίπτωση που δεν το προσέξατε, θα έρθει στην παρέα μας και μια Σου Μου:up: Ντυθείτε, στολιστείτε και παρφουμαριστείτε για την περίσταση:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back