Πότε θα πάμε για καφέ;

Ντυθείτε, στολιστείτε και παρφουμαριστείτε για την περίσταση:D
Αλίμονο, γιατί εγώ θα έρθω τουλάχιστον με κρινολίνο, μη σου πω και με στολή δύτη :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η άλλη πράσινη δεν μας απάντησε αν θα μας καταδεχτεί τελικά...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλίμονο, γιατί εγώ θα έρθω τουλάχιστον με κρινολίνο, μη σου πω και με στολή δύτη :P
Να σε δω με κρινολίνο κι ας φράξει το κόντρα ντο για μια βδομάδα :lol:

Διευκρινιστική ερώτηση....Η στολή του δύτη φοριέται κάτω απο το κρινολίνο?:lol::lol::lol:
Και για να μην είμαι οφ τόπικ......ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕ

Διευκρινιστική ερώτηση....Η στολή του δύτη φοριέται κάτω απο το κρινολίνο?:lol::lol::lol:
Βεβαίως, έτσι επιτάσσει το πρωτόκολλο. Γιατί μπορεί μετά τη gavotte να θες να ρίξεις και ένα scuba diving βρε αδερφέ.

Βεβαίως, έτσι επιτάσσει το πρωτόκολλο. Γιατί μπορεί μετά τη gavotte να θες να ρίξεις και ένα scuba diving βρε αδερφέ.

:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up::up::up::up:Ααχχχχ βρε Ολγάκι νάσαι καλά ...μου έφτιαξες την διάθεση πρωί-πρωί...

Επιτρέψτε μου να επισημάνω ένα ενδιαφέρον φαινόμενο... σε κάθε θέμα που βγαίνουμε off, τσουπ, πετιέται μια Moderatrice και μας επαναφέρει στην τάξη... όταν σε ένα θέμα συγκεντρώνονται περισσότερες Moderatrices, τότε βγαίνουν εκείνες εκτός θέματοσ :P και καλούμεθα εμείς, τα απλά μέλη να επαναφέρουμε το θέμα :lol: 'Αξιο μελέτης... :hmm::lol:

Λοιπόν, για μια μέρα ακόμα επιλέγουμε πού θέλουμε να μαζευτούμε για το τσιμπούσι μας

Θησείο vs Πανόρμου :D

Sono qui per servire, πάντα στη διάθεσή σας :P

όταν σε ένα θέμα συγκεντρώνονται περισσότερες Moderatrices, τότε βγαίνουν εκείνες εκτός θέματοσ :P
:hmm: Πραγματικά, δεν το είχα προσέξει... :P

Λοιπόν: ιβανα, ELENIP, marzep, aretha, dafni.ps εξέφρασαν προτίμηση στο μαγαζί της Πανόρμου. Η Raktia ψηφίζει υπέρ Φιλοίστρου.
Αυτά προς στιγμήν.

Λοιπόν: ιβανα, ELENIP, marzep, aretha, dafni.ps εξέφρασαν προτίμηση στο μαγαζί της Πανόρμου. Η Raktia ψηφίζει υπέρ Φιλοίστρου.
Αυτά προς στιγμήν.

Εγώ ψηφίζω ...ΣΠΙΝΤΥ...ότι μου πεί το μωρό μου....(ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΟΦ ΤΟΠΙΚ ..είμαι..:P)

Εγώ ψηφίζω ...ΣΠΙΝΤΥ...ότι μου πεί το μωρό μου....(ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΟΦ ΤΟΠΙΚ ..είμαι..:P)
Έλεος βρε Βαρβάρα :lol::lol::lol:

Έλεος βρε Βαρβάρα :lol::lol::lol:

Λίγο ο καύσωνας της Αθήνας λίγο το άγχος με το ταξίδι λίγο το ένα λίγο τα νεύρα....εεε ..πάλι οφ τόπικ είμαι τελικά..:P

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΕΕΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕΕΕΕΕ....διαφορετικά προβλέπω τήρηση των γνωστών ....άγνωστων...δημοκρατικών διαδικασιών...:lol:

Εγώ Μελίνα δεν έχω πρόβλημα με ότι και να αποφασίσετε θα είμαι μέσα.:)

δεν έχω πρόβλημα με ότι και να αποφασίσετε θα είμαι μέσα.:)

Κι εγώ το ίδιο..

Εφόσον κάποιες θέλουν το πιο οικονομικό να καταλήξουμε στην Πανόρμου για να τελειώνουμε;
Στο τέλος δεν θα βρούμε τραπέζια;)

Ο λογος που επιλεγω μαλλον Πανορμου,ειναι οτι βρισκεται πιο κοντα στη δουλεια,αν (κουφια η ωρα,τοκ-τοκ) χρειαστει να παω εκτακτως μεσα η για να ειμαι πιο κοντα σας,αν ειμαι μεσα κι αργησω λιγο να ερθω;):D.Αλλα,οπως προειπα,παω ΠΑΝΤΟΥ οποτε ακομα κι αν επιλεγει το Θησειο εγω θα σας μπαστακωθω:P!

Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη :D Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... :lol::lol:

Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Μίκυ - minnielakecity
4)Κάτια - Raktia
5)Λόζυ - Aristocat
6)Βίκυ - vickymoon
7)ELENIP
8)Λέττα - Felice
9)Κωνσταντίνα - Konstans
10)aretha
11)kyka - Μαριλίζα
12)Βούλα - VOULA
13)Desdemona
14)ΓΙΟΥΛΗ (?)
15)Nota (?)
16) Μαρία Γάτσιου
17)Μελίνα - Melini

Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; :rolleyes: Θα μας λείψει... :D

Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... :rolleyes:

Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί ;)
Και Κουνελι και Κουνελι!!!:P:up: Τελικα ποια θα ειναι η ωρα??

Και για να μην είμαι οφ τόπικ......ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕ
Τι ακομα να αποφασισετε? Θησειο δεν ειπαμε???????????????:mad::mad::mad::mad:

Οι συμμετοχές συγκεντρώνονται, αλλά ακόμα δε βλέπω προτιμήσεις για το μέρος της συγκέντρωσης... Είπαμε και πρωτύτερα ότι οι επιλογές είναι δυο, εφ'όσον δεν υπήρξαν άλλες προτάσεις:

Το Φίλοιστρον στο Θησείο με τιμή στα 30 ευρώ το άτομο και μενού προεπιλεγμένο από μεζεδάκια στη μέση (χωρίς τα ποτά)

Το Κλειδί της Γεύσης κοντά στην Πανόρμου, με 19 Ευρώ το άτομο, ποικιλίες κρεατικών, σαλάτες μεζέδες και ποτά μέσα στην τιμή.

Παρακαλώ απαντήστε το συντομότερο, αλλιώς θα επιλέξει η συντονίστρια με... δημοκρατικές διαδικασίες :rolleyes:
ΑΑΑΑΑΑΑ τωρα το ειδα!Πανορμου για να ανταπεξελθουμε και εμεις οι φοιτητες οπως ειπε η πρωλαλησασα Λουκουμαδομανα!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back