Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Melini έγραψε: #2.741 27-07-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ειδες που προτρέχεις! Της Ελενας τις φωτογραφιες έλεγα. Απλά ειμαι λίγο γκόλ ακόμα και δεν κοιταγα την σωστη σελίδα. Δεν μου έφταναν οι μπύρες βλεπετε χθες, πηγα και για ουισκάκια μετα. Καλα να πάθω Click για ανάπτυξη... Παρντόν, διόρθωσα την καταχώρησή μου Είδατε κάτι κούκλες που είχαμε στη συνάντηση; Η Κάτια, σούπερ σέξυ κοπελιά, η Ελενα, δε το συζητάω, η Χριστίνα με την κοιλίτσα της, και η Δάφνη, όλο χαμόγελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Η Felice έγραψε: #2.742 27-07-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Raktia έγραψε: #2.743 27-07-09 12:42 Ντροπή καλε Μελίνα και κοκκινίζω κι ευκολα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η stellak έγραψε: #2.744 27-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ντροπή καλε Μελίνα και κοκκινίζω κι ευκολα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Click για ανάπτυξη... Αμ, δεν το βλέπουμε που ντρέπεσαι; Είσαι Α-ΘΕ0-ΦΟ-ΒΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Kristen έγραψε: #2.745 27-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Raktia έγραψε: #2.746 27-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Δεν έπρεπε να πιώ μπυρα. Μόνο ουζάκι άλλη φορά με το φαγητό ή άντε και λίγο κρασάκι. Η μπύρα με πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Felice έγραψε: #2.747 27-07-09 12:52 Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; [/quote] Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Η Raktia έγραψε: #2.748 27-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; Click για ανάπτυξη... Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!![/quote] Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Melini έγραψε: #2.749 27-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Φορούσαμε καρτελάκια κι ετικέτες με τα στοιχεία μας. Το θέμα ήταν ότι ήρθαν όλες με τα τιραντάκια και δεν υπήρχε επιφάνεια να κολληθούν οι ετικέτες Αλλά εγώ, κυρία, όλα κι όλα, σεμνά μοίραζα ετικέτες, κι η καθεμιά την κολλαγε όπου μπορούσε... Δυστυχώς ο αρχικός μου στόχος δεν επετεύχθη (να χουφτώσω τη Γιούλη), έβαλε μόνη της την ετικέτα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #2.750 27-07-09 13:11 Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.751 27-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ειδες που προτρέχεις! Της Ελενας τις φωτογραφιες έλεγα. Απλά ειμαι λίγο γκόλ ακόμα και δεν κοιταγα την σωστη σελίδα. Δεν μου έφταναν οι μπύρες βλεπετε χθες, πηγα και για ουισκάκια μετα. Καλα να πάθω Click για ανάπτυξη... Παρντόν, διόρθωσα την καταχώρησή μου Είδατε κάτι κούκλες που είχαμε στη συνάντηση; Η Κάτια, σούπερ σέξυ κοπελιά, η Ελενα, δε το συζητάω, η Χριστίνα με την κοιλίτσα της, και η Δάφνη, όλο χαμόγελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Η Felice έγραψε: #2.742 27-07-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Raktia έγραψε: #2.743 27-07-09 12:42 Ντροπή καλε Μελίνα και κοκκινίζω κι ευκολα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η stellak έγραψε: #2.744 27-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ντροπή καλε Μελίνα και κοκκινίζω κι ευκολα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Click για ανάπτυξη... Αμ, δεν το βλέπουμε που ντρέπεσαι; Είσαι Α-ΘΕ0-ΦΟ-ΒΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Kristen έγραψε: #2.745 27-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Raktia έγραψε: #2.746 27-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Δεν έπρεπε να πιώ μπυρα. Μόνο ουζάκι άλλη φορά με το φαγητό ή άντε και λίγο κρασάκι. Η μπύρα με πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Felice έγραψε: #2.747 27-07-09 12:52 Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; [/quote] Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Η Raktia έγραψε: #2.748 27-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; Click για ανάπτυξη... Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!![/quote] Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Melini έγραψε: #2.749 27-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Φορούσαμε καρτελάκια κι ετικέτες με τα στοιχεία μας. Το θέμα ήταν ότι ήρθαν όλες με τα τιραντάκια και δεν υπήρχε επιφάνεια να κολληθούν οι ετικέτες Αλλά εγώ, κυρία, όλα κι όλα, σεμνά μοίραζα ετικέτες, κι η καθεμιά την κολλαγε όπου μπορούσε... Δυστυχώς ο αρχικός μου στόχος δεν επετεύχθη (να χουφτώσω τη Γιούλη), έβαλε μόνη της την ετικέτα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #2.750 27-07-09 13:11 Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.751 27-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:42 Η Raktia έγραψε: #2.743 27-07-09 12:42 Ντροπή καλε Μελίνα και κοκκινίζω κι ευκολα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η stellak έγραψε: #2.744 27-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ντροπή καλε Μελίνα και κοκκινίζω κι ευκολα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Click για ανάπτυξη... Αμ, δεν το βλέπουμε που ντρέπεσαι; Είσαι Α-ΘΕ0-ΦΟ-ΒΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Kristen έγραψε: #2.745 27-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Raktia έγραψε: #2.746 27-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Δεν έπρεπε να πιώ μπυρα. Μόνο ουζάκι άλλη φορά με το φαγητό ή άντε και λίγο κρασάκι. Η μπύρα με πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Felice έγραψε: #2.747 27-07-09 12:52 Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; [/quote] Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Η Raktia έγραψε: #2.748 27-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; Click για ανάπτυξη... Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!![/quote] Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Melini έγραψε: #2.749 27-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Φορούσαμε καρτελάκια κι ετικέτες με τα στοιχεία μας. Το θέμα ήταν ότι ήρθαν όλες με τα τιραντάκια και δεν υπήρχε επιφάνεια να κολληθούν οι ετικέτες Αλλά εγώ, κυρία, όλα κι όλα, σεμνά μοίραζα ετικέτες, κι η καθεμιά την κολλαγε όπου μπορούσε... Δυστυχώς ο αρχικός μου στόχος δεν επετεύχθη (να χουφτώσω τη Γιούλη), έβαλε μόνη της την ετικέτα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #2.750 27-07-09 13:11 Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.751 27-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντροπή καλε Μελίνα και κοκκινίζω κι ευκολα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η stellak έγραψε: #2.744 27-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ντροπή καλε Μελίνα και κοκκινίζω κι ευκολα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Click για ανάπτυξη... Αμ, δεν το βλέπουμε που ντρέπεσαι; Είσαι Α-ΘΕ0-ΦΟ-ΒΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Kristen έγραψε: #2.745 27-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Raktia έγραψε: #2.746 27-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Δεν έπρεπε να πιώ μπυρα. Μόνο ουζάκι άλλη φορά με το φαγητό ή άντε και λίγο κρασάκι. Η μπύρα με πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Felice έγραψε: #2.747 27-07-09 12:52 Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; [/quote] Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Η Raktia έγραψε: #2.748 27-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; Click για ανάπτυξη... Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!![/quote] Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Melini έγραψε: #2.749 27-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Φορούσαμε καρτελάκια κι ετικέτες με τα στοιχεία μας. Το θέμα ήταν ότι ήρθαν όλες με τα τιραντάκια και δεν υπήρχε επιφάνεια να κολληθούν οι ετικέτες Αλλά εγώ, κυρία, όλα κι όλα, σεμνά μοίραζα ετικέτες, κι η καθεμιά την κολλαγε όπου μπορούσε... Δυστυχώς ο αρχικός μου στόχος δεν επετεύχθη (να χουφτώσω τη Γιούλη), έβαλε μόνη της την ετικέτα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #2.750 27-07-09 13:11 Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.751 27-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ντροπή καλε Μελίνα και κοκκινίζω κι ευκολα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Click για ανάπτυξη... Αμ, δεν το βλέπουμε που ντρέπεσαι; Είσαι Α-ΘΕ0-ΦΟ-ΒΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Kristen έγραψε: #2.745 27-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Raktia έγραψε: #2.746 27-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Δεν έπρεπε να πιώ μπυρα. Μόνο ουζάκι άλλη φορά με το φαγητό ή άντε και λίγο κρασάκι. Η μπύρα με πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Felice έγραψε: #2.747 27-07-09 12:52 Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; [/quote] Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Η Raktia έγραψε: #2.748 27-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; Click για ανάπτυξη... Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!![/quote] Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Melini έγραψε: #2.749 27-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Φορούσαμε καρτελάκια κι ετικέτες με τα στοιχεία μας. Το θέμα ήταν ότι ήρθαν όλες με τα τιραντάκια και δεν υπήρχε επιφάνεια να κολληθούν οι ετικέτες Αλλά εγώ, κυρία, όλα κι όλα, σεμνά μοίραζα ετικέτες, κι η καθεμιά την κολλαγε όπου μπορούσε... Δυστυχώς ο αρχικός μου στόχος δεν επετεύχθη (να χουφτώσω τη Γιούλη), έβαλε μόνη της την ετικέτα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #2.750 27-07-09 13:11 Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.751 27-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο Click για ανάπτυξη... και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Raktia έγραψε: #2.746 27-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Δεν έπρεπε να πιώ μπυρα. Μόνο ουζάκι άλλη φορά με το φαγητό ή άντε και λίγο κρασάκι. Η μπύρα με πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Felice έγραψε: #2.747 27-07-09 12:52 Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; [/quote] Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Η Raktia έγραψε: #2.748 27-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; Click για ανάπτυξη... Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!![/quote] Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Melini έγραψε: #2.749 27-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Φορούσαμε καρτελάκια κι ετικέτες με τα στοιχεία μας. Το θέμα ήταν ότι ήρθαν όλες με τα τιραντάκια και δεν υπήρχε επιφάνεια να κολληθούν οι ετικέτες Αλλά εγώ, κυρία, όλα κι όλα, σεμνά μοίραζα ετικέτες, κι η καθεμιά την κολλαγε όπου μπορούσε... Δυστυχώς ο αρχικός μου στόχος δεν επετεύχθη (να χουφτώσω τη Γιούλη), έβαλε μόνη της την ετικέτα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #2.750 27-07-09 13:11 Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.751 27-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: και στο είπα μαρή.... μην ξεχάσεις να βγάλεις το καρτελάκι γιατί θα σε κοιτάζουν στο μετρό άλλη φορά η κάτια δεν θα πίνει μπύρα!!! αφού τη χαλάει τι το θέλει Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι!!! Δεν έπρεπε να πιώ μπυρα. Μόνο ουζάκι άλλη φορά με το φαγητό ή άντε και λίγο κρασάκι. Η μπύρα με πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:52 Η Felice έγραψε: #2.747 27-07-09 12:52 Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; [/quote] Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Η Raktia έγραψε: #2.748 27-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; Click για ανάπτυξη... Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!![/quote] Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Melini έγραψε: #2.749 27-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Φορούσαμε καρτελάκια κι ετικέτες με τα στοιχεία μας. Το θέμα ήταν ότι ήρθαν όλες με τα τιραντάκια και δεν υπήρχε επιφάνεια να κολληθούν οι ετικέτες Αλλά εγώ, κυρία, όλα κι όλα, σεμνά μοίραζα ετικέτες, κι η καθεμιά την κολλαγε όπου μπορούσε... Δυστυχώς ο αρχικός μου στόχος δεν επετεύχθη (να χουφτώσω τη Γιούλη), έβαλε μόνη της την ετικέτα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #2.750 27-07-09 13:11 Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.751 27-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; [/quote] Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Η Raktia έγραψε: #2.748 27-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; Click για ανάπτυξη... Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!![/quote] Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Melini έγραψε: #2.749 27-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Φορούσαμε καρτελάκια κι ετικέτες με τα στοιχεία μας. Το θέμα ήταν ότι ήρθαν όλες με τα τιραντάκια και δεν υπήρχε επιφάνεια να κολληθούν οι ετικέτες Αλλά εγώ, κυρία, όλα κι όλα, σεμνά μοίραζα ετικέτες, κι η καθεμιά την κολλαγε όπου μπορούσε... Δυστυχώς ο αρχικός μου στόχος δεν επετεύχθη (να χουφτώσω τη Γιούλη), έβαλε μόνη της την ετικέτα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #2.750 27-07-09 13:11 Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.751 27-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; Click για ανάπτυξη... Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!![/quote] Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:00 Η Melini έγραψε: #2.749 27-07-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Φορούσαμε καρτελάκια κι ετικέτες με τα στοιχεία μας. Το θέμα ήταν ότι ήρθαν όλες με τα τιραντάκια και δεν υπήρχε επιφάνεια να κολληθούν οι ετικέτες Αλλά εγώ, κυρία, όλα κι όλα, σεμνά μοίραζα ετικέτες, κι η καθεμιά την κολλαγε όπου μπορούσε... Δυστυχώς ο αρχικός μου στόχος δεν επετεύχθη (να χουφτώσω τη Γιούλη), έβαλε μόνη της την ετικέτα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #2.750 27-07-09 13:11 Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.751 27-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Φορούσαμε καρτελάκια κι ετικέτες με τα στοιχεία μας. Το θέμα ήταν ότι ήρθαν όλες με τα τιραντάκια και δεν υπήρχε επιφάνεια να κολληθούν οι ετικέτες Αλλά εγώ, κυρία, όλα κι όλα, σεμνά μοίραζα ετικέτες, κι η καθεμιά την κολλαγε όπου μπορούσε... Δυστυχώς ο αρχικός μου στόχος δεν επετεύχθη (να χουφτώσω τη Γιούλη), έβαλε μόνη της την ετικέτα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #2.750 27-07-09 13:11 Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.751 27-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.751 27-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα να αφησεις τη Γιουλη στην ησυχια της,ολο στο χουφτωμα το εχεις το μυαλο σου! Πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,μακαρι στην επομενη συναντηση να μπορουμε να σας ξαναδουμε! Click για ανάπτυξη... Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.752 27-07-09 13:26 καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα πεθανα με τις ατακες σας το βυζι της Raktia...το χουφτωμα της Μελινας κοριτσια ειστε τοσο ομορφες ολες πραγματικα ηταν πολυ πολυ ομορφα Μπραβο Μελινακι....Ευγε...κι ας μη με χουφτωσες Αντε και στην εκδρομη μας ε? Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Melini έγραψε: #2.753 27-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Να'ναι καλά, πες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Raktia έγραψε: #2.754 27-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... Οκ. Θα περιμένω μερικά χρόνια Αν είναι να κάνω και γατόφιλη πεθερά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Felice έγραψε: #2.755 27-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εσένα θέλω να χουφτώσω, αλλά μου πέφτεις μακρυά Click για ανάπτυξη... Και όπως έλεγε η ατάκα εις το ελληνικόν έργο. ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!!! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.756 27-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!! Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!! Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!! Click για ανάπτυξη... Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote] συγνωμη κουκλα μου αλλα το δικο μου στηθος ξεχωριζει.......και χωρις καρτελακι....αμα το προσεξες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η Desdemona: #2.757 27-07-09 14:33 Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:33 Η moukelis έγραψε: #2.758 27-07-09 14:33 Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η moukelis έγραψε: #2.759 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Καλέ για συνέλθετε λιγάκι Πραγματικά ήταν πολύ όμορφα χθες, Μελινάκι ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη διοργάνωση και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες Click για ανάπτυξη... Να η σοβαρη και μετρημενη μοδερατορισσα. Μπεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.760 27-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.