Πότε θα πάμε για καφέ;

Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια :redface::lol:

:hmm: ...στο σωστό δρόμο ειναι το παιδί...Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχη μητέρα Γιούλη μας :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας......:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα:)

Πολύ σωστά!
Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο :D Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ :rolleyes:)

Who is Letta ?
What about Kranidi ?
Who's etiketa ?

Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! :lol::lol:

Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο.
Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης.:redface::redface::D:D
Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα.
Ουπς!!! τώρα διάβασα το μύνημα σου Μελίνα. Παιδιά κρατηθήτε όχι ακόμα θέλω να κάνω έρευνα πρώτα.Προς το παρόν ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!

και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας......:lol::lol::lol::lol:

Ολα κι ολα...εγώ δε γραφω τιποτα άλλο στο κούτελο.
Οτι έγραψα έγραψα και τέλος;)
Και για να μη σου μπαινουν ιδέες Μελίνα, ΟΥΤΕ Tattoo κάνω :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up::up:

Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα:)

Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;;
Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια)

Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες!:up:

Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης.:redface::redface::D:D
Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα.

Προς τα κάτω;;;;; :hmm::hmm::hmm:....
Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ?

Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;;
Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια)
βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....:lol::lol::lol::lol:(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα)

βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....:lol::lol::lol::lol:(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα)

Σωστήηηηηηηη :up:

Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο:happy:

Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο:happy:

Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες :up: Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε :D Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης :up: Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός:blink::lol::lol::lol: Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... :rolleyes:

Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις.:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά:up:

Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες :up: Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε :D Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης :up: Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός:blink::lol::lol::lol: Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... :rolleyes:
Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί?
Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί?

Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις.:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!!:lol::lol::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back