Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #2.761 27-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... ...στο σωστό δρόμο ειναι το παιδί...Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχη μητέρα Γιούλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η dafni.ps έγραψε: #2.762 27-07-09 14:37 και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η Μαρία Γάτσιου: #2.763 27-07-09 14:38 Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η Φένια '72: #2.764 27-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Click για ανάπτυξη... Who is Letta ? What about Kranidi ? Who's etiketa ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #2.765 27-07-09 14:40 Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #2.766 27-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Ουπς!!! τώρα διάβασα το μύνημα σου Μελίνα. Παιδιά κρατηθήτε όχι ακόμα θέλω να κάνω έρευνα πρώτα.Προς το παρόν ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Φένια '72: #2.767 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Ολα κι ολα...εγώ δε γραφω τιποτα άλλο στο κούτελο. Οτι έγραψα έγραψα και τέλος Και για να μη σου μπαινουν ιδέες Μελίνα, ΟΥΤΕ Tattoo κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η Felice έγραψε: #2.768 27-07-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η Φένια '72: #2.769 27-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Φένια '72: #2.770 27-07-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.771 27-07-09 14:45 Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ναι...ο Χρηστος μου ειπε οτι ειστε καλα γκομενακια Click για ανάπτυξη... ...στο σωστό δρόμο ειναι το παιδί...Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχη μητέρα Γιούλη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η dafni.ps έγραψε: #2.762 27-07-09 14:37 και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η Μαρία Γάτσιου: #2.763 27-07-09 14:38 Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η Φένια '72: #2.764 27-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Click για ανάπτυξη... Who is Letta ? What about Kranidi ? Who's etiketa ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #2.765 27-07-09 14:40 Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #2.766 27-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Ουπς!!! τώρα διάβασα το μύνημα σου Μελίνα. Παιδιά κρατηθήτε όχι ακόμα θέλω να κάνω έρευνα πρώτα.Προς το παρόν ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Φένια '72: #2.767 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Ολα κι ολα...εγώ δε γραφω τιποτα άλλο στο κούτελο. Οτι έγραψα έγραψα και τέλος Και για να μη σου μπαινουν ιδέες Μελίνα, ΟΥΤΕ Tattoo κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η Felice έγραψε: #2.768 27-07-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η Φένια '72: #2.769 27-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Φένια '72: #2.770 27-07-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.771 27-07-09 14:45 Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η Μαρία Γάτσιου: #2.763 27-07-09 14:38 Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η Φένια '72: #2.764 27-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Click για ανάπτυξη... Who is Letta ? What about Kranidi ? Who's etiketa ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #2.765 27-07-09 14:40 Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #2.766 27-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Ουπς!!! τώρα διάβασα το μύνημα σου Μελίνα. Παιδιά κρατηθήτε όχι ακόμα θέλω να κάνω έρευνα πρώτα.Προς το παρόν ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Φένια '72: #2.767 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Ολα κι ολα...εγώ δε γραφω τιποτα άλλο στο κούτελο. Οτι έγραψα έγραψα και τέλος Και για να μη σου μπαινουν ιδέες Μελίνα, ΟΥΤΕ Tattoo κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η Felice έγραψε: #2.768 27-07-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η Φένια '72: #2.769 27-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Φένια '72: #2.770 27-07-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.771 27-07-09 14:45 Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η Φένια '72: #2.764 27-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Click για ανάπτυξη... Who is Letta ? What about Kranidi ? Who's etiketa ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #2.765 27-07-09 14:40 Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #2.766 27-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Ουπς!!! τώρα διάβασα το μύνημα σου Μελίνα. Παιδιά κρατηθήτε όχι ακόμα θέλω να κάνω έρευνα πρώτα.Προς το παρόν ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Φένια '72: #2.767 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Ολα κι ολα...εγώ δε γραφω τιποτα άλλο στο κούτελο. Οτι έγραψα έγραψα και τέλος Και για να μη σου μπαινουν ιδέες Μελίνα, ΟΥΤΕ Tattoo κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η Felice έγραψε: #2.768 27-07-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η Φένια '72: #2.769 27-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Φένια '72: #2.770 27-07-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.771 27-07-09 14:45 Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πολύ σωστά! Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ ) Click για ανάπτυξη... Who is Letta ? What about Kranidi ? Who's etiketa ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #2.765 27-07-09 14:40 Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #2.766 27-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Ουπς!!! τώρα διάβασα το μύνημα σου Μελίνα. Παιδιά κρατηθήτε όχι ακόμα θέλω να κάνω έρευνα πρώτα.Προς το παρόν ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Φένια '72: #2.767 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Ολα κι ολα...εγώ δε γραφω τιποτα άλλο στο κούτελο. Οτι έγραψα έγραψα και τέλος Και για να μη σου μπαινουν ιδέες Μελίνα, ΟΥΤΕ Tattoo κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η Felice έγραψε: #2.768 27-07-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η Φένια '72: #2.769 27-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Φένια '72: #2.770 27-07-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.771 27-07-09 14:45 Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #2.766 27-07-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Ουπς!!! τώρα διάβασα το μύνημα σου Μελίνα. Παιδιά κρατηθήτε όχι ακόμα θέλω να κάνω έρευνα πρώτα.Προς το παρόν ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Φένια '72: #2.767 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Ολα κι ολα...εγώ δε γραφω τιποτα άλλο στο κούτελο. Οτι έγραψα έγραψα και τέλος Και για να μη σου μπαινουν ιδέες Μελίνα, ΟΥΤΕ Tattoo κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η Felice έγραψε: #2.768 27-07-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η Φένια '72: #2.769 27-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Φένια '72: #2.770 27-07-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.771 27-07-09 14:45 Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανονιζετε εκδρομηηηηηηη;;;;Φανταζομαι ξερετε τον (υποχρεωτικο) προορισμο. Click για ανάπτυξη... Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Ουπς!!! τώρα διάβασα το μύνημα σου Μελίνα. Παιδιά κρατηθήτε όχι ακόμα θέλω να κάνω έρευνα πρώτα.Προς το παρόν ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Φένια '72: #2.767 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Ολα κι ολα...εγώ δε γραφω τιποτα άλλο στο κούτελο. Οτι έγραψα έγραψα και τέλος Και για να μη σου μπαινουν ιδέες Μελίνα, ΟΥΤΕ Tattoo κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η Felice έγραψε: #2.768 27-07-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η Φένια '72: #2.769 27-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Φένια '72: #2.770 27-07-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.771 27-07-09 14:45 Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Ολα κι ολα...εγώ δε γραφω τιποτα άλλο στο κούτελο. Οτι έγραψα έγραψα και τέλος Και για να μη σου μπαινουν ιδέες Μελίνα, ΟΥΤΕ Tattoo κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:43 Η Felice έγραψε: #2.768 27-07-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η Φένια '72: #2.769 27-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Φένια '72: #2.770 27-07-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.771 27-07-09 14:45 Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και εγω περασα καταπληκτικα χαρηκα που ξαναειδα παλιες φιλες,εκανα καινουργιες, η δε μελινα ηταν καταπληκτικη με ολα(και χωρις μαστιγιο παρακαλω),και οσο για τα καρτελακια....την επομενη φορα να τα κολλησουμε στο μετωπο...να μην εχουν παραπονα τα αριστερα-δεξια βυζια μας...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:44 Η Φένια '72: #2.769 27-07-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Φένια '72: #2.770 27-07-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.771 27-07-09 14:45 Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Nαι πράγματι τον Βόλο δεν τον σκεφτήκαμε.Καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Φένια '72: #2.770 27-07-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.771 27-07-09 14:45 Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν σας έπιασαν έτσι οι μπύρες, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει με τα τσίπουρα πάντως! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #2.771 27-07-09 14:45 Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μωρε,ελατε απο εδω,ειναι στη μεση και θα μπορουν να ερθουν και οι Θεσσαλονικιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Φένια '72: #2.772 27-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι, συζητησαμε πάνω σ'αυτό το θέμα.Θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.Η Μελίνα μου παρέδωσε το μαστίγιο της διοργάνωσης. Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω σχετικά με τον προορισμό γιατί συζητηθηκε να είναι προς τα κάτω.Αλλά προς το παρόν δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Πρέπει να κάνω έρευνα πάνω σαυτό πρώτα. Click για ανάπτυξη... Προς τα κάτω;;;;; .... Σα να λέμε...Αργοναυπλία πχ ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η dafni.ps έγραψε: #2.773 27-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;; Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια) Click για ανάπτυξη... βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Φένια '72: #2.774 27-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: βρε κοριτσια ετσι οπως το πατε σιγα σγια θα παμε και στα λαδαδικα στη θεσσαλονικη,να μην εχουν παραπονο κια απο εκει κοπελες.....(εριξα και αυτη την ιδεα αν καταλαβατε,τουρ στην ελλαδα) Click για ανάπτυξη... Σωστήηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Μαρία Γάτσιου: #2.775 27-07-09 14:54 Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Melini έγραψε: #2.776 27-07-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εξαρτάται από το αν θα είναι μονοήμερη ή διήμερη η εκδρομούλα γιατί μονοήμερη κάπου κοντά θα πάμε φαντάζομαι μην φάμε όλη την μέρα στο δρόμο Click για ανάπτυξη... Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η moukelis έγραψε: #2.777 27-07-09 15:03 Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.778 27-07-09 15:05 Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η Felice έγραψε: #2.779 27-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί? Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:11 Η Felice έγραψε: #2.780 27-07-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι Μελινα δε θα ξερεις προς τα που να πρωτοχουφτωσεις. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείτε όλες θα χουφτωθείτε . Μια μία ρε παιδιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.