Πότε θα πάμε για καφέ;

Κατω απο τη γατιά.:P
Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις!:mad:
Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα;

Στο σπίτι όχι (λογω της σουπερ -προωρότητας του μικρού γμτ...κι οταν ο γιατρος γκαριζει... περιμένω πως και πως να περάσει λιγο ο καιρος να μπορέσω να έχω ξανά!) Προς το παρον, έχω τη Χαρά στο σπίτι του Δημήτρη :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια ,
μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής:
Ουρανία Βόλος ημερήσια
Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια
Melini Βόλος ημερήσια
Niki Βόλος διήμερο
Φενια 72 Βόλος διήμερο
Ιβάνα Βόλος διήμερο
Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο
Aporw Βόλος διήμερο
Felice Βόλος διήμερο
Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ.
Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι?:hmm:
Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet.
Ότι πει η πλειοψηφία.
So!! choose:P:D
(σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση)

Felice τι καταπληκτικό γραφικό είναι αυτό!!!:up::up::up:
Την δική μου προτίμηση σωστά την έγραψες!;)
Καλέ έχει τόσο καιρό που συζητάμε για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στην μέση, δηλαδή στον Βόλο.Κοιτά που θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα !:up::up::up: Και αν προκύψει και διήμερο ουάου!;):up::up::up:
Δηλώστε συμμετοχή, θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!!;):up::up::up:
Καλέ συντοπίτισες εκ Βορρά, δώστε παρών...εγώ μόνη μου θα μας εκπροσωπίσω???:confused::(

Φελιτσιτά, ζωγράφισες :up::up:
Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου...
"Μας έσβησες απ'το χάρτη" :D

Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο ;)
Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες :rolleyes::rolleyes:

Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;;

ε ναι, ειναι λιγο........:rolleyes:
παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? :P

Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο.:D

Γειά σου Πασχαλομάνα!:up::up::up:

:up::up::up::up::up:

ε ναι, ειναι λιγο........:rolleyes:
παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? :P

αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα.....

αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα.....

ααααααα θες να πας στη φιλη σου εσυ, τετοια λαχταρα πια ? :lol::lol::lol:

εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον.
ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου???:hmm::hmm:

Φελιτσιτά, ζωγράφισες :up::up:
Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου...
"Μας έσβησες απ'το χάρτη" :D

Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο ;)
Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες :rolleyes::rolleyes:
Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ.:):D Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα .

Βόλος 2ήμερο
Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται.

να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες(:redface::redface::redface:)και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο......

εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον.
ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου???:hmm::hmm:

Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι:
Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το
Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας.

Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη.

μια χαρα ειναι η ημερομηνια :up::up::up:

να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες(:redface::redface::redface:)και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο......

Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; :lol::lol::lol:

Γατιά;;;:blink: ποιός έχει γατιά από μας;;;;;:blink::D
Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε:whistle:) να μείνουν και το βράδυ.
εεεεεε;;;;;:D:D
Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα?:D:D:D:D

Κορίτσια ,
μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής:
Ουρανία Βόλος ημερήσια
Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια
Melini Βόλος ημερήσια
Niki Βόλος διήμερο
Φενια 72 Βόλος διήμερο
Ιβάνα Βόλος διήμερο
Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο
Aporw Βόλος διήμερο
Felice Βόλος διήμερο
Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ.
Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι?:hmm:
Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet.
Ότι πει η πλειοψηφία.
So!! choose:P:D
(σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση)
Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back