Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:44 Η Φένια '72: #2.861 29-07-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Click για ανάπτυξη... Στο σπίτι όχι (λογω της σουπερ -προωρότητας του μικρού γμτ...κι οταν ο γιατρος γκαριζει... περιμένω πως και πως να περάσει λιγο ο καιρος να μπορέσω να έχω ξανά!) Προς το παρον, έχω τη Χαρά στο σπίτι του Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η Raktia έγραψε: #2.862 29-07-09 11:18 Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Felice έγραψε: #2.863 29-07-09 11:19 Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:44 Η Μυρτω4038: #2.864 29-07-09 11:44 Felice τι καταπληκτικό γραφικό είναι αυτό!!! Την δική μου προτίμηση σωστά την έγραψες! Καλέ έχει τόσο καιρό που συζητάμε για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στην μέση, δηλαδή στον Βόλο.Κοιτά που θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα ! Και αν προκύψει και διήμερο ουάου! Δηλώστε συμμετοχή, θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Καλέ συντοπίτισες εκ Βορρά, δώστε παρών...εγώ μόνη μου θα μας εκπροσωπίσω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #2.865 29-07-09 11:45 Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #2.866 29-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;; Click για ανάπτυξη... ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η ιβανα έγραψε: #2.867 29-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Raktia έγραψε: #2.868 29-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Click για ανάπτυξη... αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ιβανα έγραψε: #2.869 29-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Click για ανάπτυξη... ααααααα θες να πας στη φιλη σου εσυ, τετοια λαχταρα πια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η vickymoon: #2.870 29-07-09 12:12 εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η Felice έγραψε: #2.871 29-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Click για ανάπτυξη... Στο σπίτι όχι (λογω της σουπερ -προωρότητας του μικρού γμτ...κι οταν ο γιατρος γκαριζει... περιμένω πως και πως να περάσει λιγο ο καιρος να μπορέσω να έχω ξανά!) Προς το παρον, έχω τη Χαρά στο σπίτι του Δημήτρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η Raktia έγραψε: #2.862 29-07-09 11:18 Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Felice έγραψε: #2.863 29-07-09 11:19 Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:44 Η Μυρτω4038: #2.864 29-07-09 11:44 Felice τι καταπληκτικό γραφικό είναι αυτό!!! Την δική μου προτίμηση σωστά την έγραψες! Καλέ έχει τόσο καιρό που συζητάμε για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στην μέση, δηλαδή στον Βόλο.Κοιτά που θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα ! Και αν προκύψει και διήμερο ουάου! Δηλώστε συμμετοχή, θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Καλέ συντοπίτισες εκ Βορρά, δώστε παρών...εγώ μόνη μου θα μας εκπροσωπίσω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #2.865 29-07-09 11:45 Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #2.866 29-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;; Click για ανάπτυξη... ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η ιβανα έγραψε: #2.867 29-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Raktia έγραψε: #2.868 29-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Click για ανάπτυξη... αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ιβανα έγραψε: #2.869 29-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Click για ανάπτυξη... ααααααα θες να πας στη φιλη σου εσυ, τετοια λαχταρα πια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η vickymoon: #2.870 29-07-09 12:12 εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η Felice έγραψε: #2.871 29-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:19 Η Felice έγραψε: #2.863 29-07-09 11:19 Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:44 Η Μυρτω4038: #2.864 29-07-09 11:44 Felice τι καταπληκτικό γραφικό είναι αυτό!!! Την δική μου προτίμηση σωστά την έγραψες! Καλέ έχει τόσο καιρό που συζητάμε για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στην μέση, δηλαδή στον Βόλο.Κοιτά που θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα ! Και αν προκύψει και διήμερο ουάου! Δηλώστε συμμετοχή, θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Καλέ συντοπίτισες εκ Βορρά, δώστε παρών...εγώ μόνη μου θα μας εκπροσωπίσω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #2.865 29-07-09 11:45 Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #2.866 29-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;; Click για ανάπτυξη... ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η ιβανα έγραψε: #2.867 29-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Raktia έγραψε: #2.868 29-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Click για ανάπτυξη... αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ιβανα έγραψε: #2.869 29-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Click για ανάπτυξη... ααααααα θες να πας στη φιλη σου εσυ, τετοια λαχταρα πια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η vickymoon: #2.870 29-07-09 12:12 εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η Felice έγραψε: #2.871 29-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:44 Η Μυρτω4038: #2.864 29-07-09 11:44 Felice τι καταπληκτικό γραφικό είναι αυτό!!! Την δική μου προτίμηση σωστά την έγραψες! Καλέ έχει τόσο καιρό που συζητάμε για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στην μέση, δηλαδή στον Βόλο.Κοιτά που θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα ! Και αν προκύψει και διήμερο ουάου! Δηλώστε συμμετοχή, θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Καλέ συντοπίτισες εκ Βορρά, δώστε παρών...εγώ μόνη μου θα μας εκπροσωπίσω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #2.865 29-07-09 11:45 Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #2.866 29-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;; Click για ανάπτυξη... ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η ιβανα έγραψε: #2.867 29-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Raktia έγραψε: #2.868 29-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Click για ανάπτυξη... αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ιβανα έγραψε: #2.869 29-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Click για ανάπτυξη... ααααααα θες να πας στη φιλη σου εσυ, τετοια λαχταρα πια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η vickymoon: #2.870 29-07-09 12:12 εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η Felice έγραψε: #2.871 29-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Felice τι καταπληκτικό γραφικό είναι αυτό!!! Την δική μου προτίμηση σωστά την έγραψες! Καλέ έχει τόσο καιρό που συζητάμε για συνάντηση Βορρά-Νότου κάπου στην μέση, δηλαδή στον Βόλο.Κοιτά που θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα ! Και αν προκύψει και διήμερο ουάου! Δηλώστε συμμετοχή, θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Καλέ συντοπίτισες εκ Βορρά, δώστε παρών...εγώ μόνη μου θα μας εκπροσωπίσω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #2.865 29-07-09 11:45 Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #2.866 29-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;; Click για ανάπτυξη... ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η ιβανα έγραψε: #2.867 29-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Raktia έγραψε: #2.868 29-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Click για ανάπτυξη... αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ιβανα έγραψε: #2.869 29-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Click για ανάπτυξη... ααααααα θες να πας στη φιλη σου εσυ, τετοια λαχταρα πια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η vickymoon: #2.870 29-07-09 12:12 εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η Felice έγραψε: #2.871 29-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #2.866 29-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;; Click για ανάπτυξη... ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η ιβανα έγραψε: #2.867 29-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Raktia έγραψε: #2.868 29-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Click για ανάπτυξη... αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ιβανα έγραψε: #2.869 29-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Click για ανάπτυξη... ααααααα θες να πας στη φιλη σου εσυ, τετοια λαχταρα πια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η vickymoon: #2.870 29-07-09 12:12 εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η Felice έγραψε: #2.871 29-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μου λέτε, οι Σέρρες μας πέφτουν κομμάτι μακρυα εεεεεεε;;;; Click για ανάπτυξη... ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η ιβανα έγραψε: #2.867 29-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Raktia έγραψε: #2.868 29-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Click για ανάπτυξη... αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ιβανα έγραψε: #2.869 29-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Click για ανάπτυξη... ααααααα θες να πας στη φιλη σου εσυ, τετοια λαχταρα πια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η vickymoon: #2.870 29-07-09 12:12 εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η Felice έγραψε: #2.871 29-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:54 Η Raktia έγραψε: #2.868 29-07-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Click για ανάπτυξη... αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ιβανα έγραψε: #2.869 29-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Click για ανάπτυξη... ααααααα θες να πας στη φιλη σου εσυ, τετοια λαχταρα πια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η vickymoon: #2.870 29-07-09 12:12 εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η Felice έγραψε: #2.871 29-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ε ναι, ειναι λιγο........ παμε βολο κ πηλιο ρε συ κ ασε τις σερρες. η αν θες να δεις τις σερρες σωνει κ ντε, δε μπορουν να ερθουν εκεινες βολο? Click για ανάπτυξη... αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 11:55 Η ιβανα έγραψε: #2.869 29-07-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Click για ανάπτυξη... ααααααα θες να πας στη φιλη σου εσυ, τετοια λαχταρα πια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η vickymoon: #2.870 29-07-09 12:12 εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η Felice έγραψε: #2.871 29-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: αχ βρε δεν με πιανεις.... για το γατοχωρι ελεγα..... Click για ανάπτυξη... ααααααα θες να πας στη φιλη σου εσυ, τετοια λαχταρα πια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η vickymoon: #2.870 29-07-09 12:12 εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η Felice έγραψε: #2.871 29-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:26 Η Felice έγραψε: #2.871 29-07-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φελιτσιτά, ζωγράφισες Όπως θα πει σε λίγο και η Στέλλα μόλις δει το μήνυμά σου... "Μας έσβησες απ'το χάρτη" Λοιπόν, εγώ το είπα στον Πέτρο, και πιθανόν να θέλει κι εκείνος να έρθει κι έτσι, μπορούμε να έρθουμε και για διήμερο Εξάλλου, ούτε κι εμείς έχουμε γατιά να προσέξουμε... μπορούμε να λείψουμε δυο μερούλες Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλά Μελίνα μου ευχαριστώ. Τα γατιά μας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για μία διήμερη σε αντίθεση με τους σκύλους μπορείς να τα αφήσεις μόνα (εννοείται μέσα στο σπίτι) πολλές ημέρες.Εγω τα έχω αφήσει τελείως μόνα μέχρι και 5 ημέρες.Δεν παθαίνουν τίποτα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η Φένια '72: #2.872 29-07-09 12:28 Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βόλος 2ήμερο Για τον άνδρα τι να σας πω...εξαρτάται ποια θα κοιλοπονάει εκεινες τις μέρες και πόσες θα έχουν καταστεί έγγυες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές...Δεν τον κόβω πάντως να 'ρχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.873 29-07-09 12:30 να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η Felice έγραψε: #2.874 29-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εγω ψηνομαι για βολο, αλλα διημερο βρε παιδια. αλλιως ειναι πολυ κουραστικο, για μενα τουλαχιστον. ποτε ειπαμε οτι ειναι η ημερομηνια περιπου??? Click για ανάπτυξη... Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Πιστεύω ότι είναι ιδανική ημερομηνία γιατί μιλάμε μετά από 2,5 μήνες σχεδόν. Ε! νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο προγραμματισμού και ο καιρός θα είναι καλός .Πέρσυ τέτοιο καιρό κάναμε μπάνια ακόμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:04 Η ιβανα έγραψε: #2.875 29-07-09 13:04 μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μια χαρα ειναι η ημερομηνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:28 Η Φένια '72: #2.876 29-07-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: να μαστε καλα και εγω βολο ψηφιζω και για δυημερη μου ακουγεται τελειοοοοοοοοο,αποφασιστε να ξεκινησω και εγω τα κουμαντα μου τσουπρες()και ετσι οπως το παμε θα βουλιαξουμε τον βολο...... Click για ανάπτυξη... Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:30 Η Felice έγραψε: #2.877 29-07-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το Βόλο θα βουλιάξουμε ή εμεις θα βουλιάξουμε στα τσίπουρα;;; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #2.878 29-07-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... Κι εγω μαζι σου!!! Παμε γκομενοτσαρκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Η Φένια '72: #2.879 29-07-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Felice: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΡΕ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Felicita, γουστάρω πόοοοολμαν γκραφικ λέμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η kounelaki: #2.880 29-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Κορίτσια , μέχρι στιγμής ψηφίσατε τα εξής: Ουρανία Βόλος ημερήσια Μαρία Γατσίου Βόλος ημερήσια Melini Βόλος ημερήσια Niki Βόλος διήμερο Φενια 72 Βόλος διήμερο Ιβάνα Βόλος διήμερο Ελενα κουνελάκι Βόλος διήμερο Aporw Βόλος διήμερο Felice Βόλος διήμερο Επομένως καταλήγουμε ότι θα πάμε ΒΟΛΟ. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε αν θα φέρουμε συγγενείς/άνδρες μαζί ή όχι? Αν φέρουμε συγγενείς τότε είναι πιο πιθανό να γίνει διήμερη γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.Επισης άμα έρθουν μερικοί άνδρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα και γιαυτούς γιατί θα έχουν παρέα να πούν αυτοί τα δικά τους και εμεις ελεύθερες τα δικά μας.Φυσικά εννοείται ότι άμα γίνει διημερη τότε θα πάμε και τσαγκαράδα.Άπο την άλλη ξαναείπα ότι για ημερήσια το εισητήριο θα είναι περίπου 15-20 το άτομο αλλά για διήμερο θα ανέβει το budjet. Ότι πει η πλειοψηφία. So!! choose (σε περίπτωση που έχω παρερμηνεύσει την ψήφο κάποιας παρακαλώ για διόρθωση) Click για ανάπτυξη... Εγω λεω να επιτραπουν μονο οι αντρες και τα παιδια!Μη το χεσουμε και φερει ο καθενας τη σαρα και τη μαρα,κολλητες/νονες/θειες/ξαδερφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.