Πότε θα πάμε για καφέ;

Αλικηηηηηηηηηη μαυρισες κι εγινες σαν σουηδη!
Αλίμονο, ή το 'χουμε το σκανδιναβικό καλούπι ή δεν το 'χουμε :P:lol::lol::lol::lol:
Αλίκη πότε πρόλαβες και μαύρισες τόσο πολύ?;)
Τις φετινές διακοπές τις κόψαμε στα δύο. Μια βδομάδα πριν τη συνάντηση είχαμε πάει την πρώτη δόση, στα Κουφονήσια, απ' όπου και το μαύρισμα (με παιδικό αντιηλιακό με δείκτη 40 και συνεχώς στη σκιά :blink: -ο ήλιος έχει αγριέψει ΠΟΛΥ παιδιά). Μετά το δεκαπενταύγουστο, που θα 'χουμε ξεθωριάσει πάλι, θα πάμε και για τη δεύτερη δόση :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαλτε μας καλε και ονοματα!
Και απαιτω να μαθω ποιος εκατσε απεναντι απο την Κωνσταντινα τωρα που ελειπα.Και ποσο μιλουσε.
Άϊ μαρή που απαιτείς κι όλας:P.
Να ήσουν να καθόσουν εσύ, τώρα δεν θα μάθεις τίποτα:bleh::bleh::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και απαιτω να μαθω ποιος εκατσε απεναντι απο την Κωνσταντινα τωρα που ελειπα.Και ποσο μιλουσε.
Μην ανησυχείς, καλό μου πρωτοπρόβατο, κανείς δεν σου πήρε την πρωτοκαθεδρία :lol:

attachment.php

Βρε κουτσομπόλες, αμέσως τα ονόματα θέλετε :P
Ανοίξτε τη φωτογραφία και κοιτάξτε τα ετικετάκια να μάθετε :P:rolleyes:

Λοιπόν, από αριστερά: Κάτια, Βιβή. Στο βάθος: Λέττα, Κουνέλα
Δεξιά: Λόζυ, Χριστίνα, Μαρία Γάτσιου και στο βάθος η Γιούλη

attachment.php

Εδώ δυσκολεύτηκα λιγάκι, γιατί κάποιες κάποιες τις έπιασαν οι ντροπές τους :P
Από αριστερά: Όλγα, Αλίκη, Κωνσταντίνα, Βούλα και στο βάθος Μαριλίζα
Δεξιά, Στέλλα, Στέλλα και κάτι τσούπρες που κρύβονται :P, αν θυμάμαι καλά είναι η Μαριτάσσια και η Ντίνα της Βούλας (όχι που θα σας άφηνα απ'έξω...:lol:)

attachment.php

Από Αριστερά: Δάφνη, Ελένη, Σιμώνη ή αλλιώς Αστακός :lol:

attachment.php

Από Αριστερά: Δάφνη, Ελένη, Σιμώνη ή αλλιώς Αστακός :lol:

Πω, πω τραγική η κατάσταση μου απ'ολες τις απόψεις!!:lol::lol::lol::rolleyes:

Κωνσταντινα θα κοπιασεις πουλακι μου,δε θα κοπιασεις;Θα μεινω μουγκη μια εβδομαδα πριν σε συναντησω,και θα ξεσπασω πανω σου!Παλι καλα που εχω και την τσοπανα μου που με υποστηριζει.

Παναγίτσα μου!!!:lol::lol::lol:

Θα μεινω μουγκη μια εβδομαδα πριν σε συναντησω
Κωνσταντίνα, παιδί μου, μην τρομάζεις. Αυτό ούτε με τον όρκο σιωπής των βενεδικτίνων μοναχών δεν πρόκειται να το καταφέρει. Κοιμήσου ήσυχη.

Μην επικαλεισαι τα Θεια επι ματαιω αμαρτωλη,εξαλλου κανεις δε δυναται να σε σωσει απο τον ομιλουντα Βελζεβουλ.
Ολγα,εμεις θα τα πουμε.Κυριολεκτω!:mad:

Ολγα,εμεις θα τα πουμε.Κυριολεκτω!:mad:
Το α' πληθυντικό της προσωπικής αντωνυμίας που χρησιμοποιήσατε, αγαπητή, προϋποθέτει συμμετοχή άνω του ενός προσώπου. Και εννοώ ενεργή συμμετοχή :lol::lol::lol::kiss::kiss:

Το α' πληθυντικό της προσωπικής αντωνυμίας που χρησιμοποιήσατε, αγαπητή, προϋποθέτει συμμετοχή άνω του ενός προσώπου. Και εννοώ ενεργή συμμετοχή :lol::lol::lol::kiss::kiss:
Λοιπον,αυτο ηταν,παρατω την αυτοματη κουδουνα μου και τον χρωστουμενο φανο και εγκαταλειπω το κοπαδι.:mad:Και σε βλεπω που πας να βγαλεις την αναδιπλουμενη γκλιτσα,βαλε τη μεσα αλλιως θα σε στειρωσω!Θα παω αλλου,που με θενε πιοτερο.Οριστε μας.Adieu.

Λοιπον,αυτο ηταν,παρατω την αυτοματη κουδουνα μου και τον χρωστουμενο φανο και εγκαταλειπω το κοπαδι.:mad:Και σε βλεπω που πας να βγαλεις την αναδιπλουμενη γκλιτσα,βαλε τη μεσα αλλιως θα σε στειρωσω!Θα παω αλλου,που με θενε πιοτερο.Οριστε μας.Adieu.
Ξεμείναμε από επιχειρήματα και πιάσαμε τις απειλές; Δεν με φοβίζεις, Μουκέλαινα, εγώ είμαι Βλάχα εκ Καστανέας Ασπροποτάμου!

Ξεμείναμε από επιχειρήματα και πιάσαμε τις απειλές; Δεν με φοβίζεις, Μουκέλαινα, εγώ είμαι Βλάχα εκ Καστανέας Ασπροποτάμου!
Τωρα...κατι τρεχει στα γυφτικα.:P

Τωρα...κατι τρεχει στα γυφτικα.:P
Να και οι δημώδεις εκφράσεις :lol: Τουλάχιστον σε έκανα να περιοριστείς στη μία γραμμή απάντησης :lol::lol:

Φτάνει τώρα με το off topic :redface:

;)καλέ μια χαρά είστε όλες, ωραιότατες βγήκατε, :):) εγώ τι να πω που έχω φουσκώσει, πωπω μάγουλα κ όχι μόνο, άπαπα δεν ξανακάθομαι για φωτό, :lol::lol: άπαπαπα..

Καλα παντου νυσταγμενη βγηκα!:lol::lol::lol: Με ενοχλουσαν οι φακοι,ειχε και ζεστη ειχε αρχισει να ξεβαφει το make up στο προσωπο!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μονο την εκπληξουλα της Μελινας δεν εχουμε σε φωτο...:(:(:(:(:(
Μια χαρά κούκλα έχεις βγεί. Το make up ποτέ δεν δείχνει έντονο στις δικές μας φώτο γιατί δεν βαφόμαστε το ιδιο με την tv. Εκεί βάζουν έναν κουβά επάνω τους.

Πω, πω τραγική η κατάσταση μου απ'ολες τις απόψεις!!:lol::lol::lol::rolleyes:
Μια χαρά καρακουκλάρα έχεις βγεί καλέ!:) Αλλες θα πέθαιναν για τέτοιο μαύρισμα!:D:D

Μ'αρεσει που ολες εχουν ονομα κι εγω ειμαι η Κουνελα!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ε,ή ξεχωριζουμε ή παιζουμε!:D:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back