Πότε θα πάμε για καφέ;

εννοειται!!!!!!!!!!!
Κουνομανα - γατομανα στη Προεδρικη θα σε βαλουμε:up:
κατα το Σεπτεμβρη λεμε:)
Εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Χα χα χα.!!!! κι εγώ εδώ είμαι και είμαι και ΜΕΣΑ στην έξοδο!!! Μόνον να είναι βρε παιδιά μετά τις 9.30 το βράδυ γιατι θα δουλευω έως 9 καθημερινώς παλι απο 1/9 .... ΕΚτός αν είναι Σαβ/κο....

Και για να βεβαιωθούμε οτι δεν λένε μπούρδες θα έχουμε ερωτήσεις όπως:
α) ονόμασε 2 μάρκες ξηράς τροφής (όχι από σουπερ μαρκετ)
β) ονόμασε 2 κτηνιάτρους
γ) κάνει οι γάτες να πίνουν αγελαδινό γάλα;
και βέβαια η ποιο σημαντικη
δ) στείρωση. Ναι ή οχι;;
κ.ο.κ.
:lol::lol::lol::lol:Τέλειο το ερωτηματολόγιο το βρίσκω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επισης..''δεν φανταζομαι να σε ενοχλει να κοιμασε με μια μουσουδα κολλημενη πανω σου?? εγω το λατρευω!'':cool::lol::lol::lol:
:lol::up:
Εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Χα χα χα.!!!! κι εγώ εδώ είμαι και είμαι και ΜΕΣΑ στην έξοδο!!! Μόνον να είναι βρε παιδιά μετά τις 9.30 το βράδυ γιατι θα δουλευω έως 9 καθημερινώς παλι απο 1/9 .... ΕΚτός αν είναι Σαβ/κο....

:lol::lol::lol::lol:Τέλειο το ερωτηματολόγιο το βρίσκω!
εννοειται φιλεναδακι!!!
Αλλιως εκεινη την ωρα στο bar θα μας ζητησουν να βαλουμε ενα χερακι για να καθαρισουμε τα τραπεζια...
Εγω σκεφτομουν 10.30 - 11.00:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σεπτέμβρη δεν με πολυκόβω να ειμαι Αθηνα τα ΣΚ...ίσως μονο το τελευταίο αλλά και πάλι ίσως... Εν πειράζει, το πολύ πολύ να πιείτε μερικά παραπάνω και για μας :rolleyes:

Σεπτέμβρη δεν με πολυκόβω να ειμαι Αθηνα τα ΣΚ...ίσως μονο το τελευταίο αλλά και πάλι ίσως... Εν πειράζει, το πολύ πολύ να πιείτε μερικά παραπάνω και για μας :rolleyes:
δεν υπαρχει περιπτωση εσυ κυρια μου να μην εισαι...βασει δημοκρατικων διαδικασιων, θα ερθεις, θελεις δεν θελεις, μπορεις δε μπορεις:blink::lol::lol::lol:
Pm με δικαιολογιες θα επιστραφουν στον αποστολεα:lol:

:lol::up:

εννοειται φιλεναδακι!!!
Αλλιως εκεινη την ωρα στο bar θα μας ζητησουν να βαλουμε ενα χερακι για να καθαρισουμε τα τραπεζια...
Εγω σκεφτομουν 10.30 - 11.00:hmm:
:lol::lol::lol::lol::lol:Καλό!

λοιπόν το island είναι καλό αλλά πέφτει κομματάκι μακρυά, είναι Βάρκιζα αν δεν κάνω λάθος, (κ αμα πιεις οι στροφούλες είναι κομματάκι ζόρικες)
Το σκιπερ είναι πολύ κοντά, είναι δίπλα στη θάλασσα, για την ακρίβεια δίπλα στα σκαφάκια - κ τους σκαφάτους;) - στο π.φάληρο, εγώ το προτείνω λόγο απόστασης:):):) είναι οτι πρέπει.
Επίσης στη Μαρίνα του φλοίσβου έχει κάποια καλά μαγαζιά, επίσης δίπλα σε σκάφη κ εκεί (όπως κ στο σκιπερ) έχει κ εύκολο πάρκινγκ για περισότερες πληροφορίες https://www.flisvosmarina.com/

Δεν θυμάμαι τώρα κάτι άλλο...

Α, άμα θέλετε σκάφη έχει και στην Μαρίνα Ζέας. Πισίνα έχετε πάει καθόλου; Σκαφάτους να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχει, αλλά έχει πολύ κόσμο γενικά.

λοιπόν το island είναι καλό αλλά πέφτει κομματάκι μακρυά, είναι Βάρκιζα αν δεν κάνω λάθος, (κ αμα πιεις οι στροφούλες είναι κομματάκι ζόρικες)
Το σκιπερ είναι πολύ κοντά, είναι δίπλα στη θάλασσα, για την ακρίβεια δίπλα στα σκαφάκια - κ τους σκαφάτους;) - στο π.φάληρο, εγώ το προτείνω λόγο απόστασης:):):) είναι οτι πρέπει.
Επίσης στη Μαρίνα του φλοίσβου έχει κάποια καλά μαγαζιά, επίσης δίπλα σε σκάφη κ εκεί (όπως κ στο σκιπερ) έχει κ εύκολο πάρκινγκ για περισότερες πληροφορίες https://www.flisvosmarina.com/

Δεν θυμάμαι τώρα κάτι άλλο...
ευχαριστουμε Χριστινα! Μια χαρα ειναι το skipper:)
το μακρυα δεν νοιαζει καθολου...ουτως ή αλλως απεχω απο τις περιοχες και με το αυτοκινητο πλεον δεν υπαρχει θεμα...αλλα το θεμα των στροφων κλπ το θεωρω σημαντικο...

Α, άμα θέλετε σκάφη έχει και στην Μαρίνα Ζέας. Πισίνα έχετε πάει καθόλου; Σκαφάτους να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχει, αλλά έχει πολύ κόσμο γενικά.

και ο πειραιας θα ελεγε πολυ...ξερεις κανενα καλο μερος?:D
η πισινα τι ειναι, μαγαζι?:rolleyes:

δεν ειναι πιο ομορφα τα μαγαζια στη παραλιακη αντι για Πειραια? :hmm:
λεω...δεν ξερω καλα αυτα τα μερη:hmm:

δεν ειναι πιο ομορφα τα μαγαζια στη παραλιακη αντι για Πειραια? :hmm:
λεω...δεν ξερω καλα αυτα τα μερη:hmm:

ειναι? δεν ξερω, γι'αυτο ρωταω....:redface:
παραλιακη λοιπον :D:D

Η Πισίνα είναι ένα μεγάλο μαγαζί με μια πισίνα στη μέση (εξ' ου και το όνομα). Είναι πολύ ωραίο για βράδυ αλλά θα πρεπει να κάνουμε κράτηση για να πάμε γιατι αλλιώς μας βλεπω να περιμένουμε πάαααρα πολύ.
Είναι κοντά στο Kitchen bar και στο costa - costa αν τα έχετε σκουστα.
Και η παραλιακή είναι εξίσου ωραια όμως.

παντως η μαρινα του φλοισβου ειναι μια καλη ιδεα!:up::up: εχει ωραια μαγαζακια ειναι ευκολα προσβασιμη και κυκλοφορουν και ωραια γκομενακια!:redface::redface::lol::lol:

παντως η μαρινα του φλοισβου ειναι μια καλη ιδεα!:up::up: εχει ωραια μαγαζακια ειναι ευκολα προσβασιμη και κυκλοφορουν και ωραια γκομενακια!:redface::redface::lol::lol:

Ε τότε τι το συζητάμε;;;;:up::up::up:
Στη Μαρίνα του Φλοίσβου λοιπόν!!!!!

Α και πριν το ποτό θα πάμε να ρίξουμε μια ματια στα γατούνια ε;;;;

εμενα μου αρεσει η ιδεα της πισινας! Αλλα δε με χαλαει και ο Φλοισβος:)

εμενα μου αρεσει η ιδεα της πισινας! Αλλα δε με χαλαει και ο Φλοισβος:)

Εχεις πάει Γιούλη στην Πισίνα;

Η Πισίνα είναι ένα μεγάλο μαγαζί με μια πισίνα στη μέση (εξ' ου και το όνομα). Είναι πολύ ωραίο για βράδυ αλλά θα πρεπει να κάνουμε κράτηση για να πάμε γιατι αλλιώς μας βλεπω να περιμένουμε πάαααρα πολύ.
Είναι κοντά στο Kitchen bar και στο costa - costa αν τα έχετε σκουστα.
Και η παραλιακή είναι εξίσου ωραια όμως.

Εχεις πάει Γιούλη στην Πισίνα;
οχι, αλλα μου αρεσε η περιγραφη σου...:redface:

Ε τότε τι το συζητάμε;;;;:up::up::up:
Στη Μαρίνα του Φλοίσβου λοιπόν!!!!!

Α και πριν το ποτό θα πάμε να ρίξουμε μια ματια στα γατούνια ε;;;;

ναι!!!!!!!!!!!! και ηθελα να σας το πω! μπορουμε να παμε στα γατουνια και μια απο αυτες τις μερες αν θελετε!;);)

οχι, αλλα μου αρεσε η περιγραφη σου...:redface:

ψυχη μου εσυ που θελεις και πισινουλα που σου αρεσε η περιγραφη..:rolleyes::lol:

οπου και να παμε θα κανουμε κρατηση!
Τη Κυριακη ερχεται και η Μελινα να μας οργανωσει:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back