Πότε θα πάμε για καφέ;

καλα μιλαμε δε παιζεσαι! :up:
Μηπως δουλευεις στην υπηρεσια αυτη που παιρνεις τηλ. και σου λενε που εισαι και που θες να πας? :hmm::lol::lol:

Όχι μωρέ, απλά δουλεύω στην άλλη ακρη της Αττικής και χρησιμοποιώ ένα σκασμό συγκοινωνίες για να πάω και να έρθω. :blink::/:
Μπορώ να σας κατατοπίσω για ότι θελετε σχετικά με τα ΜΜΜ στην Αθήνα.:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατια οδηγεις?
Γιατι αν οδηγεις και τα ξερεις ολα αυτα σου βγαζω το καπελο:up:

Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και καλα κοριτσια βραια παμε εγω θα ξεκινησω απο το μενιδι πως θα γυρισουμε?για οσες δεν εχουν αμαξι?που θα βρουμε τοσα ταξι περικαλω???πισω απο το χαρτακι του λογαριασμουθ με τα τηλεφωνα????:lol::lol::lol:

Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί.;)

Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί.;)

καλα δεν παίζεσαι με τίποτα όμως ε??? υπαρχει τίποτα που δεν ξέρεις χρυσό μου για τον πειραιά???:lol::lol::lol::lol:

ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι:bleh::bleh:, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες:lol::lol::lol: και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω,
κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως:(:( κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ:up::up:

:blink:Ολα τα ξερει η Κατια μας :up::lol:
Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε.:/:
κι εσυ Μαρουσι δουλευεις? Κι εγω:rolleyes:
ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι:bleh::bleh:, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες:lol::lol::lol: και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω,
κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως:(:( κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ:up::up:
τωρα Χριστινα μου...που λειπουν παρα πολλοι! Οταν παμε εμεις πιστευω οτι θα εχει πολυ κοσμο!

Για τι ωρα λετε να πουμε? :hmm:

Καλημέρα κούκλες!!! (και κούκλοι, λέω μήπως...)
Ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αδυναμία.:inlove: Και επειδή είμαι στον Πειραια από πάντα, τον ξέρω καλά (νομίζω). Το Μαρούσι πάλι, είναι η μεγάλη μου απελπισία.
Στην Πισίνα σας το είπα, είναι λίγο πασαρέλα η υπόθεση. Αλλά σκασίλα μας. Ετσι κι αλλιώς πάλι εμάς θα κοιτάνε. Ειναι που είμαστε και διακριτικές παρουσίες...:cool:

Για ώρα, πείτε εσείς με τα πιτσιρίκια καλύτερα τι ώρα προτιμάτε.
Ετσι κι αλλιώς ποτό είναι, δεν είναι φαγητό να περιμένουμε να μαζευτούμε όλες για να παραγγείλουμε.

χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν!:cool::lol::lol:

χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν!:cool::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up::up:

νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε?:hmm::hmm:

Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν.

Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω.:D

Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν.

Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω.:D

:bleh::bleh::bleh::bleh: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου!:lol::lol::lol::lol:

:bleh::bleh::bleh::bleh: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου!:lol::lol::lol::lol:

:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! :mad: :lol::lol::lol::lol:

ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! :mad: :lol::lol::lol::lol:

Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;;:mad:
Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται.:D

Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα.:)

νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε?:hmm::hmm:
Μια χαρα ειναι!! :)
ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις...
Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα...
Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση:redface::lol::lol::lol:

Μια χαρα ειναι!! :)

ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις...
Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα...
Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση:redface::lol::lol::lol:

πλακα κανω καλε!!!!:cool::cool: δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια!:lol::lol: να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις??:rolleyes::P ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου!:up::up: πετυχα το σκοπο μου! :P:lol::lol:

Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;;:mad:
Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται.:D

Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα.:)
η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε:rolleyes::P:lol::lol:
Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες:/::lol:

πλακα κανω καλε!!!!:cool::cool: δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια!:lol::lol: να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις??:rolleyes::P ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου!:up::up: πετυχα το σκοπο μου! :P:lol::lol:
το ξερω βρε πειραχτηρι...
Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? :hmm::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back