Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #3.161 20-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα μιλαμε δε παιζεσαι! Μηπως δουλευεις στην υπηρεσια αυτη που παιρνεις τηλ. και σου λενε που εισαι και που θες να πας? Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ, απλά δουλεύω στην άλλη ακρη της Αττικής και χρησιμοποιώ ένα σκασμό συγκοινωνίες για να πάω και να έρθω. Μπορώ να σας κατατοπίσω για ότι θελετε σχετικά με τα ΜΜΜ στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #3.162 20-08-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατια οδηγεις? Γιατι αν οδηγεις και τα ξερεις ολα αυτα σου βγαζω το καπελο Click για ανάπτυξη... Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Η dafni.ps έγραψε: #3.163 20-08-09 21:39 και καλα κοριτσια βραια παμε εγω θα ξεκινησω απο το μενιδι πως θα γυρισουμε?για οσες δεν εχουν αμαξι?που θα βρουμε τοσα ταξι περικαλω???πισω απο το χαρτακι του λογαριασμουθ με τα τηλεφωνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Η Raktia έγραψε: #3.164 20-08-09 22:42 Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:32 Η Kristen έγραψε: #3.165 21-08-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... καλα δεν παίζεσαι με τίποτα όμως ε??? υπαρχει τίποτα που δεν ξέρεις χρυσό μου για τον πειραιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:36 Η Kristen έγραψε: #3.166 21-08-09 01:36 ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.167 21-08-09 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ολα τα ξερει η Κατια μας Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε. Click για ανάπτυξη... κι εσυ Μαρουσι δουλευεις? Κι εγω Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... τωρα Χριστινα μου...που λειπουν παρα πολλοι! Οταν παμε εμεις πιστευω οτι θα εχει πολυ κοσμο! Για τι ωρα λετε να πουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:32 Η Raktia έγραψε: #3.168 21-08-09 09:32 Καλημέρα κούκλες!!! (και κούκλοι, λέω μήπως...) Ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Και επειδή είμαι στον Πειραια από πάντα, τον ξέρω καλά (νομίζω). Το Μαρούσι πάλι, είναι η μεγάλη μου απελπισία. Στην Πισίνα σας το είπα, είναι λίγο πασαρέλα η υπόθεση. Αλλά σκασίλα μας. Ετσι κι αλλιώς πάλι εμάς θα κοιτάνε. Ειναι που είμαστε και διακριτικές παρουσίες... Για ώρα, πείτε εσείς με τα πιτσιρίκια καλύτερα τι ώρα προτιμάτε. Ετσι κι αλλιώς ποτό είναι, δεν είναι φαγητό να περιμένουμε να μαζευτούμε όλες για να παραγγείλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:33 Η aporw έγραψε: #3.169 21-08-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Raktia έγραψε: #3.170 21-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η aporw έγραψε: #3.171 21-08-09 09:34 νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα μιλαμε δε παιζεσαι! Μηπως δουλευεις στην υπηρεσια αυτη που παιρνεις τηλ. και σου λενε που εισαι και που θες να πας? Click για ανάπτυξη... Όχι μωρέ, απλά δουλεύω στην άλλη ακρη της Αττικής και χρησιμοποιώ ένα σκασμό συγκοινωνίες για να πάω και να έρθω. Μπορώ να σας κατατοπίσω για ότι θελετε σχετικά με τα ΜΜΜ στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #3.162 20-08-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατια οδηγεις? Γιατι αν οδηγεις και τα ξερεις ολα αυτα σου βγαζω το καπελο Click για ανάπτυξη... Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Η dafni.ps έγραψε: #3.163 20-08-09 21:39 και καλα κοριτσια βραια παμε εγω θα ξεκινησω απο το μενιδι πως θα γυρισουμε?για οσες δεν εχουν αμαξι?που θα βρουμε τοσα ταξι περικαλω???πισω απο το χαρτακι του λογαριασμουθ με τα τηλεφωνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Η Raktia έγραψε: #3.164 20-08-09 22:42 Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:32 Η Kristen έγραψε: #3.165 21-08-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... καλα δεν παίζεσαι με τίποτα όμως ε??? υπαρχει τίποτα που δεν ξέρεις χρυσό μου για τον πειραιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:36 Η Kristen έγραψε: #3.166 21-08-09 01:36 ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.167 21-08-09 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ολα τα ξερει η Κατια μας Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε. Click για ανάπτυξη... κι εσυ Μαρουσι δουλευεις? Κι εγω Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... τωρα Χριστινα μου...που λειπουν παρα πολλοι! Οταν παμε εμεις πιστευω οτι θα εχει πολυ κοσμο! Για τι ωρα λετε να πουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:32 Η Raktia έγραψε: #3.168 21-08-09 09:32 Καλημέρα κούκλες!!! (και κούκλοι, λέω μήπως...) Ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Και επειδή είμαι στον Πειραια από πάντα, τον ξέρω καλά (νομίζω). Το Μαρούσι πάλι, είναι η μεγάλη μου απελπισία. Στην Πισίνα σας το είπα, είναι λίγο πασαρέλα η υπόθεση. Αλλά σκασίλα μας. Ετσι κι αλλιώς πάλι εμάς θα κοιτάνε. Ειναι που είμαστε και διακριτικές παρουσίες... Για ώρα, πείτε εσείς με τα πιτσιρίκια καλύτερα τι ώρα προτιμάτε. Ετσι κι αλλιώς ποτό είναι, δεν είναι φαγητό να περιμένουμε να μαζευτούμε όλες για να παραγγείλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:33 Η aporw έγραψε: #3.169 21-08-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Raktia έγραψε: #3.170 21-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η aporw έγραψε: #3.171 21-08-09 09:34 νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατια οδηγεις? Γιατι αν οδηγεις και τα ξερεις ολα αυτα σου βγαζω το καπελο Click για ανάπτυξη... Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Η dafni.ps έγραψε: #3.163 20-08-09 21:39 και καλα κοριτσια βραια παμε εγω θα ξεκινησω απο το μενιδι πως θα γυρισουμε?για οσες δεν εχουν αμαξι?που θα βρουμε τοσα ταξι περικαλω???πισω απο το χαρτακι του λογαριασμουθ με τα τηλεφωνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Η Raktia έγραψε: #3.164 20-08-09 22:42 Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:32 Η Kristen έγραψε: #3.165 21-08-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... καλα δεν παίζεσαι με τίποτα όμως ε??? υπαρχει τίποτα που δεν ξέρεις χρυσό μου για τον πειραιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:36 Η Kristen έγραψε: #3.166 21-08-09 01:36 ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.167 21-08-09 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ολα τα ξερει η Κατια μας Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε. Click για ανάπτυξη... κι εσυ Μαρουσι δουλευεις? Κι εγω Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... τωρα Χριστινα μου...που λειπουν παρα πολλοι! Οταν παμε εμεις πιστευω οτι θα εχει πολυ κοσμο! Για τι ωρα λετε να πουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:32 Η Raktia έγραψε: #3.168 21-08-09 09:32 Καλημέρα κούκλες!!! (και κούκλοι, λέω μήπως...) Ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Και επειδή είμαι στον Πειραια από πάντα, τον ξέρω καλά (νομίζω). Το Μαρούσι πάλι, είναι η μεγάλη μου απελπισία. Στην Πισίνα σας το είπα, είναι λίγο πασαρέλα η υπόθεση. Αλλά σκασίλα μας. Ετσι κι αλλιώς πάλι εμάς θα κοιτάνε. Ειναι που είμαστε και διακριτικές παρουσίες... Για ώρα, πείτε εσείς με τα πιτσιρίκια καλύτερα τι ώρα προτιμάτε. Ετσι κι αλλιώς ποτό είναι, δεν είναι φαγητό να περιμένουμε να μαζευτούμε όλες για να παραγγείλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:33 Η aporw έγραψε: #3.169 21-08-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Raktia έγραψε: #3.170 21-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η aporw έγραψε: #3.171 21-08-09 09:34 νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και καλα κοριτσια βραια παμε εγω θα ξεκινησω απο το μενιδι πως θα γυρισουμε?για οσες δεν εχουν αμαξι?που θα βρουμε τοσα ταξι περικαλω???πισω απο το χαρτακι του λογαριασμουθ με τα τηλεφωνα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Η Raktia έγραψε: #3.164 20-08-09 22:42 Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:32 Η Kristen έγραψε: #3.165 21-08-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... καλα δεν παίζεσαι με τίποτα όμως ε??? υπαρχει τίποτα που δεν ξέρεις χρυσό μου για τον πειραιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:36 Η Kristen έγραψε: #3.166 21-08-09 01:36 ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.167 21-08-09 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ολα τα ξερει η Κατια μας Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε. Click για ανάπτυξη... κι εσυ Μαρουσι δουλευεις? Κι εγω Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... τωρα Χριστινα μου...που λειπουν παρα πολλοι! Οταν παμε εμεις πιστευω οτι θα εχει πολυ κοσμο! Για τι ωρα λετε να πουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:32 Η Raktia έγραψε: #3.168 21-08-09 09:32 Καλημέρα κούκλες!!! (και κούκλοι, λέω μήπως...) Ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Και επειδή είμαι στον Πειραια από πάντα, τον ξέρω καλά (νομίζω). Το Μαρούσι πάλι, είναι η μεγάλη μου απελπισία. Στην Πισίνα σας το είπα, είναι λίγο πασαρέλα η υπόθεση. Αλλά σκασίλα μας. Ετσι κι αλλιώς πάλι εμάς θα κοιτάνε. Ειναι που είμαστε και διακριτικές παρουσίες... Για ώρα, πείτε εσείς με τα πιτσιρίκια καλύτερα τι ώρα προτιμάτε. Ετσι κι αλλιώς ποτό είναι, δεν είναι φαγητό να περιμένουμε να μαζευτούμε όλες για να παραγγείλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:33 Η aporw έγραψε: #3.169 21-08-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Raktia έγραψε: #3.170 21-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η aporw έγραψε: #3.171 21-08-09 09:34 νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:32 Η Kristen έγραψε: #3.165 21-08-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... καλα δεν παίζεσαι με τίποτα όμως ε??? υπαρχει τίποτα που δεν ξέρεις χρυσό μου για τον πειραιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:36 Η Kristen έγραψε: #3.166 21-08-09 01:36 ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.167 21-08-09 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ολα τα ξερει η Κατια μας Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε. Click για ανάπτυξη... κι εσυ Μαρουσι δουλευεις? Κι εγω Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... τωρα Χριστινα μου...που λειπουν παρα πολλοι! Οταν παμε εμεις πιστευω οτι θα εχει πολυ κοσμο! Για τι ωρα λετε να πουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:32 Η Raktia έγραψε: #3.168 21-08-09 09:32 Καλημέρα κούκλες!!! (και κούκλοι, λέω μήπως...) Ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Και επειδή είμαι στον Πειραια από πάντα, τον ξέρω καλά (νομίζω). Το Μαρούσι πάλι, είναι η μεγάλη μου απελπισία. Στην Πισίνα σας το είπα, είναι λίγο πασαρέλα η υπόθεση. Αλλά σκασίλα μας. Ετσι κι αλλιώς πάλι εμάς θα κοιτάνε. Ειναι που είμαστε και διακριτικές παρουσίες... Για ώρα, πείτε εσείς με τα πιτσιρίκια καλύτερα τι ώρα προτιμάτε. Ετσι κι αλλιώς ποτό είναι, δεν είναι φαγητό να περιμένουμε να μαζευτούμε όλες για να παραγγείλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:33 Η aporw έγραψε: #3.169 21-08-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Raktia έγραψε: #3.170 21-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η aporw έγραψε: #3.171 21-08-09 09:34 νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... καλα δεν παίζεσαι με τίποτα όμως ε??? υπαρχει τίποτα που δεν ξέρεις χρυσό μου για τον πειραιά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 01:36 Η Kristen έγραψε: #3.166 21-08-09 01:36 ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.167 21-08-09 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ολα τα ξερει η Κατια μας Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε. Click για ανάπτυξη... κι εσυ Μαρουσι δουλευεις? Κι εγω Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... τωρα Χριστινα μου...που λειπουν παρα πολλοι! Οταν παμε εμεις πιστευω οτι θα εχει πολυ κοσμο! Για τι ωρα λετε να πουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:32 Η Raktia έγραψε: #3.168 21-08-09 09:32 Καλημέρα κούκλες!!! (και κούκλοι, λέω μήπως...) Ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Και επειδή είμαι στον Πειραια από πάντα, τον ξέρω καλά (νομίζω). Το Μαρούσι πάλι, είναι η μεγάλη μου απελπισία. Στην Πισίνα σας το είπα, είναι λίγο πασαρέλα η υπόθεση. Αλλά σκασίλα μας. Ετσι κι αλλιώς πάλι εμάς θα κοιτάνε. Ειναι που είμαστε και διακριτικές παρουσίες... Για ώρα, πείτε εσείς με τα πιτσιρίκια καλύτερα τι ώρα προτιμάτε. Ετσι κι αλλιώς ποτό είναι, δεν είναι φαγητό να περιμένουμε να μαζευτούμε όλες για να παραγγείλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:33 Η aporw έγραψε: #3.169 21-08-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Raktia έγραψε: #3.170 21-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η aporw έγραψε: #3.171 21-08-09 09:34 νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 08:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.167 21-08-09 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ολα τα ξερει η Κατια μας Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε. Click για ανάπτυξη... κι εσυ Μαρουσι δουλευεις? Κι εγω Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... τωρα Χριστινα μου...που λειπουν παρα πολλοι! Οταν παμε εμεις πιστευω οτι θα εχει πολυ κοσμο! Για τι ωρα λετε να πουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:32 Η Raktia έγραψε: #3.168 21-08-09 09:32 Καλημέρα κούκλες!!! (και κούκλοι, λέω μήπως...) Ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Και επειδή είμαι στον Πειραια από πάντα, τον ξέρω καλά (νομίζω). Το Μαρούσι πάλι, είναι η μεγάλη μου απελπισία. Στην Πισίνα σας το είπα, είναι λίγο πασαρέλα η υπόθεση. Αλλά σκασίλα μας. Ετσι κι αλλιώς πάλι εμάς θα κοιτάνε. Ειναι που είμαστε και διακριτικές παρουσίες... Για ώρα, πείτε εσείς με τα πιτσιρίκια καλύτερα τι ώρα προτιμάτε. Ετσι κι αλλιώς ποτό είναι, δεν είναι φαγητό να περιμένουμε να μαζευτούμε όλες για να παραγγείλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:33 Η aporw έγραψε: #3.169 21-08-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Raktia έγραψε: #3.170 21-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η aporw έγραψε: #3.171 21-08-09 09:34 νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχει πιάτσα ταξι 100μ πιο κατω, και τους βλέπω συνέχεια να είναι αραγμένοι εκεί. Click για ανάπτυξη... Ολα τα ξερει η Κατια μας Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι να το κάνω το τουτου στη δουλειά; Αν φύγω από Πειραιά για να έρθω Μαρούσι με αυτοκίνητο, δεν θα φτάσω ποτε. Click για ανάπτυξη... κι εσυ Μαρουσι δουλευεις? Κι εγω Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... τωρα Χριστινα μου...που λειπουν παρα πολλοι! Οταν παμε εμεις πιστευω οτι θα εχει πολυ κοσμο! Για τι ωρα λετε να πουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:32 Η Raktia έγραψε: #3.168 21-08-09 09:32 Καλημέρα κούκλες!!! (και κούκλοι, λέω μήπως...) Ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Και επειδή είμαι στον Πειραια από πάντα, τον ξέρω καλά (νομίζω). Το Μαρούσι πάλι, είναι η μεγάλη μου απελπισία. Στην Πισίνα σας το είπα, είναι λίγο πασαρέλα η υπόθεση. Αλλά σκασίλα μας. Ετσι κι αλλιώς πάλι εμάς θα κοιτάνε. Ειναι που είμαστε και διακριτικές παρουσίες... Για ώρα, πείτε εσείς με τα πιτσιρίκια καλύτερα τι ώρα προτιμάτε. Ετσι κι αλλιώς ποτό είναι, δεν είναι φαγητό να περιμένουμε να μαζευτούμε όλες για να παραγγείλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:33 Η aporw έγραψε: #3.169 21-08-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Raktia έγραψε: #3.170 21-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η aporw έγραψε: #3.171 21-08-09 09:34 νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κούκλες!!! (και κούκλοι, λέω μήπως...) Ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Και επειδή είμαι στον Πειραια από πάντα, τον ξέρω καλά (νομίζω). Το Μαρούσι πάλι, είναι η μεγάλη μου απελπισία. Στην Πισίνα σας το είπα, είναι λίγο πασαρέλα η υπόθεση. Αλλά σκασίλα μας. Ετσι κι αλλιώς πάλι εμάς θα κοιτάνε. Ειναι που είμαστε και διακριτικές παρουσίες... Για ώρα, πείτε εσείς με τα πιτσιρίκια καλύτερα τι ώρα προτιμάτε. Ετσι κι αλλιώς ποτό είναι, δεν είναι φαγητό να περιμένουμε να μαζευτούμε όλες για να παραγγείλουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:33 Η aporw έγραψε: #3.169 21-08-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Raktia έγραψε: #3.170 21-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η aporw έγραψε: #3.171 21-08-09 09:34 νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: ξεχασα να πω, μόλις επέστρεψα από ποτάκι στον ΙΟΠ (ιστιοπλ.ομιλο πειραιά) κ μετά κρέπες εκεί στο πασαλιμάνι, πήγα κ μια βόλτα από πισίνα για να δω αν κουνιουνται οι βάρκες και είδα κορίτσια κάτι βάαααρκες πολλά μέτρα και ζήλεψα, άσχετο αλλά έπαθα!!!! πω πω πω, κ είδα κ το πάρκινγκ, ευτυχώς είχε μπόλικα, είχε κ έξω χώρο, ολα οκ. Μόνο κάτι χαζογκόμενες με σορτσ και ροζ γόβες μου έκαναν κάπως κατά τα άλλα νομίζω ότι θα περάσουμε σουπερ Click για ανάπτυξη... χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Raktia έγραψε: #3.170 21-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η aporw έγραψε: #3.171 21-08-09 09:34 νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαχαχα μια περναει η μια απ'εξω μια περναει η αλλη..στο τελος θα μας δουνε στο μαγαζι και θα πουνε να οι τρελες που μας παρακολουθουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η aporw έγραψε: #3.171 21-08-09 09:34 νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.172 21-08-09 10:01 Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:05 Η aporw έγραψε: #3.173 21-08-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κορίτσια (και αγόρια) ότι βολεύει εσάς. Εγώ είμαι πααααρα πολύ κοντά οπότε δεν απανταω καν. Τώρα που το σκέφτομαι, ειναι η πρώτη φορά που δεν θα κάνω ταξίδι για να σας δω. Click για ανάπτυξη... αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:07 Η Raktia έγραψε: #3.174 21-08-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:09 Η aporw έγραψε: #3.175 21-08-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Click για ανάπτυξη... ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η Raktia έγραψε: #3.176 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι πρωτα μας εκανες την καρδια περιβολλι και τωρα κανεις την παπια! Click για ανάπτυξη... Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.177 21-08-09 10:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι κατα τις 10-10,30 ειναι καλα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... Μια χαρα ειναι!! Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτα ειναι!! κι εμεις πρεπει να αλλαξουμε 15 συγκοινωνιες συμφωνα με τις navigator οδηγιες σου! Click για ανάπτυξη... ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.178 21-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια χαρα ειναι!! ελα, νεο κοριτσι γκρινιαζεις... Στην ηλικια σου, Θεσσαλονικη να μου΄λεγαν να παω για καφε, αν η παρεα ηταν καλη θα επαιρνα το ΚΤΕΛ και θα πηγαινα... Αν κι εγω ειμαι ολιγον περιπτωση Click για ανάπτυξη... πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.179 21-08-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ααααα για να σου πω..... το χειμώνα εγώ είπα τίποτα που πηγαμε στο γκάζι ή και την άλλη φορά στους αμπελόκηπους;εεεεεεε;;;; Αλλά τώρα δεν μπορείτε να πείτε, ο Πειραιας ενδείκνυται. Καλέ αλήθεια όμως αν θέλετε να πούμε για αλλου, μέσα είμαι πάλι. Δεν τρέχει τίποτα. Click για ανάπτυξη... η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.180 21-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... το ξερω βρε πειραχτηρι... Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.