staman2
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ κι εγώ... Οχι για το Σαββατο το συγκεκριμένο, αλλα γενικώς θα μπορουσαμε να πάμε και αυθημερόν τι λέτε? Κάποιο άλλο ΣάββατοΓιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι?Θελατε σ/κ ε?
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μεταξυ μας, στη ζωη μου ειμαι απολυτα προσγειωμενη, μανα, συντροφος, καριερα...ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα...![]()
![]()
απλα κανω χιουμορ! 

Ξερω κι εγω? Για να μη νομισετε οτι παω να σας φαω τους μπαμπαδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Σωσταααα τώρα το διάβασα Βούλα μου. Νομίζω οτι ειναι πιο ευκολο να μαζευτουμε έτσι ρε παιδια. Αν γίνει αυθημερόν ...Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε.
Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
μεταξυ μας, στη ζωη μου ειμαι απολυτα προσγειωμενη, μανα, συντροφος, καριερα...απλα κανω χιουμορ!
Ξερω κι εγω? Για να μη νομισετε οτι παω να σας φαω τους μπαμπαδες![]()
το ξερω μαμα Γιουλη!!

τι να τους κανεις τους μπαμπαδες μας βρε!
εδω σε περιμενουν οι σκαφατοι!! 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
[/u]
το ξερω μαμα Γιουλη!!
τι να τους κανεις τους μπαμπαδες μας βρε!
εδω σε περιμενουν οι σκαφατοι!!
![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αν ειναι κειμενο, καντο copy - paste εδωΚορίτσιααααα!:cry:πως ανεβάζω αρχεια word στο μήνυμα μου. Μου βγάζει ότι είναι μεγάλα. Τα ζιπάρισα και ξανά το ίδιο.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτσε να δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω γιατί έχει και φώτος μέσααν ειναι κειμενο, καντο copy - paste εδω![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν κορίτσια ανακεφαλαιώνω.(και για σένα gatouni)
Όπως είχαμε πεί:
Στην τελευταία συνάντηση μας είχε προταθεί από τα κορίτσια μετά το καλοκαίρι να πάμε μία εκδρομή.
Η εκδρομή αυτή είχαμε συμφωνήσει όλοι να έχει προορισμό τον Βόλο (για να συναντηθούμε και με άλλα κορίτσια εκτός αθηνών).Να γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές και για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης. Έτσι ορίστηκε σαν ημερομηνία το
Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.
Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου 2009.
"Όμως τώρα ο Καραμανλής μας τα χάλασε"!!!!!!
Διαβάστε τις προσφορές για ημερήσια και διήμερη που έχω λάβει και σας προσαρτώ.
Και πείτε μου τι προτιμάτε και προτείνετε καινουργια ημερομηνία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ 3-04/10/2009
HOTEL ΝΕFELIB’ CAT ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
(www.nefelivolos.gr)
ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ : # 80,00 # € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ
ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ : # 70,00 # € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ 35 ΑΤΟΜΑ
ΣΤHN ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜH ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΡΟΧΕΣ :
Μεταφορές ,μετακινήσεις στην αποκλειστική διάθεσή σας με πολυτελές πούλμαν με έμπειρους και ευγενικούς οδηγούς εφοδιασμένα με ζώνες ασφάλειας ώστε να παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης ή τροποποίησης του οποιοδήποτε προγράμματος που συμφωνηθεί (εκδρομές, επισκέψεις ).
Μία διανυκτέρευση στο ανωτέρω ξενοδοχείο σε δωμάτια δίκλινα Καθημερινό πρωινό σε μπουφέ εντός του ξενοδοχείου. (σύνολο 01 πρωινό ).
Συμπεριλαμβάνονται τα διόδια των αυτοκινητοδρόμων όλης της εκδρομής .
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης με την ΑLLIANZ (Aρ. Ασφαλιστηρίου συμβολαίου 20001857/20001339 ) .
Ταξιδιωτική ασφάλισημε την ALLIANZ . (Κάλυψη ατυχημάτων - ασθενειών ). (Aρ. Ασφαλιστηρίου συμβολαίου 20001301/20001278 ).
Το πρόγραμμα της εκδρομής θα οριστεί από το Σύλλογο .
Φ.Π.Α
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΟΘΗ ΓΙΑ 20 και 35 ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
1. ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ : 10,00€ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 30 ΑΤΟΜΑ.
2. ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 30,00€ ΚΑΙ ΣΤΑ 35 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 22,00€.
................................................................................................................
CELEBRITY TRAVEL SOLUTIONS
Kiouri str, 187 56 Keratsini , Piraeus-GREECE
Phone: +30 2104636644 Fax: 2104637532
BRANCH OFFICE GREECE
10,Mavromateon str, 106 82 Athen
Phone: +30 2108817505 Fax: +30 2108817181
e-mail: info@celebrity-travel.gr
https:// www.celebrity-travel.gr
2 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΙΣΣΟ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΜΗΛΙΕΣ
ελαχίστη συμμετοχή 25 άτομα
Περιλαμβανοντα:Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν,διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια και πρωινό.
*Βέβαια το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί όπως εσείς επιθυμείτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πολυ καλη δουλεια!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Να είσαι καλά Γιούλη μουΜπραβο Νικολετα!
Πολυ καλη δουλεια!![]()

,Βέβαια οι φωτογραφίες δεν ανέβαιναν και έκανα του κόσμου τις μορφοποιήσεις αλλα τελικά κάτι κατάφερα.Ειχα γραψει και σε άλλα 2 γραφεία αλλα επειδή η ημερομηνία ήταν αργά δεν καταδεχτήκαν να μου απαντήσουν(κρίση σου λέει μετά!!!!

)Να δούμε τώρα τι θα αποφασίσουν τα κορίτσια.
Σορρυ κιόλας
γιατί περιπλέκονται λίγο τα μηνύματα και με το meeting της πισίνας, αλλα δεν γίνεται αλλιώς γιατι θα πρέπει να κλείσω γραφείο.Κορίτσια
:ημερήσια ή διήμερη? και ημερομηνία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Να είσαι καλά Γιούλη μου,
Βέβαια οι φωτογραφίες δεν ανέβαιναν και έκανα του κόσμου τις μορφοποιήσεις αλλα τελικά κάτι κατάφερα.Ειχα γραψει και σε άλλα 2 γραφεία αλλα επειδή η ημερομηνία ήταν αργά δεν καταδεχτήκαν να μου απαντήσουν(κρίση σου λέει μετά!!!!)
Να δούμε τώρα τι θα αποφασίσουν τα κορίτσια.
Σορρυ κιόλαςγιατί περιπλέκονται λίγο τα μηνύματα και με το meeting της πισίνας, αλλα δεν γίνεται αλλιώς γιατι θα πρέπει να κλείσω γραφείο.
Κορίτσια:ημερήσια ή διήμερη? και ημερομηνία.
να ψαξω κι εγω για καμια προσφορα? δουλευω σε τουριστικο γραφειο!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Καιρο εχουμε να τα πουμε
Τελικα θα συναντηθουμε την αλλη Παρασκευη?Δεν θυμαμαι αν εχεις δηλωσει συμμετοχη
Κατα Σαλαμινα δεν θα σε φερει ο δρομος?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα ρε συ Σιμώνη γιατί δεν το είπες απο την αρχή και περιμένω 1 μήνα όλους τους άλλους!!!!να ψαξω κι εγω για καμια προσφορα? δουλευω σε τουριστικο γραφειο!![]()
Και το ρωτάς?? Βουρρρρ!Εσύ θα έχεις και τα κοννέ σου!!
Ρώτα 20-25 persons διήμερη ή ημερήσια για Βόλο με Πήλιο για την διήμερη. Ξενοδοχείο Γ' και Δ' κατηγορίας ( άλλωστε δεν νομίζω να έχουν αντίρηση τα κορίτσια γιατί θα βγούμε το βράδυ άντε να περάσουμε στο ξενοδοχείο 6-7 ώρες το πολύ).
ΑΑ! κορίτσια να μπείτε να δείτε το σιτε του νεφέλη hotel το βρήκα γλύκα.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σοβαρα μιλας ωρε κορη?να ψαξω κι εγω για καμια προσφορα? δουλευω σε τουριστικο γραφειο!![]()

να σε εκμεταλευτω οταν θα ερθει η ωρα η καλη ε? 

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω προτεινω διημερο. Η ημερομηνια δεν με απασχολει. Οτι πουνε οι πολλοί

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ υπέρ της διήμερης είμαι γιατί μου φαίνεται μακριά ο Βόλος για ημερήσια.Μέχρις στιγμής δεν με απασχολεί η ημερομηνία . Οτι προτείνουν , εγώ μέσα.Με το που ακουσα χθες εκλογες στις 04 Οκτωβριου, λεω ρε γμτ μέχρι και στις αποδρασεις μας, μας παει κοντρα η κυβερνηση.
Εγω προτεινω διημερο. Η ημερομηνια δεν με απασχολει. Οτι πουνε οι πολλοί![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Απο ημερομηνία ας πάει το επόμενο σ/κ απ' αυτό των εκλογών.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό θα ηταν να παω αυριο να κλεισω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Θελατε σ/κ ε?