Πότε θα πάμε για καφέ;

Γιατι δε παμε στις 3 το Σαββατο αυθημερον ή θα φυγουν πολλες ταξειδι? :hmm:Θελατε σ/κ ε? :/:
Συμφωνώ κι εγώ... Οχι για το Σαββατο το συγκεκριμένο, αλλα γενικώς θα μπορουσαμε να πάμε και αυθημερόν τι λέτε? Κάποιο άλλο Σάββατο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελα τωρααα που δεν εχεις μια τρελλα... :whistle::whistle: :lol::lol::lol:
μεταξυ μας, στη ζωη μου ειμαι απολυτα προσγειωμενη, μανα, συντροφος, καριερα...;)απλα κανω χιουμορ! ;):P
Ξερω κι εγω? Για να μη νομισετε οτι παω να σας φαω τους μπαμπαδες:P:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά έχει δίκιο η Γιούλη που προτείνει μονοήμερη. Έτσι είναι πιο σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε να μαζευτούμε.

Επίσης σχετικά με τις εκλογές παίζει το ενδεχόμενο να μη βγει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις 4 Οκτώβρη οπότε θα γίνουν επαναληπτικές 1 ή 2 Κυριακές πιο μετά.
Σωσταααα τώρα το διάβασα Βούλα μου. Νομίζω οτι ειναι πιο ευκολο να μαζευτουμε έτσι ρε παιδια. Αν γίνει αυθημερόν ...:):)

μεταξυ μας, στη ζωη μου ειμαι απολυτα προσγειωμενη, μανα, συντροφος, καριερα...;)απλα κανω χιουμορ! ;):P
Ξερω κι εγω? Για να μη νομισετε οτι παω να σας φαω τους μπαμπαδες:P:P:lol:

το ξερω μαμα Γιουλη!! :D:D

:lol::lol: τι να τους κανεις τους μπαμπαδες μας βρε!:P εδω σε περιμενουν οι σκαφατοι!! :P:P

[/u]

το ξερω μαμα Γιουλη!! :D:D

:lol::lol: τι να τους κανεις τους μπαμπαδες μας βρε!:P εδω σε περιμενουν οι σκαφατοι!! :P:P
:lol::lol::lol:

Κορίτσιααααα!:cry:πως ανεβάζω αρχεια word στο μήνυμα μου. Μου βγάζει ότι είναι μεγάλα. Τα ζιπάρισα και ξανά το ίδιο.

Κορίτσιααααα!:cry:πως ανεβάζω αρχεια word στο μήνυμα μου. Μου βγάζει ότι είναι μεγάλα. Τα ζιπάρισα και ξανά το ίδιο.
αν ειναι κειμενο, καντο copy - paste εδω;):)

αν ειναι κειμενο, καντο copy - paste εδω;):)
Κάτσε να δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω γιατί έχει και φώτος μέσα:(

Προσφορές τουριστικώ γραφείων για την εκδρομή στον Βόλο.

Λοιπόν κορίτσια ανακεφαλαιώνω.(και για σένα gatouni)
Όπως είχαμε πεί:
Στην τελευταία συνάντηση μας είχε προταθεί από τα κορίτσια μετά το καλοκαίρι να πάμε μία εκδρομή.
Η εκδρομή αυτή είχαμε συμφωνήσει όλοι να έχει προορισμό τον Βόλο (για να συναντηθούμε και με άλλα κορίτσια εκτός αθηνών).Να γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές και για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης. Έτσι ορίστηκε σαν ημερομηνία το
Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.
Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου 2009.
"Όμως τώρα ο Καραμανλής μας τα χάλασε"!!!!!!
Διαβάστε τις προσφορές για ημερήσια και διήμερη που έχω λάβει και σας προσαρτώ.
Και πείτε μου τι προτιμάτε και προτείνετε καινουργια ημερομηνία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ 3-04/10/2009
HOTEL ΝΕFELIBCAT ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
(www.nefelivolos.gr)

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ : # 80,00 # € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ
ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ : # 70,00 # € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ 35 ΑΤΟΜΑ

ΣΤHN ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜH ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΠΑΡΟΧΕΣ :

Μεταφορές ,μετακινήσεις στην αποκλειστική διάθεσή σας με πολυτελές πούλμαν με έμπειρους και ευγενικούς οδηγούς εφοδιασμένα με ζώνες ασφάλειας ώστε να παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης ή τροποποίησης του οποιοδήποτε προγράμματος που συμφωνηθεί (εκδρομές, επισκέψεις ).
Μία διανυκτέρευση στο ανωτέρω ξενοδοχείο σε δωμάτια δίκλινα Καθημερινό πρωινό σε μπουφέ εντός του ξενοδοχείου. (σύνολο 01 πρωινό ).
Συμπεριλαμβάνονται τα διόδια των αυτοκινητοδρόμων όλης της εκδρομής .
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης με την ΑLLIANZ (Aρ. Ασφαλιστηρίου συμβολαίου 20001857/20001339 ) .
Ταξιδιωτική ασφάλισημε την ALLIANZ . (Κάλυψη ατυχημάτων - ασθενειών ). (Aρ. Ασφαλιστηρίου συμβολαίου 20001301/20001278 ).
Το πρόγραμμα της εκδρομής θα οριστεί από το Σύλλογο .
Φ.Π.Α
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΟΘΗ ΓΙΑ 20 και 35 ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
1. ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ : 10,00€ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 30 ΑΤΟΜΑ.
2. ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 30,00€ ΚΑΙ ΣΤΑ 35 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 22,00€.

................................................................................................................

CELEBRITY TRAVEL SOLUTIONS

Kiouri str, 187 56 Keratsini , Piraeus-GREECE
Phone: +30 2104636644 Fax: 2104637532
BRANCH OFFICE GREECE
10,Mavromateon str, 106 82 Athen
Phone: +30 2108817505 Fax: +30 2108817181
e-mail: info@celebrity-travel.gr
https:// www.celebrity-travel.gr
2 ΗΜΕΡΕΣ

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΧΑΝΙΑ

ΚΙΣΣΟ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΜΗΛΙΕΣ

1η ΗΜΕΡΑ :Αναχώρηση 07.30πμ.για ΤΑΝΑΓΡΑ Ε.Ο. στάση, και συνεχίζουμε για ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ γραφική ψαράδικη κομωπόλη -παραμονή για μπάνιο και γεύμα, ΒΟΛΟ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα αναχώρηση για ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙ ΤΣΑ παραμονή στον όμορφο παραδοσιακό οικισμό του ΠΗΛΙΟΥ με εκπλήκτική θεά στο ΒΟΛΟ και τον Παγασητικό κόλπο.Επιστροφή στο ΒΟΛΟ.Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ :Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΡΤΑΡΙΑ ,ΧΑΝΙΑ στάση ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ,ΜΗΛΙΕΣ,ΒΥΖΙΤΣΑ στάση.Εν συνεχεία για ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή για μπάνιο και γεύμα, ΒΟΛΟ, ΛΑΜΙΑ στην Εθνική Οδό στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ.*Τιμή :70,00 € κατ άτομο
ελαχίστη συμμετοχή 25 άτομα
Περιλαμβανοντα:Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν,διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια και πρωινό.
*Βέβαια το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί όπως εσείς επιθυμείτε.

Συνημμένα

Μπραβο Νικολετα!
Πολυ καλη δουλεια! :)

Μπραβο Νικολετα!
Πολυ καλη δουλεια! :)
Να είσαι καλά Γιούλη μου:):D,
Βέβαια οι φωτογραφίες δεν ανέβαιναν και έκανα του κόσμου τις μορφοποιήσεις αλλα τελικά κάτι κατάφερα.Ειχα γραψει και σε άλλα 2 γραφεία αλλα επειδή η ημερομηνία ήταν αργά δεν καταδεχτήκαν να μου απαντήσουν(κρίση σου λέει μετά!!!!:/::/:)
Να δούμε τώρα τι θα αποφασίσουν τα κορίτσια.
Σορρυ κιόλας:/: γιατί περιπλέκονται λίγο τα μηνύματα και με το meeting της πισίνας, αλλα δεν γίνεται αλλιώς γιατι θα πρέπει να κλείσω γραφείο.
Κορίτσια :happy::ημερήσια ή διήμερη? και ημερομηνία.

Να είσαι καλά Γιούλη μου:):D,
Βέβαια οι φωτογραφίες δεν ανέβαιναν και έκανα του κόσμου τις μορφοποιήσεις αλλα τελικά κάτι κατάφερα.Ειχα γραψει και σε άλλα 2 γραφεία αλλα επειδή η ημερομηνία ήταν αργά δεν καταδεχτήκαν να μου απαντήσουν(κρίση σου λέει μετά!!!!:/::/:)
Να δούμε τώρα τι θα αποφασίσουν τα κορίτσια.
Σορρυ κιόλας:/: γιατί περιπλέκονται λίγο τα μηνύματα και με το meeting της πισίνας, αλλα δεν γίνεται αλλιώς γιατι θα πρέπει να κλείσω γραφείο.
Κορίτσια :happy::ημερήσια ή διήμερη? και ημερομηνία.

να ψαξω κι εγω για καμια προσφορα? δουλευω σε τουριστικο γραφειο!:happy:

Λεττακι μου τι κανεις:)
Καιρο εχουμε να τα πουμε:(Τελικα θα συναντηθουμε την αλλη Παρασκευη?Δεν θυμαμαι αν εχεις δηλωσει συμμετοχη:|
Κατα Σαλαμινα δεν θα σε φερει ο δρομος?

Ελα ρε συ Σιμώνη γιατί δεν το είπες απο την αρχή και περιμένω 1 μήνα όλους τους άλλους!!!!
Και το ρωτάς?? Βουρρρρ!Εσύ θα έχεις και τα κοννέ σου!!
Ρώτα 20-25 persons διήμερη ή ημερήσια για Βόλο με Πήλιο για την διήμερη. Ξενοδοχείο Γ' και Δ' κατηγορίας ( άλλωστε δεν νομίζω να έχουν αντίρηση τα κορίτσια γιατί θα βγούμε το βράδυ άντε να περάσουμε στο ξενοδοχείο 6-7 ώρες το πολύ).
ΑΑ! κορίτσια να μπείτε να δείτε το σιτε του νεφέλη hotel το βρήκα γλύκα.:D

σοβαρα μιλας ωρε κορη? :blink::)να σε εκμεταλευτω οταν θα ερθει η ωρα η καλη ε? :P:up:

Με το που ακουσα χθες εκλογες στις 04 Οκτωβριου, λεω ρε γμτ μέχρι και στις αποδρασεις μας, μας παει κοντρα η κυβερνηση.:mad:
Εγω προτεινω διημερο. Η ημερομηνια δεν με απασχολει. Οτι πουνε οι πολλοί:)

κι εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερα διημερο...:up::up::up:

Με το που ακουσα χθες εκλογες στις 04 Οκτωβριου, λεω ρε γμτ μέχρι και στις αποδρασεις μας, μας παει κοντρα η κυβερνηση.:mad:
Εγω προτεινω διημερο. Η ημερομηνια δεν με απασχολει. Οτι πουνε οι πολλοί:)
Και εγώ υπέρ της διήμερης είμαι γιατί μου φαίνεται μακριά ο Βόλος για ημερήσια.Μέχρις στιγμής δεν με απασχολεί η ημερομηνία . Οτι προτείνουν , εγώ μέσα.:D

Και εγώ προτιμώ διήμερη.:)Απο ημερομηνία ας πάει το επόμενο σ/κ απ' αυτό των εκλογών.:D

Για πειτε μου γιατι έχω χασει επισοδια, για την Πισινα ποσοι ειμαστε;
Καλό θα ηταν να παω αυριο να κλεισω.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back