ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.501 04-09-09 09:09 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.502 04-09-09 09:11 Για την εκδρομη προτεινω οσοι μπορουν να ακολουθησουν το διημερο προγραμμα που η Νικολετα το εχει φτιαξει πολυ ωραιο, κι οσοι δεν μπορουν διημερο να ερθουν μονοημερη Απλα φοβαμαι μην ακολουθησουν επαναληπτικες εκλογες το σ/κ μετα τις 4... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:14 Η aporw έγραψε: #3.503 04-09-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... μαζευτηκαμε 24 ε?? μωρε μπραβο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #3.504 04-09-09 12:46 Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η aporw έγραψε: #3.505 04-09-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα. Click για ανάπτυξη... 24 ειμαστε για την πισινα! για Βολο δεν εχει αποφασιστει τελικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η moukelis έγραψε: #3.506 04-09-09 12:52 Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.507 04-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Click για ανάπτυξη... Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.508 04-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Click για ανάπτυξη... Ελα Γιούλη σόρρυ έλειπα, ναι κανένα πρόβλημα θα ανοίξω θέματάκι καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.509 04-09-09 14:52 Προσοχή για την εκδρομή άνοιξα καινούργιο θέμα Κορίτσια για να μεταφερθείτε στο θέμα της εκδρομής πατήστε στην υπογραφή μου. Σήμερα έλαβα και καινούργια προσφορά. Παρακαλώ τις moderators αν γίνεται τους διαλόγους της εκδρομής να μου τους μεταφέρουν στο καινούργιο θέματακι ( γιατί εγώ δεν ξέρω πως γίνεται!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Raktia έγραψε: #3.510 04-09-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Kristen έγραψε: #3.511 05-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.502 04-09-09 09:11 Για την εκδρομη προτεινω οσοι μπορουν να ακολουθησουν το διημερο προγραμμα που η Νικολετα το εχει φτιαξει πολυ ωραιο, κι οσοι δεν μπορουν διημερο να ερθουν μονοημερη Απλα φοβαμαι μην ακολουθησουν επαναληπτικες εκλογες το σ/κ μετα τις 4... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:14 Η aporw έγραψε: #3.503 04-09-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... μαζευτηκαμε 24 ε?? μωρε μπραβο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #3.504 04-09-09 12:46 Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η aporw έγραψε: #3.505 04-09-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα. Click για ανάπτυξη... 24 ειμαστε για την πισινα! για Βολο δεν εχει αποφασιστει τελικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η moukelis έγραψε: #3.506 04-09-09 12:52 Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.507 04-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Click για ανάπτυξη... Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.508 04-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Click για ανάπτυξη... Ελα Γιούλη σόρρυ έλειπα, ναι κανένα πρόβλημα θα ανοίξω θέματάκι καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.509 04-09-09 14:52 Προσοχή για την εκδρομή άνοιξα καινούργιο θέμα Κορίτσια για να μεταφερθείτε στο θέμα της εκδρομής πατήστε στην υπογραφή μου. Σήμερα έλαβα και καινούργια προσφορά. Παρακαλώ τις moderators αν γίνεται τους διαλόγους της εκδρομής να μου τους μεταφέρουν στο καινούργιο θέματακι ( γιατί εγώ δεν ξέρω πως γίνεται!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Raktia έγραψε: #3.510 04-09-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Kristen έγραψε: #3.511 05-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για την εκδρομη προτεινω οσοι μπορουν να ακολουθησουν το διημερο προγραμμα που η Νικολετα το εχει φτιαξει πολυ ωραιο, κι οσοι δεν μπορουν διημερο να ερθουν μονοημερη Απλα φοβαμαι μην ακολουθησουν επαναληπτικες εκλογες το σ/κ μετα τις 4... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:14 Η aporw έγραψε: #3.503 04-09-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... μαζευτηκαμε 24 ε?? μωρε μπραβο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #3.504 04-09-09 12:46 Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η aporw έγραψε: #3.505 04-09-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα. Click για ανάπτυξη... 24 ειμαστε για την πισινα! για Βολο δεν εχει αποφασιστει τελικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η moukelis έγραψε: #3.506 04-09-09 12:52 Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.507 04-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Click για ανάπτυξη... Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.508 04-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Click για ανάπτυξη... Ελα Γιούλη σόρρυ έλειπα, ναι κανένα πρόβλημα θα ανοίξω θέματάκι καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.509 04-09-09 14:52 Προσοχή για την εκδρομή άνοιξα καινούργιο θέμα Κορίτσια για να μεταφερθείτε στο θέμα της εκδρομής πατήστε στην υπογραφή μου. Σήμερα έλαβα και καινούργια προσφορά. Παρακαλώ τις moderators αν γίνεται τους διαλόγους της εκδρομής να μου τους μεταφέρουν στο καινούργιο θέματακι ( γιατί εγώ δεν ξέρω πως γίνεται!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Raktia έγραψε: #3.510 04-09-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Kristen έγραψε: #3.511 05-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ ___________ 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... μαζευτηκαμε 24 ε?? μωρε μπραβο μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #3.504 04-09-09 12:46 Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η aporw έγραψε: #3.505 04-09-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα. Click για ανάπτυξη... 24 ειμαστε για την πισινα! για Βολο δεν εχει αποφασιστει τελικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η moukelis έγραψε: #3.506 04-09-09 12:52 Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.507 04-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Click για ανάπτυξη... Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.508 04-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Click για ανάπτυξη... Ελα Γιούλη σόρρυ έλειπα, ναι κανένα πρόβλημα θα ανοίξω θέματάκι καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.509 04-09-09 14:52 Προσοχή για την εκδρομή άνοιξα καινούργιο θέμα Κορίτσια για να μεταφερθείτε στο θέμα της εκδρομής πατήστε στην υπογραφή μου. Σήμερα έλαβα και καινούργια προσφορά. Παρακαλώ τις moderators αν γίνεται τους διαλόγους της εκδρομής να μου τους μεταφέρουν στο καινούργιο θέματακι ( γιατί εγώ δεν ξέρω πως γίνεται!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Raktia έγραψε: #3.510 04-09-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Kristen έγραψε: #3.511 05-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η aporw έγραψε: #3.505 04-09-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα. Click για ανάπτυξη... 24 ειμαστε για την πισινα! για Βολο δεν εχει αποφασιστει τελικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η moukelis έγραψε: #3.506 04-09-09 12:52 Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.507 04-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Click για ανάπτυξη... Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.508 04-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Click για ανάπτυξη... Ελα Γιούλη σόρρυ έλειπα, ναι κανένα πρόβλημα θα ανοίξω θέματάκι καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.509 04-09-09 14:52 Προσοχή για την εκδρομή άνοιξα καινούργιο θέμα Κορίτσια για να μεταφερθείτε στο θέμα της εκδρομής πατήστε στην υπογραφή μου. Σήμερα έλαβα και καινούργια προσφορά. Παρακαλώ τις moderators αν γίνεται τους διαλόγους της εκδρομής να μου τους μεταφέρουν στο καινούργιο θέματακι ( γιατί εγώ δεν ξέρω πως γίνεται!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Raktia έγραψε: #3.510 04-09-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Kristen έγραψε: #3.511 05-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα. Click για ανάπτυξη... 24 ειμαστε για την πισινα! για Βολο δεν εχει αποφασιστει τελικα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η moukelis έγραψε: #3.506 04-09-09 12:52 Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.507 04-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Click για ανάπτυξη... Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.508 04-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Click για ανάπτυξη... Ελα Γιούλη σόρρυ έλειπα, ναι κανένα πρόβλημα θα ανοίξω θέματάκι καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.509 04-09-09 14:52 Προσοχή για την εκδρομή άνοιξα καινούργιο θέμα Κορίτσια για να μεταφερθείτε στο θέμα της εκδρομής πατήστε στην υπογραφή μου. Σήμερα έλαβα και καινούργια προσφορά. Παρακαλώ τις moderators αν γίνεται τους διαλόγους της εκδρομής να μου τους μεταφέρουν στο καινούργιο θέματακι ( γιατί εγώ δεν ξέρω πως γίνεται!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Raktia έγραψε: #3.510 04-09-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Kristen έγραψε: #3.511 05-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.507 04-09-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Click για ανάπτυξη... Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.508 04-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Click για ανάπτυξη... Ελα Γιούλη σόρρυ έλειπα, ναι κανένα πρόβλημα θα ανοίξω θέματάκι καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.509 04-09-09 14:52 Προσοχή για την εκδρομή άνοιξα καινούργιο θέμα Κορίτσια για να μεταφερθείτε στο θέμα της εκδρομής πατήστε στην υπογραφή μου. Σήμερα έλαβα και καινούργια προσφορά. Παρακαλώ τις moderators αν γίνεται τους διαλόγους της εκδρομής να μου τους μεταφέρουν στο καινούργιο θέματακι ( γιατί εγώ δεν ξέρω πως γίνεται!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Raktia έγραψε: #3.510 04-09-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Kristen έγραψε: #3.511 05-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε; Click για ανάπτυξη... Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.508 04-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Click για ανάπτυξη... Ελα Γιούλη σόρρυ έλειπα, ναι κανένα πρόβλημα θα ανοίξω θέματάκι καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.509 04-09-09 14:52 Προσοχή για την εκδρομή άνοιξα καινούργιο θέμα Κορίτσια για να μεταφερθείτε στο θέμα της εκδρομής πατήστε στην υπογραφή μου. Σήμερα έλαβα και καινούργια προσφορά. Παρακαλώ τις moderators αν γίνεται τους διαλόγους της εκδρομής να μου τους μεταφέρουν στο καινούργιο θέματακι ( γιατί εγώ δεν ξέρω πως γίνεται!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Raktia έγραψε: #3.510 04-09-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Kristen έγραψε: #3.511 05-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη Click για ανάπτυξη... Ελα Γιούλη σόρρυ έλειπα, ναι κανένα πρόβλημα θα ανοίξω θέματάκι καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.509 04-09-09 14:52 Προσοχή για την εκδρομή άνοιξα καινούργιο θέμα Κορίτσια για να μεταφερθείτε στο θέμα της εκδρομής πατήστε στην υπογραφή μου. Σήμερα έλαβα και καινούργια προσφορά. Παρακαλώ τις moderators αν γίνεται τους διαλόγους της εκδρομής να μου τους μεταφέρουν στο καινούργιο θέματακι ( γιατί εγώ δεν ξέρω πως γίνεται!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Raktia έγραψε: #3.510 04-09-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Kristen έγραψε: #3.511 05-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσοχή για την εκδρομή άνοιξα καινούργιο θέμα Κορίτσια για να μεταφερθείτε στο θέμα της εκδρομής πατήστε στην υπογραφή μου. Σήμερα έλαβα και καινούργια προσφορά. Παρακαλώ τις moderators αν γίνεται τους διαλόγους της εκδρομής να μου τους μεταφέρουν στο καινούργιο θέματακι ( γιατί εγώ δεν ξέρω πως γίνεται!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η Raktia έγραψε: #3.510 04-09-09 17:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Kristen έγραψε: #3.511 05-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 24 Μεχρι στιγμης... Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα... Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι? προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η Kristen έγραψε: #3.511 05-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας. Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Raktia έγραψε: #3.512 05-09-09 20:19 Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, τα νεώτερα της κρατησης στην Πισινα.... Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί. Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ. Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω. Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή. Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής. Πείτε και εσείς ρε..... Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.513 07-09-09 10:17 Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η aporw έγραψε: #3.514 07-09-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν... θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο.... προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ Click για ανάπτυξη... Καλημερα απο τη δουλεια μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η Raktia έγραψε: #3.515 07-09-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα απο το εξοχικο Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η aporw έγραψε: #3.516 07-09-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Η Raktia έγραψε: #3.517 07-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: [/b][/u] γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!! υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.518 07-09-09 11:11 ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.519 07-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!! Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω. Αντε, καλά να περασεις!! Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια. ΦΤΟΥ!!! Click για ανάπτυξη... μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η aporw έγραψε: #3.520 07-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες? Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια... Βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... εδω παλι εχει λιακαδα!! απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.