ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
drf x 3
Felice
ΓΙΟΥΛΗ
Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι?
προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Απλα φοβαμαι μην ακολουθησουν επαναληπτικες εκλογες το σ/κ μετα τις 4...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Aporw
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
drf x 3
Felice
ΓΙΟΥΛΗ
Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι?προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν?
μαζευτηκαμε 24 ε??

μωρε μπραβο μας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα ερθετε 24;Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαιρομαι!Τελικα για το επομενο των εκλογων κανονιζουμε;Felice πες μου σε παρακαλω τι χρειαζεται να κανω απο ξενοδοχεια και φαγητα.
24 ειμαστε για την πισινα!

για Βολο δεν εχει αποφασιστει τελικα!!
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομηΑ ΟΚ.Μηπως να ανοιγατε ενα αλλο θεματακι για την εκδρομη για να μη μπερδευομαστε;

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα Γιούλη σόρρυ έλειπα,Ναι Νικολετα! Καλυτερα να τα λεμε εκει για την εκδρομη![]()
ναι κανένα πρόβλημα θα ανοίξω θέματάκι καινούργιο.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια για να μεταφερθείτε στο θέμα της εκδρομής πατήστε στην υπογραφή μου. Σήμερα έλαβα και καινούργια προσφορά.

Παρακαλώ τις moderators αν γίνεται τους διαλόγους της εκδρομής να μου τους μεταφέρουν στο καινούργιο θέματακι ( γιατί εγώ δεν ξέρω πως γίνεται!!)

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
24
Μεχρι στιγμης...
Αλλα θα στειλω καποια Pm τωρα και θα ξαναστειλω τη νεα λιστα αργοτερα...
Λες να κλεισουμε ενα 25αρι ή 30αρι?προφανως θα μας χωρισουν...θελεις Κατια να τους παρεις να ρωτησεις πως θα το οργανωσουν? Εχεις χρονο να πας να δεις που/πως θα μας βαλουν?
Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας.
Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα κάνω μια βολτούλα απο εκεί σημερα ή μαλλον αυριο. Δεν νομίζω να μας χωρίσουν. Θα προσπαθήσω να κλεισω μια γωνια που είναι διπλα στην πισινα για να μην ενοχλουμε κιολας.
Αλλά το βέβαιο θα σας το πω οταν παω.
Μπράβο Κάτια, αν είναι δυνατόν να μην μας χωρίσουν

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να μιλήσω με τον manager αλλα αυτό μόνο καθημερινες και πρωινές ώρες, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Δευτερα που θα μιλήσω και θα ξαναπάω και το απόγευμα απο το μαγαζί.
Μέχρι τότε οσοι το ξενασκέφτεστε, ρίξτε μια ματιά εδώ.
Αν δεν σας πείθει και αυτό, ε τότε τι να σας πω.

Το μαγαζί έχει, εκτός από το μέρος που είναι κλειστό και είναι στο εσωτερικό του -πάλι με θεα στην πισίνα και στην θάλασσα- και ένα σημείο όπου είναι στο εξωτερικό αλλά είναι και σκεπαστό προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα από καμιά βροχή.

Στην σελίδα του μαγαζιού στο gallery ρίξτε μια ματια στη δευτερη και στην προτελευταια φωτο. Ειναι το εξωτερικό πλην σκεπαστο μερος που σας λεω. Είναι πολύ ωραίο και δεν θα είμαστε και πολύ χωρισμένοι. Επίσης καλό ειναι και το σημείο στην τεταρτη φωτο, όπου οι καναπέδες ενώνονται και ειμαι δίπλα στην πισίνα αλλά πάντα υπάρχει το θεμα της βροχής.
Πείτε και εσείς ρε.....
Δηλώστε σημμετοχή μέχρι την Δευτέρα το πρωί.
Γιούλη πές μου πόσα άτομα έχεις μέχρι στιγμής.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν...
θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο....
προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλημερα απο το εξοχικο
ευχαριστουμε Κατια, οι 24 παραμενουν...
θα στειλω pm σε ολους για επιβεβαιωση συντομα και θα σου πω τον "τελικο" αριθμο....
προτεινω να δουμε τον καιρο μια -δυο μερες πριν για να αποφασισουμε μεσα, εξω, κλπ...η ιδεα σου για διπλα στη πισινα εμενα μου αρεσει πολυ![]()
Καλημερα απο τη δουλεια μου!!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!!Καλημερα απο το εξοχικο![]()

Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω.
Αντε, καλά να περασεις!!
Εγω είμαι πρώτη μερα στη δουλεια σημερα μετα από αδεια.
ΦΤΟΥ!!!
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!!
ΦΤΟΥ!!!
γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!!

υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
[/b][/u]
γιατι εσυ δεν εχεις θρασσος!!υπαρχουν και ανθρωποι μανδαμ δεν εχουν παρει ακομα ουτε μια μερα αδεια!!
![]()
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες

εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια...

Βρεχει συνεχεια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε?Ε έχεις πολύ θρασος εσυ!!!
Θα μιλήσω σημερα αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να κραταω ανοιχτο το μερος που θελουμε μέχρι την τελευταια στιγμη. Θα δω και θα ενημερωσω.
Αντε, καλά να περασεις!!
ΦΤΟΥ!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ενταξει ξεθυμανατε με τις αδειες?
Οι προνοητικες μανες, φυλανε παντα λιγες μερες το Σεπτεμβρη πριν ξεκινησουν τα σχολεια, γιατι με μετα θα μας κλαινε οι ρεγγες
εδω ειναι υπεροχα που λετε κοριτσια...
Βρεχει συνεχεια![]()
εδω παλι εχει λιακαδα!!

απολαμβανω το καφεδακι μου στο γραφειο μου μπροστα απο το pc ενω μια τρελλη με παιρνει καθε 2 μερες να με ρωταει με τις ωρες για ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα δρομολογια που πανε στην Τινο..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool