ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γαβ γαβ γαουουουου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ωραια αναλαμβανει το παιδι μου!
Γαβ γαβ γαουουουου![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμωνη αν πεις σε σκυλαδικο Mycat θα σου κλεισουν το χειροτερο τραπεζι![]()

κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώθα βγει αυτή μια mycats σούπερ
Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω???![]()
![]()
Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...."
Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι!
![]()
![]()
να το το δικτυομενο το παιδί.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μια χαρακοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι!
![]()
![]()
...mycat μη πεις μονο
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστινάκι μην ανησυχείς![]()
Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλεςμαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες???
Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι,
Γιατίιιιιιιιιιιιιιι???
Παρακαλώ πολύ.Γλύκα είσουν!!
Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω???![]()
![]()
ούτε και εγώ είμαι υπέρ μπουζουκερί. Δεν τα πάω καλά μαυτά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαειΑϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...."
Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι.![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραια αναλαμβανει το παιδι μου!
Γαβ γαβ γαουουουου![]()
Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου
εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη?

μια χαρα παιδια βγηκαμε!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναιεμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη?μια χαρα παιδια βγηκαμε!
![]()
![]()
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι![]()
απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Μια χαρά!
Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω..(τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα!![]()
![]()
![]()

Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!
Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω..
(τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο)

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνω με το ΡεμπεταδικοΑλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα
![]()
Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα...
Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες.Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες!Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα...Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες.
Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!!![]()
Ποια ημέρα εκλογών ?
Ποιο παζάρι βιβλίων?
Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα...Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες.
Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!!![]()
κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα...
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool