ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.781 14-09-09 15:14 ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.782 14-09-09 15:15 Σιμωνη αν πεις σε σκυλαδικο Mycat θα σου κλεισουν το χειροτερο τραπεζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η aporw έγραψε: #3.783 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η aporw έγραψε: #3.784 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιμωνη αν πεις σε σκυλαδικο Mycat θα σου κλεισουν το χειροτερο τραπεζι Click για ανάπτυξη... κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #3.785 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Raktia έγραψε: #3.786 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... να το το δικτυομενο το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.787 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... μια χαρα...mycat μη πεις μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Felice έγραψε: #3.788 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Γιατίιιιιιιιιιιιιιι??? Παρακαλώ πολύ.Γλύκα είσουν!! Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι μην ανησυχείς ούτε και εγώ είμαι υπέρ μπουζουκερί. Δεν τα πάω καλά μαυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.789 14-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Click για ανάπτυξη... ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Raktia έγραψε: #3.790 14-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Η aporw έγραψε: #3.791 14-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.782 14-09-09 15:15 Σιμωνη αν πεις σε σκυλαδικο Mycat θα σου κλεισουν το χειροτερο τραπεζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η aporw έγραψε: #3.783 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η aporw έγραψε: #3.784 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιμωνη αν πεις σε σκυλαδικο Mycat θα σου κλεισουν το χειροτερο τραπεζι Click για ανάπτυξη... κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #3.785 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Raktia έγραψε: #3.786 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... να το το δικτυομενο το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.787 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... μια χαρα...mycat μη πεις μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Felice έγραψε: #3.788 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Γιατίιιιιιιιιιιιιιι??? Παρακαλώ πολύ.Γλύκα είσουν!! Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι μην ανησυχείς ούτε και εγώ είμαι υπέρ μπουζουκερί. Δεν τα πάω καλά μαυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.789 14-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Click για ανάπτυξη... ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Raktia έγραψε: #3.790 14-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Η aporw έγραψε: #3.791 14-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιμωνη αν πεις σε σκυλαδικο Mycat θα σου κλεισουν το χειροτερο τραπεζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η aporw έγραψε: #3.783 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η aporw έγραψε: #3.784 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιμωνη αν πεις σε σκυλαδικο Mycat θα σου κλεισουν το χειροτερο τραπεζι Click για ανάπτυξη... κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #3.785 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Raktia έγραψε: #3.786 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... να το το δικτυομενο το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.787 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... μια χαρα...mycat μη πεις μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Felice έγραψε: #3.788 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Γιατίιιιιιιιιιιιιιι??? Παρακαλώ πολύ.Γλύκα είσουν!! Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι μην ανησυχείς ούτε και εγώ είμαι υπέρ μπουζουκερί. Δεν τα πάω καλά μαυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.789 14-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Click για ανάπτυξη... ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Raktia έγραψε: #3.790 14-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Η aporw έγραψε: #3.791 14-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η aporw έγραψε: #3.784 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιμωνη αν πεις σε σκυλαδικο Mycat θα σου κλεισουν το χειροτερο τραπεζι Click για ανάπτυξη... κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #3.785 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Raktia έγραψε: #3.786 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... να το το δικτυομενο το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.787 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... μια χαρα...mycat μη πεις μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Felice έγραψε: #3.788 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Γιατίιιιιιιιιιιιιιι??? Παρακαλώ πολύ.Γλύκα είσουν!! Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι μην ανησυχείς ούτε και εγώ είμαι υπέρ μπουζουκερί. Δεν τα πάω καλά μαυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.789 14-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Click για ανάπτυξη... ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Raktia έγραψε: #3.790 14-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Η aporw έγραψε: #3.791 14-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σιμωνη αν πεις σε σκυλαδικο Mycat θα σου κλεισουν το χειροτερο τραπεζι Click για ανάπτυξη... κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:15 Η Raktia έγραψε: #3.785 14-09-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Raktia έγραψε: #3.786 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... να το το δικτυομενο το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.787 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... μια χαρα...mycat μη πεις μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Felice έγραψε: #3.788 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Γιατίιιιιιιιιιιιιιι??? Παρακαλώ πολύ.Γλύκα είσουν!! Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι μην ανησυχείς ούτε και εγώ είμαι υπέρ μπουζουκερί. Δεν τα πάω καλά μαυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.789 14-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Click για ανάπτυξη... ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Raktia έγραψε: #3.790 14-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Η aporw έγραψε: #3.791 14-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η Raktia έγραψε: #3.786 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... να το το δικτυομενο το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.787 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... μια χαρα...mycat μη πεις μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Felice έγραψε: #3.788 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Γιατίιιιιιιιιιιιιιι??? Παρακαλώ πολύ.Γλύκα είσουν!! Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι μην ανησυχείς ούτε και εγώ είμαι υπέρ μπουζουκερί. Δεν τα πάω καλά μαυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.789 14-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Click για ανάπτυξη... ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Raktia έγραψε: #3.790 14-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Η aporw έγραψε: #3.791 14-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... να το το δικτυομενο το παιδί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.787 14-09-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... μια χαρα...mycat μη πεις μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Felice έγραψε: #3.788 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Γιατίιιιιιιιιιιιιιι??? Παρακαλώ πολύ.Γλύκα είσουν!! Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι μην ανησυχείς ούτε και εγώ είμαι υπέρ μπουζουκερί. Δεν τα πάω καλά μαυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.789 14-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Click για ανάπτυξη... ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Raktia έγραψε: #3.790 14-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Η aporw έγραψε: #3.791 14-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευε εσυ!! εγω εχω τα κονε μου με ολες τις μπουζουκλερι! Click για ανάπτυξη... μια χαρα...mycat μη πεις μονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Felice έγραψε: #3.788 14-09-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Γιατίιιιιιιιιιιιιιι??? Παρακαλώ πολύ.Γλύκα είσουν!! Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι μην ανησυχείς ούτε και εγώ είμαι υπέρ μπουζουκερί. Δεν τα πάω καλά μαυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.789 14-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Click για ανάπτυξη... ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Raktia έγραψε: #3.790 14-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Η aporw έγραψε: #3.791 14-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Γιατίιιιιιιιιιιιιιι??? Παρακαλώ πολύ.Γλύκα είσουν!! Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι μην ανησυχείς ούτε και εγώ είμαι υπέρ μπουζουκερί. Δεν τα πάω καλά μαυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.789 14-09-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Click για ανάπτυξη... ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Raktia έγραψε: #3.790 14-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Η aporw έγραψε: #3.791 14-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αϊ γεια σου!! Θα λες "δεν φταίω εγώ το παιδί το ζητάει...." Και καλυτερα να μάθει το παιδί να ακούει την σωστη μουσική απο τωρα. Γι' αυτο λεω κι εγώ, καλυτερα ρε ρεμπεταδικο ή μουσική σκηνη. Μην βγει το παιδί χορευοντας τσιφτετέλι. Click για ανάπτυξη... ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:35 Η Raktia έγραψε: #3.790 14-09-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Η aporw έγραψε: #3.791 14-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια αναλαμβανει το παιδι μου! Γαβ γαβ γαουουουου Click για ανάπτυξη... Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Η aporw έγραψε: #3.791 14-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ετσι θα κανει το μωρο της Χριστινας αν παμε στα μπουζουκια. Βγαινοντας δεν θα κανει ουααααααα αλλα γαουουουουου Click για ανάπτυξη... εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.792 14-09-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: εμεις που μεγαλωσαμε με Μητροπανο τι παθαμε δηλαδη? μια χαρα παιδια βγηκαμε! Click για ανάπτυξη... o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:47 Η aporw έγραψε: #3.793 14-09-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: o Mητροπανος μονο σκυλας δεν ειναι Click για ανάπτυξη... απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #3.794 14-09-09 15:57 Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Νεκταρια έγραψε: #3.795 14-09-09 16:01 Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.796 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: απλα ανεφερα πως ξεκινησα οχι πως εξελιχθηκα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Βλέπω οργανωνόμαστε πάλι για έξοδο ε;;Μια χαρά!Και εγώ προτιμώ το ρεμπετάδικο θα είναι πιο ωραία πιστεύω.. (τελικά μόνο για καφέ δεν πάμε,τη μια για φαγητό ,την άλλη για ποτό,τώρα ρεμπετάδικο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:06 Η Raktia έγραψε: #3.797 14-09-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Συμφωνω με το Ρεμπεταδικο Αλλα αν αλλαξετε γνωμη εχω μια ταβερνα με καλο και καθαρο φαγητο στο Αιγαλεω.Δεν εχει ομως ζωντανη μουσικη,αλλα θα μπορουμε να μιλαμε και να γνωριστουμε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Felice έγραψε: #3.798 14-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Κάτσε !!!κάτσε !!!!!τώρα με έχασες! Ποια ημέρα εκλογών ? Ποιο παζάρι βιβλίων? Αυτήν την ημέρα λέτε για ρεμπετάδικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.799 14-09-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 188 189 190 191 192 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 190 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... η μερα των εκλογων ειναι μια 4/10 κανονιζουν μαλλον ταβερνακι μετα τα κοριτσια Νικολετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Raktia έγραψε: #3.800 14-09-09 16:16 Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσ τσ τσ τσ.... ανενημερωτες σας βρισκω. Δειτε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.