dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:26 Η dafni.ps έγραψε: #3.801 14-09-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ειστε ολες παρα πολυ γλυκουλες!!!!!!!!!!! βεβαια δυο αναγνωρισα τη δαφνουκο και τη σιμωνουκο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμεις και να θελουμε να κρυφτουμε μας προδιδει το μπουστο μας..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Η staman2 έγραψε: #3.802 14-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επαναλαμβανω! Ειμαστε το πιο ομορφο φορουμ ever! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.803 14-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ !!! Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Click για ανάπτυξη... τι λες φιλεναδακι?? Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο? αντε παρε μια φιλουμπα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Kristen έγραψε: #3.804 14-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Μόλις μπήκα στο θέμα του παζαριού κ πολύ μου άρεσε επειδή θα ψηφίσουμε Αθήνα μετά λέγαμε να πάμε τσάρκα για καφεδάκια κ τα σχετικά, κ πολλές πιθανότητες να πάμε στο παζάρι κ μετά αν έχετε να προτείνεται κάτι καλό να ακολουθήσουμε (με το Φώτη εννοώ, συνήθως κυριακές τις περνάμε παρεούλα) αν δεν έχετε αντίρρηση να είμαστε μετά τον συζυγων πείτε το... ωραία ακούγετε, που πέφτει δεν κατάλαβα, θα το καταλάβει ο Φώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:09 Η elvenstar: #3.805 14-09-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ !!! Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Click για ανάπτυξη... Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:01 Η staman2 έγραψε: #3.806 14-09-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι λες φιλεναδακι?? Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο? αντε παρε μια φιλουμπα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα καλά σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς!!! Πάρε κι εσύ μια φιλούμπα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλαξα χρώμα Λενιώ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η Raktia έγραψε: #3.807 15-09-09 10:34 Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.808 15-09-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Click για ανάπτυξη... Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.809 15-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Click για ανάπτυξη... εσυ τραβα στο θεμα Χρονια Πολλα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #3.810 15-09-09 11:49 Βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε και τα ξέρετε όλα? Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι. Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. doctor_pin Νεοφερμένο μέλος Ο doctor_pin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Ο doctor_pin: #3.811 16-09-09 14:06 Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ειστε ολες παρα πολυ γλυκουλες!!!!!!!!!!! βεβαια δυο αναγνωρισα τη δαφνουκο και τη σιμωνουκο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμεις και να θελουμε να κρυφτουμε μας προδιδει το μπουστο μας..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:58 Η staman2 έγραψε: #3.802 14-09-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επαναλαμβανω! Ειμαστε το πιο ομορφο φορουμ ever! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.803 14-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ !!! Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Click για ανάπτυξη... τι λες φιλεναδακι?? Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο? αντε παρε μια φιλουμπα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Kristen έγραψε: #3.804 14-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Μόλις μπήκα στο θέμα του παζαριού κ πολύ μου άρεσε επειδή θα ψηφίσουμε Αθήνα μετά λέγαμε να πάμε τσάρκα για καφεδάκια κ τα σχετικά, κ πολλές πιθανότητες να πάμε στο παζάρι κ μετά αν έχετε να προτείνεται κάτι καλό να ακολουθήσουμε (με το Φώτη εννοώ, συνήθως κυριακές τις περνάμε παρεούλα) αν δεν έχετε αντίρρηση να είμαστε μετά τον συζυγων πείτε το... ωραία ακούγετε, που πέφτει δεν κατάλαβα, θα το καταλάβει ο Φώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:09 Η elvenstar: #3.805 14-09-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ !!! Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Click για ανάπτυξη... Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:01 Η staman2 έγραψε: #3.806 14-09-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι λες φιλεναδακι?? Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο? αντε παρε μια φιλουμπα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα καλά σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς!!! Πάρε κι εσύ μια φιλούμπα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλαξα χρώμα Λενιώ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η Raktia έγραψε: #3.807 15-09-09 10:34 Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.808 15-09-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Click για ανάπτυξη... Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.809 15-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Click για ανάπτυξη... εσυ τραβα στο θεμα Χρονια Πολλα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #3.810 15-09-09 11:49 Βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε και τα ξέρετε όλα? Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι. Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. doctor_pin Νεοφερμένο μέλος Ο doctor_pin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Ο doctor_pin: #3.811 16-09-09 14:06 Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Επαναλαμβανω! Ειμαστε το πιο ομορφο φορουμ ever! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ !!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει Click για ανάπτυξη... Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.803 14-09-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ !!! Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Click για ανάπτυξη... τι λες φιλεναδακι?? Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο? αντε παρε μια φιλουμπα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Kristen έγραψε: #3.804 14-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Μόλις μπήκα στο θέμα του παζαριού κ πολύ μου άρεσε επειδή θα ψηφίσουμε Αθήνα μετά λέγαμε να πάμε τσάρκα για καφεδάκια κ τα σχετικά, κ πολλές πιθανότητες να πάμε στο παζάρι κ μετά αν έχετε να προτείνεται κάτι καλό να ακολουθήσουμε (με το Φώτη εννοώ, συνήθως κυριακές τις περνάμε παρεούλα) αν δεν έχετε αντίρρηση να είμαστε μετά τον συζυγων πείτε το... ωραία ακούγετε, που πέφτει δεν κατάλαβα, θα το καταλάβει ο Φώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:09 Η elvenstar: #3.805 14-09-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ !!! Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Click για ανάπτυξη... Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:01 Η staman2 έγραψε: #3.806 14-09-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι λες φιλεναδακι?? Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο? αντε παρε μια φιλουμπα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα καλά σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς!!! Πάρε κι εσύ μια φιλούμπα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλαξα χρώμα Λενιώ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η Raktia έγραψε: #3.807 15-09-09 10:34 Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.808 15-09-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Click για ανάπτυξη... Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.809 15-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Click για ανάπτυξη... εσυ τραβα στο θεμα Χρονια Πολλα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #3.810 15-09-09 11:49 Βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε και τα ξέρετε όλα? Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι. Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. doctor_pin Νεοφερμένο μέλος Ο doctor_pin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Ο doctor_pin: #3.811 16-09-09 14:06 Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ !!! Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Click για ανάπτυξη... τι λες φιλεναδακι?? Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο? αντε παρε μια φιλουμπα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Η Kristen έγραψε: #3.804 14-09-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Μόλις μπήκα στο θέμα του παζαριού κ πολύ μου άρεσε επειδή θα ψηφίσουμε Αθήνα μετά λέγαμε να πάμε τσάρκα για καφεδάκια κ τα σχετικά, κ πολλές πιθανότητες να πάμε στο παζάρι κ μετά αν έχετε να προτείνεται κάτι καλό να ακολουθήσουμε (με το Φώτη εννοώ, συνήθως κυριακές τις περνάμε παρεούλα) αν δεν έχετε αντίρρηση να είμαστε μετά τον συζυγων πείτε το... ωραία ακούγετε, που πέφτει δεν κατάλαβα, θα το καταλάβει ο Φώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:09 Η elvenstar: #3.805 14-09-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ !!! Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Click για ανάπτυξη... Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:01 Η staman2 έγραψε: #3.806 14-09-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι λες φιλεναδακι?? Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο? αντε παρε μια φιλουμπα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα καλά σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς!!! Πάρε κι εσύ μια φιλούμπα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλαξα χρώμα Λενιώ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η Raktia έγραψε: #3.807 15-09-09 10:34 Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.808 15-09-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Click για ανάπτυξη... Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.809 15-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Click για ανάπτυξη... εσυ τραβα στο θεμα Χρονια Πολλα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #3.810 15-09-09 11:49 Βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε και τα ξέρετε όλα? Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι. Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. doctor_pin Νεοφερμένο μέλος Ο doctor_pin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Ο doctor_pin: #3.811 16-09-09 14:06 Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα... Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες. Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Μόλις μπήκα στο θέμα του παζαριού κ πολύ μου άρεσε επειδή θα ψηφίσουμε Αθήνα μετά λέγαμε να πάμε τσάρκα για καφεδάκια κ τα σχετικά, κ πολλές πιθανότητες να πάμε στο παζάρι κ μετά αν έχετε να προτείνεται κάτι καλό να ακολουθήσουμε (με το Φώτη εννοώ, συνήθως κυριακές τις περνάμε παρεούλα) αν δεν έχετε αντίρρηση να είμαστε μετά τον συζυγων πείτε το... ωραία ακούγετε, που πέφτει δεν κατάλαβα, θα το καταλάβει ο Φώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:09 Η elvenstar: #3.805 14-09-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ !!! Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Click για ανάπτυξη... Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:01 Η staman2 έγραψε: #3.806 14-09-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι λες φιλεναδακι?? Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο? αντε παρε μια φιλουμπα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα καλά σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς!!! Πάρε κι εσύ μια φιλούμπα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλαξα χρώμα Λενιώ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η Raktia έγραψε: #3.807 15-09-09 10:34 Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.808 15-09-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Click για ανάπτυξη... Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.809 15-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Click για ανάπτυξη... εσυ τραβα στο θεμα Χρονια Πολλα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #3.810 15-09-09 11:49 Βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε και τα ξέρετε όλα? Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι. Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. doctor_pin Νεοφερμένο μέλος Ο doctor_pin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Ο doctor_pin: #3.811 16-09-09 14:06 Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ !!! Ναιιιι... Ειναι απο τους εκλεκτους μου. Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι. Click για ανάπτυξη... Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:01 Η staman2 έγραψε: #3.806 14-09-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι λες φιλεναδακι?? Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο? αντε παρε μια φιλουμπα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα καλά σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς!!! Πάρε κι εσύ μια φιλούμπα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλαξα χρώμα Λενιώ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η Raktia έγραψε: #3.807 15-09-09 10:34 Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.808 15-09-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Click για ανάπτυξη... Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.809 15-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Click για ανάπτυξη... εσυ τραβα στο θεμα Χρονια Πολλα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #3.810 15-09-09 11:49 Βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε και τα ξέρετε όλα? Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι. Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. doctor_pin Νεοφερμένο μέλος Ο doctor_pin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Ο doctor_pin: #3.811 16-09-09 14:06 Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι λες φιλεναδακι?? Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο? αντε παρε μια φιλουμπα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα καλά σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς!!! Πάρε κι εσύ μια φιλούμπα! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλαξα χρώμα Λενιώ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:34 Η Raktia έγραψε: #3.807 15-09-09 10:34 Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.808 15-09-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Click για ανάπτυξη... Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.809 15-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Click για ανάπτυξη... εσυ τραβα στο θεμα Χρονια Πολλα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #3.810 15-09-09 11:49 Βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε και τα ξέρετε όλα? Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι. Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. doctor_pin Νεοφερμένο μέλος Ο doctor_pin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Ο doctor_pin: #3.811 16-09-09 14:06 Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.808 15-09-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Click για ανάπτυξη... Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.809 15-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Click για ανάπτυξη... εσυ τραβα στο θεμα Χρονια Πολλα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #3.810 15-09-09 11:49 Βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε και τα ξέρετε όλα? Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι. Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. doctor_pin Νεοφερμένο μέλος Ο doctor_pin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Ο doctor_pin: #3.811 16-09-09 14:06 Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό. Για να ξεκινησουμε απο κάπου Click για ανάπτυξη... Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.809 15-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Click για ανάπτυξη... εσυ τραβα στο θεμα Χρονια Πολλα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #3.810 15-09-09 11:49 Βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε και τα ξέρετε όλα? Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι. Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. doctor_pin Νεοφερμένο μέλος Ο doctor_pin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Ο doctor_pin: #3.811 16-09-09 14:06 Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!! Click για ανάπτυξη... εσυ τραβα στο θεμα Χρονια Πολλα γρηγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Felice έγραψε: #3.810 15-09-09 11:49 Βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε και τα ξέρετε όλα? Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι. Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. doctor_pin Νεοφερμένο μέλος Ο doctor_pin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Ο doctor_pin: #3.811 16-09-09 14:06 Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε κορίτσια που τα προλαβαίνετε και τα ξέρετε όλα? Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι. Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
doctor_pin Νεοφερμένο μέλος Ο doctor_pin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Ο doctor_pin: #3.811 16-09-09 14:06 Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.812 16-09-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Μακη, εσυ εισαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:12 Η Raktia έγραψε: #3.813 16-09-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα. Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Melini έγραψε: #3.814 16-09-09 14:16 Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η Raktia έγραψε: #3.815 16-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα... Click για ανάπτυξη... Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #3.816 16-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών. Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα. Click για ανάπτυξη... Πάμε στο Ρέμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η Felice έγραψε: #3.817 16-09-09 14:55 Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια με μπερδεύετε και θα τα χάσω. Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό? Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό? για πότε το ντιριντάχτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:56 Η Felice έγραψε: #3.818 16-09-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από doctor_pin: Καλημερα σε ολους και απο εμενα, οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε! Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ) Click για ανάπτυξη... Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!! Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:41 Η Felice έγραψε: #3.819 16-09-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 189 190 191 192 193 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 191 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η Felice έγραψε: #3.820 16-09-09 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Πάμε στο Ρέμο; Click για ανάπτυξη... Μελίνα γιορτάζεις σήμερα?????? Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.