dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι εμεις και να θελουμε να κρυφτουμε μας προδιδει το μπουστο μας.....ειστε ολες παρα πολυ γλυκουλες!!!!!!!!!!!
βεβαια δυο αναγνωρισα τη δαφνουκο και τη σιμωνουκο!!!!!!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ !!!Επαναλαμβανω!
Ειμαστε το πιο ομορφο φορουμ ever!
![]()

Ναιιιι...ετσι! Θαλασσινο Παντελη να τραγουδαει![]()
Ειναι απο τους εκλεκτους μου.Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι λες φιλεναδακι??Συμφωνώ !!!
Ναιιιι...Ειναι απο τους εκλεκτους μου.
Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι.![]()
Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο?

αντε παρε μια φιλουμπα τωρα

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ αυτό το λέμε για την μερα των εκλογών, μετά το παζάρι βιβλιών. Θα έχουμε απώλειες βεβαια λόγω ψηφου, αλλά όσοι θα έρθουν στο παζάρι μπορουν να ακολουθήσουν. Αν θυμάμαι καλα κάτι είχε πει η Μελινα ότι ξερει κατι καλα μαγαζια εκει κοντα...Δεν ειμαι σιγουρη ομως για λεπτομεριες.
Ας πάμε και μια φορά να το κουνησουμε λιγάκι!!![]()
Μόλις μπήκα στο θέμα του παζαριού κ πολύ μου άρεσε

επειδή θα ψηφίσουμε Αθήνα μετά λέγαμε να πάμε τσάρκα για καφεδάκια κ τα σχετικά, κ πολλές πιθανότητες να πάμε στο παζάρι κ μετά αν έχετε να προτείνεται κάτι καλό να ακολουθήσουμε (με το Φώτη εννοώ, συνήθως κυριακές τις περνάμε παρεούλα
) αν δεν έχετε αντίρρηση να είμαστε μετά τον συζυγων πείτε το... ωραία ακούγετε, που πέφτει δεν κατάλαβα, θα το καταλάβει ο Φώτης

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;;Συμφωνώ !!!
Ναιιιι...Ειναι απο τους εκλεκτους μου.
Γιουλάκο ευχαριστουμε για το φωτορεπορτάζ ειναι τέλειο. Εγώ βέβαια σαν κ$#%λος αλλα δεν πειράζει ολοι οι άλλοι υπέροχοι.![]()
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλα καλά σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς!!! Πάρε κι εσύ μια φιλούμπα!τι λες φιλεναδακι??
Κορμαρα και γλυκοφατσο εισαι Αναστασακο μου....ειδες πως σου τη πεφτω στη φωτο?
αντε παρε μια φιλουμπα τωρα![]()

Ναι άλλαξα χρώμα Λενιώ μου!Αναστασώ άλλαξες χρώμα στα μαλλιά;;

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να ξεκινησουμε απο κάπου

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σχετικά με τα ρεμπετάδικα που λέγαμε χθες, δεν το έψαξα περισσότερο απλά σε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτό.
Για να ξεκινησουμε απο κάπου![]()
Η Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εσυ τραβα στο θεμα Χρονια Πολλα γρηγοραΗ Μποεμισσα ειναι ολα τα λεφτα!!![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενημερώνετε ενημερώνετε και εμάς παρακαλώ!!!!Πάντως και εγώ μέσα είμαι.

Άπο μαγαζιά δεν ξέρω εσεις ότι πείτε.
doctor_pin
Νεοφερμένο μέλος
οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε!

Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μακη, εσυ εισαι??Καλημερα σε ολους και απο εμενα,
Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ)
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα σε ολους και απο εμενα,
Ε οχι και μπουζουκια!!!! Ρεμπετάδικο είπαμε, μην το αλλάζουμε τωρα.
Αφου έχουμε επίπεδο τι λέμε τωρα.

Melini
Διάσημο μέλος

Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδεςΞέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα...
Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών.

Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα
.
Melini
Διάσημο μέλος
Εγώ το είχα πει εξ'αρχης οτι ειμαι μέσα για την μερα των εκλογών.
Αυτό που λέμε Μελίνα τώρα είναι άλλο, πιό βραδυνο. Με περισσότερο ντιριντάχτα.
![]()
Πάμε στο Ρέμο;

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
- Θα πάμε πρώτα στα βιβλία και μετά για φαγητό?

- Δεν θα πάμε στα βιβλία και θα πάμε για φαγητό?

- για πότε το ντιριντάχτα?

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!!Καλημερα σε ολους και απο εμενα,
Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα?

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
O Ρέμος στις 19 μου φαίνεται ότι έχει την τελευταία του παράσταση. Δεν τον προλαβαίνουμε!Πάμε στο Ρέμο;![]()
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μελίνα γιορτάζεις σήμερα??????Πάμε στο Ρέμο;![]()
Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool