Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Κυριακή 18/10 16.00 στον Φλοίσβο για καφέ. Να με υπολογίζετε μέσα.
Κική στείλε μου με pm το κινητό σου για να κανονίσουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανένα πρόβλημα Λέττα!!Οτι ώρα το κανονίσετε πάντως είμαι μέσα!!Καλημέρα ,
βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα.Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί.
Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ.
Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα.
Φιλάκια καλή εβδομάδα
Συνήθως το Σ/Κ έχω δουλίτσες και δεν είμαι κι'εγώ συνέχεια online αλλά διάβασα τα νεότερα οπότε ενημερώθηκα.Και φυσικά ισχύει το να πάμε παρέα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
οπότε κυριακή 16-10!
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
κορίτσια θελω και εγώ να έρθω και να βοηθήσω οικονομικά στον φλοίσβο!
οπότε κυριακή 16-10!
Κυριακή 18/10
(16/10 είναι Παρασκευή) 
zanin
Διάσημο μέλος
καλά εχω χάσει τις μέρεςΚυριακή 18/10(16/10 είναι Παρασκευή)
![]()

κυριακη 18-10 !
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

Την Πέμπτη που θα κατέβουμε πάλι στον Φλοίσβο θα κάνουμε μια κράτηση στην καφετέρια που υπάρχει καλού-κακού.
Επίσης θα χαρώ πολύ και εγώ αλλά και τα άλλα κορίτσια να έρθουν άτομα που έχουν βοηθήσει είτε οικονομικά είτε με τροφές για να δουν τον χώρο γενικότερα.
Επίσης έχω μια υποψία ότι η Λέττα μας θα φύγει με δωράκι

Σιμώνη έχεις σημειώσει ώρα, μέρα και τόπο του καφέ ή ΟΧΙ ????
Ή θες να σου στείλουμε μνμ στο κινητό???/

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω καινούργια πρόσωπα
Την Πέμπτη που θα κατέβουμε πάλι στον Φλοίσβο θα κάνουμε μια κράτηση στην καφετέρια που υπάρχει καλού-κακού.
Επίσης θα χαρώ πολύ και εγώ αλλά και τα άλλα κορίτσια να έρθουν άτομα που έχουν βοηθήσει είτε οικονομικά είτε με τροφές για να δουν τον χώρο γενικότερα.
Ή θες να σου στείλουμε μνμ στο κινητό???/![]()

κοροιδευετε ολες παλιοτσουπρες ε?? 

επειδη εκανα ενα λαθακι..

μεχρι ποτε θα μου το χτυπατε?? 

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί με 40ευρω το χρόνο να υιοθετήσει ένα ζωάκι του αττικού πάρκου.Ενας φίλος μου υιοθέτησε ένα τιγράκι κ πηγαίνει κάθε Κυριακή να το ταίσει.Το μικρό τον αναγνωρίζει πια κ τρέχει στην αγκαλιά του.Απίστευτο?κοριτσιαααα καλημερα !
μου ηρθε ιδεα πρωι πρωι
θελετε -οσο ο καιρος ειναι καλος- να παμε μια βολτα απο το αττικο ζωολογικο παρκο στα σπατα ολες μαζι, να δουμε τα ζωα κ να ενισχυσουμε κ το εργο του καλου εκεινου γαλλου που τα αγαπα κ τα φροντιζει? εεεε ? θελετε να παμε μια κυριακη?
πειτε ναι πειτε ναι !
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί με 40ευρω το χρόνο να υιοθετήσει ένα ζωάκι του αττικού πάρκου.Ενας φίλος μου υιοθέτησε ένα τιγράκι κ πηγαίνει κάθε Κυριακή να το ταίσει.Το μικρό τον αναγνωρίζει πια κ τρέχει στην αγκαλιά του.Απίστευτο?

αληθεια?? απιστευτο!!! θελω κι εγωωω!!! 

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ'ότι είδα όμως στο σαιτ τους είναι 40ευρω το μήνα,εκτώς αν υπάρχει κάποιο πακετο που δεν αναφέρουν.Πάντως είναι φοβερή εμπειρία.αληθεια?? απιστευτο!!! θελω κι εγωωω!!!
![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Απ'ότι είδα όμως στο σαιτ τους είναι 40ευρω το μήνα,εκτώς αν υπάρχει κάποιο πακετο που δεν αναφέρουν.Πάντως είναι φοβερή εμπειρία.
ααα το μηνα!! γιατι πριν ειπες το χρονο..

40 ευρω το μηνα δεν νομιζω οτι μπορω..τουλαχιστον προτιμω να τα δωσω για τα γατακια του φλοισβου.. στο αττικο παρκο τουλαχιστον τα ζωακια ειναι προστατευμενα..του φλοισβου οχι..

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δίκιο έχεις..αλλά για χρόνο μου είπε γι'αυτό και το ανέφερα ενώ στο σαιτ λέει άλλαααα το μηνα!! γιατι πριν ειπες το χρονο..
40 ευρω το μηνα δεν νομιζω οτι μπορω..τουλαχιστον προτιμω να τα δωσω για τα γατακια του φλοισβου.. στο αττικο παρκο τουλαχιστον τα ζωακια ειναι προστατευμενα..του φλοισβου οχι..![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δίκιο έχεις..αλλά για χρόνο μου είπε γι'αυτό και το ανέφερα ενώ στο σαιτ λέει άλλα![]()
αν ειναι για χρονο (που η αληθεια μου φανηκαν λιγα..

) ειναι μια χαρα!! ειναι πολυ ενδιαφερον! 
να λες παω να ταισω το ζωαικι μου! αληθεια?? τι ζωακι?? α! τιποτα σπουδαιο! μια τιργη!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω καινούργια πρόσωπα
Ναι εγώ μαζί μου θα φέρω για γνωριμία την Κική και την Ζανίν.
Και εμείς για να τα δούμε και να ζουμπίξουμε επιτέλους και τα ψιψίνια από κοντά.
Νααααιιιιιι!Πουντο?
Πουντο???
Ή θες να σου στείλουμε μνμ στο κινητό???/![]()

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ φοβομουν οτι καφες στις 12.00 κ μαλιστα κυριακατικα, μονο εμενα μου φαινοταν πολυυυυυυυυυυυ πρωινος
Melini
Διάσημο μέλος
, έχω να πάω σε κάτι βαφτίσια την Κυριακή και έχω και πάρα πολύ διάβασμα 
Μου έχετε λείψει όλες πάρα πάρα πολύ, και ελπίζω να σας δω την επόμενη φορά

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλώστε παρουσία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Πουντο???