Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην έκθεση είσαι απλός επισκέπτης?Δεν εχω ιδεα απο Αθηνα,αν λες οτι ειναι κοντα και βολευει τοτε οκ.Την ωρα τωρα ,τι να πω,απογευματακι;Κατα τις 4 ή 5;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Nαι,για βολτα θα ερθω.αν βολευει καποια αλλη ωρα για να ερθουν και οι εκθετες προτεινε,εγω χυμα στο κυμα θα ειμαι!![]()
εσυ που θα μεινεις??

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δε μου λέτε, τώρα που πλησιάζει η Έκθεση Γάτας και θα μαζευτεί κόσμος από διάφορα μέρημήπως είναι κατάλληλη η ευκαιρία να κάνουμε μια ακόμη μπριζολομπιφτεκιάδα, έναν καφέ, ένα κάτι τελοσπάντων;
Να ειδωθούμε και μεταξύ μας όσοι έχουμε καιρό...
Μια ιδέα ρίχνω, για όποιον θέλει να το οργανώσει. Εγώ αδυνατώ. Αλλά θα ήθελα να σας δω μαζεμένες, όσες θα έρθετε στην Αθήνα.
Πολύ καλή ιδέα φράου Στέλλα!

Εγώ μέσα είμαι!

Νομίζω κυριακή μεσημέρι θα ήταν ιδανικά μιά που οι περισσότερες συνήθως εκείνη την ώρα έρχονται στην Έκθεση.

Να κανονίσουμε μιά ώρα που θα βόλευε την πλειοψηφία, καφεδάκι ή εναλλακτικά φαγητό κάπου εκεί κοντά.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
εσυ που θα μεινεις??![]()
Στα παγκακια!

Δεν θα μεινω καλε,το βραδυ θα φυγω.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατά την διάρκεια της έκθεσης όσες παίρνουν μέρος στην έκθεση δεν μπορούν αν φύγουν απο τον χώρο.Το μεσημέρι γίνεται ένα διάλειμα αλλα δεν μπορείς να ξέρεις τι ώρα θα αποφασίσει ο κριτής να κάνει διάλειμα (μην φανταστείς κανά τεράστιο διάλειμα το πολύ 30 άντε 45 λεπτά).Μόνο εσείς που παίρνετε μέρος στην έκθεση πρέπει να πείτε αν αντέχετε ή φαγητό το απογευμα του Σαββάτου ή καφέ την Κυριακή μετά το τέλος της έκθεσης.Πολύ καλή ιδέα φράου Στέλλα!
Εγώ μέσα είμαι!
Νομίζω κυριακή μεσημέρι θα ήταν ιδανικά μιά που οι περισσότερες συνήθως εκείνη την ώρα έρχονται στην Έκθεση.
Να κανονίσουμε μιά ώρα που θα βόλευε την πλειοψηφία, καφεδάκι ή εναλλακτικά φαγητό κάπου εκεί κοντά.![]()
Melini
Διάσημο μέλος
, είναι επιλογή μας μόνο για το Σάββατο, για μεσημερο-απόγευμα
και το ίδιο ισχύει για το Golden HallΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα δεν μιλάμε για πολύ αργά.Κοριτσια εγω θα ερθω και τις δυο μερες στην Εκθεση,αλλα θα ειμαστε μαλλον πτωμα και δε νομιζω να εχουμε κουραγιο να βγουμε το Σαββατο το βραδυ και να ξανασηκωθουμε απο τις οκτω την επομενη μερα για να μεινουμε ολη μερα στο ποδι...Καλα να περασετε!
Το ποιο λογικό είναι να βρεθούμε Σάββατο απόγευμα .Αλλά δεν ξέρω τι ώρα και τοποθεσία να προτείνω γιατί δεν θα μείνετε όλες σε μία περιοχή
για να κανονίσουμε εκεί κοντά.Αλήθεια! για πείτε περιοχές ξενοδοχείων που θα μείνετε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Εμεις θα μενουμε Νεα Ερυθραια.
natalouko
Επιφανές μέλος
Πολύ καλή ιδέα φράου Στέλλα!
Εγώ μέσα είμαι!
Να κανονίσουμε μιά ώρα που θα βόλευε την πλειοψηφία, καφεδάκι ή εναλλακτικά φαγητό κάπου εκεί κοντά.![]()
Είναι τέλεια ιδέα να συναντηθούμε και να τα πούμε και εκτός έκθεσης!!!

Και εγώ είμαι μέσα!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή ξέρω τι κουρασηΤο απογευμα ομως εμεις τελειωνοντας θα πρεπει να επιστρεψουμε τις γατουλες μας στο χωρο οπου θα μενουμε,και μετα να ετοιμαστουμε για εξω,και δεν ξερω κατα ποσο θα επιβιωσουμε μετα απο ολο αυτο και την εκθεση της Κυριακης στο καπακι.
Εμεις θα μενουμε Νεα Ερυθραια.
έχουν οι εκθέσεις αποχωρώ απο την ιδέα γιατί νομίζω ότι έχεις δίκιο.Όλες θα περάσουμε απο την έκθεση άμα είναι θα αγοράσουμε τον κατάλογο με τα ονόματα και θα έρθουμε να συστηθούμε και να σας χαιρετίσουμε. Ε! και άμα προκύψει κανένα διάλειμα πίνουμε και έναν καφέ στο πόδι εκεί μέσα στο κυλικείο.
Καλή καρδία

φιλάκια
moukelis
Επιφανές μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον έτσι θα γίνει .Αν ειναι ας βρεθουμε ολες στην εκθεση και συνεννοουμαστε επι τοπου.![]()
Τι θα λέγατε αν αφήναμε σαν ανοιχτή ώρα συνάντησης την Κυριακή της εκθέσεως το μεσημέρι στο διάλειμα των κριτών γύρω στις 14.00??
Και άμα είμαστε αρκετές πίνουμε έναν καφέ παρέα.

natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτό είναι το καλύτερο....Μάλλον έτσι θα γίνει .
Τι θα λέγατε αν αφήναμε σαν ανοιχτή ώρα συνάντησης την Κυριακή της εκθέσεως το μεσημέρι στο διάλειμα των κριτών γύρω στις 14.00??
Και άμα είμαστε αρκετές πίνουμε έναν καφέ παρέα.![]()

ria23
Διάσημο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
OK . Εφόσον σας φαίνεται καλύτερα το αφήνουμε έτσι.και γω πιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο να συναντηθουμε στην εκθεση και πινουμε εναν καφε εκει..![]()

"Συνάντηση την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο διάλειμα της έκθεσης"
γύρω στις 13.30-14.00 κατά το διάλειμα του κριτή.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι κι'εγώ σύμφωνη!!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μάλλον έτσι θα γίνει .
Και άμα είμαστε αρκετές πίνουμε έναν καφέ παρέα.![]()
Ωραια!!!Θα βρεθουμε σε καποιο συγκεκριμενο σημειο;Δεν ξερω πως ειναι ο χωρος εκει μεσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool